2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Yaptım şimdi çığlıklar yardım çığlıkları eşliğinde
Memeyi alınca sustu gib
Ayakta sallıyorum inşş uyur biraz da ben de uyurum

Bu arada bu lansinoh ne mübarek şey ya hemoroide bile iyi geldiğini okudum
Dudak çatlaması için de çok başarılı. Benim doğum sonrası dudaklarım aşırı kuruma ve çatlamaya başladı bol bol su icmeme rağmen, lansinoh toparlıyor. Hatta geçen gördüm dudak balmi çıkarmış lansinoh:))

Hamilelikten önce varlığından bile haberdar olmadığım markanın bu azimli yükselişi beni mutlu etti

Linkini atar mısın sana zahmet

Ay evet yüzümü çiziyor t shirtüme yapışıyor savaşarak uyuyoruz burda bir tuhaf oldu çocuk evimize dönelim de eski düzenimize dönelim inşallah ne kadar anne evi de olsa insanın kendi evi gibisi yok ben yalnız takılmayı daha çok seviyorum

Kızlar temizlik işlerini falan nasıl hallediyorsunuz eskiden sürekli evle uğraştığımdan her şey çok gözüme batıyor arada annemler temizliyor kendim bebişten pek yapamıyorum

Kızlar temizlik işlerini falan nasıl hallediyorsunuz eskiden sürekli evle uğraştığımdan her şey çok gözüme batıyor arada annemler temizliyor kendim bebişten pek yapamıyorum
Ben azami olanları uyudukça yapıyorum geri kalanı da biraz erteliyorum temizlik her zaman yapılır evladın bu zamanları geri gelmez mottosuyla

Ben azami olanları uyudukça yapıyorum geri kalanı da biraz erteliyorum temizlik her zaman yapılır evladın bu zamanları geri gelmez mottosuyla
Ya o mottoyu prensip olarak evet biliyorum teorik bilgi olarak da kabul ediyorum ama pratik de yok

Dağınık olsa gözüme batıyor uyuyunca iş yapıyoeum resmen, bugün ev süpürme ve mutfak yeri silme planım var mesela. Eşim yardım ediyor sağolsun ama tam benim istediğim gibi olmuyor. Şu huyumu bırakabilsem keşke.

Eve de ben evdeyken kimseyi almadım bu zamana kadar ya işe gidiyordum ya bi yere. Şimdi ben evdeyken nasıl olacak diye onu da almıyorum . Aşmam lazım bunu.

Kızlar bebek bezi ne kullanıyorsunuz biz pişikten kurtulamadık günde 8-10kez bez değiştiğim halde.tenş de çok hassas sürekli kaka yapan bi çocuk değil o yapıyor desem.ilk doğduğunda iki paket prima kullandık o iyiydi sonra sleepy e geçtim pişik oldu bebem natural dediler onu da aldım o da yaptı primanın tanesi 5tl olmuş almak imkansız artık

Kadınlar kulübü uygulamasını bulamıyorum plajy store da telefon değiştirdim .Google girmek çok zor varmı çözümü arkadaslar
Sağ üst köşedeki uç noktaya tıkladığında uygulama yönlendirmesi çıkacak canim ordan indiriliyor uygulama

Eklentiler

• IMG_20221029_103257.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 80
Bizde de pişik sorunu vardı ama bezle ilgili değildi ki prima kullanıyorum bende. Yedikleriniz belki sorundur. Ben yumurta ve balı kestiğim gibi pişiği geçti çocuğun. Diyetinizden bir kaç şey çıkararak kontrol edebilirsiniz neyin pişik yaptığını. Doktorunuza da danışabilirsiniz.

Benim için de ev tamamen steril bir ortam olmalı tek başıma yaşasam bunu kesinlikle sonuna kadar sağlarım ama işte tek başımıza değiliz ki mesela tuvalet takıntım var küçükken ileri boyutta idrar yolları enfeksiyonu geçirdiğim için tuvalet illaki temiz olacak eskiden her kullanımdan sonra temizlerdim şimdi her gün çamaşır suyuyla temizliyorum tuvaletleri lavaboları mutfak tertemiz olacak her gün robot çalışıyor halıları yıkamaya verip çamaşır suyuyla bir girişsem eve içim çok rahat edecek malum emekleme dönemleri gelince tutamayız çocukları dışardan geldiğimde telefon kolonyalı ıslak mendil ile temizlenecek üstümdekiler direkt kirli sepetine asla dışarı kıyafetiyle evde oturmak yok eskiden dışardan gelince hemen banyoya girer yıkanırdım çocukla o pek mümkün olmuyor biraz biraz aşmaya çalışıyorum takıntılarımı

Biz molfix kullanıyoruz. Ben hemen hemen her bez açmada bepantol pişik kremi sürüyorum. Şuana kadar pişik olmadı bezi sıkmaktan kaynaklınızla kızarıklıklar dışında.
Sağ üst köşedeki uç noktaya tıkladığında uygulama yönlendirmesi çıkacak canim ordan indiriliyor uygulama
O üç nokta bende çıkmıyor. Ben hep Google’dan gidiyordum uygulama mı varmış

Bu arada söylemeden geçemeyeceğim ben de yalnız vakit geçirmekten daha çok hoşlanıyorum

Var canım bdnde bu sene öğrendim uygulama olduğunu Apple mi kullanıyorsun

Molfix dene çevremde kullananlar memnun

Teşekkür ederim tahin helvası çok tükettim bu ara onu ve yumurtayı kesmeyi deneyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…