2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Dün gece istifra karın ağrısi mide bulantısı ile uyandım aklıma ilk gelen kızım oldu ne yapar o kadar emmeye duskun diye o kadar uykusuz kalıp yoruluyoruz ki berbat düzensiz bir hayatımız var öbür tarafta diğer kızım da uyanıyor biz uyanınca ne zaman düzene gireriz bilmiyoruz esim ben helak olduk birbirine yakın doğurmak pek iyi bisey degilmis

Reactions: Zzy
Kızlar sabah kızım kusmuştu ya şimdi tekrar kustu ve kanlı kakaya rastladım minik kırmızı kırmızı. Alerji miydi bu 24 saat içinde farklı ne yedim diye düşünüyorum da yok yani hep yediğim şeyler

Ya ben az önce elektrikli sagma makinasi ile sütümü sağdım ve 2 göğsümden toplamda 15 dakikada 40 cc çıktı sadece. Çok ama çok az. Çok moralim bozuldu

Şimdi nasılsın insallah seninle geçip gitmiştir kızlara bulaşmaz. Bol bol su iç. Evet zor ama geçecek inan geciyo insalah.

Olabildi alerji ama sonradan oluyor mu ki dicem olur tabi medem olmasın. Antep.fistigi da çok alerjen diyorlar. Kürü yemiş veya farklı bisey yemiş olabilir misin

Lohusanin 40 gün mezarı açık kalırmış diyordu kv ben çok çorap giymeyi sevmiyorum muhtemelen mide üşütmesi iyiyim canım şimdilik sen nasıl idare ediyorsun ya 3 tane ile canim
Şimdi nasılsın insallah seninle geçip gitmiştir kızlara bulaşmaz. Bol bol su iç. Evet zor ama geçecek inan geciyo insalah.

Süt yapam setler aldım mi. Dm de rosman da varmış. Amazomda da solgar var.
Annemlerde burda güzel yemekler yapıyorlar yemem iyi o setlerden almadım. Ama moralim iyice bozuldu. Bebeğim de biberona iyice alıştı ne yapicam bilmiyorum. Göğsümden ne kadar içerse artık o kadar alacak diyorum.

Kızlar iyi akşamlar yine ben sorularla geldim ilk sezaryen ameliyatım olduğu içinde bilemiyorum dikiş yerimin sonunda beyaz bir ip var bugün mutfağı süpürdüm ve çarşaf değiştirirken yatağın ucunu kaldirdim ve maalesef dikişlerimde kan geliyor, doktora gitmeli miyim sizce yoksa o ip düşeceği için falan mı kanamis olabilir doğum yapalı 34 gün oldu

Lohusanin 40 gün mezarı açık kalırmış diyordu kv ben çok çorap giymeyi sevmiyorum muhtemelen mide üşütmesi iyiyim canım şimdilik sen nasıl idare ediyorsun ya 3 tane ile canim
Evet öyle derler bizim ordada. Bu ara salgın var bence o yüzden öyle oldu üşütme mi bilmem ama inşallah üşümedir de kızlar olmaz. Em zoru da o oluyo bu hastalığın çünkü. Bi şekilde idare ediyorum işte. Evde park da. Okula gidiyorlar falan.

Ben olsam giderdim herhalde. Korkarim biraz böyle ameliyat işlerinden falan

Annemlerde burda güzel yemekler yapıyorlar yemem iyi o setlerden almadım. Ama moralim iyice bozuldu. Bebeğim de biberona iyice alıştı ne yapicam bilmiyorum. Göğsümden ne kadar içerse artık o kadar alacak diyorum.
Emzirdikten sonra sagdiysan fena değil.bence. bazen naparsan yap olmayınca olmuyo bazı şeyler.

Kuzum başka seçenegimiz var kullanma bence gerçekten bizde cok farketti sürekli sancıdan aglıyordu 3 gündür farketti ıkınıyor ama aglamıyor
O zaman hic kullanmadN direk bırakayım doktora gidince ondan isterm yazmasını
Hahah napalim bir şekilde alışacak artık aman aman lazım olmasın hep emsin bebişin emziği
Ayy ezeyim bari gelsin sütçükler
Bugün bende öyle yapmıştım sağolasin tekrardan çok yardımcı oldun
Dilosummm benim de sol gogsum de azcik bı sertlik var kahverengi yerinde acıyor da tıkanıklık mi göğüs ucu mu acıyor cozemedim Bir türlü ama dokununca acıyor
Ahhh bu aralar ihtiyacım olan tek şey bu galiba yalnız başıma uzunca yürümek
Kesinlikle doktorunla iletişime geç canim kanama olması normal değil acı varmi

Evet canm Ağrıda var

Sindirimle ilgili bir sorun, senin de alerji olabilir yüksek ihtimalle, kakadan tahlil yapılıyormuş ama bu sürede süt ürünlerini keserek gözlemleyebilirsin istersen

Sütü az gelenler birde bunu deneyin belki size fayda verir. Ben bundan aldım tavsiyeler üzerine. Geçen sene doğuran akrabalarımız hep bunun sayesinde sütü gelmişti. Humana çayını bende içiyorum ama sanki fayda etmiyor bana. Tadıda çok güzel humananı hep içesim geliyor

Hahah diyoo şuan daha çok diyo ağlarken bile agu diyo delircem ısırmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…