Ya bende diğerlerinde hatırlamıyorum bukadar küçükken benimki de gece baya tikaniyo çok zorlandı nefes alamadı burundan o zorlanmaya babası da bende fırladık yataktan. Hemen açtık uyurdum ama tam açılmamış bi daha yaptım baya cıktı. Ama o hırıltı burunda mi genizde mi ne o olsa da rahat nefes aliyo ama. Yumuşak sanırım sesinden anlaşırım kadarıylaGünaaaydın kızlar
Hırıltımız geçmiyor bir türlü, meğer bu serum fiztolojik olayını her beslenme öncesi yapmak gerekiyormuş ben günde bir defa yapıyordum zararlı olur diye. Bugün o şekilde deneyeceğim bakalım ne olacak.
Her beslenmede çok değil mi canım ya
Bir de bebekler 4 aya kadar sadece burundan nefes alabiliyormuş ya ben de sürekli uyanıp bakıyorum paranoyak oldukYa bende diğerlerinde hatırlamıyorum bukadar küçükken benimki de gece baya tikaniyo çok zorlandı nefes alamadı burundan o zorlanmaya babası da bende fırladık yataktan. Hemen açtık uyurdum ama tam açılmamış bi daha yaptım baya cıktı. Ama o hırıltı burunda mi genizde mi ne o olsa da rahat nefes aliyo ama. Yumuşak sanırım sesinden anlaşırım kadarıyla
Demek ki gelem varKızlar ne zamandır soracağım size, şu göğüs pedini biz neden hastane çantasına koyduk yahu.
Ben hala bile direkt kullanamıyorum çünkü pamukları meme ucuma yapışıyor bir defa tecrübe ettim tövbe ettim.
Bazen gümüş kapak üstüne kapatıyorum süt çıkmasın diye ama hastane çantasına koymak bana inanılmaz saçma geldi
İlgililere duyuruyorum özellikle ilk günler oluk oluk sit gelmediği için deh göğüs pedi hastane çantasına konulacaklar arasından çıkartılsın
Canım bu dönemlerde çok normalmiş, ben en son dayanamayıp emzik verdim 5-6 gün kadar önce 19. Günümüzde. Yine emmek istiyor tabi ama uyku arasında uyandığında emziği verince dalıyor bazen. Eskiye nazaran daha iyi.Merhaba tecrübeli anneler benim bebeğim 19 günlük, 2850 gram doğdu, hastaneden çıkarken 2650 idi. 12 gün kontrolünde 3 kilo çıktı . Ebe yeterli emzirmeye devam et dedi. şükür emiyor sütüm de var, günde 6 7 cisli bez ,3-4 kakali bez alıyorum. ama son üç gündür kızım mememden ayrılmıyor. Kucağımda uyuyor, biraknca uyanıyor. Memede 5 dk durup uyuyor sonra bir saat içinde tekrar uyaniyor. Ve surekli aranıyor. acaba sütüm mu azaldı bunu anlayabilirmiyim? Her bezi cisli kakali olmasa doymuyor diyecem ama napacam bilmiyorum. Sürekli kucahimda . Hicbirsey yapamıyorum. Kontrole de var 31 Ekim'de gidecez. Acaba doymuyor mu? Lütfen bana bir akıl verin ya sürekli ayağımda salliyorum. Ya da kucağımda. Başka uyumuyor yoruldum.yemek bile yiyemiyorum.
AğlayacağımAy benim ki de. Temsa bağımlısı oldu galiba. Yanıma alıyorum göğsümü açıyorum emmeden uyuyakaliyo sarılınca bende eriyorum o anemmek istiyo emiyo öğuruyo bırakıyo bi daha aliyo kavga ediyo söyleniyo falan.
Ben 3. Paketi kullanıyorumKızlar ne zamandır soracağım size, şu göğüs pedini biz neden hastane çantasına koyduk yahu.
Ben hala bile direkt kullanamıyorum çünkü pamukları meme ucuma yapışıyor bir defa tecrübe ettim tövbe ettim.
