Meraba benmde silikonla emiyodu üç gündür silikonsz emiyo onu bırakalı benmde feci sızlıyo ucları emerken olsn durdk yere olsn acıyo ara sıra. Bsy sürmedm ben lansinoh aldm onu kullancmselam annelerimbu göğüs acıması tamamen geçen acımayan var mı ya? Benim göğsümde kanama yara yok ama sızılıyor uçları sürekli bi acı var göğsümde bebeğim emerken de damaklarıyla sıkarak emiyor çok acıyor ilk başta. Sizinde mi böyle..! arada mustela organik göğüs kremi sürüyorum ama çok rahatlayamadım
Bende grip oldum çocuktan geçmesine rağmen bana hala gece gündüz maske takıyorum. 7 gün olduKızlar grip oldum bebeği nasıl koruyacağım gece benimle yatıyor daha çok küçük yatarken maske de takamam bebeğe bulaştırmadan atlatan var mı aranızda?
En az bir haftaBu ataklar ne kadar sürüyor acaba
Tutuş şekliyle fln mi ilgili acaba. Ben hiç yara, acı vs yaşamadım başından beriselam annelerimbu göğüs acıması tamamen geçen acımayan var mı ya? Benim göğsümde kanama yara yok ama sızılıyor uçları sürekli bi acı var göğsümde bebeğim emerken de damaklarıyla sıkarak emiyor çok acıyor ilk başta. Sizinde mi böyle..! arada mustela organik göğüs kremi sürüyorum ama çok rahatlayamadım
Ben hiç silikon kullanmadım hep normal emzirdim bir türlü sızısı geçmiyor krem bayadır kullanıyorum yarayı engelliyor sadece sanırımMeraba benmde silikonla emiyodu üç gündür silikonsz emiyo onu bırakalı benmde feci sızlıyo ucları emerken olsn durdk yere olsn acıyo ara sıra. Bsy sürmedm ben lansinoh aldm onu kullancm
Ne güzel. Ben ucunu vermeden dikkat ediyorum iyice yerleştiriyorum bebeğimin ağzına ama bebiş benim biraz sabırsız hızlı hızlı çeke çeke emiyor damaklarıyla da ısırıyor gibi bastırıyor ondan mı acabaTutuş şekliyle fln mi ilgili acaba. Ben hiç yara, acı vs yaşamadım başından beri
Başucuna senin kokunun sndiği birşey koymayı denesene ben sütyenimi koydum işe yaradı sanki günü gününe uymadığı için kesin konuşamıyorumAynıyız demekki. Kaynanam sağolsn onn yüzünden alıstı benmkisi uyuyan cocugu yatırmak yerine öyle kucagında beklete beklete piş piş yapa yapa şimdi o yok ben ugrasıyorum kollarımıza Allah güç kuvvet versin napcz bi çzöğm bulursan bana da söyle
Yeni olduğumuzdan belkideBen hiç silikon kullanmadım hep normal emzirdim bir türlü sızısı geçmiyor krem bayadır kullanıyorum yarayı engelliyor sadece sanırım
Tişört koymuştum ama sütyen daha mantıklı geldiBaşucuna senin kokunun sndiği birşey koymayı denesene ben sütyenimi koydum işe yaradı sanki günü gününe uymadığı için kesin konuşamıyorum
Bizim uzamış sarılık anne bebek kan uyuşmazlığından. 9 şuan. Ama bebeğim 1 buçuk saati pek geçmiyor uykusu gece sürekli uyanıyor hatta genelde 1 saati geçmiyor uykusu yok yani. Sizinki nasıl? Kaç sarılığı şuan?Uzamış sarılık yaşayan annelerim bebeğinizde devamlı bir uyku hali oluyormu
Oy anam yandık ki ne yandıkEn az bir hafta
Valla eskiye döndük sanki, memede uyumak istiyo, uyku öncesi şartlar sağlanmazsa çığlık kıyamet, bı de uykuya dalamama sorunu var. Tek uykuda kaç kez yanına gidip yeniden kucağa aldım sayamadımOy anam yandık ki ne yandık
