Beyaz gürültü yalan uyumadı bebek
Utanmasam video isteyeceğim
Bir kağıdı Memiş yapıp bize video çeksene. Bursan atılıyor mu gerçi bilmiyorum ama, kaç defa kurtuldu mememden yere döküldü hep
Hay Allah razı olsunUtanma gerek yok, bu hepimizin sorunu değil miBana da eşim soyledi, nerden gördüyse artık
video buldum.03:06 saniyeye gidip görebilirsin.
Deneyeceğim teşekkür ederimNasi tarif edebilirim bilmiyorum ama mochinin ağız kısmını ters çevir dışa doğru sonra göğsüne bastir, çevirdiği kısım normale dönecek o şekilde bir kez vakumla boşluk kalmayacak şekilde. Eğer iyice tutarsa ben o şekilde evi dolasiyorum
Hayırlı olsun canım seni emzik niyetine kullaniyor bicirik şuan bir çoğumuz bu durumu yaşıyoruz buna bende dahil sürekli meme de kalmak istiyor ama uyuyor yerine koyunca da kıyamet kopuyor resmen böyle bı döngüye girdik ama aç kaldığından değil emzik görevi gördüğün için sürekli emmek istiyorMerhaba tecrübeli anneler benim bebeğim 19 günlük, 2850 gram doğdu, hastaneden çıkarken 2650 idi. 12 gün kontrolünde 3 kilo çıktı . Ebe yeterli emzirmeye devam et dedi. şükür emiyor sütüm de var, günde 6 7 cisli bez ,3-4 kakali bez alıyorum. ama son üç gündür kızım mememden ayrılmıyor. Kucağımda uyuyor, biraknca uyanıyor. Memede 5 dk durup uyuyor sonra bir saat içinde tekrar uyaniyor. Ve surekli aranıyor. acaba sütüm mu azaldı bunu anlayabilirmiyim? Her bezi cisli kakali olmasa doymuyor diyecem ama napacam bilmiyorum. Sürekli kucahimda . Hicbirsey yapamıyorum. Kontrole de var 31 Ekim'de gidecez. Acaba doymuyor mu? Lütfen bana bir akıl verin ya sürekli ayağımda salliyorum. Ya da kucağımda. Başka uyumuyor yoruldum.yemek bile yiyemiyorum.
Eyvahhhh anlamıyorum yaa önceden atak falan yokmuymus bizim annelerimiz bizleri nasıl büyütmüş çok ilginçSanırım gümbür gümbür 5. Atak haftası yaşıyoruz. inşallah öyledir
bu hallerin mantıklı bi açıklamasını bulamıyorumuyumuyor ağlıyor meme emiyor atıyor emzik etmek istiyor.kucakta uyuyor temas temas temas istiyor.
Her bebeğin gelişimi farklıdır canim kg alımı gayet iyi biz ilk on gunlukken hasta ettik yavruyu doktor bana sürekli emzir hem sarılık olmaması için hemde hastalığı atması için demişti sanırım o yüzden güzel kg aldı her an çocuğun ağzına meme tıktım şimdi de ayrılmak istemiyor iyi mi ettik kötü mü bilemedim emzik tutturamadıkMaşallah bizde bugün aşımızı kalça ultrasonumuzu bide göz muayenemizi olduk çok şükür. Bizimde kilomuz 3920 dedi. Sanki bi tık düşük geldi bana ama doktor normal gayet dedi günlük 35 gram almış dedi bilemedik
Ahhh kuzum benim yalnız mısın peki çok zor oluyor yalnızken hele o ağlama krizlerindr ne ter atıyor insan Rabbim yardımcın ve yardımcımız olsunAğlayacağım
Çığlık Ata Ata ağlıyor. Bak 4 saattir uyanık 3 saati kavga kıyamet. O ara emzik verdim tutacağı tuttu. 15 dk sürdü. Gazı da cok. Ölüyorum uykusuzluktan.
