2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Merhabalar bebeği alerjik olup kabız bir de kusma olan var mı acaba ?1.5 aylık bebeği meme veremediğinizde kaç cc ile besliyorsunuz?
Merhaba,bizde süt alerjisi var ishal ve arada kusma oluyor. Kabızlık yaşamadık. Meme bir kez vermedim 75cc içmişti, bu bir ölçü olamaz tabi, bebekler her zmn aynı miktarda içmiyorlar.

Canım yazdım ya emmiyor bebeğim. Belki denk gelmişsindir burayadq çok yazdım her şeyi denedik biz ama sonuç malesef
Hic üzülme canım hatirladim şimdi, zaten anne sütü sagip veriyorsun ve guzel bir formül mama yiyor hiç sorun etme. Hic anne sutu vermeyenler var emzirmek istemediği için
hepsi ayni buyuyor. Emme refleksi için emzik de verebilirsin o da rahatlatır alirsa tabi, ben aldiramadim tüm memeleri aldim ona ilk gün alıyor, tuttu saniyorum emzigi sonraki gun atıyor =) naptiysam almqdi tüm yöntemler kifayetsiz, ama sen karşı değilsen ve emzik alırsa onu da verebilirsin.

Canım bel ağrın geçti mi çok canımı sıkıyo artık 13 gün oldu dikiş iyileşti bel iyileşmiyor

Ben de bugün başladım direkt ağzına damlattım 5 tane. İnşallah faydası olur çok ağlıyor yavrum sizde ne kadar sürede etkisi çıktı?
Yaklasik 2 Haftada etkisini görürsünüz yani yine gaz oluyur ama ağlama krizleri olmuyor düzenli kullanımda. Tabi bu bizdeki etkisi her bebek de farklı olabilir, umarım sizde de ise yarar

Regl oldum sanırım kızlar, geçen hafta da artmıştı biraz ama devamı olmadı az az geldi. Şimdi reglin ilk günü gibiyim iki gündür

Evet canım çok şükür doğum kaynaklı ağrılarım bitti diyebilirim, az daha sabret geçecek. Emzirme pozisyonu kaynaklı ağrılar başladı şimdi de :)

Sağ ol canım umut oldun hem baş hem bel ağrısı hem iki çocukla napcamı şaşırdım umarım geçer benim de

Emziği çok seviyoruz ya bir aylık olduktan sonra başladık. Sürekli istiyor. bu arada bizim gündüz ağlamalarıda başladı dünden beri gözlemliyordum rutine döndürdü

yarın 1. ay aşımızı atılcaz ateş yapıyomu yaptıyse ne kullandınız ya da nasıl füşürdünüz korkuyorum biraz

Emziği çok seviyoruz ya bir aylık olduktan sonra başladık. Sürekli istiyor. bu arada bizim gündüz ağlamalarıda başladı dünden beri gözlemliyordum rutine döndürdü
Bebek bu ağlar, soyle dusun hiç konusamiyor, onun konuşması ağlama. Meme ver diye ağlar kaka yapaleken ağlar, kucak ister ağlar, uykusu gelir ağlar. Ağlamayı konuşma olarak düşün. Üzülme ağlıyor diye ne istediğini bulmaya çalış. Istedigini yapinca Kısa sürede susuyorsa sorun yok. ) emzik super olmus, nasil alıştırdın benimki asla almiyo

yarın 1. ay aşımızı atılcaz ateş yapıyomu yaptıyse ne kullandınız ya da nasıl füşürdünüz korkuyorum biraz
KOrkma canım. Hafif soyarsin fazla da çıkmaz zaten. Çok huzursuzsa calpol veriliyor biraz. ama ben 2 kızımdada gerek gormedim. Endişe edilecek bisey değil.

Öyle tabiii eskiden anlamazdık artık dilinden anlamaya başlıyoruz hareketleri belli ediyor gaz mı var altı mı kirlendi diye hiçbir şey yapmadım ağlıyordu verdik şok şok emmeye başladı o gün bu gündür seviyor. Bizimki belki meme emmediği için alıyordur canım

Yaklasik 2 Haftada etkisini görürsünüz yani yine gaz oluyur ama ağlama krizleri olmuyor düzenli kullanımda. Tabi bu bizdeki etkisi her bebek de farklı olabilir, umarım sizde de ise yarar
Uzun sürüyormuş neyse tek görelim de ağlamasın artım benim de psikolojim bozulmaya başladı çok teşekkür ederim
Genelde yapmıyormuş bize de yapmadı calpol verebilirsiniz çıkarsa da. 1 ölçel(5 cc) 12 kg için, bebeğinizin kilosuna göre uyarlarsınız. İnş çıkmaz

Silikon ucla denemiş miydin canim sen emzirmeyi

Silikon ucla denemiş miydin canim sen emzirmeyi
Denemez olur muyum evde 5marka silikon uç var canım. Biz her yöntemi denedik ya neler neler yaptık istemiyor ağzına değdiği an bile çıldırıyor doktorumuz zorlamayın artık dedi. Kafada kodluyorlarmış bazı şeyleri sonra o şeylerden vazgeçmiyorlarmış malesef. Sanırım sebep sütümün geç gelmesi ve kaşık biberonla kolaya alışması. Sütümde az günde 150-200cc arası çıkıyor sağdığımda oda olabilir tabii

Bence sütun az değil çünkü sagma ve çocuk emdigindeki miktar hiç bir zaman aynı olmaz bebek emince daha çok çeker. Kolaya alışmış olabilir kaşık biberondan dolayı onu normal biberona koyunca içiyor mu peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…