2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Uzamış sarılık yaşayan annelerim bebeğinizde devamlı bir uyku hali oluyormu
Olmuyor bizde en son 9 du kanda, 3 gün önce de aletle 11 çıktı ama uyku hali hiç yaşamadık. Bizimkinin sebebi anne sütüymüş bir sürü tahlil sonucu ortaya çıktı. Bu değerlerde olmuyor demişti doktor zaten. Sizin belki değerde farklılık bardır.

Bir sürü kitap okudum, onca yararlı makale okudum bebeklerle ilgili ama çocuğu hala uyuyamıyorum. 14 saatin sadece 3 saati uyuyarak geçti. Acaba nerede yanlış yapıyorum:/
Siz çocuğunuzu nasıl uyutuyorsunuz?

Bir sürü kitap okudum, onca yararlı makale okudum bebeklerle ilgili ama çocuğu hala uyuyamıyorum. 14 saatin sadece 3 saati uyuyarak geçti. Acaba nerede yanlış yapıyorum:/
canim arkadaslarimdan gordugum kadariyla 5. aydan once uyku egitimi vermek nerdeyse imkansizms.
benim iki arkadasimda 5. ayda basladilar anca 6. ay da duzene sokabildiler

Bütün gece keçi gibi sesler çıkarttı ne yaptıysam sakinleştiremedim. Hep ıh ıh hıh. Gazınıda attı ne derdi var çözemedim acabs huy haline getirdi bu sesleri

Bütün gece keçi gibi sesler çıkarttı ne yaptıysam sakinleştiremedim. Hep ıh ıh hıh. Gazınıda attı ne derdi var çözemedim acabs huy haline getirdi bu sesleri
Bizimki de öyle ıııh ıııh şeklinde şuan bile. Kusuyor bizimki o yüzden kusmaya çalıştığı zamanlar daha fazla oluyor, yazık rahatsız oluyor yavrum kusmaya çalışıyor o arada inleme gibi sesler çıkarıyor

Beyaz gürültüyle o da gönlü olursa yoksa hiçbir kuvvet uyutamaz kendini

Beyaz gürültü, zorla kundak yapıp emziği de veriyorum sonra dua ediyorum uyusun diye

Ya bu wrap sling lerden kullanan var mı
Kanguru gibi bağlanıtor ya
Bizim bebe sürekli kucakta , evde yalnızım, her işi geçtim karnımı doyurmam lazım
Acaba bundan alsam bağlasam mı diyorum kullanan vsr mı acaba

Kızlar kanamanz 40 cıkınca durdu mu benm bir gün kaldı ama devam ediyo duruyo gene baslıyo bi kaç gün sonra anlamadım. Bi de lohusa terlemesi diye bsy var ben hala öyleym ilk günden beri sırılsıklam oluyorum emzirirken özellkle geceleri klima filan da açık değil ama böyle olan varmıydı 40 ı cıkınca bittimi yoksa devam eden var mı günde kaç kez üst değişiyorum

Bugün 49 gün oldu yani 40 cıktı.ama geceleri iki üc kez üzerimi hala değiştiriyorum.normalde sıcak hava da bile terlemeyen ben öyle cok ter oluyoki sıksam su akacak atletimden.kanama 15 günden sonra bitti sayılırdı benim.normal dogumdu ve dogumda cok kanamam oldu o yüzden sanırım lohusa dönemde pek kanama olmadı.cok az oldu

Kanamam bitmedi benim hala devam ediyor.
Dün eğildim doğruldum biraz hatta, kısa bi süre yine kırmızıya dönüştü. Yoksa normal loşi devam ediyor

Biz kullanıyorduk yakın zamana kadar. Çok da iyiydi içinde hemen uyuyordu. Dışarda özgürce yürüyüş yapıyorduk vs. Ama son 1 haftadır hanımefendi etrafı seyretmek istediği için kucakta bile yüzü dışarı yöne baksın istediği için slinge de girince başlıyor ağlamaya sizin bebeğinizin durumuna göre kullanabilirsiniz bence çok güzel birşey

Yorumlardan birinde şey yazıyordu, evde eğilip kalkarken zor oluyormuş bebek düşecek gibi oluyormuş sizinde öyle oldu mu?
Bu aralar öyle sürekli yatak mutfak arasındayım , uyuyor diyorum mızıklanıyor gidip geliyorum

Bizde beğenirse düzenli gideriz artık
Bizde aynı şekilde şurubu kullanıyoruz. Birde sap sımplex var sabah akşam 15damla. Biogaiada günde 5 damla. Bizde reflü olduğu için aynı zamanda reflü mamasına geçtik o yüzden kusmamız azaldı. Kakasını 2-3 günde yapardı şimdi her gün yapıyor bizim bebişte.
Bizimde böyle uyuyor yavrum ya bide ıkınıyor hep kıpkırmızı oluyor uykusunda gazdan bence bunlar.
Şimdi geldi kargodan. Bakalım inşallah sever hep kucakta gündüzleri çünkü. İkililerden aldım hem wrap hem halka oluyor

Canim arkadaşım yalniz değilsin bence bir düzen oturttum diyen yoktur aramizda.cunku hala anne karninda hissediyorlar kendilerini ve dünyaya alışamadilar..deneye deneye rahatlatma yollari ariyorum bende..mesela size yaptigim ve faydasını gördüğüm şeyleri yazayim.gunduzde odasini karanlik yapiyorum.blackout karartma perde aldim rahatlatici kolik muzigi açıyorum once emziriyorum sonra yarim kundak yapiyorum ayaginda piş pişliyorum onbes dakika dalinca yatagina aliyorum.bi şekilde çözümler buldum ben.ama gazi varsa yatagina koyduktan hemen sonra uyanip ağlıyor yani odasi karanlik olmali ve hafif bir müzik bence olmali bide denemediysen bunlari dene bacim

Bence direk kanguru al bizimkiler slingi toplasan bi ay kullanir yada kullanmaz büyüdüler çünkü maşallah.kanguru daha rahat geliyo bana.bide ben pusete koyuyorum mutfaga yanima getiriyorum beş dakikada hemen biseyler yapiyor ve yiyorum ac kalma güçsüz düşersin

Benm de normal doğumdu çok kan kaybettim bende. Ama hala devam ediyo kanamam keşke bitse gitse hemen . Demmki daha ter olayı devam edeck gibi

Aaa bi denesene bide link atılıyor mu
Bana kalsa ikisinide almam çok rahatsız görünüyor ama artık başka çare gelmiyor aklıma. Durmuyor kucağımından indi an başlıyor puseti de hiç sevmiyor

Aaa bi denesene bide link atılıyor mu

Bana kalsa ikisinide almam çok rahatsız görünüyor ama artık başka çare gelmiyor aklıma. Durmuyor kucağımından indi an başlıyor puseti de hiç sevmiyor
Canım ben instagramdan aldım gelen ebe önermişti sayfayı. h.bsling adı. Yıkadım şimdi bugün anca kurur o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…