2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Sızmayı aşırı doldurursa yaşadık oda az kakası cıkmıştı ama öyle ıslak olmadı hiç bizde.umarım paketindendir

Kesinlikle uykusuzluk çok etkili,yarı yarıya etkili diyebilirim.bol su içip uyumalisin öyle toparlanıyor

Biz 4700 gram olarak prima premium care 3 numara

Biz de 4200 dü ptesi günü prima premiumcare 1 numara kullanıyoruz
Benim minik 3700 civarı su anda. Prima Premiumcare 0 numara kullanıyoruz hala çok çok hafif bacaklarında iz oluyordu sadece. Hiç sızma da yaşamadım daha.
Kızlar bugün 1 numarasını denedim çuval gibi oldu sanki
Bakalım sızma filan yapmazsa ayıp olmasın diye 1 e geçeriz artık elimde 25 tane var 3 güne biter

Reactions: Zzy
Kızlar bu takıntılı halim beni çok yoruyor dün kızım uykuluydu uzamış sarılık olduğumuz için ondan mı uyuyor uyumaması lazım diye dertlendim bugün uyumuyor böbrek genişlemesi olduğu için acaba canımı acıyor bir yerimi ağrıyor diye dertleniyorum sürekli bir telaş panik halindeyim ve aşırı yoruldum bebeğin dilinden anlamamak çok kötü

Sızmayı aşırı doldurursa yaşadık oda az kakası cıkmıştı ama öyle ıslak olmadı hiç bizde.umarım paketindendir
Umarım öyledir en baştan beri aynı marka bezi kullanıyorum herşey cok iyiydi
5 kg, sleepy ecologic 2 numaradayiz.3 denedim henüz büyük geliyor Molfix ve sleepy de
Sızma vs oldu mu hiç,ben neredeyse hergun çocuğun komple değiştiriyoruum bezden kaynaklı çiş ıslaklıgi sebebiyle, çocuğum hasta olacak diye korkuyorum

Kaka tahlil ve kültür sonucumuz temiz çıktı, en azından enfeksiyon ihtimalini eklemiş olduk. Mukuslu kaka ve ufak kan lekesi durumu devam ediyor, her bezde olmasa da
Eğer pazartesiye kadar bir düzelme olmazsa gastroenterolojiye gidicez. Ben diyete devam ediyorum, gaz yapan yiyecekleri de yemeyince, yediğim şeyler azaldı, ayrıca durumdan ötürü moralim bozuk ve sütüm azaldı. Dün anneme geldim, en azından ev işlerine kosmayip dinlenmek süte iyi gelir dedim ve toparladı biraz daha.Hatta bı meme şu an acıyor tıkalı bezeler olmuş, geceden sabaha o memeyi vermemiştim.
Alerjiden kaynaklı da olabilirmis ama sizin bebeleri sormak istedim. Karnı tok, altı temizken,ağlamadan ne kadar süre kendi hallerinde kalabiliyorlar?
Hep huzursuz, telaşlı, meme bağımlısı bı bebekt ama büyüdükçe düzelir umudum vardı Şimdi de sürekli bı uyuma isteği var, oyalayip, bı sevelim diyoruz beş on dk falan duruyor, sonra emzikle susuyor, bı on dk sonra emzikle dahi ağlıyor.. Kucakta yada memede uykuya geçiyor. Biraz uzun oldu ama dertleşmek istedim.

Yani iki üç kez fln oldu, ki ishaliz,her bezi kakalı cisli o da emerken üzerimde yaptığında oldu.. pozisyon kaynaklı bacaktan sızma şeklinde, biraz da benim bağlamamla ilgili olabilir. Ecologic olanı kullanıyorum bu arada.

