2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ne diyosun bee. Ataktır seninki o aralar bi atak var ya. Allaaam inşallah öyledir çok amin hemen de geçer inşallah
Valla bilmiyorum ama çok şükür bugün iyi küçük dana 40 çıkarma yaptığımız gün nazara geldi kesin cocuuumm
Gaz oluyor canım ama öyle uzun uzun hergun ağlamalı olmuyor. Ben valla nazara çok inanıyorum ya ne zaman birileri gelip görse sevse o gün çocuğum huzursuz oluyor benim de içim gidiyor tabi o öyle ağlayınca

Kızlar bir süredir bakamadım buraya hiç benim kız 40 ından sonra gündüzleri uyumayı unuttu desem yeridir aşırı zorlanıyorum . Bugün kalça ultrasonu çektirdim bir sıkıntı yok şükür ama gçren herkes sarı bu çocuk dedi dayanamadım önümüzdeki hafta gideceğim kontrole bugün gittim sarılığı 11 çıktı uzamış sarılık yaşıyoruz. Pamukçuk olmaya başlamış ağzı doktor tülbenti suyla ıslat her emzirme sonrası sil ağzını dedi . Bunların hepsinden önemlisi prematüre olduğumuz için doğuştan bir böbrek genişlemmiz var bu ay artmış renkli sondalı ultrason çekilcek sonuca göre tedaviye karar verilecek çoğu 1 yaş içinde kendiliğinden geçiyormuş ama ya geçmezse niye bu ay arttı diye diye kendimi yiyorum sabahtan beri çok üzgünüm

Bizde kolik ağlamalarından kırk gezmelerine bile gitmedik. Kendine gelsşn biraz öyle gideceğiz yavrum her akşam illa ağlıyor çünkü

Çok geçmiş olsun. Bizim de böbrek genişlemesi var, şu an takip altında. Çoğu kendiliğinden düzeliyor, insan kötü hissediyor ama tedaviyle normale dönebilir. Farkedilmesi doğmadan önce mi olmuştu? Bu durumlarda ben farkedilmesine seviniyorum, mesela bizim doğmadan önce bilgimiz yoktu, doğduktan sonra başka bir sebeple yattığı yogunbakimda farkedilmis oldu. Allah korusun hepsini, iyileşecektir inşallah yavrularimiz. Sen üzme kendini, doktorlarin tedavisine güven, gerekirse bir görüş daha alırsınız sonuca göre.

Oğlumun 3 gündür geçmeyen ishali vardı. Bugğn doktora götürdüm kaka tahlili yapıldı. Laktoz ıntoleransı varmış. Mamayı değiştirdi. Süt ve süt ürünlerini kes bi süre dedi. Anlamadığım şey bu çocuk süt süt ürünü tüketmeyecek mi hiç

Yaaa katinaa sizde de mi var bizim doğumdan sonra farkedildi 35 haftalık doğduğu için küvezde yatarken . Renkli sondalı ultrason çekilecek sizin de çekildimi ?

kiraz cekirdeği bnde de var nasıl kullanıyorsunuz?

kızlar bebeğimin karnından resmn gaz sesi geliyor ne yapsam bilemedim, gazı olanlarn karnından ses geliyor mu?

Yaaa katinaa sizde de mi var bizim doğumdan sonra farkedildi 35 haftalık doğduğu için küvezde yatarken . Renkli sondalı ultrason çekilecek sizin de çekildimi ?
Birkaç gün önce kalça ultrasonu ile birlikte böbreklere de bakıldı, sonucu doktoruna gonderdim. 6.ayda yeniden ultrason kontrolü verdi. Sizin kaç mm AP çapı?

Sonradan geçebilir büyüdükçe diye biliyorum. Bizde de var muhtemelen test yapılmadı ama zaten alerjidir diye düşünüldüğü için süt ürünlerini ben de kestim. Gürültülü kaka, gaz, huzursuzluk, köpüklü kaka, ishal vs hepsi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…