Bazen gümüş kapak üstüne kapatıyorum süt çıkmasın diye ama hastane çantasına koymak bana inanılmaz saçma geldi
İlgililere duyuruyorum özellikle ilk günler oluk oluk sit gelmediği için deh göğüs pedi hastane çantasına konulacaklar arasından çıkartılsın
O mochiyi kaç defa devirdim süt yerle yeksan oldu bilsenAğlayacağım
Çığlık Ata Ata ağlıyor. Bak 4 saattir uyanık 3 saati kavga kıyamet. O ara emzik verdim tutacağı tuttu. 15 dk sürdü. Gazı da cok. Ölüyorum uykusuzluktan.
Ben 3. Paketi kullanıyorumhastane çantasına koysam olurmuş. Benim memelerin de tıpası yok ziyan oluyor hep. zaten yorgunluktan sütüm azaldı bu ara
Şu mochi tam benlik de kullanması çok zor oluyor bebekle
2 aylıkken göz muayenesi yapılıyor canım, göz muayenesini her doktor yapmıyormuş bizim doktor öyle demişti.özel göz hastanesine götürücez. Onun dışında tepecik, dokuz eylül ve ege üniversitesinde yapılabilirmişGöz için ayrı doktora mı gittiniz yolsa çocuk doktorunuz mu baktı. Bizim doktor hep bakıyor ama göz doktoruna 2.5 aylıkken dedi sanırım
Bazen bebişler emmesede güven duygusuna ihtiyacı olduğu için memede kalmak isteyebiliyorlar.hiç kendine evham yapma bende bi ara yapıyordum ama kilosu iyiyse, çişli kakalı bezleri varsa devam , ağladı mı yapıştır memeyiMerhaba tecrübeli anneler benim bebeğim 19 günlük, 2850 gram doğdu, hastaneden çıkarken 2650 idi. 12 gün kontrolünde 3 kilo çıktı . Ebe yeterli emzirmeye devam et dedi. şükür emiyor sütüm de var, günde 6 7 cisli bez ,3-4 kakali bez alıyorum. ama son üç gündür kızım mememden ayrılmıyor. Kucağımda uyuyor, biraknca uyanıyor. Memede 5 dk durup uyuyor sonra bir saat içinde tekrar uyaniyor. Ve surekli aranıyor. acaba sütüm mu azaldı bunu anlayabilirmiyim? Her bezi cisli kakali olmasa doymuyor diyecem ama napacam bilmiyorum. Sürekli kucahimda . Hicbirsey yapamıyorum. Kontrole de var 31 Ekim'de gidecez. Acaba doymuyor mu? Lütfen bana bir akıl verin ya sürekli ayağımda salliyorum. Ya da kucağımda. Başka uyumuyor yoruldum.yemek bile yiyemiyorum.
Spotify> beyaz gürültü>enter
O ne biçim sesmiş yahu ilk defa açtım, çocuk boş boş tavana bakıyor şuan kim bulduysa bravo
Vallahi uyudubeyaz gürültüye bizide alıştırdı minnoş
Göz doktoruna ayrı gittik. Mecbur 3 ay içinde gitmek gerekirmiş biz 1 aylıkken halledelim dedik. Yaklaşık 10 farklı ışıkla bakıyor uyanık olması gerekiyor başkada bişey yapmadıGöz için ayrı doktora mı gittiniz yolsa çocuk doktorunuz mu baktı. Bizim doktor hep bakıyor ama göz doktoruna 2.5 aylıkken dedi sanırım
Bir de Bebeyi tutarken onu koyacak yer kalmıyor ki, ben beceremedimO mochiyi kaç defa devirdim süt yerle yeksan oldu bilsen
Evet müthiş icat ama birden çıkıveriyor mememden.
Biz de bu ara epey hareketlendik kahvaltımı zor yaptım İnan.
Selam canım pişmemiş tüm meyveler gaz yaparKizlar sizce elma ve armut yemek bebege gaz yapar mi ? Sizler hoc denediniz mi ?
