Ben de bilmiyordum.iki gün önce sütüm yok diye ağladım, tek fark uyku şimdi tek göğsümdeki tıkanıklığı açmaya çalışıyorum. O göğsü emzirmeden uyuyup uyandım, bunun olabileceğini de tahmin etmemistim. Sen de dikkat et olur mu?
Evet malesef iki ara uyanma, üçüncüde de tam bosaltmadi, sağdım iyi geldi, üzerine ılık sıcak banyo yaptım, uyansın emziricem, yine bırakırsa sagicam. Benimkinin huyudur son sütle uğraşmayı sevmiyor. Hızlı akış istiyor diye yorumluyorum.
Evet malesef iki ara uyanma, üçüncüde de tam bosaltmadi, sağdım iyi geldi, üzerine ılık sıcak banyo yaptım, uyansın emziricem, yine bırakırsa sagicam. Benimkinin huyudur son sütle uğraşmayı sevmiyor. Hızlı akış istiyor diye yorumluyorum.
Ben de gece bi 3 gibi bir de 6 gibi uyanıyorum, o halde bile göğsüm taş gibi oluyor rahatsız ediyor beni. Çalışma döneminde vs de 3 saatte 1 sağım öneriliyor. Ben de mochi ile boşaltmaya çalışıyorum çok şişik hissedersem çünkü bazen tek memede uyuyakalıyor diğeri boşalmıyor.
Sürekli kontrol ediyorum ben de herhangi bir şişiklik kitle var mı diye. Sen kendi kontrolünle mi anladın peki?
Bende sağlık ocağında menenjit aşısının broşürünü gördüm devlet karşılıyor herhalde artık diye sordum karşılamıyormuş. Biz yaptıracağız hepsini. Sağlık ocağındaki 3 aşı neydi acaba bizim sadece verem yazıyor aşı kartında
Ben de gece bi 3 gibi bir de 6 gibi uyanıyorum, o halde bile göğsüm taş gibi oluyor rahatsız ediyor beni. Çalışma döneminde vs de 3 saatte 1 sağım öneriliyor. Ben de mochi ile boşaltmaya çalışıyorum çok şişik hissedersem çünkü bazen tek memede uyuyakalıyor diğeri boşalmıyor.
Sürekli kontrol ediyorum ben de herhangi bir şişiklik kitle var mı diye. Sen kendi kontrolünle mi anladın peki?
Ben de mochiyle sagardim rahatsızlık hissettiğimde . Annemdeyim ya kahvaltı sonrası da yatıp uyudum, uyumasan ağrısını hisseder sagardim. Hep son süt kalıyor diye son emzirdigim memeyi veriyorum diye daha önce de olmuştu. Sertlikler var ağrılı, dokunmasan bile ağrıyor, farketmek mümkün değil.
Yorulmuştur belki canım çok ağladıysa. Bizimki çok ağlamıştı kalça ultrasonunda bi an uyuyakaldi baya bi uzun süre uyumuştu beslemeye kaldırıyordum uyurke emiyodu
Bacaktan mi vurdular şişlik var mı. Şişlik varsa kolanya ile masaj yapın. Küçükler daha ya ağlayarak da yoruluyorlar banyo yaparken de. Hafif elini ıslatıp yüzünü falan yıkarsanız belki uyanır. Ama uyanınca da uzun süre uyumaz diye düşünüyorum. Benimki de ağlayınca yorulmuş baya bi uyumustu zorla uyandırdım sonra da uyumamıştı. Bence endişe edilecek bi durum yok. Karnını doyur altını değiş oh uyusunda büyüsün kuzu
Henüz gülmeyen bebelerin anneleri dert etmesin çok yakındır o güzelliğe kavuşmaları
Bı gülüş unutturuyor tüm yorgunluğu, değer kılıyor her şeyi gözünde insanın. Annelik buymuş meğer, rabbim isteyen ve bakabilecek herkese nasip etsin Geceye bi gülüş bırakalım teyzeler
Evet ya bunlar büyük olan kıyafetler böyle boğazına kadar çekiyorum
Ama cidden çabuk büyüyorlar ben bu altı patikli olan tulumların ayak kısımlarını kestim bir kaçının. Güzel olanlara kıyamıyorum gerçi :)
Bacaktan mi vurdular şişlik var mı. Şişlik varsa kolanya ile masaj yapın. Küçükler daha ya ağlayarak da yoruluyorlar banyo yaparken de. Hafif elini ıslatıp yüzünü falan yıkarsanız belki uyanır. Ama uyanınca da uzun süre uyumaz diye düşünüyorum. Benimki de ağlayınca yorulmuş baya bi uyumustu zorla uyandırdım sonra da uyumamıştı. Bence endişe edilecek bi durum yok. Karnını doyur altını değiş oh uyusunda büyüsün kuzu
Sen uyandirmazsan ne kadar uyuyo. Geçen gece bizimki 6 saat uyudu. Kendi uyandırdı beni. 4 saatte uyuyo bazen 5 Kendi uyaniyo. Acıkiyo. Bence de acıkınca ağlar. Her gün farklılar bi gün çok uyuyorlar bi gün bakmışsın uyutamiyosun
Sen uyandirmazsan ne kadar uyuyo. Geçen gece bizimki 6 saat uyudu. Kendi uyandırdı beni. 4 saatte uyuyo bazen 5 Kendi uyaniyo. Acıkiyo. Bence de acıkınca ağlar. Her gün farklılar bi gün çok uyuyorlar bi gün bakmışsın uyutamiyosun
bi kere ben uyuyakaldım 5 saat sonra ağlayarak uyandı ama normalde 3 en fazla 4 saatte ben kaldırıyorum.ama normalde açken asla uyumuyo ya ağlıyo ya da fıldır fıldır bakınıyo
Bende sağlık ocağında menenjit aşısının broşürünü gördüm devlet karşılıyor herhalde artık diye sordum karşılamıyormuş. Biz yaptıracağız hepsini. Sağlık ocağındaki 3 aşı neydi acaba bizim sadece verem yazıyor aşı kartında
Yoksa siz uyuyor musunuz 11de uyumuştu 2de uyandı alarm gibi mübarek. Ben de tam yeni uyumuştum. Şimdi de uyuyor ama mızırdanarak. Kafam ağrıdı şu beyaz gürültüden artık. Kendime bi huni sipariş etsem iyi olacak