2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar temizlik işlerini falan nasıl hallediyorsunuz eskiden sürekli evle uğraştığımdan her şey çok gözüme batıyor arada annemler temizliyor kendim bebişten pek yapamıyorum
Benim eve 1 yıldır düzenli kadın geliyor canım o hallediyor ben hiç karışmıyorum. Arada da yapılacağı zaman eşim yapıyor.

Ben azami olanları uyudukça yapıyorum geri kalanı da biraz erteliyorum temizlik her zaman yapılır evladın bu zamanları geri gelmez mottosuyla
Çok iyi bir motto vallahi azıcık bende uygulayabilsem
Kesinlikle bende bu günler geri gelmez diyip temizliğe kalkışan delilerdenim çağıracağım birini artık ya olmayacak böyle
Var canım bdnde bu sene öğrendim uygulama olduğunu Apple mi kullanıyorsun
Ayy link atabilir misin bendede çıkmıyor böyle zor oluyor
Benim eve 1 yıldır düzenli kadın geliyor canım o hallediyor ben hiç karışmıyorum. Arada da yapılacağı zaman eşim yapıyor.
Bende arada alıyorum ama artık herhalde 2 haftada bir çağıracağım yoksa deliriyorum her gördüğüm toza

Ya şöyle güzel temizlik yapan kadınların hastasıyım hiç denk gelmedi ne zaman kadın çağırsam ardından temizlik yapmaktan çok yoruldum o yüzden kendi temizliğimi kendim yapıyorum

Bizim de kaşlarda vardı sadece, kafasında yok henüz. Ben aklıma geldikçe vücut losyonu sürüyorum. Duştan yarım saat önce de Hindistan cevizi yağı sürüp duş sonrası tarakla(keçi kılı, saç için olan) tarıyorum. İşe yaradı, geçti konaklarımız. Doktor Konak için kuruluktan oluyor nemlendirici sür devamlı demişti (Kaş’ta var sadece, saçı bilmiyorum) yani bence ayrıca krem tarak vs almaya gerek yok. Bir de internetten Hindistan cevizi yağının phsının cilde zeytinyağından daha uygun olduğunu okumuştum

Ya şöyle güzel temizlik yapan kadınların hastasıyım hiç denk gelmedi ne zaman kadın çağırsam ardından temizlik yapmaktan çok yoruldum o yüzden kendi temizliğimi kendim yapıyorum
Valla ben o yönden çok şanslıyım diyebilirim gelen kadın çok titiz ben demeden yapıyor herşeyi hatta fazlasını o yüzden de kafam rahat:))

Nasıl bir ödeme yapıyorsunuz temizlige gelene.neleri kapsıyor verdiğiniz para.daha önce hiç çağırmadım bilgi alayım sizden
Günlük ödeme yapıyorum, tam gün alırsam (9-19) 300 TL, yarım gun olursa (17-22) 200 TL veriyorum. İçeriğini ben belirliyorum aslında ne yapılması gerekiyorsa söylüyorum ona göre yapılıyor ama her temizlikte fix camlar ve mutfak dolap yüzleri, tezgah arası fayans siliniyor, duşakabin camları,banyo tuvalet yıkanıyor,toz,yer silme,aynalar,dolap üstleri , nevresim değişimi,koltuk silme yapılıyor.

Arkadaşlar özellikle mama kullananlar hangi mamayi kullanıyorsunuz hangisini tavsiye edersiniz

Arkadaşlar özellikle mama kullananlar hangi mamayi kullanıyorsunuz hangisini tavsiye edersiniz
Biz ilk olarak aptamil aldık ama bebeğim kabul etmedi. Zaten öyle pis kokuyorduki ben nasıl yiyorlar diye düşünüyordum. Sonra doktora söyledik anne sütüne yakın mama alın dedi. Şimdi hipp organic combiotik kullanıyoruz seve seve içiyor

Düzene girmesi vakit alabiliyor sanırım, benim de kanamam yok gibi bir şey. Ara ara kahve akıntı gibi bir şey geliyor. Bir anda mı kesilmişti senin yoksa benimki gibi kahveye dönüp bazen hiç gelmeyip o şekilde mi bitmişti?

Ben de anesteziye bağladım dediğin gibi. Umarım geçer çabucak ya çok ağrılı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…