2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Beslenme az ise oluyor, sıvı eksikliği kaynaklı kaynaklı diye biliyorum.az mi beslendi? Bı foto gönderir misin mesajla
Valla attım çöpe direkt uçağa yetişmem lazımdı o an o yüzden çekemedim ama tekrarlamadı bir daha idrarı normal şu an

güzelim ben bilerek büyük takıyorum benim kız kakasını bir yapınca tüm bezi dolduruyor her yere taşıyor bazen bez imkanı yok tutmuyor e bu zamana kadar da her yeri bokladığı için artık sıkıldım her şeyi her yeri yıka yıka şimdi dilediğince yapıyor kakasını benim taştı taşmadı derdine ben böyle çözüm buldum kendimce

Hepimiz aslında o kadar yorgunuz ki ben de n ufak fırsatta burda buluyorum kendimi. Derttaşlarımın hali nasıl aa bende de aynısı var demek ki bundanmış diye çok bilgi ediniyorum burda mesela bugün uçaktayken emzik askısındaki emziği vermeye çekindim üstümüze temas etti acaba bir şey olur mu diye bu kadar ince düşünmek o kadar zor ki bazen de diyorum bırak biraz akışına öyle bir ikilemdeyim işte

Ya ne 1 saat 15 dakikası bizimki 3 bazen 5 bazen 7 saat uyumuyor uyutmaya çalışınca da uykuya direniyor

Ben de anneme geldim bugün ben 2 saat uyumuşum o ara kızı uyandıkça pışpışlamış huzursuzlandığında almış sakinleştirmiş geri uyutmuş bense hiç uyanmadım o sürede o bile o kadar iyi geldi ki

Bırak Bosber böyle devam etsin bebiş. Numara büyüdükçe bez adeti düşüyo fiyat aynıysa. Yada fiyatı artiyo bi sire küçük numara takılsa fena olmaz

kızlar bebeğim dün 1. aşıyo oldu sürekli uyuyo dünden beri emmiyo en son bugün biberonla süt vermek zorunda kaldım bu notmalmi sürekli uyuması

Aynen bende böyle yapıyorum

kızlar bebeğim dün 1. aşıyo oldu sürekli uyuyo dünden beri emmiyo en son bugün biberonla süt vermek zorunda kaldım bu notmalmi sürekli uyuması
Yorulmuştur belki canım çok ağladıysa. Bizimki çok ağlamıştı kalça ultrasonunda bi an uyuyakaldi baya bi uzun süre uyumuştu beslemeye kaldırıyordum uyurke emiyodu

Henüz gülmeyen bebelerin anneleri dert etmesin çok yakındır o güzelliğe kavuşmaları
Bı gülüş unutturuyor tüm yorgunluğu, değer kılıyor her şeyi gözünde insanın. Annelik buymuş meğer, rabbim isteyen ve bakabilecek herkese nasip etsin Geceye bi gülüş bırakalım teyzeler

Eklentiler

• IMG_20221020_213136.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 93
  • IMG_20221020_213721.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 94
Öyleymiş canım bizimki tosun gibi oldu zaten mamadan. Beslenmesi güzel çok çiş yapıyor. Sürekli bez siparişi veriyorum eşimde takıntılı pişik olacak diye korkuyor zaten.
Bende öyleyim, bizim kız zaten öyle hayatta uyumuyor rahatsız oluyor
Aynen çiş yapsın başlıyor bızırdamaya hemen kokluyorum zaten
Git git insan bir kaş aldırınca bile havası değişiyor canım

Allah allah başlarda bizimde tüm bezler sızdırıyordu(prima,molfix,sleepy) sonra düzeldi şu an memnunuz sleepyden. Umarım paket öyledir sadexe canım
Menenjit rota aşısı gibi aşılar demek istediğim özel paralı isteğe bağlı olanlar.

Yaa maşallah güzel kız bizimkide böyle gülüyor ya dünyalar benim oluyor ne kadar güzel ve masum melekler

Bu kadar etkilediğini bilmiyodum her fırsatta uyucm artık
Ben de bilmiyordum.iki gün önce sütüm yok diye ağladım, tek fark uyku şimdi tek göğsümdeki tıkanıklığı açmaya çalışıyorum. O göğsü emzirmeden uyuyup uyandım, bunun olabileceğini de tahmin etmemistim. Sen de dikkat et olur mu?

Yok ya yaptırmadım aşı karşıtı olduğum için değil bir fikrim olmadığı için araştırma aşamasındayım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…