Biz de kullanıyoruz. 3x8 damla şeklinde. Ama dikkat edilir bir kusma durumu yok. Her zamanki gibi. Dokundu mu acaba bebeğinizeSab simplex damla kullanıp kusma yapan varmı bebeğinde kızlar
Benim göğüs uçlarım içe dönük olduğu için zaten silikonla emzirdim hep. Yavaş yavaş çıkmaya başladı aşırı acıyor bazen. Lansinoh krem ve balmı var onları kullanıyorum ben şimdilik sadece. Gümüş kalkanlar çok işe yarıyormuş ama. İlerlerse kullanacağım ben deKızlar şimdi bu meme işini siz napıyorsunuz son olarak?
Ben gün içinde avent kalkan kullanıyorum gece de yine bugün kullanıyorum mesela çünkü meme çamaşırla temas edince sızlıyor hala ve farkettim ki kuruyor krem yağ bile sürsem.
Arada gümüş kapakla uyuduğum da oluyor siz geçtiniz mi artık tamamen hiçbir şey kullanmadan iç çamaşırını memeye çekme aşamasına?
Aynen öyle birde kendimize bakamıyoruz(en azından ben öyleyim doğdu doğalı bir kere kuaföre gidebildim her ay düzenli maniküre pediküre vs giden benİşte bene vicdan azabı duymak istemiyorum kızlar. Sürecin ne kadar zor olduğunu kabullenmediğimiz kendimize şefkat göstermediğimiz için vicdan azabı duyuyoruz aslında hepimiz. Neyse bu duygu değişimleri olacak. Salya sümüğümü sildim bitki çayımı içtim reflü yatağını aldık ayağımda sallıyorum.
Yapmam dediğim ne varsa yapmak da annelik
Ahhh ben de aynıyım ve kuaföre daha gidemedim, saçlarımı kestirmem lazım uçlardan, hamileyken cok uzadı yıprandı. Kaşlarım halay çekiyor benim esmerim bir de ben düşün vehametiAynen öyle birde kendimize bakamıyoruz(en azından ben öyleyim doğdu doğalı bir kere kuaföre gidebildim her ay düzenli maniküre pediküre vs giden ben) kaş aldırmaya bile gidemedim sarışın olmanın avantajını yaşıyorum galiba şu an hergün banyoya zor vakit ayırıyorum resmen
Valla canım dediğin gibi erteledim 1 hafta oldu başlayalı asla çişim var demiyor vazgeçtim sonundaCanım çok ama çok yanlış bi zaman. Ertele bence kendine de çocuğa da eziyet etme. Ben bebek geldi okula başlattim 3 yaşında şuan. Ama alisamiyo bebek kaynaklı çünkü bebek olmadan gidiyordu istiyordu. Lütfen eve okumuş eğitimini almış birisi değilim ama şu donem çok yanlış bi dönem maalesef. Biraz ertele bence. Sinirlenirsin ve çocuğa ister istemez bağırıp hafif se olsa vurursun sonucu biraz kötü olabilir.
