2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Utanma gerek yok, bu hepimizin sorunu değil mi Bana da eşim soyledi, nerden gördüyse artık
video buldum.03:06 saniyeye gidip görebilirsin.
Beyaz gürültü yalan uyumadı bebek

Utanmasam video isteyeceğim
Bir kağıdı Memiş yapıp bize video çeksene. Bursan atılıyor mu gerçi bilmiyorum ama, kaç defa kurtuldu mememden yere döküldü hep

Utanma gerek yok, bu hepimizin sorunu değil mi Bana da eşim soyledi, nerden gördüyse artık
video buldum.03:06 saniyeye gidip görebilirsin.
Hay Allah razı olsun
Ben bu kıvırıp takma olayını hiç bilmiyordum. Öyle deneyeyim bide bakayım çok teşekkür ediyorum canım, sana ve eşine

Deneyeceğim teşekkür ederim

Hayırlı olsun canım seni emzik niyetine kullaniyor bicirik şuan bir çoğumuz bu durumu yaşıyoruz buna bende dahil sürekli meme de kalmak istiyor ama uyuyor yerine koyunca da kıyamet kopuyor resmen böyle bı döngüye girdik ama aç kaldığından değil emzik görevi gördüğün için sürekli emmek istiyor

Eyvahhhh anlamıyorum yaa önceden atak falan yokmuymus bizim annelerimiz bizleri nasıl büyütmüş çok ilginç
Her bebeğin gelişimi farklıdır canim kg alımı gayet iyi biz ilk on gunlukken hasta ettik yavruyu doktor bana sürekli emzir hem sarılık olmaması için hemde hastalığı atması için demişti sanırım o yüzden güzel kg aldı her an çocuğun ağzına meme tıktım şimdi de ayrılmak istemiyor iyi mi ettik kötü mü bilemedim emzik tutturamadık
Kalça ultrasonu ile göz kontrolüne 45 günlükken dediler bende o aralarda götüreceğim göz için randevu bulmanın imkani yok ya özele gideceğiz galiba
Ahhh kuzum benim yalnız mısın peki çok zor oluyor yalnızken hele o ağlama krizlerindr ne ter atıyor insan Rabbim yardımcın ve yardımcımız olsun

Yalnızdım mavişim, artık uykusuzluktan sütüm azalınca annemi çağırdım o geldi. Tam da gelişine bebe coştu iyice. Başkasında da sakinlemiyor bende duruyor biraz. Yine yorgunluk bana kalıyor ama dün azcık uyuyabilmiştim en azından sütüme iyi geldi biraz Bu haftasonu götüreceğiz annemi sonra yine yalnız devam

seninki kaç kg aldı 1 ayda

Yarın 2. Ay aşımız var ertesi gün de memlekete uçuş inşallah bir sıkıntı çıkmaz bakalım bizi neler bekliyor

Beyaz gürültü yalan uyumadı bebek

Utanmasam video isteyeceğim
Bir kağıdı Memiş yapıp bize video çeksene. Bursan atılıyor mu gerçi bilmiyorum ama, kaç defa kurtuldu mememden yere döküldü hep
Canım ben bı tane ip geçirdim mochinin arkasındaki delikten, boynuna takıyorum böylece evde gezerken düşmüyor asılı kalıyor aklında bulunsun

Kızlar bebeğimi 1 saatliğine anneme bırakıp bi yere gitmem lazım, biraz tedirginim ,uyarnırsa acıkırsa diye.sütümü şırıngaya koysam sonradan meme reddi yapar mı? Hiç denediniz mi
Yada ne yapıyorsunuz böyle durumlarda

Sagıp bırakıyorum ben biberonla annem veriyor.meme reddimiz olmadı hiç.şırıngayla olmaz bence meme reddi

Ben emzirdim çıktım markete diye 1 saat sonra geldim. Süt falan da bırakmadım ihtiyaç olmadı. Aman ağlar acıkır diye acele acele keske biraz daha oyalansaymisim zile basınca babası kızdı bana bebej var bu evde diyo bide 2 kere basiyon diyo. Aynısını bem her gün yaşıyorum

dr bize bu ses normal diyo 4. aya kadar anlamıyorum bnde

Reactions: Zzy
Bebeğim dün gece hep huzursuz uyudu kıpır kıpır zor uyuttuk sürekli uyandı. Bugünde sabah 8den beri asla uyumadı sürekli ağlama krizleri
Bizimkide dün gece böyleydi, bugün gündüz full hiç bi şey yapmama rağmen uyudu, şimdi yine bize işkence yapıyor

Ya normalde bizimki de uyanmaz ama bu ara sağı solu belli olmuyor bi bakıyorum pat kalkmış bi bakıyorum davul zurna çalsam kalkmıyor deneyeyim bakayım yinede bırakırım

Reactions: Zzy
Bizimkide dün gece böyleydi, bugün gündüz full hiç bi şey yapmama rağmen uyudu, şimdi yine bize işkence yapıyor
Huniyi takmak üzereydim ki derin uyudu şükür benim bile uykum geldi sabah 8den beri ayaktayım bebişler nasıl dayanıyorlar bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…