Sebebi bilinsin tabi ne kadar erken o kadar iyi, genişleme olduğunu hiç bilememek düşüncesi beni çok geriyor. İnşallah yolunda gidecek herşey, sen içini ferah tut. Muhtemelen o yüzden oyle dedi ama bana da 4 ay sonra kontrol uzak geliyor, yakın takip iyidir.Gerilediği için gerek görmemiş bence canım bizimki de normalde ilk 6 ay ultrason çeker takip ederiz demişti genişleme olunca nefrolojiye gönderdi sebebi ne önceden bilelim diye
İnek Sütü Alerjisi Olan Bebekler İçin Süt İçermeyen Yemek Tarifleri dün buraya denk gelmiştim bı goz attim sadece ama sen de bı bak istersenİnşallah. Tariflere nerden bakıyosun
Teşekkür ederimİnek Sütü Alerjisi Olan Bebekler İçin Süt İçermeyen Yemek Tarifleri dün buraya denk gelmiştim bı goz attim sadece ama sen de bı bak istersen
Bez sayısına bak çişini yapıyor mu? Yapıyorsa doyuyordur merak etme. Büyük tuvaleti için de ya damla ya fitil isteyebilirsin doktorundan. Doktora danışmadan bi şey kullanma bence canım. (Sürekli fitil kullanmak bağırsak tembelliğin sebeb oluyor mecbur kalmadıkça kullanma. Kardeşimde öyle oldu. O yüzden damlayı da diğer müdahelelri de çok sık kullanmama yanlısıyım) Ağlayınca oturup ağlayası geliyor insanın ya. Çok zor cidden bu gaz meselesiaç mı tok mu anlamıyorum, yapabildiklerimde kısıtlı
Rica ederimTeşekkür ederim
Evet biz genel olarak faydasını göruyoruz, yaklaşık olarak 25 gün falan gitti 1 kutuişe yarıyomu bide bi kutu ne kadar gitti yorumlarında içinde çok az olduğunu yazanfa vardı
Aynen öyle canım elimizden geleni yaptık bizAmin canım. Sağlıklı olsunlarda emmesinler her bebeğin mizacı farklıdır fazla üzmemek gerek zorlayıp.
Aynen canım napayim Allah acılarını göstermesin ben artık saldım elimden geleni yaptım çünkü yapmasaydım pişman olurdum ama yine kendi isteğini o seçiyorCanım benim emmesin üzülme yeter ki iyi olsun. Benim ilk kızımda3 emmedi kendimi yedim bitirdim ama şimdi bakıyorum da boşuna yıpratmışım kendimi. Yanında ya yeter sana
Biz kullanıyorduk canım üstünde de 27 damla yazıyor çabuk bitiyor ama doktor sıkıntı oldukça kullan demişti. Bitti bugün başka bi damla aldım eczanede her gün kullanmaya 6 7 gün gittibebeğimin gaz sancıları için doktprumuz bio gaia gaz damlası verdi kullanan var mı?
Canım bi emzirme danismaninda görmüştüm, göğüs ucunda oluyorsa ucunda sert küçücük kalan sütler tıkıyormuş taş gibi kadın kendisi çıkarmıştı bi kontrol et bakalimO zaman hic kullanmadN direk bırakayım doktora gidince ondan isterm yazmasını
Hahah napalim bir şekilde alışacak artıkaman aman lazım olmasın hep emsin bebişin emziği
Dilosummm benim de sol gogsum de azcik bı sertlik var kahverengi yerinde acıyor da tıkanıklık mi göğüs ucu mu acıyor cozemedim Bir türlü ama dokununca acıyor
Ahhh bu aralar ihtiyacım olan tek şey bu galiba yalnız başıma uzunca yürümek
Kesinlikle doktorunla iletişime geç canim kanama olması normal değil acı varmi
kakasını günde 3kere yapıyor gazla beraber cıkardıklarıda oluyor, bezide her actığımda çişli ama bu karın gurultusu neden acaba?Bez sayısına bak çişini yapıyor mu? Yapıyorsa doyuyordur merak etme. Büyük tuvaleti için de ya damla ya fitil isteyebilirsin doktorundan. Doktora danışmadan bi şey kullanma bence canım. (Sürekli fitil kullanmak bağırsak tembelliğin sebeb oluyor mecbur kalmadıkça kullanma. Kardeşimde öyle oldu. O yüzden damlayı da diğer müdahelelri de çok sık kullanmama yanlısıyım) Ağlayınca oturup ağlayası geliyor insanın ya. Çok zor cidden bu gaz meselesi
Seninde mı bebeğin emmiyor?Aynen canım napayim Allah acılarını göstermesin ben artık saldım elimden geleni yaptım çünkü yapmasaydım pişman olurdum ama yine kendi isteğini o seçiyor
Benimki 3 yaş. Ne dersek tersi ne dersek. Asla biseyi yaptiamiyorum. Atıyor da herşeyi. Kreşe de alıştırmaya çalışıyoruz. GGeçecek biraz zaman galiba. Seninki daha küçük ve eve yeni bi bebek geldi. Kiskanmadigini düşünürsün ama içten içe kıskanıyorlar. Ben kızımın söylediği seyleri yeni yeni anlıyorum ne demek istediğini. Ama insan maalesef ister istemez bağırıyor. Sinirleniyor. Kızgın olma anne diyo çok üzülüyorum. Çünkü bebeğim full kucağımda sağolsun yapışık ikiz gibi olduk inşallah hepsi kısa sürer. Biraz sabirKızlar 2 ve 3 yaş arası çocuğu olan var mı? Varsa kızım 3 ay sonra 2 bucuk yasında olacak ama acayip inatçı ve söz dinlemiyor. O kadar üzülüyorum ki ne altını değiştirebiliyorum ne kıyafet giydirebikiyorum. Hergun bagrış cagris yapma dediğimi yapıyor ve bilerek yapıyor her şeye ağlıyor uzun süredir bu şekilde haliyle bebek olunca yetişemiyorum ve sinirleniyorum kızıyorum yanlış örnek olmak istemiyorum kırmak istemiyorum geçicici bir dönem mi yaşayıp atlatan var mi
Benim kız başlarda altına yapmak için beni kullanırdı tek güç aldıkları yer orası olduğu içinKızlar size bir sorum var.
