- 24 Ocak 2021
- 5.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.888
- 123
- 31
Damlaysa normal bencr canım 3x20 kullanmanız. Biz şurubunu kullanıyoruz sadece. Damlamız sab sımplexİyi geldi öncesinde de 2 kez çıkmıştık yakın mesafeler tabiBi dinlenebilsem dışarı da çıkacağım ama sürekli tek başına olmak çok zor yetişemiyor insan
Şuan aşırı özendim
T temmuzekim @turkuazz34 kızlar bize sadece Nurse harveys damla verildi ek olarak hiçbir şey kullanmadık. Ve sadece mamaya ya da süte karıştırıp verebiliyordum 3 gecedir veremedim, erkek gibi gaz çıkarmaları azaldı ve bugün hiç olmadı.
Önceden hiç kusmazken damladan sonra ağzından hafif hafif çıkarmalar başladı.
Emerken kıvranmalar kızımda da mevcut hatta bu yüzden eskisi gibi ememediğini düşünmeye başladım
Baştan sona gebelikteki aşırı bulantılar hariç istisnasız hepsi yaşandı ve yaşanıyor
Kaka neyse de çiş için bebişi rahatsız etmeye gerek yok ki zaten bezi hemen emiyor o hissetmiyor bileYa ben dayanamıyorum, gece çok uykum oluyor mesela ama yine de değiştiriyorum çiş olsa bile. Rahat edemiyorum hiç
Ben çalışacağım canım malesef.
Annem bakacak. Ama bizim 2 gün evden çalışma olayımız var, 3 gün işe gideceğim sadece. Bir de süt iznim var 4 te çıkacağım evim çok yakın 20 dkya evdeyim. Bakalım beni neler bekliyor :)
Günaydın tatlı anne,biz de bu gece sürekli uyandık ikinip durdu sürekli,3ten sonra saat başı kalkti neredeyse en son sabah 8e doğru kakasını yaptı rahatladı ama tabi ki uyumadı ,ben ise beynen ve ruhen uyuyorumGünaydın kızlar bu gece çok uyandık normalde 2 kez uyandırdık, hala uyuyorum ayakta sallamaya geçtim uyumadı bizimki
Cuma günü BİM’e çok güzel şeyler geliyor bakmak isterseniz
Benim kız çocuğu olduğu için cesaret edemiyorum o kadarınaBiliyorum ama yinede bol sürüyorum ben
Kız senin ilki de maviş bu da maviş olur biiznillah benimkinin anne kahverengi baba kahverengi olunca insan beklemiyor tabiEvet aslında sab çok iyiydi ilkinde de onu kullandık rahata etmiştik canim alparslana da iyi geldi gibi ama bazen çığlık çığlığa ağlıyor anlamsızca susturabilene aşk olsun
Teşekkürler canım
Kuzu sizde mi çığlık çığlığa ağlıyorsunuz
Teşekkürler canim
İlk Zamanlar bayağı koyu maviydi şimdi rengi açılmaya başladı net olarak belli oluyor ama döner mi bilemiyorum tabi ilk oğlumda donmemisti
Ayyy teyzesi yesin bal kızımaşallah kuzuma
Öyle yaparsın canim
Öyle deme mümkün olabilir canim benim de annem babam renkli gözlü değil ama gözler babaanneme çekmiş mavi gözlerim hatta kardeşlerim arasında bı tek ben renkli gözlüyüm çok kiskanirlardiKız senin ilki de maviş bu da maviş olur biiznillah benimkinin anne kahverengi baba kahverengi olunca insan beklemiyor tabi
Benimde bu kız öyle olacak kardeşler arası tek renkli gözlü. Ayy ama kıskanma olmasın. Benimde renkli göz. Büyük kız şimdiden diyo annemle kardesimin gözleri yeşil mavi bizim medem kahverengi diye.Öyle deme mümkün olabilir canim benim de annem babam renkli gözlü değil ama gözler babaanneme çekmiş mavi gözlerim hatta kardeşlerim arasında bı tek ben renkli gözlüyüm çok kiskanirlardi
Evet canım bizim de bir günümüz bir günümüzü tutmuyor bugün kirklaniyoruz bakalım degisiklik olacak mı bazen bakıyorum gündüz ağlıyor bı gün gece zor uyuyor Alalhtan hem gece hem gündüz yapmıyor bunuŞimdi bile ses çıkarıyor ya çok komik
maviss_34 bizim 2 gün evvel öyle bir krizimiz oldu canım ama genelde sakin aslında. Huzursuz olduğu oluyor evet ama çığlık çığlığa ağlaması her gün olmuyor. Klasik mızırdanmalar var ama tabii.
Gerçekten insan panik oluyor öyle zamanlarda.
Oyyy masallahh sübhanallahDün bizimde kırkımız çıktı
Yaaa ister istemez oluyor çocuk işte sonuçta buna biz karar veremiyorz ki genetik bir olayBenimde bu kız öyle olacak kardeşler arası tek renkli gözlü. Ayy ama kıskanma olmasın. Benimde renkli göz. Büyük kız şimdiden diyo annemle kardesimin gözleri yeşil mavi bizim medem kahverengi diye.
