2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Olabildi alerji ama sonradan oluyor mu ki dicem olur tabi medem olmasın. Antep.fistigi da çok alerjen diyorlar. Kürü yemiş veya farklı bisey yemiş olabilir misin
Ceviz fındık badem kabak çekirdeği bunları tükettim ama ara ara tüketirim bu zamana kadar olmamıştı

Reactions: Zzy
Sindirimle ilgili bir sorun, senin de alerji olabilir yüksek ihtimalle, kakadan tahlil yapılıyormuş ama bu sürede süt ürünlerini keserek gözlemleyebilirsin istersen
Keseyim bugün süt çok içiyordum ondan kaynaklı mı acaba

Günaydınnn 20 gün geçti bile

Memem gece çok şişiyor kızlar mastit olurum diye ödüm kopuyor.
Bir de bebeğim emmeden sonra tüm eksiğini kusuyor bu çocuk nasıl besleniyor aklım ermiyor
Çiş takibi yapıyorum normal her altını açtığımda değiştiriyorum yüzde 90. Sütün mideye inmesi yeterli heralde anlayamadım.

Sabahları biraz sagabilirsin,gece uyku etkisiyle iyice artıyor. O günlerde benim de öyleydi, şimdi daha iyi durumdayım. Beslenme sonrası 15 dk dik tutmalisin sindirim başlayana dek, yine kusar fazlasını her şekilde ama başka türlü minimize edememiştim ben. O ihtiyacı kadarını alıyordur merak etme, 5 cisli bez yeterli. Zaten 10 gün kalmış kilo takibinde çıkar ortaya her sey

Yaa 43. Gündede mi devam 40 bitince ben herşey bitcekmiş gibi hissediyorum nedeeen bülee yapıyosunuz
Ahhh sana kötü bir haber vereyim,benim oğlan 40inin çıktığı gün cozuttu resmen. Uyumadı gece boyu, sürekli mikir mikir yaptı durdu.o kadar uykusuz kaldı ki kesin gündüz bayılır dedim bana mısın demedi, sürekli kendi kendine bı enerji modunda 2 gündür pert etti bizi valla,uykusu düzene girer yavaştan dedim iyice bozuldu

Yemez olaydım tatlısı eksik olsaydı, çocuğum yediğini çıkarıyor, off çok zor sütüm de etkilendi sanırım üzüntüden, pazartesi kontrole gidicez kilo alımı vs bakılacak. Akşamları bitmeyen bı kavga oluyor. Aç mı tok mu anlayamıyorum, kilo alımına göre gerekirse mama desteği düzenlenecek. Dün akşam memeyi reddettiginde kalan sütü sağıp verdim içti, devamını da istedi ama sütüm yoktu

Kuzum bebekler yıkanınca rahatlıyor ve o kadar rahat uyuyorlar ki öyle denedin mi

Kanlı kaka tekrarlamadı kusması da dik tutmama rağmen kusuyordu azaldı inşallah bir daha olmaz

Ne yemiştin ki güzelim inşallah kilo alımı güzeldir de gerek kalmaz mamaya. Ben de her yere ağız dolusu kustuğunu görünce kakası da sıklaşınca napcağımı şaşırdım sağıp mevcut sütü atsam mı napsam

15 gün vücutta kalabiliyor sağıp atman çözüm değilmiş. Hem kan bağırsaktan geldiyse onun da iyileşmesi iki günde olmuyormuş. Sen dediğim gibi en azindan bir süre azalt süt ürünlerini, sonra normale dönerek test et istersen. Ya da tekrarı halinde doktor görüşü al derim. Islak kek ve irmik helvası ikisinden de az az, bı de dana kıyma tükettim. Dana etinin de etkileyebileceğini bilmiyordum. Sütü süt olarak ilk kez tükettim, belki tahin alerjisidir diye ama değilmiş.

