2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Canim cok teşekkür ederim ilk ayda hersey uyiydi ama iki aylik kontrolde bakalim ne diyecek.ultra air emzigide cok duydum alip deneyeyim bende ya cok sağol
Hatta avent ultra air night alın gece düşürünce falan parlıyormuş. Rica ederim umarım tutar bebiş
Bebek memeyi tutuyorsa biberonla değil eds ile vereceksiniz mamasını memeden çekiyor sanacak yoksa biberona alışır malesef. Eğitim falan aldınız mı sorun ilerlemeden tavsiye ederim belki tamamen memeye döner yine. Bizimki hiç memeyi tutmuyordu ya da arada çok nadir emiyordu kırk günümüzü buna harcadık 2 doktor 3 ebeden eğitim her türlü yöntem ama yok malesef sağıp biberonla veriyoruz artık. Umarım siz başarırsınız. Psikolojik olarak eşimle çok üzüldük yıprandık ama kabullenince artık her şey çok daha iyi gidiyor bizim için. Birde süt annemiz var çok şükür bol bol anne sütüyle beslendi kırk gün boyunca yavrum.

Sarilik bizdede var kan uyuşmazligi yok canim 1 aydir gecmedi .biz ilk seferinde kan verdik birde 2.seferde dustu mu diye baska bir hastanede ısikli lazer gibi bir alet var cocugun gogsune tutup sariligina bakiyorlar biz artik ordan baktiriyoruz 9.9 lara indii şimdi doktor bize 15 in altindaki butun degerler önemsiz dedi icini rahat tut .sarilik ölcen aletten olan hastaneye git kan aldirip durma çocuga yazik.

Canim avent in çizgili uclu natural biberonunu denedin mi biz onu kullaniyorum 1 numarasini.doktor alişmaz dedi anne memesine benziyor dedi bende hem mama hem emziriyorum senin gibi, hipp mama kullaniyorum doktor tadı yok dedi. gunde 3 kez mama.7,8 kezde emziriyorum sabahlari guzel geliyor sütüm aksamlari az geliyor bende sagmakla arttiramadim gerci elektirikli kullanmadim manuelle sagdim.canim birde bazen emerken gazi oluyor ondan icemiyor gazini alip tekrar verdigimde bazen tutuyor.

Bizimde sarılığımız geçmiyor 11 di en son değeri sizinki gibi doktorumuz önemli değil takip edelim stres yapma dedi

Kızlar gaz sorunu yaşayanlar hakiki zeytinyağını losyon gibi bebeğinizin göbeğine masaj yaparak sürün ve poposuna inanın sonuç çok iyi. Ikınması durdu yavrumun. Önyargılı olup daha erken kullanmadığım için pişmanım tavsiye ediyorum

Kızlar burnunu temizlerken 2 ml sağa 2 ml sola sıkıyorum sonra sırtına pat pat yapıp çekiyorum. Sesi kısılıyor genzine kaçtığı için ağlarken çok az sesi çıkıyor sonra geçiyor tabi ama zarar vermez değil mi ya

Canım ben önce sağ burun deliğine epey sıkıyorum sonra ters çeviriyorum aşağı bakacak şekilde akıyor, sonra sol burun deliğine sıkıp yine aynı işlemi yapıyorum. Aynı anda değil de önce birini sonra ötekini yap istersen en azından tıkanmakta karşı bi delik açık olsun

Hakiki zeytinyağını nasıl anlıcaz kiyine de bi denemek lazım
Sanmıyorum zaten kendi çıkıyor , vücut atıyor yani

Hakiki zeytinyağını nasıl anlıcaz kiyine de bi denemek lazım

Sanmıyorum zaten kendi çıkıyor , vücut atıyor yani
Hakiki zeytinyağı donar buzdolabında Bizim memlekette komşumuz bazı seneler de annem yapıyor o yüzden biliyorum güvenilir olduğunu

Aynen biz de sonrasında aspiratörle çekiyoruz her akşam. Çocuğum rahat nefes alıyor sonunda
Her temizliğin ardından yarabbi şükür dediğine eminim ama ispatlayamam

Kizlar göbek deliğim hala dısa dogru normal mi 1 ay oldu sezeryan olmuştum.korse cok takamadım nasil gecer

İşte illa bi acaba diyorum
Ayy evet bende böyle yapacağım canım çok sağ ol. Çok ağlıyor zaten ikinci deliğe zor sıkıyordum tepiniyor

Reactions: Zzy
Aslında onunla da ilgilenecek biri olsa bu kadar yapmayacak canım zamanla alisacaklar birbirlerine mümkün olduğunca yanında bebeği sevmeyin ona da cok ayar oluyorlar
Yaaa inşallah canım tam benimde tuttu gibi bu sefer de gogsum şişti bebek emince yumuşadı ama bu sefer de acısı kaldı gene kaldık silikon uca
aynısı abiside 5e kadar yanımızda yattı yenisi güncelleniyor
Hahaha bizim büyükte doğum yapana kadar benimle yatıyordu şimdi babayla uyuyor arada anne seninle yatayım diyor hala vazgeçmiş değil yani
Kızlar sürekli açım aç.
Acaba diyorum depresyona girdim de sürekli yemek mi yemek istiyorum yoksa emzirmekten mi?
Emzirmekten canim insanın midesi kaziniyor az az sık sık ye mutlaka bol bol su iç
Kızlar bizim bebiş de uyurken keçi gibi sesler çıkarmaya başladı, kim demişti keçi gibi diye tıpkısının aynısı
Hahaha onlardan biri bendim bugün ebe şey dedi gaz sancısı yapıyorsa ikiniyordur ondan öyle sesler cikarif dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…