2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ben aldım ama bir kaç defa deneyip çıkardım çok beceremedim galiba :)
Bugün bir kez daha denemeyi düşünüyorum bu yorumdan sonra

Kızlar biz de 1. Ay kontrolüne gittik 4950 gram 58 cm olmuşuz, hepatit 2. Dozu da yapıldı viyyk etti sadece yavrum sonra ağlamadı. Sonra da uyuyakaldı pusetinde.

Eve geldik mızıklanıyor az sonra uyanır, ben de kahvaltımı yeni yaptım
1 ay sonra verem aşımız varmış.

Benim ara ara bugün fln kesilerek 50 günü geçkin sürdü 55. Gün regl oldum

Biz 2. ay aşılarımızı olduk, ilk kez bu kadar çok ağladı yavrum İnşallah ateş fln yapmaz diye dua edicem. 700 Gr almışız, alerji, ishal durumuna rağmen, tabi ebe hanım beğenmedi sınırın biraz uzerindeymisiz, daha sık emzirmemi istedi. Bu ara ben uykuya da ihtiyacı var diye çok takip etmiyordum. Bakalım daha sık emziricem.

Canım ben instagramdan aldım gelen ebe önermişti sayfayı. h.bsling adı. Yıkadım şimdi bugün anca kurur o
Buldum Bi bakayım kanguru da bakıyorum hangisi olursa artıkDenersen yorum bekliyorum
Ben aldım ama bir kaç defa deneyip çıkardım çok beceremedim galiba :)
Bugün bir kez daha denemeyi düşünüyorum bu yorumdan sonra
Benimde çare düşünürkrn bu sabah aklıma geldi

Oy kıyamam yavruya, insanın içi gidiyor onlar ağlayınca. Benim de elim ayağıma dolaşıyor çocuğu soyarken bile.
Uykuya bizim de ihtiyacımız var o yüzden uyusalar diye bakıyoruz aslında..

2. Ayda ne aşısı oluyor verem dedi bize sadece.

Evet valla hiç aglatmamistim bu kadar yavrumu, içim gitti en sonunda ağlıyordum kucağına alıp sarıldığımda. 5 li karma,verem ve zatürre olarak 2 bacak, 1 koldan yapılıyor.

Buldum Bi bakayım kanguru da bakıyorum hangisi olursa artıkDenersen yorum bekliyorum

Benimde çare düşünürkrn bu sabah aklıma geldi
Tamam canım. Kumaşı penye yalnız şimdi annem görmüşte iki üç yerinde delik var dedi dikeceğiz artık 160tlye almıştım zaten. Diğer sayfalarda daha pahalı severse eğer onlardanda alırım denemelik aldım şu an.

Bizim ateş olmadı inşallah sizin de olmaz sadece huysuzdu uykusundan ağlayarak uyanma uyku esnasında minik feryatlar falan

Merhabalar.cocuk doktoru kalca cıkıklıgı için 2. Ay dedi.bunun için cocuk doktorundan mı randevu almalıyım yoksa ortapedi doktoru mu

Bi de göz muayenesi kac aylıkken yaptırılmalı.devlet Hastanesi'ne gidiyorum.doktor hic bi bilgilendirme yapmıyor.neyi ne zaman yaptırmak lazım söylese ne güzel olur

yumosamber aklıma takıldı da sana sormak istedim, aile hekimliği 2.ay için minimum kilo değeri hakkında bir şey söyledi mi?
Yok ilk iki ay en çok kilo aldıkları dönemmiş bizim de 1100 gram almasına rağmen beğenmedi bu kadar az kiloda 2 aylık bebek mi olur geride kalmışsınız kilo bakımından dedi ben de 2 ayda 2 kilo aldığını söyledim anne sütüyle o zaman devam et dedi hayır sık emzirmekte çocukta daha çok gaz yapıyor o zaman da kıvrana kıvrana bir hal oluyor
Şöyle bir cetvel var işini görür belki +_100-200 gram canını sıkmasın alerjiye rağmen çok güzel kilo almış böyle devam et rezene sütün içeriğini daha yağlı yapıyormuş rezene ve bol su iç zaten senin kızın kilosu maşallah sübhanallah barekallah çok iyi sağlık ocağına canını sıkma sen evladın için en iyisisin

Bi de göz muayenesi kac aylıkken yaptırılmalı.devlet Hastanesi'ne gidiyorum.doktor hic bi bilgilendirme yapmıyor.neyi ne zaman yaptırmak lazım söylese ne güzel olur
Sağlık ocağına 3. Ayda rutin kontrol için gitmeden göz muayenesine gitmek lazımmış ki ordan verilen kağıdı sağlık ocağına vermek için

Evet valla hiç aglatmamistim bu kadar yavrumu, içim gitti en sonunda ağlıyordum kucağına alıp sarıldığımda. 5 li karma,verem ve zatürre olarak 2 bacak, 1 koldan yapılıyor.
Bizimkinden de 6 tüp kan aldılar uzamış sarılık için hastanenin kenarına gidip onla beraber ağlamıştım. Çok kötü bir his. Yetemiyor gibi :/

Kalça ultrasonu ile aynı xaman da yapılacakmış sağlık ocağı iki ay kontrolüne gelirken yaptırmış olarak gel demişti bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…