- 1 Ağustos 2022
- 1.278
- 1.497
- 53
Sormadım dediğiniz gibi bir kere daha olmuştu o zamanlar da açmış meğer dün de aşı uyku yaptı çok emmedi emsede çoğunu kustuGideceğim haftaya zaten emmiyor bizimki sağıp içiriyoruz beni aramaz annem bakar
Canım benim bebiş emmiyor zaten 3.5-4 saat arası besliyoruz sürekli.
Olabilir canım bol bol emzir aç kalınca oluyor diye biliyorum ben yinede yanlış yönlendirmeyeyim doktoruna sordun mu
8inde 4600dü canım sleepy 2 no ile devam ediyoruz biz.
Dokundu canım bugün kullanmadım normale döndü çok şükürBiz de kullanıyoruz. 3x8 damla şeklinde. Ama dikkat edilir bir kusma durumu yok. Her zamanki gibi. Dokundu mu acaba bebeğinize
Bugün düzelir o zamanSormadım dediğiniz gibi bir kere daha olmuştu o zamanlar da açmış meğer dün de aşı uyku yaptı çok emmedi emsede çoğunu kustu
Bizimki neredeyse ilk günden beri öyle her beslenmeden sonra ağız burun Allah ne verdiyse kusuyorBenimki aşırı kusmaya başladı 2 gündür canım burnundan bile geliyor ağız dolusu kusuyor reflü yatağı var ona rağmen başını bende yükselttim biraz ama ne yediği kalıyor ne bişey aşırı bi kusma boğulcak gibi daha çok rahatsız etti yavrumu gaz çıkarttırıyor ama evet kaç damla olacak şekilde kullandın sen?
Yaaaa doğrucu DavutEmzirmeyi bırakana kadar kesintisiz uyku yok kızlar heleki diş çıkarma dönemleri bokum gibi bilin de beklenti düşük olsun diye söylüyorum. Ama bazıları 9 aydan sonra filan gece beslenmesini kesiyolar. Ben hiç yapamadım 2 sene rahat böle uyu uyan
Ben 4 saat kesintisiz uykuya razıyım. 2 saat bile kesintisiz uyuyunca kendimi iyi hissediyorum ama 2 küçük çocukla çok hayal beee
Etkilemez mi ne yersen yee. Dinlenmek 1 numara yemek 2 moral motivasyon 3
Ben bıraktım gümüş kapakları göğüs pedi kullanıyorum. Benim süt kanallarım kısa galiba birini emerken diğerinden akıyo çünkü göğüs pedi doluyo sürekli değiştiriyorum
Beslenmesinde azalma oldu mu. Yıllar yıllar önce kızımda yaşamıştık tek seferlik çok normal demişti doktor devamı gelmezse sıkıntı yok. 1. Si beslenme azaldığında olabilir 2. Si de özellikle kız çocuklarda hormanel de olabilir demişti
İlacı kullanmaya başladığım gün oldu canım yoksa az az kusuyor benimki, hiç öyle dolu dolu kusmamıştı doyunca kendi bırakıyor zaten fazlada emzirmedim ilacın yan etkilerinde varmışBizimki neredeyse ilk günden beri öyle her beslenmeden sonra ağız burun Allah ne verdiyse kusuyor
Herhangi bir damla vs kullanmıyoruz bu arada biz. Doktora sorduğumda kilo alımı normalse kusma normal dedi. İlaçla alakalı olmayabilir.
Yaaaa doğrucu Davut
Ben de çiş gördüm mü hemen değiştiriyorum canım malesef bekleyemiyorum sanki pipisi yanıyormuş çocuğumun gibi geliyor.Kızlar bez değişimini nasıl yapıyorsunuz ben en ufak çiş göreyim hemen değiştiriyorum içime sinmiyor hiç. Sarı çizgi bazen mavi olmuyor açıp bakıyorum illa çiş yapmış mı diye yapmış oluyor. Bez dayandıramıyoruz sürekli çiş yapıyor
Geçiyor geçiyorBaşım çok ağrıyor öğlen de üşüme titreme geldi hasta olacağım diye korkuyorum. Az evvel yine lohusalık perileri geldi hep böyle mi olacak dedim ağladım salya sümük.
