2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
4 kg üstü ablam benm normal yaptı ve şeker olmasına rağmen işte ama nasip yani 4 kg üstü normal yapanda var hayırlısı neyse o olsun sende de şeker var sanırım yürüyüş yap egzersz yap bol bol

Kızlar grip oldum bebeği nasıl koruyacağım gece benimle yatıyor daha çok küçük yatarken maske de takamam bebeğe bulaştırmadan atlatan var mı aranızda?
Sütten de geçmezmi zaten ben öyle biliyorum inşallah olmaz bende çok korkuyorum grip nezleden cünkğ kışın çok oluyorum . Allahım hepimizin evlatlarını korusun

Kızlar grip oldum bebeği nasıl koruyacağım gece benimle yatıyor daha çok küçük yatarken maske de takamam bebeğe bulaştırmadan atlatan var mı aranızda?
Bende feci gribim malesef maskeden başka yapıccak hiçbirşey yok inşallah geçmez..

3800 normal doğdu. Zaten ödem filan da oluyor. İri bebek denilemez bence. Ablam 4250 kardeşim 4150 Gr normal doğurdular. Benim doğumum 5 dakika sürmedi diyebilirim. Ama haftana göre bebeğinin kilosu iyi gerçekten. Son haftalar daha çok kilo alıyor bir de bebekler

Tatlı elma yagı diyor bizim yagın üzerinde.ayaklarının altına mı sürüyorsunuz
Bizimkinde acı elma yağı yazıyor suyla incelterek sürüyoruz öyle araştırmıştım içinde de öyle sürün yazıyordu. Ayağının altına ve yanlarına birazcıkta karnına sürüyorum. Rahatlama oluyor bir de sıcak tutunca. Çok ağlarsa kiraz çekirdeği de ısıtıp karnına bir kesenin içinde koyuyorum. Şu aralar daha iyi gibi şükür

2de uyandı. Emdi ama 1-2 dk. Memede hemen uykuya geçiyor. Uyandırdım 1-2 dk daha emdi yine uyudu. Aç mı doydu mu anlamıyorum her gece aynı şey. Bana bi akıl verin napsam ya

Benimki de kucak bağımlısı iyi ki öyle ben çok seviyorum herkes kızıyor ediyor uğraşan siz misiniz diyorum bir daha bu zamanları gelmeyecek varsın ev işleri beklesin bir müddet çocuğumuzun tadını çıkaralım

korkma ben 4 nörolojı dr. una gttm o hareket için. bırınden cıkıyordm birine gdiyordm yok anlamadı diye en son bir dr. a gttm eeg usg hepsıne baktı dediki sen bu cocuktan uzaklaş her hareketıne anlam yukleme. kendınden örnekler verdi birine gdersin epilepsi der verir ılacı yıllarca uğrasırsn dedi. gerçektende daha öncede size yazmıstm 6yasında ve birşeyi yok sukur. ilk annelıkte o hareket cok korkutuyor. eşim bnm snr aılemn yanına gönderdi o hareketi yapınca bnm nefesim kesiliyodu ailem bakıp aa uykuda rüya görüyor dıyorlardı hakkaten öleymiş. annemin ilk cocuğu olucağıma dağdAKİ tilki olsam yeridr misalibu oğlumda yapıyor o hareketi herkesin bebeği yapıyor etrafımda da cok gördüm. hatta o an göz bebekleri okdr hızlı hareket edıyorki yukarı kaldırıp bembeyaz yapıp birde gülüyor ya da dudak büküyor.

