2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228

Kim uyuyor Hanimiş uyumayanlar Benim huni süslü olsun
Nöbetteyiiiiz

Bizim bebiş de baştan aşağı çiş olmuş üstünü değiş emzir kalan sütü sağ derken 1 saat olmuş bile, şimdi uyuttum yatış vakti :)

Bende çok almadım patikli boyu uzun olur diye iyiki almamışım tulum aldım ama çok eziyetli geldi bana alt alırken falan tek tek çıt çıtları sert. Çocuk durmuyor falan. Takımlar daha iyi altına geçiriveriyorum

Fizyolojik serum direk ucunu açıp sıkıyorum sonrada aspiratör ile çekiyorum
Ben şırıngaya 2 ml çekip yan çevirip üst delikten sıkıyorum alt delikten çıkıyo iki burun deliğinede yapıyorum bütün sümük balgam akıyo sizin yaptığınızla burnu temizlenmez

Ay bi insan niye uyumaz delircem artık gece bekçisi gibiyim uyuyo elleri kolları durmuyo uyanıyo bantlıcam en son

ben hala uyutamadım 1 den beri ayaktayoz bayılcam artık uyanmıyo diye yaınıyodum şimdidr uyumuyo diye

Reactions: Zzy
Kolik annesi olmak ne zormuş, kaç zamandır bakmamıştım. Okuyunca benim gibi çocuğu olanda varmış diyorum. Hafif bir rahatlama geldi yoksa deli gibi hissediyordum kendimi.

Benim çocuğum hastalandı eve gelen bir sorumsuz nezleymiş ve çocuğuma bulaştırmış. Bana da tabi. Çocuk sümükten ne uyuyabildi ne rahat nefes alabildi bugün biraz iyi ama yine pek huzursuz. Zaten kolikti, memede aşırı süt var diye gazlanıyordu ki yaptğım gaz diyeti yüzünden sadece makarna pilav ve kuzu eti yiyebiliyorken nir de üstüne 45 günlük çocuğu hasta ettim.. Ah diyorum bazen ne kötü anneyim…

Memem saat başı fışkırıyor, resmen fışkırıyor, engelleyemiyorum. Belki kolik olmasının sebebinin basınçlı süt olabilir demişti doktorum. Yaşayan var mı aranızda bu durumu? Engelleyebilen o süper kadın aranızdahsa bana da yardım etsin nolur

Ayrıca çocuklarımız hasta olmasın. Her eve gelene maske zorunlu tuttum, anne sütü almasa çocuğumun hali haraptı. 4 gündür hala düzelmiş değil tam olarak.
Herkesin bebişlerine bol bol uyku, kilo, huzur ve sağlık diliyorum

Bizdee, süpürge sesiyle yeni daldı uykuya sıra bende
İyi uykular canım hemencecik uyu
Ah canım çok geçmiş olsun. Ne zamandır yoktun evet. Her şey üst üste gelmiş resmen Allah şifa versin hem bedenen hem de ruhen.

Sütünü sağıyor musun makine ile? Çok olduğu İçin sağıyorsan eğer sağma ile vücut 2 bebek var zanneder ona göre daha çok süt üretir özellikle elektrikli pompa ile dağla demişti bana ebe. Ben sadece mochi kullanıyorum o yüzden.

Tazyik sorunu ara ara bende de oluyor bebek bunalıyor kavga ediyor meme ile öncesinde yine mochi ile sütü sağıp versen tazyiki engelleyebilirsin bi nebze.

Tekrar çok geçmiş olsun, uyku uyku uyku

İşte kiminin sütü olmuyor,kiminin de fışkırıyor. Sağsan sütün daha da artar. Yapabileceğin bebeği mümkün olduğunca sıcak tutmaya çalışıp gazı rahat çıkarması ve emme aralığının uzaması... Çokça sabır...3 aydan sonra gaz azalacak inşallah. Biz de dün akşam gazlı günler açılışını yaptık. Ne güzel 2 hafta biraz daha rahattık. Kaldı 2,5 ay Her zorlukla beraber bir kolaylık vardır. İnşallah aşacağız bu günleri de

Teşekkür ederim aman sizde dikkat edin, çok zor..