Bizim aşırı gazımız olmadı en fazla bir saat ağlıyor canım. Sab sımplex,biogaia ve nurse harveys colex şurup kullanıyoruz. Bizim bebiş emmiyor sağıp veriyorum ama sütüm çok çok az 150cc civarları anca günde. Bende bu kadar katı olmasada her şeye dikkat ediyorum doktorun dediği. Müzik konusu bizde de aynı bazen kendi kendime ninni uyduruyorum başkası duysa deli bu kadın der
Evet aynen öyle gülüyor hareketi yaparken ya da öncesinde. Çok sağolun Allah hepimizin bebeklerine sağlık versinkorkma ben 4 nörolojı dr. una gttm o hareket için. bırınden cıkıyordm birine gdiyordm yok anlamadı diye en son bir dr. a gttm eeg usg hepsıne baktı dediki sen bu cocuktan uzaklaş her hareketıne anlam yukleme. kendınden örnekler verdi birine gdersin epilepsi der verir ılacı yıllarca uğrasırsn dedi. gerçektende daha öncede size yazmıstm 6yasında ve birşeyi yok sukur. ilk annelıkte o hareket cok korkutuyor. eşim bnm snr aılemn yanına gönderdi o hareketi yapınca bnm nefesim kesiliyodu ailem bakıp aa uykuda rüya görüyor dıyorlardı hakkaten öleymiş. annemin ilk cocuğu olucağıma dağdAKİ tilki olsam yeridr misalibu oğlumda yapıyor o hareketi herkesin bebeği yapıyor etrafımda da cok gördüm. hatta o an göz bebekleri okdr hızlı hareket edıyorki yukarı kaldırıp bembeyaz yapıp birde gülüyor ya da dudak büküyor.
O kadar yoruldum ki bu döngüden çözülecek gibi de durmuyor. Artık sağıp vercem geceleriBenmkide aynı senn gibi bende anlamıyorum bırakıyorım uyuyo ama uyannca çok güzel emiyo banyo edince hiç emziremiyorum uyku ağır basıyo bende napacagımı şaşırdm
Çok teşekkür ederim ,insanı olumsuz ruh halinden çıkaran bir mesaj yazmışsınızBen odada ve emzirirken hep maske taktım, yani temas halindeyken. Uyurken de sabaha kadar taktım bence takılırSadece Eşim bakarken ben farklı odada maskesiz durdum. O şekilde bebeğime bulaştırmadan atlattım İnşallah sizin bebeğinize de bulaşmaz, sütünüz korur onu zaten. Azıcık dikkat edin yeter
Bennnselam annelerimbu göğüs acıması tamamen geçen acımayan var mı ya? Benim göğsümde kanama yara yok ama sızılıyor uçları sürekli bi acı var göğsümde bebeğim emerken de damaklarıyla sıkarak emiyor çok acıyor ilk başta. Sizinde mi böyle..! arada mustela organik göğüs kremi sürüyorum ama çok rahatlayamadım
Ben onla beraber yatmakta buldum çözümü yoksa imkanı yok uyumuyor 5 dakika 10 dakika sonra geri uyanıyor sebepsiz ağlıyor çatlayana kadarValla eskiye döndük sanki, memede uyumak istiyo, uyku öncesi şartlar sağlanmazsa çığlık kıyamet, bı de uykuya dalamama sorunu var. Tek uykuda kaç kez yanına gidip yeniden kucağa aldım sayamadım
Aynen öyle temas isteği arttı, en güzelini yapmışsın, sen de dinlenmiş olursun böylelikleBen onla beraber yatmakta buldum çözümü yoksa imkanı yok uyumuyor 5 dakika 10 dakika sonra geri uyanıyor sebepsiz ağlıyor çatlayana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?