Doğumdan öncede küçüktü 27 aylık şimdi ama başarısız olduk erteledim yineKaç yaşında kızınız keşke doğumdan önce başlasaydınız böyle ikinize de zor olur
18 aydan sonra bebek hazırsa öneriliyor sıkma canınıDoğumdan öncede küçüktü 27 aylık şimdi ama başarısız olduk erteledim yine
Neyseki kalın kaş modası var ayak uydurduk diyelimAhhh ben de aynıyım ve kuaföre daha gidemedim, saçlarımı kestirmem lazım uçlardan, hamileyken cok uzadı yıprandı. Kaşlarım halay çekiyor benim esmerim bir de ben düşün vehametimanikür pedikür hak getire zaten, duş almak için annemi çağırıyorum ya da eşimin gelmesini bekliyorum pembe mavi lohusalık yok ben de valla L Lalalala1
Kalın kaş modası İbrahim Tatlıses'e doğru evriliyor bendeNeyseki kalın kaş modası var ayak uydurduk diyelimsaçlar benimde bir kesim istiyor hatta bir ombrede istiyor ama şu an için sadece hayal yüzüm berbat durumda hamilelikteki sivilcelerim hiçbiri geçmedi üstüne daha çok arttı stresten vakit bulup doktora gidemiyorum
Kristal diyorlar buna ilk doğduğunda bizdede vardı bol bol besleyin demişti doktor düzeldi sonraKızlar az önce çok ufak bir kırmızılık gördüm çişli bezde normal mi bu neden olur
Emzirmeyi bırakana kadar kesintisiz uyku yok kızlar heleki diş çıkarma dönemleri bokum gibi bilin de beklenti düşük olsun diye söylüyorum. Ama bazıları 9 aydan sonra filan gece beslenmesini kesiyolar. Ben hiç yapamadım 2 sene rahat böle uyu uyanAlışıyorsun canım bence zamanla. Kırkı çıkınca rahat edersiniz söylemide tam olarak bu bence. Bebeğin huyundan hareketlerinden ne istiyor anlamaya başlıyorsun. Ama bize en azından bir 2-3 sene eskisi gibi uyku olmayacak sanırım
Bazen bende özlüyorum sonrada vicdan azabı duyuyorum yalnız olmadığımı bilmek biraz rahatlattı içimi aslında hepimiz benzer duygular yaşıyoruz demekki
Ben 4 saat kesintisiz uykuya razıyım. 2 saat bile kesintisiz uyuyunca kendimi iyi hissediyorum ama 2 küçük çocukla çok hayal beeeL Lalalala1 canım hepimiz benzer süreçlerden geçiyoruz,ilk olunca da insan birden ne oldum oluyor. Ben de bazen gazı vs olup çığlıklar atıp uzun süre susmayinca başlıyorum ağlamaya ben bebeğime bakamıyorum, yetemiyorum diye sonra da kendine gel, sütün etkilenmesin, bebişin huzursuzluk hissetmesn diye kendime kızıyorum, toparlanıyorum. Bazen eşime diyorum kesintisiz 10 Saat uykuya ihtiyacım var diye, sen süt bırak ben gece beslerim sen uyu diyor.sonea düşünüyorum 10 Saat ayrı kalamam ki kuzumdan özlerim çok. Annelik cidden delilikmis ama geçecek inan.derdini anlayınca daha kolay yönetiliyor süreç
Etkilemez mi ne yersen yee. Dinlenmek 1 numara yemek 2 moral motivasyon 3Silikon uç kullanıyorum bıraktr diyolar ama sanki onu kullanmasam hiç ememick gibi geliyo. Bi de göğüslerm şişti hep hani dolu doluydu dünden beri farkındaym yumusack oldular su aralar uykusuzm çok ondan olabilr mi uukusuzluk bı kadar etikler mi? Herseyi yiyorum süt yapack helva rezene komposto
Ben bıraktım gümüş kapakları göğüs pedi kullanıyorum. Benim süt kanallarım kısa galiba birini emerken diğerinden akıyo çünkü göğüs pedi doluyo sürekli değiştiriyorumKızlar şimdi bu meme işini siz napıyorsunuz son olarak?
Ben gün içinde avent kalkan kullanıyorum gece de yine bugün kullanıyorum mesela çünkü meme çamaşırla temas edince sızlıyor hala ve farkettim ki kuruyor krem yağ bile sürsem.
Arada gümüş kapakla uyuduğum da oluyor siz geçtiniz mi artık tamamen hiçbir şey kullanmadan iç çamaşırını memeye çekme aşamasına?