Ben 3. Paketi kullanıyorumhastane çantasına koysam olurmuş. Benim memelerin de tıpası yok ziyan oluyor hep. zaten yorgunluktan sütüm azaldı bu ara
Şu mochi tam benlik de kullanması çok zor oluyor bebekle
Yalnızdım mavişim, artık uykusuzluktan sütüm azalınca annemi çağırdım o geldi. Tam da gelişine bebe coştu iyice. Başkasında da sakinlemiyor bende duruyor biraz. Yine yorgunluk bana kalıyor ama dün azcık uyuyabilmiştim en azından sütüme iyi geldi birazEyvahhhh anlamıyorum yaa önceden atak falan yokmuymus bizim annelerimiz bizleri nasıl büyütmüş çok ilginç
Her bebeğin gelişimi farklıdır canim kg alımı gayet iyi biz ilk on gunlukken hasta ettik yavruyu doktor bana sürekli emzir hem sarılık olmaması için hemde hastalığı atması için demişti sanırım o yüzden güzel kg aldı her an çocuğun ağzına meme tıktım şimdi de ayrılmak istemiyor iyi mi ettik kötü mü bilemedim emzik tutturamadık
Kalça ultrasonu ile göz kontrolüne 45 günlükken dediler bende o aralarda götüreceğim göz için randevu bulmanın imkani yok ya özele gideceğiz galiba
Ahhh kuzum benim yalnız mısın peki çok zor oluyor yalnızken hele o ağlama krizlerindr ne ter atıyor insan Rabbim yardımcın ve yardımcımız olsun
Ben de diyecektim aynısını artık beyaz gürültüsüz ben de uyuyamaz oldumbeyaz gürültüye bizide alıştırdı minnoş
seninki kaç kg aldı 1 aydaEyvahhhh anlamıyorum yaa önceden atak falan yokmuymus bizim annelerimiz bizleri nasıl büyütmüş çok ilginç
Her bebeğin gelişimi farklıdır canim kg alımı gayet iyi biz ilk on gunlukken hasta ettik yavruyu doktor bana sürekli emzir hem sarılık olmaması için hemde hastalığı atması için demişti sanırım o yüzden güzel kg aldı her an çocuğun ağzına meme tıktım şimdi de ayrılmak istemiyor iyi mi ettik kötü mü bilemedim emzik tutturamadık
Kalça ultrasonu ile göz kontrolüne 45 günlükken dediler bende o aralarda götüreceğim göz için randevu bulmanın imkani yok ya özele gideceğiz galiba
Ahhh kuzum benim yalnız mısın peki çok zor oluyor yalnızken hele o ağlama krizlerindr ne ter atıyor insan Rabbim yardımcın ve yardımcımız olsun
Canım ben bı tane ip geçirdim mochinin arkasındaki delikten, boynuna takıyorum böylece evde gezerken düşmüyor asılı kalıyor aklında bulunsunBeyaz gürültü yalan uyumadı bebek
Utanmasam video isteyeceğim
Bir kağıdı Memiş yapıp bize video çeksene. Bursan atılıyor mu gerçi bilmiyorum ama, kaç defa kurtuldu mememden yere döküldü hep
Sagıp bırakıyorum ben biberonla annem veriyor.meme reddimiz olmadı hiç.şırıngayla olmaz bence meme reddiKızlar bebeğimi 1 saatliğine anneme bırakıp bi yere gitmem lazım, biraz tedirginim ,uyarnırsa acıkırsa diye.sütümü şırıngaya koysam sonradan meme reddi yapar mı? Hiç denediniz mi
Yada ne yapıyorsunuz böyle durumlarda
Çok iyi fikir deneyeceğim canımCanım ben bı tane ip geçirdim mochinin arkasındaki delikten, boynuna takıyorum böylece evde gezerken düşmüyor asılı kalıyor aklında bulunsun
Ben emzirdim çıktım markete diye 1 saat sonra geldim. Süt falan da bırakmadım ihtiyaç olmadı. Aman ağlar acıkır diye acele acele keske biraz daha oyalansaymisimKızlar bebeğimi 1 saatliğine anneme bırakıp bi yere gitmem lazım, biraz tedirginim ,uyarnırsa acıkırsa diye.sütümü şırıngaya koysam sonradan meme reddi yapar mı? Hiç denediniz mi
Yada ne yapıyorsunuz böyle durumlarda
dr bize bu ses normal diyo 4. aya kadar anlamıyorum bndeYa bende diğerlerinde hatırlamıyorum bukadar küçükken benimki de gece baya tikaniyo çok zorlandı nefes alamadı burundan o zorlanmaya babası da bende fırladık yataktan. Hemen açtık uyurdum ama tam açılmamış bi daha yaptım baya cıktı. Ama o hırıltı burunda mi genizde mi ne o olsa da rahat nefes aliyo ama. Yumuşak sanırım sesinden anlaşırım kadarıyla
Bizimkide dün gece böyleydi, bugün gündüz full hiç bi şey yapmama rağmen uyudu, şimdi yine bize işkence yapıyorBebeğim dün gece hep huzursuz uyudu kıpır kıpır zor uyuttuk sürekli uyandı. Bugünde sabah 8den beri asla uyumadı sürekli ağlama krizleri
Ya normalde bizimki de uyanmaz ama bu ara sağı solu belli olmuyorBen emzirdim çıktım markete diye 1 saat sonra geldim. Süt falan da bırakmadım ihtiyaç olmadı. Aman ağlar acıkır diye acele acele keske biraz daha oyalansaymisimzile basınca babası kızdı bana bebej var bu evde diyo bide 2 kere basiyon diyo. Aynısını bem her gün yaşıyorum
Huniyi takmak üzereydim ki derin uyudu şükürBizimkide dün gece böyleydi, bugün gündüz full hiç bi şey yapmama rağmen uyudu, şimdi yine bize işkence yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?