2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Sormadım dediğiniz gibi bir kere daha olmuştu o zamanlar da açmış meğer dün de aşı uyku yaptı çok emmedi emsede çoğunu kustu

Sormadım dediğiniz gibi bir kere daha olmuştu o zamanlar da açmış meğer dün de aşı uyku yaptı çok emmedi emsede çoğunu kustu
Bugün düzelir o zaman verem aşısı mı oldunuz özel aşı mı ateş yaptı mı bizimde 1inde özel aşısı var 9unda verem. Doktor verem aşısıda çok sarsmaz ama artık diğer kalanlar sarsar biraz dedi

Bizimki neredeyse ilk günden beri öyle her beslenmeden sonra ağız burun Allah ne verdiyse kusuyor
Herhangi bir damla vs kullanmıyoruz bu arada biz. Doktora sorduğumda kilo alımı normalse kusma normal dedi. İlaçla alakalı olmayabilir.
Yaaaa doğrucu Davut

İlacı kullanmaya başladığım gün oldu canım yoksa az az kusuyor benimki, hiç öyle dolu dolu kusmamıştı doyunca kendi bırakıyor zaten fazlada emzirmedim ilacın yan etkilerinde varmış

Kızlar bez değişimini nasıl yapıyorsunuz ben en ufak çiş göreyim hemen değiştiriyorum içime sinmiyor hiç. Sarı çizgi bazen mavi olmuyor açıp bakıyorum illa çiş yapmış mı diye yapmış oluyor. Bez dayandıramıyoruz sürekli çiş yapıyor

Ben de çiş gördüm mü hemen değiştiriyorum canım malesef bekleyemiyorum sanki pipisi yanıyormuş çocuğumun gibi geliyor.
Gece de bi 3 gibi bi de 6 gibi emmeye kalkıyor o zaman da muhakkak değiştiriyorum.
Çiş yapması beslendiğini gösterir ama, bir de erkek bebeklerde galiba ön taraf daha dolu dolu oluyor.

Geçiyor geçiyor 40 ın çıkınca dağılıyorlar

Bende öyleyim, bizim kız zaten öyle hayatta uyumuyor rahatsız oluyor

Kızlar ya dışarıda emzirmeye utanıyorum benemzirme örtüm var ama ne bileyim sırf bu yüzden evden çıkmıyorum desem

Evet canım mahfetti ya böyle kusmamıştı hiç dokunuyormuş bazı bebeklere bırakıcam bugün vermicem hiç huzursuz oldu iyice bağırsakları, zaten kolik bebek
Ayyy ondan mı gerçekten ya bugün bende hiç vermeyim bakalım nasıl olacak kusması

Gideceğim haftaya zaten emmiyor bizimki sağıp içiriyoruz beni aramaz annem bakar
Ben de emzirip anneme atıp uçarak gidip geleyim diyorum yarın falan kas için
8inde 4600dü canım sleepy 2 no ile devam ediyoruz biz

Biz 4700 gram olarak prima premium care 3 numara

Biz 3600 kg geçtik sleepy 2 numarayız

5.100 olduk sleepy bio 2 numaradayız ama 2yi cok uzun süre kullanamıcaz galiba 3 ister 2 3 haftaya

Biz de 4200 dü ptesi günü prima premiumcare 1 numara kullanıyoruz
Biz de 4400 kg ile sleepy bio natural 2 numara kullanıyoruz ama son günlerde sürekli sızma oluyor,özellikle geceleri full ıslak çocuğun üzeri ki maksimum 3 saatte bir değiştiriyorum geceleri. Kafayı yemek üzereyim artık hasta olacak çocuk diye korkuyorum. Müşteri hizmetleri ile görüştüm numune gönderdim elimdeki paketten umarım pakette sıkıntı vardır.

Son düzenleme:
Verem aşısı olduk diğerlerinin adını hatırlamıyorum 3 tane toplamda iki bacak ve sol kola vuruluyor ateşimiz hafif düzeyde seyrediyor ateşten ziyade ya ağlıyor ya uykuda arası yok epey sarstı özel aşıdan kastınız nedir

Bebeğim çok fena öksürüyo. Nasıl tikaniyo bu burnu anlamıyorum ya. Emzirmeye çalışıyorum devamlı. Inslalah ilerlemez daha fazla balgamı bi öksürük
hep okuldan cocuklar getiriyor, bzmkininde burnu sarı aktı bgn.

Reactions: Zzy
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…