Süt sağmıyorum pompam var ama niye aldığımı merak ettiğim şeylerden biri :) mochi kullanıyorum bende bir meme emilirken diğer meme akıyor ona takıyordum ki onunda bıraktım artık bezle akanı topluyorum.
Emmeye başlamadan çocuk elle sağ dedi doktorum 1-2 dk ama o da işe yaramadı pek. Her 2 saatte bir emiyor, sürekli memede. Sanırım memeyi bir rahatlama ofisi olarak görüyor ya da benim bir yerde hatam oluyor ama nerede henüz çözemedim. Emzirme desteği alacağım sanırım. Bir de yoruldum sanırım bazen emzirip emzirmediğimi hatırlamadığım gecelerde oluyordu.
Hem miniklere uyurlarsa uyku, hem bize uyuturlarsa uyku şart cidden

Öyle haklısın ki..
Sizin gaz mesai nöbetleri yeni başlamış, umarım çok zorlamaz minik.
Emme sıklığını nasıl azaltabilirim biraz da onu araştırayım. Çünkü çok emiyor minik canavarım
İnşallah, keşke daha kolay olsaydı diyorum bazen ama.

Büyük kızına hamileyken burda yine takip ediyordum haziran anneleri grubunu orda da bi bayan vardı prolaktin hormonu fazla olduğu için çok sütü oluyordu. Sağıp veriyordu bebeğe hep. Emzirmiyordu. Ne verdiğini bebeğin ne kadar içtiğini biliyorum diyordu. Hep sağdı verdi. Bi önceki çocuğunu da o şekil büyütmüş

Hımm ben kullandm ondanda öyle olmadı acaba küçük mü geliyo onda mı sızıyı
Yok küçük değil tam oluyor. hatta müşteri ilişkilerine bezin bağlı şekilde önlü arkalı fotoğrafını da attim bağlama şekli doğru,numarası bebeğin anatomik yapısına da uygun,doğru numara dediler

Onu da yapmak istemiyorum aramdaki o emzirme bağı giderse çok üzülürüm
12 haftadan sonra bünyedeki süt düzeyindeki değişkenlikler azalıyormuş diye okudum, belki doğrudur..

Reactions: Zzy
Benimki daha minnak teyzesi 6 saat değiştirmesem bile bez yeterince tutuyor su anca ama ilerisi için doğru söylüyorsun bakalım takipteyiz
Sanki 40-45 günlükken bu özellik yüklendi bize
Merakla bekliyorum
Ya gülmuyo. Çok uğraşıyorum yok. Ablası gülüyordu erkenden ama bunda yok öyle bisey. Bi gülecek gibi bakiyo ama yooook. Cikarmadigim ses. Yapmadigim mimik kalmadı gulmuyo
Bu sabah benimki güldü ama bana şans eseri mi bakıyordu, o gülecekken radarına mı girdim bilmiyorum genelde gözleri kapalıyken güldüğü için şaşırdım
Bırak Bosber böyle devam etsin bebiş. Numara büyüdükçe bez adeti düşüyo fiyat aynıysa. Yada fiyatı artiyo bi sire küçük numara takılsa fena olmaz
Aynen bi de o yüzden geriden geriden gidelim istiyorum 0 numara bile tanesi 3 liraya geliyo zaten moraller bozuk
YA sabah sabah içim ısındı minnoşların gülüşlere bak
Ben de bir gülücük fotosu bırakıyorum, tabi bunlar daha refleks gülücükleri muhtemelen ama:)
oğluşun güzelliği peki
Bizimki hep gözü kapalı gülüyor maşallah a
Tamamen anne sütüyle mi besliyorsun canım? Benimkinin maksimum uyku süresi 3 saat filan. Bi kere 4 saat uyudu sadece kilo alımı güzel de doyuyor mu endişesi yaşamıyorum neyseki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…