2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bizimki 2-3 günde bir sıvı yapıyordu. Dün geceden beri top top yapmaya başladı gün içinde de yaptı hep. İlk doğduğunda top yapıyordu şimdi yine öyle olmuş

Biz öyleyiz akşam saatlerinde uyuturken ağlıyor hep böyleydi. Uyaranlar artıyor yorgun oluyor, memeyi istiyor, itiyor, yine istiyor vs en sonunda uyuyor ve en az üç saat dalıyor. Sekizden sonraki uykusu bu şekilde. Emzirmek iyi geliyor ama olurda memenin verdiği rehavetle dalamazsa küfür eder gibi söyleniyor bayilana kadar

Valla ben iki uyku arasi 1,5 saat maksimum uyanık kalsın şeklinde uğraşıyorum, bazen 1 saat bazen 3 saat uyumayabiliyor uğraşsam da . Kendi belirliyor bir ara 3 saat fln uyurdu gündüzleri, uyuması önemli ama bı şekilde bı yol bulmalısın bı kaç güne..

Kızlar bu arada bugün tartıldım da 83 kilo ile doğuma gitmiştim 72 yim şuan, o kadar da iştahım açık size anlatamam sürekli tatlı verseler yerim herkes öyle mi?
Azcik bile emzirsem acikiyorum. Hızlıca yiyorum hatta geceleri bile uyanınca yiyorum. Kilom sabitlendi benim de 62-61 dönüşümlü degisiyor. 58 le hamile kalmıştım o kiloya düşerim istesem de malesef kalorisi yüksek beslenmek gerekiyor.

Gerçekten emzirmek baya bi kalori verdiriyor demek ki. Yediklerimi geçtim aklım hala yiyrmediklerimde :)
Öğlen emzirirken YouTube’den kolay tatlı tarifleri izlediğimi söylemeden geçemem

Rabbimden kollarıma güç kuvvet istiyorum dayanamıyorum bazen. Sensor var çocukda daha yatağa koymadan bağıriyo. Kucak da gıkı çıkmıyo
Benim de kolum pert yaa geçse şu sancı bokları valla gitgide ağırlaşıyo zor oluyo böyle
Kızlar bu arada bugün tartıldım da 83 kilo ile doğuma gitmiştim 72 yim şuan, o kadar da iştahım açık size anlatamam sürekli tatlı verseler yerim herkes öyle mi?
Tıpkısının aynısı sürekli yiyorum. Kendimde o ışığı bulursam kasımda emziren diyeti alcam

Gerçekten emzirmek baya bi kalori verdiriyor demek ki. Yediklerimi geçtim aklım hala yiyrmediklerimde :)
Öğlen emzirirken YouTube’den kolay tatlı tarifleri izlediğimi söylemeden geçemem
Birden oldu valla, gün gün gidiverdi 1 kilo 1 kilo gitti. Ya evet acayip tatlı istiyor bünye, ki normalde çok aramam. Sütlü tatlıları yerime de yiyin. En basiti 3 bardak süt,1 çay bardağı şeker, 2 yemek kaşığı nişasta, 1 yemek kaşığı un karıştır, kaynamaya yakın vanilya, dilersen de bir yemek kaşığı tereyağ ekleyebilirsin. Oldukça pratik oluyor, doğum sonrası çok yaptım, artık yiyemiyorum.

Sen biraz sabretmeye çalış canım her şey bebeklerimiz için ne yapalım, insan nefsini köreltmek istiyor bir yerde ama ufacık Yemen bile etki etmiş olabilir diye suçluluk duymaktansa yememem daha iyi.
Ben de şerbetli tatlıdan ziyade sütlü tatlı çok severim ama şimdi ayrım yapmıyorum.

Peki bu soya sütü falan da zararlı mı ki onlardan tüketsen?

Öyle tabi ki, bile bile mümkün değil tüketmem. Okuduklarimda göre süt alerjisinl olanlarin yarısı kadarinda soyaya da olabilirmis.Ya o kadar çok var ki alerjen besin, anlamak için süre gerekiyor, bı de değmez gerçekten çocuk her kaka yaparken aglayasim geliyor, benim yüzümden acı çekiyor gibi hissediyorum. Hele bı 6 aylık olsun, tolere artmış mi diye o zmn denemelere girerim heralde

Canim genellikle 3. Aydan sonra bitiyormuş.

Hamilelikte toplam 10 kilo aldım 3 kilo bebekti zaten ilk başta çok hızlı kilo verdim ona güvenerek yedim geri kilo almışım kilo benim hassas konum küçükken de kiloluydum ordan gelme bir kilo takıntısı var o yüzden en ufak kilo benim psikolojimi altüst ediyor

Bilmiyorum ki benim ilim halq var canm 36 gün oldu doğum yapali

Merhabalar bebeği alerjik olup kabız bir de kusma olan var mı acaba ?1.5 aylık bebeği meme veremediğinizde kaç cc ile besliyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…