Kim uyuyorYoksa siz uyuyor musunuz11de uyumuştu 2de uyandı alarm gibi mübarek. Ben de tam yeni uyumuştum. Şimdi de uyuyor ama mızırdanarak. Kafam ağrıdı şu beyaz gürültüden artık. Kendime bi huni sipariş etsem iyi olacak
Yoksa siz uyuyor musunuz11de uyumuştu 2de uyandı alarm gibi mübarek. Ben de tam yeni uyumuştum. Şimdi de uyuyor ama mızırdanarak. Kafam ağrıdı şu beyaz gürültüden artık. Kendime bi huni sipariş etsem iyi olacak
NöbetteyiiiizKim uyuyorHanimiş uyumayanlar Benim huni süslü olsun
Bende çok almadım patikli boyu uzun olur diye iyiki almamışımEvet ya bunlar büyük olan kıyafetler böyle boğazına kadar çekiyorum
Ama cidden çabuk büyüyorlar ben bu altı patikli olan tulumların ayak kısımlarını kestim bir kaçının. Güzel olanlara kıyamıyorum gerçi :)
Ben şırıngaya 2 ml çekip yan çevirip üst delikten sıkıyorum alt delikten çıkıyo iki burun deliğinede yapıyorum bütün sümük balgam akıyo sizin yaptığınızla burnu temizlenmezFizyolojik serum direk ucunu açıp sıkıyorum sonrada aspiratör ile çekiyorum
Ben hala uyutamadimNöbetteyiiiiz
Bizim bebiş de baştan aşağı çiş olmuş üstünü değiş emzir kalan sütü sağ derken 1 saat olmuş bile, şimdi uyuttum yatış vakti :)
Bizdee, süpürge sesiyle yeni daldı uykuya sıra bendeUyandık 6 nöbeti için
Çok sık bez değiştiriyorum. Hiç sızdırma, pişik vs yaşamadıkSızma vs oluyor mu sizde de?
İyi uykular canım hemencecik uyuBizdee, süpürge sesiyle yeni daldı uykuya sıra bende
Ah canım çok geçmiş olsun. Ne zamandır yoktun evet. Her şey üst üste gelmiş resmen Allah şifa versin hem bedenen hem de ruhen.Kolik annesi olmak ne zormuş, kaç zamandır bakmamıştım. Okuyunca benim gibi çocuğu olanda varmış diyorum. Hafif bir rahatlama geldi yoksa deli gibi hissediyordum kendimi.
Benim çocuğum hastalandıeve gelen bir sorumsuz nezleymiş ve çocuğuma bulaştırmış. Bana da tabi. Çocuk sümükten ne uyuyabildi ne rahat nefes alabildi bugün biraz iyi ama yine pek huzursuz. Zaten kolikti, memede aşırı süt var diye gazlanıyordu ki yaptğım gaz diyeti yüzünden sadece makarna pilav ve kuzu eti yiyebiliyorken nir de üstüne 45 günlük çocuğu hasta ettim.. Ah diyorum bazen ne kötü anneyim…
Memem saat başı fışkırıyor, resmen fışkırıyor, engelleyemiyorum. Belki kolik olmasının sebebinin basınçlı süt olabilir demişti doktorum. Yaşayan var mı aranızda bu durumu? Engelleyebilen o süper kadın aranızdahsa bana da yardım etsin nolur
Ayrıca çocuklarımız hasta olmasın. Her eve gelene maske zorunlu tuttum, anne sütü almasa çocuğumun hali haraptı. 4 gündür hala düzelmiş değil tam olarak.
Herkesin bebişlerine bol bol uyku, kilo, huzur ve sağlık diliyorum
İşte kiminin sütü olmuyor,kiminin de fışkırıyor. Sağsan sütün daha da artar. Yapabileceğin bebeği mümkün olduğunca sıcak tutmaya çalışıp gazı rahat çıkarması ve emme aralığının uzaması... Çokça sabır...3 aydan sonra gaz azalacak inşallah. Biz de dün akşam gazlı günler açılışını yaptık. Ne güzel 2 hafta biraz daha rahattık. Kaldı 2,5 ayKolik annesi olmak ne zormuş, kaç zamandır bakmamıştım. Okuyunca benim gibi çocuğu olanda varmış diyorum. Hafif bir rahatlama geldi yoksa deli gibi hissediyordum kendimi.
Benim çocuğum hastalandıeve gelen bir sorumsuz nezleymiş ve çocuğuma bulaştırmış. Bana da tabi. Çocuk sümükten ne uyuyabildi ne rahat nefes alabildi bugün biraz iyi ama yine pek huzursuz. Zaten kolikti, memede aşırı süt var diye gazlanıyordu ki yaptğım gaz diyeti yüzünden sadece makarna pilav ve kuzu eti yiyebiliyorken nir de üstüne 45 günlük çocuğu hasta ettim.. Ah diyorum bazen ne kötü anneyim…
Memem saat başı fışkırıyor, resmen fışkırıyor, engelleyemiyorum. Belki kolik olmasının sebebinin basınçlı süt olabilir demişti doktorum. Yaşayan var mı aranızda bu durumu? Engelleyebilen o süper kadın aranızdahsa bana da yardım etsin nolur
Ayrıca çocuklarımız hasta olmasın. Her eve gelene maske zorunlu tuttum, anne sütü almasa çocuğumun hali haraptı. 4 gündür hala düzelmiş değil tam olarak.
