2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
kızlar ben gerçekten kafayı yemek üzereyim annem gideli 10 gün oldu 10 gündür çok zorlanıyorum normalde çok rahat bi insandım keyifçi kendine çok vakit ayıran sorumluluk birden çok ağır geldi bana gece ağlamaları uykusuz geceler özelliklede uykusuzluk. eşimde yardım ediyo ama biyere kadar sabah kalkığ işe gidiyo adam elbet uyuması lazım işinnözü delirmek üzereyim

Kızlar merhaba doğumdan sonra hiç giremedim aşırı yoğunluktan ve şoktan :), bebeğimin başına da gelmeyen kalmadı fototerapi aldı göbek düştü kanama oldu 3 hafta sürdü şimdi de burnu tıkanıyo hafif öksürük, tabi ben de hastayım daha kötü olcak diye çok korkuyorum,tam hersey yoluna giriyo derken geçen gün başıma birşey geldi ve çok korktum ağlarken bianda sesi gitti nefes alamadı yüzü kızardı 5-10 sn sürdü hiç yaşayan var mı tekrar olcak diye aşırı gerginim her ağladığında korkuyorum napcam bilmiyorum

Büyük kizimda tuvalet eğitimine başladık çıldırmak üzereyim asla kakasını çişini söylemiyor götürsem çok az yapıyor üstünü çıkarıyorum giymiyoe her yer çiş. Kaka oldu tecrübeli anneler nasıl bırakırsınız bende mi sorun

Bebiş uyudukca hiç bişey yapma mutlaka uyu dinlen canim geçecek bu günler insallah

Bir hafta on gün böyle sürer canim çise hemen alışır ama kakaya alışması uzun sürebilir bizim 1 sene olacak ogreneli hala altına kaçırdığı oluyor bebekle çok zorlanırsın kendine eziyet etme

Çok geçmiş olsun umarım ilerlemeden ikinizde iyi olursunuz katıladı galiba değil mi sinirlenince bizimkide yapıyor malesef elim ayağıma dolanıyor. Birde bunu alışkanlık ediniyorlarmış zamanla istedikleri olmayınca falan bilimsel olarak çok katılayıp kalırsa beyin kendini korumaya almak için bayılıyorlarmış canım beynine bir zararı yokmuş oksijen gitmemesinin o an. Sen temiz havaya çıkar böyle durumlarda

Canım çıldırmak üzereyim ama mecbur yoksa hiç ogrenemeyecek sadece sanırım usuttum kizi yaz olaydı iyiydi tek çocuk rahatlık mis
Bir hafta on gün böyle sürer canim çise hemen alışır ama kakaya alışması uzun sürebilir bizim 1 sene olacak ogreneli hala altına kaçırdığı oluyor bebekle çok zorlanırsın kendine eziyet etme

Kaç yaşında kızınız keşke doğumdan önce başlasaydınız böyle ikinize de zor olur

Canım çok ama çok yanlış bi zaman. Ertele bence kendine de çocuğa da eziyet etme. Ben bebek geldi okula başlattim 3 yaşında şuan. Ama alisamiyo bebek kaynaklı çünkü bebek olmadan gidiyordu istiyordu. Lütfen eve okumuş eğitimini almış birisi değilim ama şu donem çok yanlış bi dönem maalesef. Biraz ertele bence. Sinirlenirsin ve çocuğa ister istemez bağırıp hafif se olsa vurursun sonucu biraz kötü olabilir.

Evet canım katılarak ağlamada oluyormuş, sizin bebişin de nefesi kesilip yüzünde morarma yada kızarma oluyor mu

Bende yaşadım kıpkırmızı oldu tepkisiz agzı acık kaldı bi süre ilk başta korktum sonradan hemen kucagıma alıp kulagına bişiler söylüyorum pışpışlıyorum geçiyor kısa sürede ignelerden sonrada oluyor alışıcaz bir süre sonra napalm

Evet canım katılarak ağlamada oluyormuş, sizin bebişin de nefesi kesilip yüzünde morarma yada kızarma oluyor mu
Evet çok sık olmasada bugüne kadar 4kere yaptı canım. Özellikle mama isterken saatinden önce acıkınca oyalamaya çalışıyoruz o zamanlar yapıyor. Ya da meme emsin diye zorlarsam. Morarmıyor kızarıyor

2. Ay aşısından geliyoruz çocuğun canı çok yandı öyle böyle değil 3 gün banyo yok hemşire artık havalar soğuk siz niye bu çocuğu giydirmiyorsunuz diye kızdı ben de aşıya geleceğiz diye kat kat giydirmedim üzerini polar battaniyeyle örttüm dedim kilomuz 4700 olmuş geride kalmış diyor. 2700den geldik diyince tamam o zaman dedi ne istiyorlar anlamıyorum ki çocuk bir anda 10 kilo mu olsun pusetimize bile laf etti bunların içinde iki büklüm oluyor çocuklar diye böyle her şeyi eleştirenlere sinir oluyorum bu 2-3 günü de sağa salim bir atlataydık

Evet alışacaz mecbur, ben de mama takviyesi yapıyorum ilk hafta emdiğini sanıyordum emmiyormuş bebeğim kilo kaybı fazla yaşadık artı sarılık değeri çok artmıştı mama takviyesi önerilmişti, şimdi hem emziriyorum hem mama veriyorum mamayı kaç cc ve ne sıklıkta veriyorsunuz bir de hangi marka

Arkadaşlar bu arada 4moms ev tipi ana kucağı aldım bizimki derin uykuya tam geçemiyo hemen uyanıyor kucak istiyor, aldık birkaç gündür buna koyuyorum baya işe yaradı, tabi bebeğiniz sevmeyedebilir, biraz pahalı ama ikinci elleri de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…