2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Sen diyince hatırladım benim de bir haftanın sonunda kontrole gittiğimde ufak bi ip kesti dikiş yerinin ucundan doktor. Estetik dikiş olduğu için çok anlam verememiştim. Aklım bebekteydi sormadım da hiç. Onunla alakalı olabilir mi acep

Bizde de var böbrek genişlemesi. Ayrıntılıda fark ettik ilk dün ki kontrolde de ultrasonda bakıldı böbrek taşı olmuş genişlemeye ek. Çocuk nefrolojiye yöneltti. Perşembe randevumuz var bakalım ne diyecek nasıl bi yol izlicez. Allah tüm yavrulara şifa versin

Kızlar motivasyon yükleyin piliz pilim bitti ama oğlanın maşallahı var son ses devam

Köpüklü kaka dışında hepsi bizde de var. Valla çok zor olacak süt ürünlerini kesmek

Bizde nefrolojiye gidicez napılıcak bakalım bir an önce geçsin inşallah hepmizinki

Çoğu 1 yaşına gelmeden kendiliğinden geçiyormuş ama nefrolojiye gönderince birde bir önceki ultrasona göre 2 mm genişleyince stres oldum
Güzel şeyler söyler doktor inşaallah. Bizim çocuk doktoru idrar tahlili ve kültürü de istedi nefroloji doktoru muayene ederken baksın zzamn kaybı olmasın diye. Sizinki de yapsaydı keşke bebekle git geller zor oluyor hele de hastane ostamına sokmak istemiyor insan

Köpüklü kaka dışında hepsi bizde de var. Valla çok zor olacak süt ürünlerini kesmek
Köpüklü kakayi da altını alırken çıkış anını gördüm, bezde köpüklü değil. Zor ama geçici bir süreç ve kaçamak yapmaya gelmiyor, bizzat görmüş oldum. Tarifler var ona göre duzenleyebiliriz bı kaç ay için, bir yıl vs sürmeden ek gıda zamanı düzeliriz ins

İstedi istedi canım bugün verdik tahlil temiz çıktı şükür kültür de ptesiye çıkarmış.

İnşallah. Tariflere nerden bakıyosun

Kızlar size bir sorum var.

Gazı olan bebek memede susar mı? Yoksa ilk gazımı çıkarın diye memede de olsa ağlar mı?

Benimki memeyi vakumluyor resmen, emziği de atıyor ama sürekli emiyor aç da değil aslında. Acaba gazı mı var diyorum ama memeyi kapınxa susuyor.

Son olarak 6 olculdu, bir mm gerilemiş Ben de bı sorayım yeniden pzt günü ek bir tahlile gerek var mı diye? Olsa söylerdi heralde, en azından ultrasonu 6. Aydan önce cektirelim bari.
Gerilediği için gerek görmemiş bence canım bizimki de normalde ilk 6 ay ultrason çeker takip ederiz demişti genişleme olunca nefrolojiye gönderdi sebebi ne önceden bilelim diye

Susar canım benimki de sürekli meme istiyor emerken binevi ağrıyı acıyı hissetmiyorlar . Hatta bugün doktorum sürekli emmek ister emzirdikçe gaz olmaya devam eder emzirme her istediğinde dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…