Kızlar benim bebeğim kolik galiba...Bu kadar ağlamasının başka sebebini bulamıyorum. Sürekli gazı mı var diye dolaştırıyorum evde. Hop omzumda, hop dizimde,hop kolumda şekilden şekle giriyorum. Agladıkca meme istiyor memeyi de kısa süre emip sinirleniyor, gazı çıkartmaya çalışıp yeniden emzirmeye çalışıyorum yine aynı. Akşamları hiç susmadan saatlerce ağlıyor, çığlık çığlığa...başta sütüm gelmemişti ağlıyordu şimdi süt var kilo aldığını düşünüyorum. Yine kucakta bir nebze sakinleşiyor. Beşiğine koyunca basıyor yaygarayı. İkinci bebeğim güya tecrübeliyim diyordum ama ilk bebeğimin sesini duymak için başında beklerdik. Ağlasa da sesini duysak derdik... Ne yapabilirim bu durumda? Bu ağlama nöbetlerini hafifletmenin bir yolu var mıdır? Her altını açtığımda bile morarana kadar ağlıyor. İlk kızım mutlu olurdu altını açınca sakinleşirdi. Üstünü değisene kadar panikten stresten sırılsıklam terliyorum artık ...

2de uyandı. Emdi ama 1-2 dk. Memede hemen uykuya geçiyor. Uyandırdım 1-2 dk daha emdi yine uyudu. Aç mı doydu mu anlamıyorum her gece aynı şey. Bana bi akıl verin napsam ya
Benmkide aynı senn gibi bende anlamıyorum bırakıyorım uyuyo ama uyannca çok güzel emiyo banyo edince hiç emziremiyorum uyku ağır basıyo bende napacagımı şaşırdm

Ya evet çok güzel kucakta durması o acıdan yakın temas kuruyosn kokluyosn bağımıız gelişiyo filan ama misafir gelince sıkıntı genelde düzelmezse diye çok korkuyorum ben bugün yemek yapamadım eşimi uyandırıp ona baktırdm mecbur

4 kg üstü ablam benm normal yaptı ve şeker olmasına rağmen işte ama nasip yani 4 kg üstü normal yapanda var hayırlısı neyse o olsun sende de şeker var sanırım yürüyüş yap egzersz yap bol bol
Çok şükür şekerde yok ama bilemedim bu kız tombişçik olacak sanırım.Hayırlısı dedim artık

Teşekkürler ederiz teyzesi bahtlari güzel olsun inşallah

Ahhhh bu ne güzel kırk cikarmak böyle ya maşallah eminim ki bebisine de çok iyi gelmiştir
Ayy maşallah kuzuya bizde istiyoruz ama gazlardan bir niyetlenemedik. Bugün eşimin teyzesine gittik böyle bir sepet hazırlamış hediye almış çok güzel olmuş
Canim tam aksine gazına çok iyi geliyor evde de mümkünse iki günde bir yıkayın sıcak su iyi geliyor biz ne zaman yikasak gazını rahat çıkarıyor hem de derin uyuyor
Tutu masallah benimkine benzio seninki
Teşekkürler teyzesi bebisler hep birbirne benziyor galiba
Benim gibi göbeği kalan oldu mu. Çok çirkin duruyo ya. Bahasa büyük. Hele akşamları. Napicam bilmiyorum.
Bennnn 10 kg verdim gerisi kaldı galiba bana diyetisyen yolları göründü gibi

Sürekli yıkıyoruz canım evde biz çok seviyor. Dışarıya çıkmaya cesaret edemedik gidip gelirken krizlere girerse diye

Ben odada ve emzirirken hep maske taktım, yani temas halindeyken. Uyurken de sabaha kadar taktım bence takılır Sadece Eşim bakarken ben farklı odada maskesiz durdum. O şekilde bebeğime bulaştırmadan atlattım İnşallah sizin bebeğinize de bulaşmaz, sütünüz korur onu zaten. Azıcık dikkat edin yeter

selam annelerim bu göğüs acıması tamamen geçen acımayan var mı ya? Benim göğsümde kanama yara yok ama sızılıyor uçları sürekli bi acı var göğsümdebebeğim emerken de damaklarıyla sıkarak emiyor çok acıyor ilk başta. Sizinde mi böyle..! arada mustela organik göğüs kremi sürüyorum ama çok rahatlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…