- 29 Ocak 2019
- 1.871
- 2.248
- 133
Benim eve 1 yıldır düzenli kadın geliyor canım o hallediyor ben hiç karışmıyorum. Arada da yapılacağı zaman eşim yapıyor.Kızlar temizlik işlerini falan nasıl hallediyorsunuz eskiden sürekli evle uğraştığımdan her şey çok gözüme batıyor arada annemler temizliyor kendim bebişten pek yapamıyorum
Çok iyi bir motto vallahi azıcık bende uygulayabilsemBen azami olanları uyudukça yapıyorum geri kalanı da biraz erteliyorum temizlik her zaman yapılır evladın bu zamanları geri gelmez mottosuyla
Kesinlikle bende bu günler geri gelmez diyip temizliğe kalkışan delilerdenimYa o mottoyu prensip olarak evet biliyorum teorik bilgi olarak da kabul ediyorum ama pratik de yok
Dağınık olsa gözüme batıyor uyuyunca iş yapıyoeum resmen, bugün ev süpürme ve mutfak yeri silme planım var mesela. Eşim yardım ediyor sağolsun ama tam benim istediğim gibi olmuyor. Şu huyumu bırakabilsem keşke.
Eve de ben evdeyken kimseyi almadım bu zamana kadar ya işe gidiyordum ya bi yere. Şimdi ben evdeyken nasıl olacak diye onu da almıyorum . Aşmam lazım bunu.
Ayy link atabilir misin bendede çıkmıyor böyle zor oluyorVar canım bdnde bu sene öğrendim uygulama olduğunuApple mi kullanıyorsun
Bende arada alıyorum ama artık herhalde 2 haftada bir çağıracağım yoksa deliriyorum her gördüğüm tozaBenim eve 1 yıldır düzenli kadın geliyor canım o hallediyor ben hiç karışmıyorum. Arada da yapılacağı zaman eşim yapıyor.
Kesinlikle çağır çok rahat ediyorsun valla ben o yönden kafadan rahatım yoksa sinir bozucu oluyor temizlik olayıBende arada alıyorum ama artık herhalde 2 haftada bir çağıracağım yoksa deliriyorum her gördüğüm toza
Oy maşallah boya bak uzun olacakKızlar benim boncuk şimdiden başladı Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına
Amiiin inşallah canımOy maşallah boya bak uzun olacak
Hepsi cumhuriyet çocuğu olsunlar güzel günler görsünler inşallah
Ben tek başıma gezmeyi, alışveriş yapmayı, yürümeyi de çok seviyorum insan kendiyle vakit geçirmeyi bilmeliBu arada söylemeden geçemeyeceğim ben de yalnız vakit geçirmekten daha çok hoşlanıyorum
Bende de yok iphonelarda yok sanırımEvet mavişcim ondan mı bende çıkmadı 3 nokta acaba
Ya şöyle güzel temizlik yapan kadınların hastasıyım hiç denk gelmedi ne zaman kadın çağırsam ardından temizlik yapmaktan çok yoruldum o yüzden kendi temizliğimi kendim yapıyorumBenim eve 1 yıldır düzenli kadın geliyor canım o hallediyor ben hiç karışmıyorum. Arada da yapılacağı zaman eşim yapıyor.
Bizim de kaşlarda vardı sadece, kafasında yok henüz. Ben aklıma geldikçe vücut losyonu sürüyorum. Duştan yarım saat önce de Hindistan cevizi yağı sürüp duş sonrası tarakla(keçi kılı, saç için olan) tarıyorum. İşe yaradı, geçti konaklarımız. Doktor Konak için kuruluktan oluyor nemlendirici sür devamlı demişti (Kaş’ta var sadece, saçı bilmiyorum) yani bence ayrıca krem tarak vs almaya gerek yok. Bir de internetten Hindistan cevizi yağının phsının cilde zeytinyağından daha uygun olduğunu okumuştumKızlar Konak İçin bir tavsiyeniz var mı?
Kaş kısmında Konak olmuş bir de kafa kısmında az bir şey var. Dün doktora giderken kafada yok gibiydi ya da ben görmedim. Kaş İçin o kısma lansinoh sür beklet 3 saat sonda ovala dedi. Kafa kısmına da mı sürsem? Başka tavsiyesi olan var mı?
Valla ben o yönden çok şanslıyım diyebilirim gelen kadın çok titiz ben demeden yapıyor herşeyi hatta fazlasını o yüzden de kafam rahat:))Ya şöyle güzel temizlik yapan kadınların hastasıyım hiç denk gelmedi ne zaman kadın çağırsam ardından temizlik yapmaktan çok yoruldum o yüzden kendi temizliğimi kendim yapıyorum
Çok teşekkür ederimSağ üst köşedeki uç noktaya tıkladığında uygulama yönlendirmesi çıkacak canim ordan indiriliyor uygulama
Nasıl bir ödeme yapıyorsunuz temizlige gelene.neleri kapsıyor verdiğiniz para.daha önce hiç çağırmadım bilgi alayım sizdenKesinlikle çağır çok rahat ediyorsun valla ben o yönden kafadan rahatım yoksa sinir bozucu oluyor temizlik olayı
Günlük ödeme yapıyorum, tam gün alırsam (9-19) 300 TL, yarım gun olursa (17-22) 200 TL veriyorum. İçeriğini ben belirliyorum aslında ne yapılması gerekiyorsa söylüyorum ona göre yapılıyor ama her temizlikte fix camlar ve mutfak dolap yüzleri, tezgah arası fayans siliniyor, duşakabin camları,banyo tuvalet yıkanıyor,toz,yer silme,aynalar,dolap üstleri , nevresim değişimi,koltuk silme yapılıyor.Nasıl bir ödeme yapıyorsunuz temizlige gelene.neleri kapsıyor verdiğiniz para.daha önce hiç çağırmadım bilgi alayım sizden
Biz ilk olarak aptamil aldık ama bebeğim kabul etmedi. Zaten öyle pis kokuyorduki ben nasıl yiyorlar diye düşünüyordum. Sonra doktora söyledik anne sütüne yakın mama alın dedi. Şimdi hipp organic combiotik kullanıyoruz seve seve içiyorArkadaşlar özellikle mama kullananlar hangi mamayi kullanıyorsunuz hangisini tavsiye edersiniz
Düzene girmesi vakit alabiliyor sanırım, benim de kanamam yok gibi bir şey. Ara ara kahve akıntı gibi bir şey geliyor. Bir anda mı kesilmişti senin yoksa benimki gibi kahveye dönüp bazen hiç gelmeyip o şekilde mi bitmişti?Kızlar lohusalık bitimi regl olmuştum, bittikten bes altı gün sonra yeniden başladı, bugün kontrole gittim. Rahim normal, hormonlardan kaynaklı olabileceğini söyledi ve adet düzenleyici ilaç kullanıcamİnşallah geçer
Ben de anesteziye bağladım dediğin gibi. Umarım geçer çabucak ya çok ağrılıSezaryen le mi alakalı acaba diye düşünüyorum ben hiç hayatımda böyle kabız olmadım daha doğrusu hiç kabızlık yaşamazdım çünkü. Metabolizmam hızlıdır normalde. Çünkü emzirmeden önce doğum gününden beri kabızlık bu şekilde devam ediyor emzirmeyle ilgili değildir bence.
Yaa maşallah ne kadar güzel görünüyorKızlar benim boncuk şimdiden başladı Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?