- 1 Ağustos 2022
- 1.278
- 1.497
- 53
Valla attım çöpe direkt uçağa yetişmem lazımdı o an o yüzden çekemedimBeslenme az ise oluyor, sıvı eksikliği kaynaklı kaynaklı diye biliyorum.az mi beslendi? Bı foto gönderir misin mesajla
güzelim ben bilerek büyük takıyorum benim kız kakasını bir yapınca tüm bezi dolduruyor her yere taşıyor bazen bez imkanı yok tutmuyor e bu zamana kadar da her yeri bokladığı için artık sıkıldım her şeyi her yeri yıka yıka şimdi dilediğince yapıyor kakasını benim taştı taşmadı derdine ben böyle çözüm buldum kendimceBenim minik 3700 civarı su anda. Prima Premiumcare 0 numara kullanıyoruz halaçok çok hafif bacaklarında iz oluyordu sadece. Hiç sızma da yaşamadım daha.
Kızlar bugün 1 numarasını denedim çuval gibi oldu sanki
Bakalım sızma filan yapmazsa ayıp olmasın diye 1 e geçeriz artık elimde 25 tane var 3 güne biter
Sanki 40-45 günlükken bu özellik yüklendi bizeGüzel soru benimkinin gülmeleri sıklaştı ama kendi kendine gülüyor sanki bizimle hiç alakası yok
Hepimiz aslında o kadar yorgunuz ki ben de n ufak fırsatta burda buluyorum kendimi. Derttaşlarımın hali nasıl aa bende de aynısı var demek ki bundanmış diye çok bilgi ediniyorum burda mesela bugün uçaktayken emzik askısındaki emziği vermeye çekindim üstümüze temas etti acaba bir şey olur mu diye bu kadar ince düşünmek o kadar zor ki bazen de diyorum bırak biraz akışına öyle bir ikilemdeyim işteKaka tahlil ve kültür sonucumuz temiz çıktı, en azından enfeksiyon ihtimalini eklemiş olduk. Mukuslu kaka ve ufak kan lekesi durumu devam ediyor, her bezde olmasa da
Eğer pazartesiye kadar bir düzelme olmazsa gastroenterolojiye gidicez. Ben diyete devam ediyorum, gaz yapan yiyecekleri de yemeyince, yediğim şeyler azaldı, ayrıca durumdan ötürü moralim bozuk ve sütüm azaldı. Dün anneme geldim, en azından ev işlerine kosmayip dinlenmek süte iyi gelir dedim ve toparladı biraz daha.Hatta bı meme şu an acıyor tıkalı bezeler olmuş, geceden sabaha o memeyi vermemiştim.
Alerjiden kaynaklı da olabilirmis ama sizin bebeleri sormak istedim. Karnı tok, altı temizken,ağlamadan ne kadar süre kendi hallerinde kalabiliyorlar?
Hep huzursuz, telaşlı, meme bağımlısı bı bebekt ama büyüdükçe düzelir umudum vardıŞimdi de sürekli bı uyuma isteği var, oyalayip, bı sevelim diyoruz beş on dk falan duruyor, sonra emzikle susuyor, bı on dk sonra emzikle dahi ağlıyor.. Kucakta yada memede uykuya geçiyor. Biraz uzun oldu ama dertleşmek istedim.
Ya ne 1 saat 15 dakikası bizimki 3 bazen 5 bazen 7 saat uyumuyor uyutmaya çalışınca da uykuya direniyorÇok geçmiş olsun umarım sebebi hemen bulunur. Bizimkinin de ağlamadan durduğu süre az malesef dün aynı şeyi düşündüm hatta bir yerimi ağrıyor neden böyle diye bugün anlamış gibi biraz daha keyifliydi gülücükler çoğalır gibi oldu . Ama şöyle bişi okudum 2 aylık bebeğin uyanıklık süresi 1 saat 15 dk dan fazla olursa uykusuzluktan huzursuz oluyolarmış ağlamaları bu yüzden belki
Ben de anneme geldim bugün ben 2 saat uyumuşum o ara kızı uyandıkça pışpışlamış huzursuzlandığında almış sakinleştirmiş geri uyutmuş bense hiç uyanmadım o sürede o bile o kadar iyi geldi kiBu yetememe duygusu çok fena gercekten, Allah hepimizin yardımcısı olsun. Ben de yalnız bakıyo sayılırdim. Eşim fln biraz akşamları destek oluyordu ama bigun herşey ustuste geldi, ne yapsam susturamadim, uyutamadim. Sütüm kalmadı vs. ayakta kucakta sallarken için geçiyor uykusuzluktan. Derken aglama sesine eşim geldi çalışma odasından, dedim ister uyusun, ister uyumasin ben bu uykusuzlukla gece uyanamam, süt de uretemem dedim verdim kucağına. Bir buçuk saat sonra uyutmus getirmiş. Ben 4 te uyandım o kadar saat açlıkla uyumuş çocukta. Bunun üzerine anneme geldim, bı kaç gün desteğe ihtiyacım var fiziken ve ruhen. Demem o ki tek başına çok zor, seni anlıyorum, yalnız değilsin. Vakit buldukça kendinle ilgilen sadece karnımı doyurup dinlenmeye çalış olur mu
Ya gülmuyo. Çok uğraşıyorum yok. Ablası gülüyordu erkenden ama bunda yok öyle bisey. Bi gülecek gibi bakiyo ama yooook. Cikarmadigim ses. Yapmadigim mimik kalmadı gulmuyokızlar bebeğiniz bilinçli nezmn gülmeye başladı?