Benimki hiç durmuyor canım ancak bikaç dakika sonra basıyor ağlamayı hep ağlayan bi bebek hastaneye zor gidiyoruz kıyamet kopuyor evden çıkamıyoruz o yüzden, bi bebek hepmi ağlar ağlarmış artık yetemediğimi düşünüyorum çok zorlu geçiyor bide kolik gaz sancısıda ayrı, gazı yokkende aynı, annem bende 3 kişi susturamıyoruz bazen düşün annem gidicek haftaya tek ne yapıcam hiç bilmiyorum

Çok geçmiş olsun umarım sebebi hemen bulunur. Bizimkinin de ağlamadan durduğu süre az malesef dün aynı şeyi düşündüm hatta bir yerimi ağrıyor neden böyle diye bugün anlamış gibi biraz daha keyifliydi gülücükler çoğalır gibi oldu . Ama şöyle bişi okudum 2 aylık bebeğin uyanıklık süresi 1 saat 15 dk dan fazla olursa uykusuzluktan huzursuz oluyolarmış ağlamaları bu yüzden belki

cnm dün kitap okurken aklıma siz geldiniz, anne beni iyileştir diye bir kitap var orada beslenme alerjısı olan cocuklar küvözde kalmış öyküler var brz araştrman lazım bilmiyorum inanırmısın ama denemekte fayda var. bebeğinle konusuyorsun biz seni tek bırakmadık diye bnde şimdi büyük oğlum için onu deniyorum.

Bu yetememe duygusu çok fena gercekten, Allah hepimizin yardımcısı olsun. Ben de yalnız bakıyo sayılırdim. Eşim fln biraz akşamları destek oluyordu ama bigun herşey ustuste geldi, ne yapsam susturamadim, uyutamadim. Sütüm kalmadı vs. ayakta kucakta sallarken için geçiyor uykusuzluktan. Derken aglama sesine eşim geldi çalışma odasından, dedim ister uyusun, ister uyumasin ben bu uykusuzlukla gece uyanamam, süt de uretemem dedim verdim kucağına. Bir buçuk saat sonra uyutmus getirmiş. Ben 4 te uyandım o kadar saat açlıkla uyumuş çocukta. Bunun üzerine anneme geldim, bı kaç gün desteğe ihtiyacım var fiziken ve ruhen. Demem o ki tek başına çok zor, seni anlıyorum, yalnız değilsin. Vakit buldukça kendinle ilgilen sadece karnımı doyurup dinlenmeye çalış olur mu

Teşekkür ederim. Gülücükler biz de de var ama arkasi ağlama krizi.. Eskiden de uyumazdi diye üzülürdüm, o zmn bile böyle huzursuz değildi. Şimdi de dediğin gibi maksimum 1 saat uyanık kalıyor gibi, inşallah sadece uyku, yorulma durumudur. Uyku süresi de normal diye takilmayayim diyorum ama elimden gelmiyor

Bı bakayım cnm, inanırım öyle şeylere denemek lazım Hep konuşuyorum, o huzursuzlandikca, sakince ninniler fln soyluyorum çok zor sakinlesiyor.

Bizimki genelde uyurken ıslatıyor yani sabit şekilde yatarken, bio natural kullanıyoruz biz de ama numune sonucuna göre değiştirecegim bakalım

Canım benim, bizlerin işi 2 katı daha zor anneliği dolu dolu tüm zorluklarıyla yaşamış olucaz rabbim yardımcımız olsun güç kuvvet versin inşallah Çok iyi olmuş annene gitmen kendini toplayana kadar kal yanında birilerinin olması bile destek insana bizim durumumuzda, çok zorlanırsam bende gitmeyi planlıyorum yapcak bişey yok eşim idare edecek artık bi şekilde çünkü onunda pek elinden bişey gelmiyor bakmak konusunda, durmuyor bebek ondada.. Yemek işini düşünüyorum bende, sütümüzün devamlılığı için gerekenlere devam edebilirim inşallah canım çünkü sabah 6 dan öğlen 2 ye 3 e kadar pek uykusu yok gecede 10dan sonra başlıyor sabaha kadar sürüyor kimi zaman.. Biran önce geçip gitsin zaman sağlıkla büyüsünler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…