Uyan alt al emzir yine aynı döngü, çok yorucu kızlar bazen eski hayatımı özlüyorum. O saatsiz uyuduğum sorumluluğum olmadığı zamanları.
Geçecek değil mi?
Bende öyleyim, bizim kız zaten öyle hayatta uyumuyor rahatsız oluyorKızlar bez değişimini nasıl yapıyorsunuz ben en ufak çiş göreyim hemen değiştiriyorum içime sinmiyor hiç. Sarı çizgi bazen mavi olmuyor açıp bakıyorum illa çiş yapmış mı diye yapmış oluyor. Bez dayandıramıyoruz sürekli çiş yapıyor
Biz 3600 kg geçtik sleepy 2 numarayızKızlar bebekleriniz kaç kg ve hangi markada kaç numara bez kullanıyorsunuz?
Ayyy ondan mı gerçekten ya bugün bende hiç vermeyim bakalım nasıl olacak kusmasıEvet canım mahfetti ya böyle kusmamıştı hiç dokunuyormuş bazı bebeklere bırakıcam bugün vermicem hiç huzursuz oldu iyice bağırsakları, zaten kolik bebek
Kızlar bebekleriniz kaç kg ve hangi markada kaç numara bez kullanıyorsunuz?
Ben de emzirip anneme atıp uçarak gidip geleyim diyorum yarın falan kas içinGideceğim haftaya zaten emmiyor bizimki sağıp içiriyoruz beni aramaz annem bakar
8inde 4600dü canım sleepy 2 no ile devam ediyoruz biz
Biz 4700 gram olarak prima premium care 3 numara
Biz 3600 kg geçtik sleepy 2 numarayız
5.100 olduk sleepy bio 2 numaradayız ama 2yi cok uzun süre kullanamıcaz galiba 3 ister 2 3 haftaya
Biz de 4400 kg ile sleepy bio natural 2 numara kullanıyoruz ama son günlerde sürekli sızma oluyor,özellikle geceleri full ıslak çocuğun üzeri ki maksimum 3 saatte bir değiştiriyorum geceleri. Kafayı yemek üzereyim artık hasta olacak çocuk diye korkuyorum. Müşteri hizmetleri ile görüştüm numune gönderdim elimdeki paketten umarım pakette sıkıntı vardır.Biz de 4200 dü ptesi günü prima premiumcare 1 numara kullanıyoruz
Verem aşısı olduk diğerlerinin adını hatırlamıyorum 3 tane toplamda iki bacak ve sol kola vuruluyor ateşimiz hafif düzeyde seyrediyor ateşten ziyade ya ağlıyor ya uykuda arası yok epey sarstı özel aşıdan kastınız nedirBugün düzelir o zamanverem aşısı mı oldunuz özel aşı mı ateş yaptı mı bizimde 1inde özel aşısı var 9unda verem. Doktor verem aşısıda çok sarsmaz ama artık diğer kalanlar sarsar biraz dedi
Biz de 4400 gram ile sleepy bio natural 2 numara kullanıyoruz ama son zamanlarda sürekli sızma oluyor ve çocuğun üzeri komple ıslanıyor.Biz bebeland 2 no kullanyz 5400 kg
hep okuldan cocuklar getiriyor, bzmkininde burnu sarı aktı bgn.Bebeğim çok fena öksürüyo. Nasıl tikaniyo bu burnu anlamıyorum ya. Emzirmeye çalışıyorum devamlı. Inslalah ilerlemez daha fazla balgamı bi öksürük
Geçen hafata 4 kg idi. sleepy natural 2 numara kullanıyoruz.Kızlar bebekleriniz kaç kg ve hangi markada kaç numara bez kullanıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?