2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Merhabalar anneler başından geçen yaşayan vardır belki diye bir şey sormak istiyorum.
Bebeğim 19 günlük gün içinde sürekli uyuyor ilk zamanlar sarılık geçirdi ama geçen hafta bugün değeri 8 e düşmüştü doktor tamam geçmiş demişti.
Diğer tahlilleri de iyi çıkmıştı. Bugün sağlık ocağına gittim 1 haftada 500 gram almış kilo alımı da güzel. Ama hep uykuda. Gözü kapalı mamasını içiyor emiyor geri uyuyor. Bazen gözünü açıyor o zaman da 3 saati geçik uyumuyor sonra yine tüm gün uyuyor. Çok kafama takıyorum psikolojim bozuldu resmen. Normal mi bu durum? Benzer durum yaşayan var mı?

Bizimkide çok uyurdu uyuyup büyüyecekler annesi çok takma kafana kimisi fazla sever uykuyu kimisi az kırk çıkınca uyumuyorlar zaten uyusun diye bakıyorsun sonra

Biz günde 700cc ile besliyoruz anne sütü dahil. Mama olarak hipp ve aptamil prosyneo kullandık. Reflümğz var şu an geçene kadar bebelac antireflü mama ile devam dedi doktorumuz.

Ararsın bu günlerini tadını çıkar bence

Evet benimki de öyleydi. Diyodum çok uyuyo acaba nedem diye ama gayet normal canım. Uyusun seninde sütun olur.

Ben de öyleyimdir uykuya da çok düşkünümdür, gece uykusu olmazsa yapamazdım bu yaşıma kadar. Hepimizin eşleri işe gittiği için gece uyuyor malesef, keşke moral verebilsem ama bugün ben de bir tık modül düşük dolanıyorum. Belim çok ağrıyor bir de üşüme başladı inşallah hasta olmuyorumdur. İnan çaresi yok, hepimiz geçireceğiz bu süreci.

Annen gelemez mi yeniden?
Günlerimiz yakın canım bizim de uykusu güzel maşallah, gaz olunca ya da kaka yaparken çığlık atıyor ağlıyor bir süre ama ben de eşim de çok uyurmuşuz küçükken.Annem gelip dinlermiş nefesimizi. Sağlıklı olsunlar da hep uyusunlar keşke Uyusun da büyüsün diye ninni bile var, büyüme hormonu sadece uyurken salgılanır bence tadını çıkar o uyuyunca hemen sen de yat. Ne kadar sakin bebekler olsa da süreç yıpratıcı çünkü.

Selam, emziren anne diyeti uygulayan var mı? Zayıflamak için değil sağlıklı beslenmek için.

Kızlar kiraz çekirdekli gaz giderici kemer kullanan ve sonuç alan var mı?
Kemer yerine patik öneririm. Karnına sıcak pek önerilmiyor. Biz kullanıyoruz ama bilemiyorum faydası var mı ilaçta alıyor çünkü gaz için düzenli

bizim hemşirede aynı 1. ayda 3600 çıktı aynı tepkiyi verdi doğum kilosunu
evet mecbur geçircez bu süreci bebişler dünyaya geldiğine göre annem bidaha gelemiyo babam ameliyat olcak bide zeytin falan toplıcaklar babam ameliyat olunca kasım donunda biz gitcez belki 10 gün kalırız drğişiklik olur bana da.kayınvalidem yakın ama gece kalmıyo tabi beni asıl bunaltanda gece

Başım çok ağrıyor öğlen de üşüme titreme geldi hasta olacağım diye korkuyorum. Az evvel yine lohusalık perileri geldi hep böyle mi olacak dedim ağladım salya sümük.
Uyan alt al emzir yine aynı döngü, çok yorucu kızlar bazen eski hayatımı özlüyorum. O saatsiz uyuduğum sorumluluğum olmadığı zamanları.
Geçecek değil mi?

Geçecek diyorlar Ama yalnız değilsin buna inan. Geceleri zor ayakta dururken, gündüzleri koştururken sizleri düşünüyorum. Kim bilir kızlar ne işler yapıyorlar şuan diyorum. Ağlama isteği ben de de var tutmuyorum kendimi rahatlıyorum. Hepimiz aynı durumdayız atlatacağız..

Bende ayni durumdayim bebek surekli karnimin istunde uyuyor bir tek gece düz uyutuyoruz ayakta sallamadik biz mamada veriyoruz emziriyorumda 4 saatte bir bezimiz doluyor.3,4 mama gerisi emzirme bende hic bir sey yapamiyorumgelenin kucana veriyorum uyuyor.ilk 3 ay boyleymis bebekler temeas istiyorlar

Kızlar kiraz çekirdekli gaz giderici kemer kullanan ve sonuç alan var mı?
Kemer değil de biz de yastık gibisi var ister karnına ister ayağına koy yanii fırında 15 dk ısıtıyoruz biraz rahatlatıyo evet ama süper bi icatta değil bence
Bebitoom sana Ümit vermeyi çok isterdim ama bayaa büyüyene kadar zor her dönem ayrı bi zor ama öyle böyle geçiyo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…