Teşekkür ederim aman sizde dikkat edin, çok zor..İyi uykular canım hemencecik uyu
Ah canım çok geçmiş olsun. Ne zamandır yoktun evet. Her şey üst üste gelmiş resmen Allah şifa versin hem bedenen hem de ruhen.
Sütünü sağıyor musun makine ile? Çok olduğu İçin sağıyorsan eğer sağma ile vücut 2 bebek var zanneder ona göre daha çok süt üretir özellikle elektrikli pompa ile dağla demişti bana ebe. Ben sadece mochi kullanıyorum o yüzden.
Tazyik sorunu ara ara bende de oluyor bebek bunalıyor kavga ediyor meme ile öncesinde yine mochi ile sütü sağıp versen tazyiki engelleyebilirsin bi nebze.
Tekrar çok geçmiş olsun, uyku uyku uyku
Öyle haklısın ki..İşte kiminin sütü olmuyor,kiminin de fışkırıyor. Sağsan sütün daha da artar. Yapabileceğin bebeği mümkün olduğunca sıcak tutmaya çalışıp gazı rahat çıkarması ve emme aralığının uzaması... Çokça sabır...3 aydan sonra gaz azalacak inşallah. Biz de dün akşam gazlı günler açılışını yaptık. Ne güzel 2 hafta biraz daha rahattık. Kaldı 2,5 ayHer zorlukla beraber bir kolaylık vardır. İnşallah aşacağız bu günleri de
Büyük kızına hamileyken burda yine takip ediyordum haziran anneleri grubunu orda da bi bayan vardı prolaktin hormonu fazla olduğu için çok sütü oluyordu. Sağıp veriyordu bebeğe hep. Emzirmiyordu. Ne verdiğini bebeğin ne kadar içtiğini biliyorum diyordu. Hep sağdı verdi. Bi önceki çocuğunu da o şekil büyütmüşKolik annesi olmak ne zormuş, kaç zamandır bakmamıştım. Okuyunca benim gibi çocuğu olanda varmış diyorum. Hafif bir rahatlama geldi yoksa deli gibi hissediyordum kendimi.
Yok küçük değil tam oluyor. hatta müşteri ilişkilerine bezin bağlı şekilde önlü arkalı fotoğrafını da attim bağlama şekli doğru,numarası bebeğin anatomik yapısına da uygun,doğru numara dedilerHımm ben kullandm ondanda öyle olmadı acaba küçük mü geliyo onda mı sızıyı
Onu da yapmak istemiyorum aramdaki o emzirme bağı giderse çok üzülürümBüyük kızına hamileyken burda yine takip ediyordum haziran anneleri grubunu orda da bi bayan vardı prolaktin hormonu fazla olduğu için çok sütü oluyordu. Sağıp veriyordu bebeğe hep. Emzirmiyordu. Ne verdiğini bebeğin ne kadar içtiğini biliyorum diyordu. Hep sağdı verdi. Bi önceki çocuğunu da o şekil büyütmüş
Benimki daha minnak teyzesi 6 saat değiştirmesem bile bez yeterince tutuyor su ancagüzelim ben bilerek büyük takıyorum benim kız kakasını bir yapınca tüm bezi dolduruyor her yere taşıyor bazen bez imkanı yok tutmuyor e bu zamana kadar da her yeri bokladığı için artık sıkıldım her şeyi her yeri yıka yıka şimdi dilediğince yapıyor kakasını benim taştı taşmadı derdine ben böyle çözüm buldum kendimce
Merakla bekliyorumSanki 40-45 günlükken bu özellik yüklendi bize
Bu sabah benimki güldü ama bana şans eseri mi bakıyordu, o gülecekken radarına mı girdim bilmiyorumYa gülmuyo. Çok uğraşıyorum yok. Ablası gülüyordu erkenden ama bunda yok öyle bisey. Bi gülecek gibi bakiyo ama yooook. Cikarmadigim ses. Yapmadigim mimik kalmadı gulmuyo
Aynen bi de o yüzden geriden geriden gidelim istiyorumBırak Bosber böyle devam etsin bebiş. Numara büyüdükçe bez adeti düşüyo fiyat aynıysa. Yada fiyatı artiyo bi sire küçük numara takılsa fena olmaz
YA sabah sabah içim ısındı minnoşların gülüşlere bakHenüz gülmeyen bebelerin anneleri dert etmesin çok yakındır o güzelliğe kavuşmaları
Bı gülüş unutturuyor tüm yorgunluğu, değer kılıyor her şeyi gözünde insanın. Annelik buymuş meğer, rabbim isteyen ve bakabilecek herkese nasip etsinGeceye bi gülüş bırakalım teyzeler
Ben de bir gülücük fotosu bırakıyorum, tabi bunlar daha refleks gülücükleri muhtemelen ama:)
Bizimki hep gözü kapalı gülüyorEki Görüntüle 3148642 bu da bizden gelsin geceye
Tamamen anne sütüyle mi besliyorsun canım? Benimkinin maksimum uyku süresi 3 saat filan. Bi kere 4 saat uyudu sadeceSen uyandirmazsan ne kadar uyuyo. Geçen gece bizimki 6 saat uyudu. Kendi uyandırdı beni. 4 saatte uyuyo bazen 5 Kendi uyaniyo. Acıkiyo. Bence de acıkınca ağlar. Her gün farklılar bi gün çok uyuyorlar bi gün bakmışsın uyutamiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?