2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Meraba benmde silikonla emiyodu üç gündür silikonsz emiyo onu bırakalı benmde feci sızlıyo ucları emerken olsn durdk yere olsn acıyo ara sıra. Bsy sürmedm ben lansinoh aldm onu kullancm

Kızlar grip oldum bebeği nasıl koruyacağım gece benimle yatıyor daha çok küçük yatarken maske de takamam bebeğe bulaştırmadan atlatan var mı aranızda?
Bende grip oldum çocuktan geçmesine rağmen bana hala gece gündüz maske takıyorum. 7 gün oldu Ki aynı odada uyuyoruz sadece. Bence maske en önemlisi. Onun dışında evi her gün temizliyorum, nevresimlerini değiştiriyorum falan. Bizimki hasta oldu sizinki olmadıysa nevresim vs gerek olmayabilir.

Tutuş şekliyle fln mi ilgili acaba. Ben hiç yara, acı vs yaşamadım başından beri

Meraba benmde silikonla emiyodu üç gündür silikonsz emiyo onu bırakalı benmde feci sızlıyo ucları emerken olsn durdk yere olsn acıyo ara sıra. Bsy sürmedm ben lansinoh aldm onu kullancm
Ben hiç silikon kullanmadım hep normal emzirdim bir türlü sızısı geçmiyor krem bayadır kullanıyorum yarayı engelliyor sadece sanırım

Tutuş şekliyle fln mi ilgili acaba. Ben hiç yara, acı vs yaşamadım başından beri
Ne güzel. Ben ucunu vermeden dikkat ediyorum iyice yerleştiriyorum bebeğimin ağzına ama bebiş benim biraz sabırsız hızlı hızlı çeke çeke emiyor damaklarıyla da ısırıyor gibi bastırıyor ondan mı acaba

Başucuna senin kokunun sndiği birşey koymayı denesene ben sütyenimi koydum işe yaradı sanki günü gününe uymadığı için kesin konuşamıyorum

Uzamış sarılık yaşayan annelerim bebeğinizde devamlı bir uyku hali oluyormu
Bizim uzamış sarılık anne bebek kan uyuşmazlığından. 9 şuan. Ama bebeğim 1 buçuk saati pek geçmiyor uykusu gece sürekli uyanıyor hatta genelde 1 saati geçmiyor uykusu yok yani. Sizinki nasıl? Kaç sarılığı şuan?

Biz de biogaia kullanıyorduk doktorumuz artı olarak günde 3 defa 3er ml olacak şekilde nurse harveys colex surup ekledi sanki bu hafta kusması arttı ve bugün sürekli kaka yaptı dolu dolu acaba diyorum surup mu ters etki yaptı siz nasıl kullanıyorsunuz

Evet aynen öyle gülüyor hareketi yaparken ya da öncesinde. Çok sağolun Allah hepimizin bebeklerine sağlık versin

Benmkide aynı senn gibi bende anlamıyorum bırakıyorım uyuyo ama uyannca çok güzel emiyo banyo edince hiç emziremiyorum uyku ağır basıyo bende napacagımı şaşırdm
O kadar yoruldum ki bu döngüden çözülecek gibi de durmuyor. Artık sağıp vercem geceleri

Çok teşekkür ederim ,insanı olumsuz ruh halinden çıkaran bir mesaj yazmışsınız

Bennn silikon uçla emziriyordum bıraktım artık ama gene acıyor ilkinde hemen geçmişti sanki acısı bunda kırkım doldu yok geçmiyor

Valla eskiye döndük sanki, memede uyumak istiyo, uyku öncesi şartlar sağlanmazsa çığlık kıyamet, bı de uykuya dalamama sorunu var. Tek uykuda kaç kez yanına gidip yeniden kucağa aldım sayamadım
Ben onla beraber yatmakta buldum çözümü yoksa imkanı yok uyumuyor 5 dakika 10 dakika sonra geri uyanıyor sebepsiz ağlıyor çatlayana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…