Kesinlikle katılıyorum ama uygulamada problem var bende hemen değiştirirken buluyorum kendimiKaka neyse de çiş için bebişi rahatsız etmeye gerek yok ki zaten bezi hemen emiyor o hissetmiyor bilebence uyku daha önemli onlar için de bizim için de
Ben de öyleyim uyuduğu ilk anda uyuyacağım dedim, ilk uykuda kahvaltı yapabildim ancak hemen uyandı şimdi 2. Uykuyu bekliyorumGünaydın tatlı anne,biz de bu gece sürekli uyandık ikinip durdu sürekli,3ten sonra saat başı kalkti neredeyse en son sabah 8e doğru kakasını yaptı rahatladı ama tabi ki uyumadı ,ben ise beynen ve ruhen uyuyorum
O zaman umarım bir kardeş kavgası daha yaşanmaz da bu da renkli olurÖyle deme mümkün olabilir canim benim de annem babam renkli gözlü değil ama gözler babaanneme çekmiş mavi gözlerim hatta kardeşlerim arasında bı tek ben renkli gözlüyüm çok kiskanirlardi
Aspiratör bizimkinin burun deliklerine büyük geldi görünürde bir şey olmuyor ama çekince geliyor mu yine deBu arada serum fizyolojik kullanıyordum ama doktorumuz aspiratör kullanmayın dediği için onu hiç kullanmamıştım. Hırıltı da geçmiyordu bir türlü, aspiratörü kullandım hırıltı çok azaldı ve bebeğim çok rahatladı hissettim bunu yaparken. Hiç ağlamadı. Kesinlikle temizlemek gerekiyor günlük olarak. Artık aspiratör de kullanmaya karar verdim.
Geliyor geliyor gözlerimle gördüm vallahi. Ümük geldikçe ben rahatladımAspiratör bizimkinin burun deliklerine büyük geldi görünürde bir şey olmuyor ama çekince geliyor mu yine de
Ay valla eşim beni çok zorluyor çiş yaptı hemen değiş diyor. Bencede uyku daha önemli bide ben uyandımmı hemen uykuya dalamıyorum sütüm azalıyor uykusuzluktanKaka neyse de çiş için bebişi rahatsız etmeye gerek yok ki zaten bezi hemen emiyor o hissetmiyor bilebence uyku daha önemli onlar için de bizim için de
bende çalısacam 4 ay 8.30 12.30 snr 1yasına kadar 8.30 1.30, diğer oğlumda 2yasına kadr calısmamıstm nasıl yapıcm bilmiyorumYa ben dayanamıyorum, gece çok uykum oluyor mesela ama yine de değiştiriyorum çiş olsa bile. Rahat edemiyorum hiç
Ben çalışacağım canım malesef.
Annem bakacak. Ama bizim 2 gün evden çalışma olayımız var, 3 gün işe gideceğim sadece. Bir de süt iznim var 4 te çıkacağım evim çok yakın 20 dkya evdeyim. Bakalım beni neler bekliyor :)
En iyisi eve gidince ben de yapayımGeliyor geliyor gözlerimle gördüm vallahi. Ümük geldikçe ben rahatladım
Şu eş kişilerinin 10 tane doğurmuş gibi akıl vermesi beni fıtık ediyorAy valla eşim beni çok zorluyor çiş yaptı hemen değiş diyor. Bencede uyku daha önemli bide ben uyandımmı hemen uykuya dalamıyorum sütüm azalıyor uykusuzluktan
Zaten aspiratörsüz çıkmıyor canım ya da ben beceremiyorum boş su birinden girip birinden çıkıyor bendeBu arada serum fizyolojik kullanıyordum ama doktorumuz aspiratör kullanmayın dediği için onu hiç kullanmamıştım. Hırıltı da geçmiyordu bir türlü, aspiratörü kullandım hırıltı çok azaldı ve bebeğim çok rahatladı hissettim bunu yaparken. Hiç ağlamadı. Kesinlikle temizlemek gerekiyor günlük olarak. Artık aspiratör de kullanmaya karar verdim.
Benimki de kendine öyle dedirtmemek için işte arada bi şeyler yapıyor yoksa tüm sorumluluk bizim evde de bende maalesefBizde baba vitrin süsü olduğu için her şeyle ben ilgileniyorum o yüzden çıkmak bana da külfetti ben de kalktım annemin yanına geldim
Of tereyağı da var değil mi..Bı kez kaçak oldu tatlıdan sonra pilav tereyagliymis annemdeyken, tabi ne kadar etkiliyo bilemem. Tekrarlarsa çek mutlaka,geçmiş olsun cnm
Damlayı da kullanmıyorum pes ettim içiremiyorumDamlaysa normal bencr canım 3x20 kullanmanız. Biz şurubunu kullanıyoruz sadece. Damlamız sab sımplex
Her bez değişimi gerginlik yaratıyor bende içerileri temizleyeceğim diye. Pişik kremi hele girdiyse eyvah. Pamuk’la sulu sulu temizliyorum, bi de iç dudaklarda yapışma olabiliyormuş 2 gün pek dikkat etmesem 3. Gün açmam gerekiyorBenim kız çocuğu olduğu için cesaret edemiyorum o kadarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?