Kuzum benimki de sürekli emmek istiyor emerken kakasını yapıyor rahatlıyor ona bağlıyorumKızlar size bir sorum var.
Gazı olan bebek memede susar mı? Yoksa ilk gazımı çıkarın diye memede de olsa ağlar mı?
Benimki memeyi vakumluyor resmen, emziği de atıyor ama sürekli emiyor aç da değil aslında. Acaba gazı mı var diyorum ama memeyi kapınxa susuyor.
Canim emzire saga geçti acısı şişlikte yok gibi gece çok şişiyor acayip korkuyorum mastıt olcm diyeCanım bi emzirme danismaninda görmüştüm, göğüs ucunda oluyorsa ucunda sert küçücük kalan sütler tıkıyormuş taş gibi kadın kendisi çıkarmıştı bi kontrol et bakalim
Bence boylr şeylerin yaşı yok benim ki 4 yaşında koca essek oldu aynı dediğin davranışları sergiliyor hatta guncelleme bile geldi çocuğu yatağından alıp bana getirmeye çalışıyor kaç kere uyarmama rağmen hatta dün bana diyor ki mutfağa gelmiş bu bıçakla kardeşi kesicem diyor tövbe bismillah dedim seviyorum ayağına bebeğin canını yakiyor yani yavaş yavaş zarar verme moduna girdi ne kadar güzellikle anlatmaya çalışsam da sabrım tasiyor bı zamandan sonra bağırıp odasına gönderiyorum beş dakika sonra hiç bişey olmamış gibi geliyor ağlayarak gidiyor içim parçalanıyor ama ne yapcam nasıl davranicam şaşırmış durumdayimKızlar 2 ve 3 yaş arası çocuğu olan var mı? Varsa kızım 3 ay sonra 2 bucuk yasında olacak ama acayip inatçı ve söz dinlemiyor. O kadar üzülüyorum ki ne altını değiştirebiliyorum ne kıyafet giydirebikiyorum. Hergun bagrış cagris yapma dediğimi yapıyor ve bilerek yapıyor her şeye ağlıyor uzun süredir bu şekilde haliyle bebek olunca yetişemiyorum ve sinirleniyorum kızıyorum yanlış örnek olmak istemiyorum kırmak istemiyorum geçicici bir dönem mi yaşayıp atlatan var mi
Bizim de böyle canim ama arada sönüyor arada geri çıkıyor alıştık galiba artık ama sizinki baya kabarmış göster bakalım ne diyecekBebeğimin çenesindeki sivilceler yayılıyo doktor önemli değil demişti ama geçtiğide yok isilik mi alerjimi anlamadım pazartesi doktora gitcz ama daha çok var merak ediyorum bebeğinde böyle olan var mı arkadaşlar
Bizimki se mavisin bebegininki gibi. Bu kadar olmadı internette arastirsan ne cikiyo acaba. Ne iyi geliyo. Çok sıcaktan mi oldu ki. Bu kadar kabarmadı hiç. Bizden önceki anneler de sorabilirsin ağustos temmuzBebeğimin çenesindeki sivilceler yayılıyo doktor önemli değil demişti ama geçtiğide yok isilik mi alerjimi anlamadım pazartesi doktora gitcz ama daha çok var merak ediyorum bebeğinde böyle olan var mı arkadaşlar
Ayyy kirkiniz çıkmış bugün gozunuzaydinBizimki se mavisin bebegininki gibi. Bu kadar olmadı internette arastirsan ne cikiyo acaba. Ne iyi geliyo. Çok sıcaktan mi oldu ki. Bu kadar kabarmadı hiç. Bizden önceki anneler de sorabilirsin ağustos temmuz
Benimki sönmüyor her gün coğalıyor dün basında yoktu bi de orda çıktı sen gösterdn öi peki doktoruna canımBizim de böyle canim ama arada sönüyor arada geri çıkıyor alıştık galiba artık ama sizinki baya kabarmış göster bakalım ne diyecek
Aynen sorym evet . Tarak kullanmadım hiç çok sıkıda giydirmiyom şapkada giydirmiyom bakalm ne dick doktorBizimki se mavisin bebegininki gibi. Bu kadar olmadı internette arastirsan ne cikiyo acaba. Ne iyi geliyo. Çok sıcaktan mi oldu ki. Bu kadar kabarmadı hiç. Bizden önceki anneler de sorabilirsin ağustos temmuz
Ay evet çok şükür. ben biraz eskileri dinlerim ama biraz gündüz çok çıktım da gece akşam ezanı olmadan eve döndüm hemen. Şimdi rahatım artıkAyyy kirkiniz çıkmış bugün gozunuzaydin
bizimkide dün gece öyle oldu yatağa koyduğumuz an bağırıyodu en sonunda pusete yatırdık onda hiç sesi çokmadı bütün gece pusette uyudu ama şu an yatağına yattı bebişler çok tuhaf gerçektenRabbimden kollarıma güç kuvvet istiyorum dayanamıyorum bazen. Sensor var çocukda daha yatağa koymadan bağıriyo. Kucak da gıkı çıkmıyo
süt artmaya başladı bebişte emmeye başladı çok şükür tavsiyelerin işe yaradı nasıl mutlu oldum anlatamam Allah razı olsun sendrnBenimde ilk zaman öyle oldu.sağdan çok geliyordu soldan azalmıştı 1-2 gün gelmemişti.sağıyordum o zamanlar. Annemler sol körelecel herhalde filan dediler ama pes etmedim sağmaya devam ettim.şimdi çok şükür geliyor.artar yani düzenli olarak gelmese filan sağmaya devam edin. Belki bebiş emmek istemeyebilir gelmiyor diye ama sağın mutlaka
Yok canım pazartesi gideceğiz bizde ebeye göstermiştim yenidoganlar da olabilir normal demiştiBenimki sönmüyor her gün coğalıyor dün basında yoktu bi de orda çıktı sen gösterdn öi peki doktoruna canım
Kesinlikle yaa bende şuan o moddayim eşim erken çıkıyor bugün lütfen çıkışta bizi al da hava alalım dedim şansıma hava da yağmurlu ama yine gidilecek yerler vardır illaki nefes almak istiyor insanAy evet çok şükür. ben biraz eskileri dinlerim ama biraz gündüz çok çıktım da gece akşam ezanı olmadan eve döndüm hemen. Şimdi rahatım artıkgerçi annem baya soyleniyodu kirki çıkmamış çocuğu durmadan gezdiriyo diye ama. 40 gün evde durup aklımı kaybedemem dedim.