Bırak Bosber böyle devam etsin bebiş. Numara büyüdükçe bez adeti düşüyo fiyat aynıysa. Yada fiyatı artiyo bi sire küçük numara takılsa fena olmazBenim minik 3700 civarı su anda. Prima Premiumcare 0 numara kullanıyoruz halaçok çok hafif bacaklarında iz oluyordu sadece. Hiç sızma da yaşamadım daha.
Kızlar bugün 1 numarasını denedim çuval gibi oldu sanki
Bakalım sızma filan yapmazsa ayıp olmasın diye 1 e geçeriz artık elimde 25 tane var 3 güne biter
Aynen bende böyle yapıyorumgüzelim ben bilerek büyük takıyorum benim kız kakasını bir yapınca tüm bezi dolduruyor her yere taşıyor bazen bez imkanı yok tutmuyor e bu zamana kadar da her yeri bokladığı için artık sıkıldım her şeyi her yeri yıka yıka şimdi dilediğince yapıyor kakasını benim taştı taşmadı derdine ben böyle çözüm buldum kendimce
Yorulmuştur belki canım çok ağladıysa. Bizimki çok ağlamıştı kalça ultrasonunda bi an uyuyakaldi baya bi uzun süre uyumuştu beslemeye kaldırıyordum uyurke emiyodukızlar bebeğim dün 1. aşıyo oldu sürekli uyuyo dünden beri emmiyo en son bugün biberonla süt vermek zorunda kaldım bu notmalmi sürekli uyuması
Öyleymiş canım bizimki tosun gibi oldu zaten mamadan. Beslenmesi güzel çok çiş yapıyor. Sürekli bez siparişi veriyorumBen de çiş gördüm mü hemen değiştiriyorum canım malesef bekleyemiyorum sanki pipisi yanıyormuş çocuğumun gibi geliyor.
Gece de bi 3 gibi bi de 6 gibi emmeye kalkıyor o zaman da muhakkak değiştiriyorum.
Çiş yapması beslendiğini gösterir ama, bir de erkek bebeklerde galiba ön taraf daha dolu dolu oluyor.
Aynen çiş yapsın başlıyor bızırdamaya hemen kokluyorum zatenBende öyleyim, bizim kız zaten öyle hayatta uyumuyor rahatsız oluyor
Git git insan bir kaş aldırınca bile havası değişiyor canımBen de emzirip anneme atıp uçarak gidip geleyim diyorum yarın falan kas için
Biz de 4400 kg ile sleepy bio natural 2 numara kullanıyoruz ama son günlerde sürekli sızma oluyor,özellikle geceleri full ıslak çocuğun üzeri ki maksimum 3 saatte bir değiştiriyorum geceleri. Kafayı yemek üzereyim artık hasta olacak çocuk diye korkuyorum. Müşteri hizmetleri ile görüştüm numune gönderdim elimdeki paketten umarım pakette sıkıntı vardır.
Menenjit rota aşısı gibi aşılar demek istediğim özel paralı isteğe bağlı olanlar.Verem aşısı olduk diğerlerinin adını hatırlamıyorum 3 tane toplamda iki bacak ve sol kola vuruluyor ateşimiz hafif düzeyde seyrediyor ateşten ziyade ya ağlıyor ya uykuda arası yok epey sarstı özel aşıdan kastınız nedir
Yaa maşallah güzel kızHenüz gülmeyen bebelerin anneleri dert etmesin çok yakındır o güzelliğe kavuşmaları
Bı gülüş unutturuyor tüm yorgunluğu, değer kılıyor her şeyi gözünde insanın. Annelik buymuş meğer, rabbim isteyen ve bakabilecek herkese nasip etsinGeceye bi gülüş bırakalım teyzeler
Hımm ben kullandm ondanda öyle olmadı acaba küçük mü geliyo onda mı sızıyıBiz de 4400 gram ile sleepy bio natural 2 numara kullanıyoruz ama son zamanlarda sürekli sızma oluyor ve çocuğun üzeri komple ıslanıyor.
Teşekkür ederizYaa maşallah güzel kızbizimkide böyle gülüyor ya dünyalar benim oluyor ne kadar güzel ve masum melekler
Bu kadar etkilediğini bilmiyodum her fırsatta uyucm artıkKesinlikle uykusuzluk çok etkili,yarı yarıya etkili diyebilirim.bol su içip uyumalisin öyle toparlanıyor
Öyle canım tüm yorgunluklar geride kalıyor sağlıkla büyüsün hepsiTeşekkür ederizHer şey geçip gidiyor gerçekten öyle görünce onların yüzü hep gülsün iyi olsunlar da, insan herşeye katlanıyor.
Ben de bilmiyordum.iki gün önce sütüm yok diye ağladım, tek fark uyku şimdi tek göğsümdeki tıkanıklığı açmaya çalışıyorum. O göğsü emzirmeden uyuyup uyandım, bunun olabileceğini de tahmin etmemistim. Sen de dikkat et olur mu?Bu kadar etkilediğini bilmiyodum her fırsatta uyucm artık
Yok ya yaptırmadım aşı karşıtı olduğum için değil bir fikrim olmadığı için araştırma aşamasındayım bakalımÖyleymiş canım bizimki tosun gibi oldu zaten mamadan. Beslenmesi güzel çok çiş yapıyor. Sürekli bez siparişi veriyorumeşimde takıntılı pişik olacak diye korkuyor zaten.
Aynen çiş yapsın başlıyor bızırdamaya hemen kokluyorum zaten
Git git insan bir kaş aldırınca bile havası değişiyor canım
Allah allah başlarda bizimde tüm bezler sızdırıyordu(prima,molfix,sleepy) sonra düzeldi şu an memnunuz sleepyden. Umarım paket öyledir sadexe canım
Menenjit rota aşısı gibi aşılar demek istediğim özel paralı isteğe bağlı olanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?