Ben de kullanıyorum ama dalmak üzereyken açarsam ayiliyor, ters çocuk kime cektiyseSpotify> beyaz gürültü>enter
O ne biçim sesmiş yahu ilk defa açtım, çocuk boş boş tavana bakıyor şuan kim bulduysa bravo
Nasi tarif edebilirim bilmiyorum ama mochinin ağız kısmını ters çevir dışa doğru sonra göğsüne bastir, çevirdiği kısım normale dönecek o şekilde bir kez vakumla boşluk kalmayacak şekilde. Eğer iyice tutarsa ben o şekilde evi dolasiyorumBir de Bebeyi tutarken onu koyacak yer kalmıyor ki, ben beceremedim
Kahvaltı mıyicem inşallah ben de
Utanmasam video isteyeceğimNasi tarif edebilirim bilmiyorum ama mochinin ağız kısmını ters çevir dışa doğru sonra göğsüne bastir, çevirdiği kısım normale dönecek o şekilde bir kez vakumla boşluk kalmayacak şekilde. Eğer iyice tutarsa ben o şekilde evi dolasiyorum
Kendini suçlama canım doktorlar bile deneme yaptırıyorken. Alerji testi çok önermiyorlar sanırım çok iğne yapıyorlarmış. Çoğu deneme yanılma yaptırıyor. Hayırlısıyla geçecek inşallahTeşekkür ederim, ikinci ayın ilk iki haftası 450 Gr falan almıştı, üçüncü hafta ise 100 gr almış. Aynı yer değil vs ama yanılma payı bu kadar farketmez heralde. Alerjisi süt ürünlerine karşı, döküntüler fln vardı yüzünde onlarda geçti. Sütlü tatlı yedim, ondan sonra bu kadar arttı kakadaki durum.
Çok sağol.. Gaz vs yüzünden sayılıydı yediklerim, şimdi bı de bu eklendi. Varsın yemeyelim ya her bezi korkuyla açıyorum, her kaka yaptığında çöküyorum resmen. Suçluluk, çaresizlik hissi vs. İnşallah 10 güne toparlar. Değişiyor süreler kiminin 6.ayda kiminin 2 yaş civarında geciyormus. Başa gelmeden anlaşılmıyor gerçekten Allah' ım nerde varsa yardım etsin
Sağol cnm, inşallah bu da gecicek. Aynen kolay değil yolumuz, Allah dermansız dert vermesin. Tecrübeli olmasak bile gözlemlemek gerek dediğin gibi ve geç kalmamak. İnşallah toparliycaz en yakın zamanda
Ağlamasa çok yapılırda bizimki çok ağlıyor seninkide öyle mi canımbak videoyu ekliyorum canım, ben de her beslenmeden önce yapamam ama eczacı da ilaç üzerine günde 3 defa 4 damla yazmış. En azından sabah öğle akşam yapacağım
Bir de bebekler 4 aya kadar sadece burundan nefes alabiliyormuş ya ben de sürekli uyanıp bakıyorum paranoyak olduk
Bizde doktor kime yönlendirirse ona götürüyoruz ya2 aylıkken göz muayenesi yapılıyor canım, göz muayenesini her doktor yapmıyormuş bizim doktor öyle demişti.özel göz hastanesine götürücez. Onun dışında tepecik, dokuz eylül ve ege üniversitesinde yapılabilirmiş
Bazen bebişler emmesede güven duygusuna ihtiyacı olduğu için memede kalmak isteyebiliyorlar.hiç kendine evham yapma bende bi ara yapıyordum ama kilosu iyiyse, çişli kakalı bezleri varsa devam , ağladı mı yapıştır memeyiNapalım işimiz bu oldu artık
Anladım canım bizimde bu ay kontrol bakalımGöz doktoruna ayrı gittik. Mecbur 3 ay içinde gitmek gerekirmiş biz 1 aylıkken halledelim dedik. Yaklaşık 10 farklı ışıkla bakıyor uyanık olması gerekiyor başkada bişey yapmadı
Favorimiz canimmmmm aynen dediğin gibi acar açmaz bi rahatlamaSpotify> beyaz gürültü>enter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?