Ayyy bitanede bende var öyle ne pusette duruyor nede yatmakta ciyak ciyak yattigim yatağa koyarsam y uyuyorRabbimden kollarıma güç kuvvet istiyorum dayanamıyorum bazen. Sensor var çocukda daha yatağa koymadan bağıriyo. Kucak da gıkı çıkmıyo
Bence de çok iyi geliyo. Bi ihtiyaç eksik olursa ben çıkıyorum hemen o bile yetiyo.Kesinlikle yaa bende şuan o moddayim eşim erken çıkıyor bugün lütfen çıkışta bizi al da hava alalım dedim şansıma hava da yağmurlu ama yine gidilecek yerler vardır illaki nefes almak istiyor insan
Her gun aynı saatte böyle kısa süre ağlıyorsa kolik değildir. Bebeklerin günlük cadı saati denilen bi saati var o zamanlar sebepsiz ağlarmış ne yapsan susmazmis. Kolik olmasi için 5 6 saat ağlaması lazim. Kafanıza takacak bi durum yok kolik değil bebeğiniz.Artar artar bende sağıp biberonla veriyorum
O zaman geçmişiz biz ilk atağı canım
Ya öyle 15-20 dk ağlıyor bitiyor sonra çok şükür uzun sürmüyor ama gözyaşıyla ağlıyor yavrum
Aynı benimki öyle bebeğe yaklaşıyor seviyor gibi geliyor tepki gösterince ya bu yerini çekiyor ya vuruyor özellikle yapıyor çünkü gözümün içine bakarak ya da canı sıkılınca Bi iki kere git buradan dedim 2 yasinda çocuk bana git buradan diyor banyo yaptırmak markete parka gitmek her şey işkenceye döndü resmen her şeye hayır diyor resmen yaKuzum benimki de sürekli emmek istiyor emerken kakasını yapıyor rahatlıyor ona bağlıyorum
Canim emzire saga geçti acısı şişlikte yok gibi gece çok şişiyor acayip korkuyorum mastıt olcm diye
Bence boylr şeylerin yaşı yok benim ki 4 yaşında koca essek oldu aynı dediğin davranışları sergiliyor hatta guncelleme bile geldi çocuğu yatağından alıp bana getirmeye çalışıyor kaç kere uyarmama rağmen hatta dün bana diyor ki mutfağa gelmiş bu bıçakla kardeşi kesicem diyor tövbe bismillah dedim seviyorum ayağına bebeğin canını yakiyor yani yavaş yavaş zarar verme moduna girdi ne kadar güzellikle anlatmaya çalışsam da sabrım tasiyor bı zamandan sonra bağırıp odasına gönderiyorum beş dakika sonra hiç bişey olmamış gibi geliyor ağlayarak gidiyor içim parçalanıyor ama ne yapcam nasıl davranicam şaşırmış durumdayim
öyle zamanlarda emziği de atıyor ben de gerçekten emmek istiyor heralde diye veriyorum memeyiSusar canım benimki de sürekli meme istiyor emerken binevi ağrıyı acıyı hissetmiyorlar . Hatta bugün doktorum sürekli emmek ister emzirdikçe gaz olmaya devam eder emzirme her istediğinde dedi
O da olabilir bak evet, çünkü yüzünde sıkışmış bir ifade oluyor bazenBenim kız başlarda altına yapmak için beni kullanırdı tek güç aldıkları yer orası olduğu içinşimdi gündüzleri bazen emzikle yapıyor o işi bazen kendiliğinden yapıyor geceleri zaten uykuda bir iki ıkınıp yapıyor hani bağırsakları biraz daha alışana kadar mecbur bizi kullanıyorlar gibi geliyor bana
Bu yorum bana da ışık oldu öyle çok ağlamıyor ama akşam saatlerinde geliyor bir şeyler, peki kolik durumu ne zaman ortaya çıkar 21. Günümüz bugünHer gun aynı saatte böyle kısa süre ağlıyorsa kolik değildir. Bebeklerin günlük cadı saati denilen bi saati var o zamanlar sebepsiz ağlarmış ne yapsan susmazmis. Kolik olmasi için 5 6 saat ağlaması lazim. Kafanıza takacak bi durum yok kolik değil bebeğiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?