Evet mesela gerçekten emmek istediğinde artık bakıyor ki süt gelmiyor atıveriyor. Kullanabilirsek gerçekten şahane bir şey. Annem emzik bakıcı derdi de doğruymuş.
Kızlar emzik demişken temizliğini nasıl yapıyorsunuz? Her seferinde kaynar suyla mı? Emziği içindeki su tam çıkmıyor temizlerken temizlik konusunda tatmin etmiyor bu durum beni
Ben de yıkıyorum açıkçası sadece, mochi avent kapak emzik.. yıkanacak o kadar çok şey var ki emziği yıkayıveriyorum.
Evet kalkınca hemen sağıyorum sağmak İçin de mochi kullanıyorum tam bir sağım değil aslında ama beni çok rahatlatıyor. Benim bebeğimde reflü var galiba ya bu kadar kusmak normal değil çünkü. Evde ölçtük kilo da almış ama az kaldı dediğin gibi hem doktora yüz yüze sormak istiyorum aklıma takılanları

Çiş kaka takibi nasıl? İnan benim de içtiği kadar kusuyor diyorum ya neresine gidiyor bu emdikleri. Kusma normal diye düşünüyorum artık ben
Kusma çoğumuzun bebeğinde var galiba

Bugün dikkat edeceğim her şeye bakalım umarım düzelir

Çiş kaka takibi nasıl? İnan benim de içtiği kadar kusuyor diyorum ya neresine gidiyor bu emdikleri. Kusma normal diye düşünüyorum artık ben

Bizde yoktu yeni oldu bir şey alerji yaptı da ranch sos yemiştim o gün şimdi hatırladım o yapmış olabilir mi

Çiş sayısı güzel de kaka sıklaştı, çok ishal gibi de değil, geceden sabaha 3 oldu, birinde yine kan lekesi var 1 taneKusma hep var ama çok değil eskiye göre. Daha küçükken daha çok kusardı, ben uzun süre dik tutmadığım için de olurdu ama buna rağmen iyi kilo almıştı. O yüzden çiş sayısı doğruluğuna inanıyorum, sen de buna dikkat et şimdilik, üzme kendini kustugu için.

Ayy inşallah sürmez o kadar yaa. Bizim tavan yaptı nurse Harveyi bugün itibariyle 2 ye çıkarıyom bakalım
Çok geçmiş olsun. 1. İle 2. Arası 8 yaş benim ne kadar rahat büyütmüşüm bunların ara 3 yaş ne zor yaa bi de annem daha gitmedi. Emzirirken çişi kakası geliyo öbürünün. Ona kahvaltı yaptırırken minnoş gazdan bağırarak uyanıyo. Valla hiç tavsiye etmiyorum yakın yaş doğum

Keseyim bugün süt çok içiyordum ondan kaynaklı mı acaba
Canım alerjide kota vardır derler misal 1 bardak süt içtin birşey yapmayabilir ama yanında peynir yedin dokunur. Ya da yediğin başka birşey de olabilir. Takip et bakalım
Canım benimki de kusuyodu hatta daha da arttı son günlerde hergün banyo yapıyo kusmuk kokuyo şu anda ama dün aylık kontrolü vardı 2 kilo almış. Normal dedi doktor yine sıkıntı yapma yani sen de kendine. Büyümüş boklu götüm
Ne diyosun bee. Ataktır seninki o aralar bi atak var ya. Allaaam inşallah öyledir çok amin hemen de geçer inşallah
Üzülme canım akşam üzeri süt yapan şeyleri daha çok tüket istersen gece benim de boşalıyo akşam yersem içersem faydası oluyo ama bu sefer de hiç kilo veremedik tabii gısmeet

Bizimde günde 7.5-10ml arasına çıkardı doktorumuz. Ama illa yapıyor akşam olunca elimizden bir şeyde gelmiyor gezdiriyoruz masaj yapıyoruz. Kiraz çekirdeği patik giydiriyoruz atlatmaya çalışıyoruz bir şekilde

Denedik canım neler neler denedik ama bana mısın demedi, bugün daha iyi şükür
Bizimkide direniyor artık gündüzleri uyumamak için. Yatağa yatırınca tepsi veriyor bağırıyor falan. Banyoda etki etmiyor öyle zamanlarda. gaz sancılarınız var mı hemen hemen aynı bebeklerimiz. Bizimki akşamları yarım saat illa hiç susmadan ağlıyor bu hafta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…