Gazı olan bebek memede susar mı? Yoksa ilk gazımı çıkarın diye memede de olsa ağlar mı?
Benimki memeyi vakumluyor resmen, emziği de atıyor ama sürekli emiyor aç da değil aslında. Acaba gazı mı var diyorum ama memeyi kapınxa susuyor.
Bence gazdan dolayı öyleyse. Doktor kontrolünde hiç aklıma gelmedi sormakkakasını günde 3kere yapıyor gazla beraber cıkardıklarıda oluyor, bezide her actığımda çişli ama bu karın gurultusu neden acaba?
Merhaba biogaia damladan bahsediyorsunuz değil mi? Günde kaç damla veriyorsunuz??Evet biz genel olarak faydasını göruyoruz, yaklaşık olarak 25 gün falan gitti 1 kutu
Kiraz çekirdeğini ben de yapıyorum. Herşeyi deniyoruz nebilimBizimde günde 7.5-10ml arasına çıkardı doktorumuz. Ama illa yapıyor akşam olunca elimizden bir şeyde gelmiyor gezdiriyoruz masaj yapıyoruz. Kiraz çekirdeği patik giydiriyoruz atlatmaya çalışıyoruz bir şekilde
İyi yaaa. Öyle böyle büyüyecekler bir şekilde. Bal gibi çocuk doğurmasaydın sende nazara geliyoValla bilmiyorum ama çok şükür bugün iyi küçük dana40 çıkarma yaptığımız gün nazara geldi kesin cocuuumm
Gaz oluyor canım ama öyle uzun uzun hergun ağlamalı olmuyor. Ben valla nazara çok inanıyorum ya ne zaman birileri gelip görse sevse o gün çocuğum huzursuz oluyor benim de içim gidiyor tabi o öyle ağlayınca
Yanii geçiyor zamanla ama 3 yaş filan anca. Sizinki kısa sürer inşallahOğlumun 3 gündür geçmeyen ishali vardı. Bugğn doktora götürdüm kaka tahlili yapıldı. Laktoz ıntoleransı varmış. Mamayı değiştirdi. Süt ve süt ürünlerini kes bi süre dedi. Anlamadığım şey bu çocuk süt süt ürünü tüketmeyecek mi hiç
Geliyor canım gelmez miikızlar bebeğimin karnından resmn gaz sesi geliyor ne yapsam bilemedim, gazı olanlarn karnından ses geliyor mu?
Canım gazı olan bebek emmek ister rahatlar ama memeden çıktığında da kasılır yay gibi gerilir vsKızlar size bir sorum var.
Gazı olan bebek memede susar mı? Yoksa ilk gazımı çıkarın diye memede de olsa ağlar mı?
Benimki memeyi vakumluyor resmen, emziği de atıyor ama sürekli emiyor aç da değil aslında. Acaba gazı mı var diyorum ama memeyi kapınxa susuyor.
Biz 3 yaş 2 aylık var bitane. Şimdi daha iyi gerçekten 3 ten sonra geçiyo yavaş yavaş. Hee melek gibi mi yook ama o 2 buçukta tavan yapan manyaklıklArı yok diyelimKızlar 2 ve 3 yaş arası çocuğu olan var mı? Varsa kızım 3 ay sonra 2 bucuk yasında olacak ama acayip inatçı ve söz dinlemiyor. O kadar üzülüyorum ki ne altını değiştirebiliyorum ne kıyafet giydirebikiyorum. Hergun bagrış cagris yapma dediğimi yapıyor ve bilerek yapıyor her şeye ağlıyor uzun süredir bu şekilde haliyle bebek olunca yetişemiyorum ve sinirleniyorum kızıyorum yanlış örnek olmak istemiyorum kırmak istemiyorum geçicici bir dönem mi yaşayıp atlatan var mi
Bizde öyle masaj yapıyoruz şarkı söylüyoruz konuşuyoruz sakinleştirmek için zıplıyoruz ama saati gelince ne yapsakta ağlıyor susmadanKiraz çekirdeğini ben de yapıyorum. Herşeyi deniyoruz nebilim
İyi yaaa. Öyle böyle büyüyecekler bir şekilde. Bal gibi çocuk doğurmasaydın sende nazara geliyo
Yanii geçiyor zamanla ama 3 yaş filan anca. Sizinki kısa sürer inşallah
Geliyor canım gelmez mii
Canım gazı olan bebek emmek ister rahatlar ama memeden çıktığında da kasılır yay gibi gerilir vs
Biz 3 yaş 2 aylık var bitane. Şimdi daha iyi gerçekten 3 ten sonra geçiyo yavaş yavaş. Hee melek gibi mi yook ama o 2 buçukta tavan yapan manyaklıklArı yok diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?