2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Gerilediği için gerek görmemiş bence canım bizimki de normalde ilk 6 ay ultrason çeker takip ederiz demişti genişleme olunca nefrolojiye gönderdi sebebi ne önceden bilelim diye
Sebebi bilinsin tabi ne kadar erken o kadar iyi, genişleme olduğunu hiç bilememek düşüncesi beni çok geriyor. İnşallah yolunda gidecek herşey, sen içini ferah tut. Muhtemelen o yüzden oyle dedi ama bana da 4 ay sonra kontrol uzak geliyor, yakın takip iyidir.

aç mı tok mu anlamıyorum, yapabildiklerimde kısıtlı
Bez sayısına bak çişini yapıyor mu? Yapıyorsa doyuyordur merak etme. Büyük tuvaleti için de ya damla ya fitil isteyebilirsin doktorundan. Doktora danışmadan bi şey kullanma bence canım. (Sürekli fitil kullanmak bağırsak tembelliğin sebeb oluyor mecbur kalmadıkça kullanma. Kardeşimde öyle oldu. O yüzden damlayı da diğer müdahelelri de çok sık kullanmama yanlısıyım) Ağlayınca oturup ağlayası geliyor insanın ya. Çok zor cidden bu gaz meselesi

Canım benim emmesin üzülme yeter ki iyi olsun. Benim ilk kızımda3 emmedi kendimi yedim bitirdim ama şimdi bakıyorum da boşuna yıpratmışım kendimi. Yanında ya yeter sana
Aynen canım napayim Allah acılarını göstermesin ben artık saldım elimden geleni yaptım çünkü yapmasaydım pişman olurdum ama yine kendi isteğini o seçiyor

Reactions: Zzy
bebeğimin gaz sancıları için doktprumuz bio gaia gaz damlası verdi kullanan var mı?
Biz kullanıyorduk canım üstünde de 27 damla yazıyor çabuk bitiyor ama doktor sıkıntı oldukça kullan demişti. Bitti bugün başka bi damla aldım eczanede her gün kullanmaya 6 7 gün gitti
5 6 damladan kullanıyorduk

Canım bi emzirme danismaninda görmüştüm, göğüs ucunda oluyorsa ucunda sert küçücük kalan sütler tıkıyormuş taş gibi kadın kendisi çıkarmıştı bi kontrol et bakalim

kakasını günde 3kere yapıyor gazla beraber cıkardıklarıda oluyor, bezide her actığımda çişli ama bu karın gurultusu neden acaba?

Kızlar 2 ve 3 yaş arası çocuğu olan var mı? Varsa kızım 3 ay sonra 2 bucuk yasında olacak ama acayip inatçı ve söz dinlemiyor. O kadar üzülüyorum ki ne altını değiştirebiliyorum ne kıyafet giydirebikiyorum. Hergun bagrış cagris yapma dediğimi yapıyor ve bilerek yapıyor her şeye ağlıyor uzun süredir bu şekilde haliyle bebek olunca yetişemiyorum ve sinirleniyorum kızıyorum yanlış örnek olmak istemiyorum kırmak istemiyorum geçicici bir dönem mi yaşayıp atlatan var mi

Benimki 3 yaş. Ne dersek tersi ne dersek. Asla biseyi yaptiamiyorum. Atıyor da herşeyi. Kreşe de alıştırmaya çalışıyoruz. GGeçecek biraz zaman galiba. Seninki daha küçük ve eve yeni bi bebek geldi. Kiskanmadigini düşünürsün ama içten içe kıskanıyorlar. Ben kızımın söylediği seyleri yeni yeni anlıyorum ne demek istediğini. Ama insan maalesef ister istemez bağırıyor. Sinirleniyor. Kızgın olma anne diyo çok üzülüyorum. Çünkü bebeğim full kucağımda sağolsun yapışık ikiz gibi olduk inşallah hepsi kısa sürer. Biraz sabir

Benim kız başlarda altına yapmak için beni kullanırdı tek güç aldıkları yer orası olduğu için şimdi gündüzleri bazen emzikle yapıyor o işi bazen kendiliğinden yapıyor geceleri zaten uykuda bir iki ıkınıp yapıyor hani bağırsakları biraz daha alışana kadar mecbur bizi kullanıyorlar gibi geliyor bana

Kızlar bu pamukçukmu?ıslak bezle siliyorum ama çıkmıyor.ben peynirli kustugu sandım ama 2 3 gündür oldu öncedende peynirli kusardı olmazdı böyle

Eklentiler

• IMG_20221015_082557.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 69
Kiraz çekirdeğini ben de yapıyorum. Herşeyi deniyoruz nebilim
İyi yaaa. Öyle böyle büyüyecekler bir şekilde. Bal gibi çocuk doğurmasaydın sende nazara geliyo
Yanii geçiyor zamanla ama 3 yaş filan anca. Sizinki kısa sürer inşallah
kızlar bebeğimin karnından resmn gaz sesi geliyor ne yapsam bilemedim, gazı olanlarn karnından ses geliyor mu?
Geliyor canım gelmez mii
Canım gazı olan bebek emmek ister rahatlar ama memeden çıktığında da kasılır yay gibi gerilir vs
Biz 3 yaş 2 aylık var bitane. Şimdi daha iyi gerçekten 3 ten sonra geçiyo yavaş yavaş. Hee melek gibi mi yook ama o 2 buçukta tavan yapan manyaklıklArı yok diyelim

Bizde öyle masaj yapıyoruz şarkı söylüyoruz konuşuyoruz sakinleştirmek için zıplıyoruz ama saati gelince ne yapsakta ağlıyor susmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…