2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Benim göğüs uçlarım içe dönük olduğu için zaten silikonla emzirdim hep. Yavaş yavaş çıkmaya başladı aşırı acıyor bazen. Lansinoh krem ve balmı var onları kullanıyorum ben şimdilik sadece. Gümüş kalkanlar çok işe yarıyormuş ama. İlerlerse kullanacağım ben de

Aynen öyle birde kendimize bakamıyoruz(en azından ben öyleyim doğdu doğalı bir kere kuaföre gidebildim her ay düzenli maniküre pediküre vs giden ben ) kaş aldırmaya bile gidemedim sarışın olmanın avantajını yaşıyorum galiba şu an hergün banyoya zor vakit ayırıyorum resmen

Ahhh ben de aynıyım ve kuaföre daha gidemedim, saçlarımı kestirmem lazım uçlardan, hamileyken cok uzadı yıprandı. Kaşlarım halay çekiyor benim esmerim bir de ben düşün vehameti manikür pedikür hak getire zaten, duş almak için annemi çağırıyorum ya da eşimin gelmesini bekliyorum pembe mavi lohusalık yok ben de valla L Lalalala1

Valla canım dediğin gibi erteledim 1 hafta oldu başlayalı asla çişim var demiyor vazgeçtim sonunda

Neyseki kalın kaş modası var ayak uydurduk diyelim saçlar benimde bir kesim istiyor hatta bir ombrede istiyor ama şu an için sadece hayal yüzüm berbat durumda hamilelikteki sivilcelerim hiçbiri geçmedi üstüne daha çok arttı stresten vakit bulup doktora gidemiyorum

Kızlar az önce çok ufak bir kırmızılık gördüm çişli bezde normal mi bu neden olur

Kalın kaş modası İbrahim Tatlıses'e doğru evriliyor bende ahhh hamile olduğumu öğrendiğimden beri saçımı boyatmadim feci durumda,dip boyası oldu boydan boya,ombreler de yalan oldu renkleri perişan bir kuaföre atsam kendimi sabahtan akşama kadar anca biter isim de malum evde bana muhtaç bir minik var dediğin gibi anca hayal ben memede ağrı olunca hemen randevu alıp,anneme bırakıp doktora gittim neyse ki bişey çıkmadı. Sen de fırsat bulursan sütünü sağıp bırak git doktora ki sonra başka sıkıntılar olmasın

Bebeğim çok fena öksürüyo. Nasıl tikaniyo bu burnu anlamıyorum ya. Emzirmeye çalışıyorum devamlı. Inslalah ilerlemez daha fazla balgamı bi öksürük

Emzirmeyi bırakana kadar kesintisiz uyku yok kızlar heleki diş çıkarma dönemleri bokum gibi bilin de beklenti düşük olsun diye söylüyorum. Ama bazıları 9 aydan sonra filan gece beslenmesini kesiyolar. Ben hiç yapamadım 2 sene rahat böle uyu uyan
Ben 4 saat kesintisiz uykuya razıyım. 2 saat bile kesintisiz uyuyunca kendimi iyi hissediyorum ama 2 küçük çocukla çok hayal beee
Etkilemez mi ne yersen yee. Dinlenmek 1 numara yemek 2 moral motivasyon 3
Ben bıraktım gümüş kapakları göğüs pedi kullanıyorum. Benim süt kanallarım kısa galiba birini emerken diğerinden akıyo çünkü göğüs pedi doluyo sürekli değiştiriyorum
Kızlar az önce çok ufak bir kırmızılık gördüm çişli bezde normal mi bu neden olur
Beslenmesinde azalma oldu mu. Yıllar yıllar önce kızımda yaşamıştık tek seferlik çok normal demişti doktor devamı gelmezse sıkıntı yok. 1. Si beslenme azaldığında olabilir 2. Si de özellikle kız çocuklarda hormanel de olabilir demişti

Evet dün aşıdan dolayı halsiz düştü çok emmedi

Gideceğim haftaya zaten emmiyor bizimki sağıp içiriyoruz beni aramaz annem bakar
Canım benim bebiş emmiyor zaten 3.5-4 saat arası besliyoruz sürekli.
Dün çok emmedi ondan mı ki acaba
Olabilir canım bol bol emzir aç kalınca oluyor diye biliyorum ben yinede yanlış yönlendirmeyeyim doktoruna sordun mu
Kızlar bebekleriniz kaç kg ve hangi markada kaç numara bez kullanıyorsunuz?
8inde 4600dü canım sleepy 2 no ile devam ediyoruz biz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…