Bende demiştim ama başka diyenlerde olmuştu. Çok komikler ya uyurken değişik değişik sesler gülüyoruz dinleyipKızlar bizim bebiş de uyurken keçi gibi sesler çıkarmaya başladı, kim demişti keçi gibi diye tıpkısının aynısı
Yaaaa benimki de öyle. Horluyo mu acaba diyorumKızlar bizim bebiş de uyurken keçi gibi sesler çıkarmaya başladı, kim demişti keçi gibi diye tıpkısının aynısı
Ahh o acı çok fena cidden ama analık katlanıyoruzYaaa inşallah canım tam benimde tuttu gibi bu sefer de gogsum şişti bebek emince yumuşadı ama bu sefer de acısı kaldı gene kaldık silikon uca
Valla yaşıyorum ya kavga ediyor sade meme verince silikon uca alışmışAhh o acı çok fena cidden ama analık katlanıyoruzsilikon uca çok alıştırma sonra meme reddi oluyormuş öyle okudum bilav kişi de yaşamış bu durumu hatta canım
O çektikçe süt gelir canim ama senin dinlenmenw de bağlı bir durum tabiKızlar ya bu ara bizim bebiş meme bağımlısı oldu, bende tedirginim her emdiğinde süt geliyor mudur, mesela 1 saatte meme süt dolar mı , her emdiğinde süt gelir mi ? Anlatabildim mi
Ne bileyim böyle bakıyorum yazık sallanıyorlar acaba süt buluyor mu yavrum diyorum,artık 1,5 saat zor dayanıyorO çektikçe süt gelir canim ama senin dinlenmenw de bağlı bir durum tabi
Rabbim yardımcınız olsun alerjiden kaynaklı mı 100 gram almış alerjisi neye varmış bulabildin miKızlar kakada damla şeklinde kan devam ediyor diyete rağmen, toparlaması zaman alırmış, tam anlamıyla diyet beş gün önce başlasa da içim gidiyo bez degistirirken. Bugün doktoruna kilo durumu için gittik, geçen hafta başka bir yerde de tartilmisti, eğer o doğruysa 100 Gr almış haftada. Doktorumuz normal dedi ve mamaya gerek görmedi.
Kan için kaka tahlili de verdik. Enfeksiyon vs durumu yok şimdilik çıkan sonuçlara göre. İnşallah alerjidir sadece başka bir bağırsak hastalığı vs. değildir. Ben de en başta alerjidir dedim. Geçmişti çünkü geçen haftasonu büyük bı yanlış yapmışım kendi kendime deneme yapmakla.. Daha önceki durum diyete hemen yanıt vermişti, şimdiki beş gün oldu düzelme yok, önümüzde 10 gün var inşallah toparlar miniğim. Dualarınızda bize de yer verin olur mu?
Allahım şifa versin inşallah miniğine canım çok geçmiş olsun. Senin durumunu birebir yakın arkadaşım yaşadı aynı şeyler yazdıkların. Şu an bebek bir yaşında hala diyete devam ediyor. Ortalama 2-3 yaşlarında tamamen geçiyor demiş doktoru. Süt alerjisi olduğu için paketli gıdalar bile yasak (peyniraltı suyu içeren) arkadaşımda ara ara deniyor pişmiş peynirle falan ama kakasında yine görünce bırakıyor. Doktor arada dene bu şekilde ilerleyeceğiz demiş tabii bebek 10 aylık olana kadar hiç yemedi.Kızlar kakada damla şeklinde kan devam ediyor diyete rağmen, toparlaması zaman alırmış, tam anlamıyla diyet beş gün önce başlasa da içim gidiyo bez degistirirken. Bugün doktoruna kilo durumu için gittik, geçen hafta başka bir yerde de tartilmisti, eğer o doğruysa 100 Gr almış haftada. Doktorumuz normal dedi ve mamaya gerek görmedi.
Kan için kaka tahlili de verdik. Enfeksiyon vs durumu yok şimdilik çıkan sonuçlara göre. İnşallah alerjidir sadece başka bir bağırsak hastalığı vs. değildir. Ben de en başta alerjidir dedim. Geçmişti çünkü geçen haftasonu büyük bı yanlış yapmışım kendi kendime deneme yapmakla.. Daha önceki durum diyete hemen yanıt vermişti, şimdiki beş gün oldu düzelme yok, önümüzde 10 gün var inşallah toparlar miniğim. Dualarınızda bize de yer verin olur mu?
