2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ya bende diğerlerinde hatırlamıyorum bukadar küçükken benimki de gece baya tikaniyo çok zorlandı nefes alamadı burundan o zorlanmaya babası da bende fırladık yataktan. Hemen açtık uyurdum ama tam açılmamış bi daha yaptım baya cıktı. Ama o hırıltı burunda mi genizde mi ne o olsa da rahat nefes aliyo ama. Yumuşak sanırım sesinden anlaşırım kadarıyla

Her beslenmede çok değil mi canım ya
bak videoyu ekliyorum canım, ben de her beslenmeden önce yapamam ama eczacı da ilaç üzerine günde 3 defa 4 damla yazmış. En azından sabah öğle akşam yapacağım
Bir de bebekler 4 aya kadar sadece burundan nefes alabiliyormuş ya ben de sürekli uyanıp bakıyorum paranoyak olduk

Reactions: Zzy
Kızlar ne zamandır soracağım size, şu göğüs pedini biz neden hastane çantasına koyduk yahu.
Ben hala bile direkt kullanamıyorum çünkü pamukları meme ucuma yapışıyor bir defa tecrübe ettim tövbe ettim.
Bazen gümüş kapak üstüne kapatıyorum süt çıkmasın diye ama hastane çantasına koymak bana inanılmaz saçma geldi

İlgililere duyuruyorum özellikle ilk günler oluk oluk sit gelmediği için deh göğüs pedi hastane çantasına konulacaklar arasından çıkartılsın

Demek ki gelem var bana da hastanede verdiler bi paket. Sanki sut5 geldi de boşa akmasi kaldı. Zaten gelmesi zaman buluyo sonra gelen sarı süt sıksan da zor cikiyo ondan sonra başlıyo akmaya

Merhaba tecrübeli anneler benim bebeğim 19 günlük, 2850 gram doğdu, hastaneden çıkarken 2650 idi. 12 gün kontrolünde 3 kilo çıktı . Ebe yeterli emzirmeye devam et dedi. şükür emiyor sütüm de var, günde 6 7 cisli bez ,3-4 kakali bez alıyorum. ama son üç gündür kızım mememden ayrılmıyor. Kucağımda uyuyor, biraknca uyanıyor. Memede 5 dk durup uyuyor sonra bir saat içinde tekrar uyaniyor. Ve surekli aranıyor. acaba sütüm mu azaldı bunu anlayabilirmiyim? Her bezi cisli kakali olmasa doymuyor diyecem ama napacam bilmiyorum. Sürekli kucahimda . Hicbirsey yapamıyorum. Kontrole de var 31 Ekim'de gidecez. Acaba doymuyor mu? Lütfen bana bir akıl verin ya sürekli ayağımda salliyorum. Ya da kucağımda. Başka uyumuyor yoruldum.yemek bile yiyemiyorum.

Canım bu dönemlerde çok normalmiş, ben en son dayanamayıp emzik verdim 5-6 gün kadar önce 19. Günümüzde. Yine emmek istiyor tabi ama uyku arasında uyandığında emziği verince dalıyor bazen. Eskiye nazaran daha iyi.

Ağlayacağım
Çığlık Ata Ata ağlıyor. Bak 4 saattir uyanık 3 saati kavga kıyamet. O ara emzik verdim tutacağı tuttu. 15 dk sürdü. Gazı da cok. Ölüyorum uykusuzluktan.
Ben 3. Paketi kullanıyorum hastane çantasına koysam olurmuş. Benim memelerin de tıpası yok ziyan oluyor hep. zaten yorgunluktan sütüm azaldı bu ara
Şu mochi tam benlik de kullanması çok zor oluyor bebekle

O mochiyi kaç defa devirdim süt yerle yeksan oldu bilsen
Evet müthiş icat ama birden çıkıveriyor mememden.

Biz de bu ara epey hareketlendik kahvaltımı zor yaptım İnan.

Göz için ayrı doktora mı gittiniz yolsa çocuk doktorunuz mu baktı. Bizim doktor hep bakıyor ama göz doktoruna 2.5 aylıkken dedi sanırım
2 aylıkken göz muayenesi yapılıyor canım, göz muayenesini her doktor yapmıyormuş bizim doktor öyle demişti.özel göz hastanesine götürücez. Onun dışında tepecik, dokuz eylül ve ege üniversitesinde yapılabilirmiş
Bazen bebişler emmesede güven duygusuna ihtiyacı olduğu için memede kalmak isteyebiliyorlar.hiç kendine evham yapma bende bi ara yapıyordum ama kilosu iyiyse, çişli kakalı bezleri varsa devam , ağladı mı yapıştır memeyi Napalım işimiz bu oldu artık

Göz için ayrı doktora mı gittiniz yolsa çocuk doktorunuz mu baktı. Bizim doktor hep bakıyor ama göz doktoruna 2.5 aylıkken dedi sanırım
Göz doktoruna ayrı gittik. Mecbur 3 ay içinde gitmek gerekirmiş biz 1 aylıkken halledelim dedik. Yaklaşık 10 farklı ışıkla bakıyor uyanık olması gerekiyor başkada bişey yapmadı

O mochiyi kaç defa devirdim süt yerle yeksan oldu bilsen
Evet müthiş icat ama birden çıkıveriyor mememden.

Biz de bu ara epey hareketlendik kahvaltımı zor yaptım İnan.
Bir de Bebeyi tutarken onu koyacak yer kalmıyor ki, ben beceremedim
Kahvaltı mı yicem inşallah ben de

Bir de Bebeyi tutarken onu koyacak yer kalmıyor ki, ben beceremedim
Kahvaltı mı yicem inşallah ben de
Nasi tarif edebilirim bilmiyorum ama mochinin ağız kısmını ters çevir dışa doğru sonra göğsüne bastir, çevirdiği kısım normale dönecek o şekilde bir kez vakumla boşluk kalmayacak şekilde. Eğer iyice tutarsa ben o şekilde evi dolasiyorum

Beyaz gürültü yalan uyumadı bebek
Utanmasam video isteyeceğim
Bir kağıdı Memiş yapıp bize video çeksene. Bursan atılıyor mu gerçi bilmiyorum ama, kaç defa kurtuldu mememden yere döküldü hep

Kendini suçlama canım doktorlar bile deneme yaptırıyorken. Alerji testi çok önermiyorlar sanırım çok iğne yapıyorlarmış. Çoğu deneme yanılma yaptırıyor. Hayırlısıyla geçecek inşallah
Ağlamasa çok yapılırda bizimki çok ağlıyor seninkide öyle mi canım
Bizde doktor kime yönlendirirse ona götürüyoruz ya devlette sıra bulmak neredeyse imkansız zaten
Göz doktoruna ayrı gittik. Mecbur 3 ay içinde gitmek gerekirmiş biz 1 aylıkken halledelim dedik. Yaklaşık 10 farklı ışıkla bakıyor uyanık olması gerekiyor başkada bişey yapmadı
Anladım canım bizimde bu ay kontrol bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…