Beslenmesinde azalma oldu mu. Yıllar yıllar önce kızımda yaşamıştık tek seferlik çok normal demişti doktor devamı gelmezse sıkıntı yok. 1. Si beslenme azaldığında olabilir 2. Si de özellikle kız çocuklarda hormanel de olabilir demiştiKızlar az önce çok ufak bir kırmızılık gördüm çişli bezde normal mi bu neden olur
Dün çok emmedi ondan mı ki acabaKristal diyorlar buna ilk doğduğunda bizdede vardı bol bol besleyin demişti doktor düzeldi sonra
Evet dün aşıdan dolayı halsiz düştü çok emmediEmzirmeyi bırakana kadar kesintisiz uyku yok kızlar heleki diş çıkarma dönemleri bokum gibi bilin de beklenti düşük olsun diye söylüyorum. Ama bazıları 9 aydan sonra filan gece beslenmesini kesiyolar. Ben hiç yapamadım 2 sene rahat böle uyu uyan
Ben 4 saat kesintisiz uykuya razıyım. 2 saat bile kesintisiz uyuyunca kendimi iyi hissediyorum ama 2 küçük çocukla çok hayal beee
Etkilemez mi ne yersen yee. Dinlenmek 1 numara yemek 2 moral motivasyon 3
Ben bıraktım gümüş kapakları göğüs pedi kullanıyorum. Benim süt kanallarım kısa galiba birini emerken diğerinden akıyo çünkü göğüs pedi doluyo sürekli değiştiriyorum
Beslenmesinde azalma oldu mu. Yıllar yıllar önce kızımda yaşamıştık tek seferlik çok normal demişti doktor devamı gelmezse sıkıntı yok. 1. Si beslenme azaldığında olabilir 2. Si de özellikle kız çocuklarda hormanel de olabilir demişti
Biz bebeland 2 no kullanyz 5400 kgKızlar bebekleriniz kaç kg ve hangi markada kaç numara bez kullanıyorsunuz?
Gideceğim haftaya zaten emmiyor bizimki sağıp içiriyoruz beni aramaz annem bakarKalın kaş modası İbrahim Tatlıses'e doğru evriliyor bendeahhh hamile olduğumu öğrendiğimden beri saçımı boyatmadim feci durumda,dip boyası oldu boydan boya,ombreler de yalan oldu renkleri perişan bir kuaföre atsam kendimi sabahtan akşama kadar anca biter isim de malum evde bana muhtaç bir minik var dediğin gibi anca hayal ben memede ağrı olunca hemen randevu alıp,anneme bırakıp doktora gittim neyse ki bişey çıkmadı. Sen de fırsat bulursan sütünü sağıp bırak git doktora ki sonra başka sıkıntılar olmasın
Canım benim bebiş emmiyor zaten 3.5-4 saat arası besliyoruz sürekli.Emzirmeyi bırakana kadar kesintisiz uyku yok kızlar heleki diş çıkarma dönemleri bokum gibi bilin de beklenti düşük olsun diye söylüyorum. Ama bazıları 9 aydan sonra filan gece beslenmesini kesiyolar. Ben hiç yapamadım 2 sene rahat böle uyu uyan
Ben 4 saat kesintisiz uykuya razıyım. 2 saat bile kesintisiz uyuyunca kendimi iyi hissediyorum ama 2 küçük çocukla çok hayal beee
Etkilemez mi ne yersen yee. Dinlenmek 1 numara yemek 2 moral motivasyon 3
Ben bıraktım gümüş kapakları göğüs pedi kullanıyorum. Benim süt kanallarım kısa galiba birini emerken diğerinden akıyo çünkü göğüs pedi doluyo sürekli değiştiriyorum
Beslenmesinde azalma oldu mu. Yıllar yıllar önce kızımda yaşamıştık tek seferlik çok normal demişti doktor devamı gelmezse sıkıntı yok. 1. Si beslenme azaldığında olabilir 2. Si de özellikle kız çocuklarda hormanel de olabilir demişti
Olabilir canım bol bol emzir aç kalınca oluyor diye biliyorum ben yinede yanlış yönlendirmeyeyim doktoruna sordun muDün çok emmedi ondan mı ki acaba
8inde 4600dü canım sleepy 2 no ile devam ediyoruz biz.Kızlar bebekleriniz kaç kg ve hangi markada kaç numara bez kullanıyorsunuz?
Biz 4700 gram olarak prima premium care 3 numaraKızlar bebekleriniz kaç kg ve hangi markada kaç numara bez kullanıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?