Aklımızda olsun teşekkür ederizHakiki zeytinyağını nasıl anlıcaz kiyine de bi denemek lazım
Sanmıyorum zaten kendi çıkıyor , vücut atıyor yani
1 ay geçtiyse yakında muayenen vardır canım doktora sor muhakkak benim ameliyattan hemen sonra indi göbek deliğimKizlar göbek deliğim hala dısa dogru normal mi 1 ay oldu sezeryan olmuştum.korse cok takamadım nasil gecer
Çok geçmiş olsun canım, çocuk yetiştirmek malesef stresli bir süreç. Kimisi böyle böyledir diyor biz de deneme yanılma ilerliyoruz ama aslında bir uzman görüşü almak lazım ufak şeylerde bile. Bu da bize ders olsun, inşallah hiç bir şey çıkmayacak. Acil şifalar diliyorumKızlar kakada damla şeklinde kan devam ediyor diyete rağmen, toparlaması zaman alırmış, tam anlamıyla diyet beş gün önce başlasa da içim gidiyo bez degistirirken. Bugün doktoruna kilo durumu için gittik, geçen hafta başka bir yerde de tartilmisti, eğer o doğruysa 100 Gr almış haftada. Doktorumuz normal dedi ve mamaya gerek görmedi.
Teşekkür ederim, ikinci ayın ilk iki haftası 450 Gr falan almıştı, üçüncü hafta ise 100 gr almış. Aynı yer değil vs ama yanılma payı bu kadar farketmez heralde. Alerjisi süt ürünlerine karşı, döküntüler fln vardı yüzünde onlarda geçti. Sütlü tatlı yedim, ondan sonra bu kadar arttı kakadaki durum.Rabbim yardımcınız olsun alerjiden kaynaklı mı 100 gram almış alerjisi neye varmış bulabildin mi
Çok sağol.. Gaz vs yüzünden sayılıydı yediklerim, şimdi bı de bu eklendi. Varsın yemeyelim ya her bezi korkuyla açıyorum, her kaka yaptığında çöküyorum resmen. Suçluluk, çaresizlik hissi vs. İnşallah 10 güne toparlar. Değişiyor süreler kiminin 6.ayda kiminin 2 yaş civarında geciyormus. Başa gelmeden anlaşılmıyor gerçekten Allah' ım nerde varsa yardım etsinAllahım şifa versin inşallah miniğine canım çok geçmiş olsun. Senin durumunu birebir yakın arkadaşım yaşadı aynı şeyler yazdıkların. Şu an bebek bir yaşında hala diyete devam ediyor. Ortalama 2-3 yaşlarında tamamen geçiyor demiş doktoru. Süt alerjisi olduğu için paketli gıdalar bile yasak (peyniraltı suyu içeren) arkadaşımda ara ara deniyor pişmiş peynirle falan ama kakasında yine görünce bırakıyor. Doktor arada dene bu şekilde ilerleyeceğiz demiş tabii bebek 10 aylık olana kadar hiç yemedi.
Sağol cnm, inşallah bu da gecicek. Aynen kolay değil yolumuz, Allah dermansız dert vermesin. Tecrübeli olmasak bile gözlemlemek gerek dediğin gibi ve geç kalmamak. İnşallah toparliycaz en yakın zamandaAklımızda olsun teşekkür ederiz
1 ay geçtiyse yakında muayenen vardır canım doktora sor muhakkak benim ameliyattan hemen sonra indi göbek deliğim
Çok geçmiş olsun canım, çocuk yetiştirmek malesef stresli bir süreç. Kimisi böyle böyledir diyor biz de deneme yanılma ilerliyoruz ama aslında bir uzman görüşü almak lazım ufak şeylerde bile. Bu da bize ders olsun, inşallah hiç bir şey çıkmayacak. Acil şifalar diliyorum
Maşallah bizde bugün aşımızı kalça ultrasonumuzu bide göz muayenemizi olduk çok şükür. Bizimde kilomuz 3920 dedi. Sanki bi tık düşük geldi bana ama doktor normal gayet dedi günlük 35 gram almış dedi bilemedikKızlar biz bugün 1 Aylik kontrole gittik asimizi oldukneyseki çok aglamadi 5 kg olmuşuz
Her beslenmede çok değil mi canım yaGünaaaydın kızlar
Hırıltımız geçmiyor bir türlü, meğer bu serum fiztolojik olayını her beslenme öncesi yapmak gerekiyormuş ben günde bir defa yapıyordum zararlı olur diye. Bugün o şekilde deneyeceğim bakalım ne olacak.
Göz için ayrı doktora mı gittiniz yolsa çocuk doktorunuz mu baktı. Bizim doktor hep bakıyor ama göz doktoruna 2.5 aylıkken dedi sanırımMaşallah bizde bugün aşımızı kalça ultrasonumuzu bide göz muayenemizi olduk çok şükür. Bizimde kilomuz 3920 dedi. Sanki bi tık düşük geldi bana ama doktor normal gayet dedi günlük 35 gram almış dedi bilemedik
Ay benim ki de. Temsa bağımlısı oldu galiba. Yanıma alıyorum göğsümü açıyorum emmeden uyuyakaliyo sarılınca bende eriyorum o anSanırım gümbür gümbür 5. Atak haftası yaşıyoruz. inşallah öyledir
bu hallerin mantıklı bi açıklamasını bulamıyorumuyumuyor ağlıyor meme emiyor atıyor emzik etmek istiyor.kucakta uyuyor temas temas temas istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?