2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Damlaysa normal bencr canım 3x20 kullanmanız. Biz şurubunu kullanıyoruz sadece. Damlamız sab sımplex

Kaka neyse de çiş için bebişi rahatsız etmeye gerek yok ki zaten bezi hemen emiyor o hissetmiyor bile bence uyku daha önemli onlar için de bizim için de

Günaydın kızlar bu gece çok uyandık normalde 2 kez uyandırdık, hala uyuyorum ayakta sallamaya geçtim uyumadı bizimki

Cuma günü BİM’e çok güzel şeyler geliyor bakmak isterseniz
Günaydın tatlı anne,biz de bu gece sürekli uyandık ikinip durdu sürekli,3ten sonra saat başı kalkti neredeyse en son sabah 8e doğru kakasını yaptı rahatladı ama tabi ki uyumadı ,ben ise beynen ve ruhen uyuyorum

Kız senin ilki de maviş bu da maviş olur biiznillah benimkinin anne kahverengi baba kahverengi olunca insan beklemiyor tabi

Kız senin ilki de maviş bu da maviş olur biiznillah benimkinin anne kahverengi baba kahverengi olunca insan beklemiyor tabi
Öyle deme mümkün olabilir canim benim de annem babam renkli gözlü değil ama gözler babaanneme çekmiş mavi gözlerim hatta kardeşlerim arasında bı tek ben renkli gözlüyüm çok kiskanirlardi

Öyle deme mümkün olabilir canim benim de annem babam renkli gözlü değil ama gözler babaanneme çekmiş mavi gözlerim hatta kardeşlerim arasında bı tek ben renkli gözlüyüm çok kiskanirlardi
Benimde bu kız öyle olacak kardeşler arası tek renkli gözlü. Ayy ama kıskanma olmasın. Benimde renkli göz. Büyük kız şimdiden diyo annemle kardesimin gözleri yeşil mavi bizim medem kahverengi diye.

Evet canım bizim de bir günümüz bir günümüzü tutmuyor bugün kirklaniyoruz bakalım degisiklik olacak mı bazen bakıyorum gündüz ağlıyor bı gün gece zor uyuyor Alalhtan hem gece hem gündüz yapmıyor bunu
Dün bizimde kırkımız çıktı
Oyyy masallahh sübhanallah

Benimde bu kız öyle olacak kardeşler arası tek renkli gözlü. Ayy ama kıskanma olmasın. Benimde renkli göz. Büyük kız şimdiden diyo annemle kardesimin gözleri yeşil mavi bizim medem kahverengi diye.
Yaaa ister istemez oluyor çocuk işte sonuçta buna biz karar veremiyorz ki genetik bir olay gel de bunu çocuklara anlat

Reactions: Zzy
Kaka neyse de çiş için bebişi rahatsız etmeye gerek yok ki zaten bezi hemen emiyor o hissetmiyor bile bence uyku daha önemli onlar için de bizim için de
Kesinlikle katılıyorum ama uygulamada problem var bende hemen değiştirirken buluyorum kendimi
Ben de öyleyim uyuduğu ilk anda uyuyacağım dedim, ilk uykuda kahvaltı yapabildim ancak hemen uyandı şimdi 2. Uykuyu bekliyorum

Bu arada serum fizyolojik kullanıyordum ama doktorumuz aspiratör kullanmayın dediği için onu hiç kullanmamıştım. Hırıltı da geçmiyordu bir türlü, aspiratörü kullandım hırıltı çok azaldı ve bebeğim çok rahatladı hissettim bunu yaparken. Hiç ağlamadı. Kesinlikle temizlemek gerekiyor günlük olarak. Artık aspiratör de kullanmaya karar verdim.

O zaman umarım bir kardeş kavgası daha yaşanmaz da bu da renkli olur

Aspiratör bizimkinin burun deliklerine büyük geldi görünürde bir şey olmuyor ama çekince geliyor mu yine de

Ay valla eşim beni çok zorluyor çiş yaptı hemen değiş diyor. Bencede uyku daha önemli bide ben uyandımmı hemen uykuya dalamıyorum sütüm azalıyor uykusuzluktan

bende çalısacam 4 ay 8.30 12.30 snr 1yasına kadar 8.30 1.30, diğer oğlumda 2yasına kadr calısmamıstm nasıl yapıcm bilmiyorum annelere enazından ücretli izni 6aylık bebek olana kadar verilmeli. evle işimde yakın dayanamazsam cıkarm dıorm

Ay valla eşim beni çok zorluyor çiş yaptı hemen değiş diyor. Bencede uyku daha önemli bide ben uyandımmı hemen uykuya dalamıyorum sütüm azalıyor uykusuzluktan
Şu eş kişilerinin 10 tane doğurmuş gibi akıl vermesi beni fıtık ediyor

Zaten aspiratörsüz çıkmıyor canım ya da ben beceremiyorum boş su birinden girip birinden çıkıyor bende

Bizde baba vitrin süsü olduğu için her şeyle ben ilgileniyorum o yüzden çıkmak bana da külfetti ben de kalktım annemin yanına geldim
Benimki de kendine öyle dedirtmemek için işte arada bi şeyler yapıyor yoksa tüm sorumluluk bizim evde de bende maalesef aç kalmayayım diye kahvaltı hazırlıyor sağolsun o da nasıl külfet geliyor anlatamam çok yoruluyor minikkuşum
ama hazırlamasa bu saate kadar aç kalırdım muhtemelen
Bı kez kaçak oldu tatlıdan sonra pilav tereyagliymis annemdeyken, tabi ne kadar etkiliyo bilemem. Tekrarlarsa çek mutlaka,geçmiş olsun cnm
Of tereyağı da var değil mi..
Size de canım
Sanki gün geçtikçe verdikleri reaksiyon artıyor gibi geliyor her gün Farklı bi şey eklenmeye başladı
Damlaysa normal bencr canım 3x20 kullanmanız. Biz şurubunu kullanıyoruz sadece. Damlamız sab sımplex
Damlayı da kullanmıyorum pes ettim içiremiyorum
40 ından sonra huy değişti biberon almıyor daha önce yediği mamayı da tükürüyor iğreniyor oy oy
Benim kız çocuğu olduğu için cesaret edemiyorum o kadarına
Her bez değişimi gerginlik yaratıyor bende içerileri temizleyeceğim diye. Pişik kremi hele girdiyse eyvah. Pamuk’la sulu sulu temizliyorum, bi de iç dudaklarda yapışma olabiliyormuş 2 gün pek dikkat etmesem 3. Gün açmam gerekiyor
Bi de ishal durumu var iyice zor oluyor temizlik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…