Yaptım şimdi çığlıklar yardım çığlıkları eşliğindeMuhallebi tarifini daha önce sen paylaştıktan sonra yapmıştı, ekran görüntüsü aldım şimdi tahinli için de
İnşallah böyle olur bu şekilde ben de uykumu alıyorum hem
Ya betimlemeye bak
Bi dene canım zamanla alışır belki. Mesela sabaha son uyandığında artık bizimki de eller çıkarmak istiyordu belli. Kundağı çıkarınca elini kolunu nereye koyacağını bilemedi sevinçten
Dudak çatlaması için de çok başarılı. Benim doğum sonrası dudaklarım aşırı kuruma ve çatlamaya başladı bol bol su icmeme rağmen, lansinoh toparlıyor. Hatta geçen gördüm dudak balmi çıkarmış lansinoh:))Bu arada bu lansinoh ne mübarek şey ya hemoroide bile iyi geldiğini okudum
Hamilelikten önce varlığından bile haberdar olmadığım markanın bu azimli yükselişi beni mutlu ettiDudak çatlaması için de çok başarılı. Benim doğum sonrası dudaklarım aşırı kuruma ve çatlamaya başladı bol bol su icmeme rağmen, lansinoh toparlıyor. Hatta geçen gördüm dudak balmi çıkarmış lansinoh:))
Linkini atar mısın sana zahmet03;50 ve 06:30 olmak üzere 2 kez uyandı. 23:30 gibi uyumuştu. Bence gayet ideal keşke hep böyle olsa. Bir de dün açık havaya çıkartmıştım oksijen çarpmış da olabilir
Bence al canım, daha evvel gördüğüm kadarıyla kollarıyla irkiliyor kendini uyandırıyor belki faydası olmuştur kundak olayın.
Tatlıya bakıyorum
Ay evet yüzümü çiziyor t shirtüme yapışıyor savaşarak uyuyoruz burda bir tuhaf oldu çocuk evimize dönelim de eski düzenimize dönelim inşallahBizde de 2 tane var biri sterildi, diğeri de salondaydi o panikle salondakini bile zor buldum.
Geçmiş olsun. Ses mi etkiliyo acaba, ortam değişik diye yadırgamis olabilir. Bizim uyku süresi iyi, uykuya dalmasi uzun sürüyor. Yarım kundak istemiyor, ayakta ninniyle sallayacakmışım, bugün bir tırnakladı, izi kaldı. Doğuştan sinirli sanırım, alerji huysuzlugu fln diyordum da iki haftadır diyetteyim düzelme yok. Kundak yoksa dayak yiyorum resmen uykuya dalarken
Linkini atar mısın sana zahmet
Sipariş verdimSevi Bebe Bebe Kundak Kemer Art-504 - Fiyatı, Yorumları
Sevi Bebe Bebe Kundak Kemer Art-504 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Tabiii
Ben azami olanları uyudukça yapıyorum geri kalanı da biraz erteliyorum temizlik her zaman yapılır evladın bu zamanları geri gelmez mottosuylaKızlar temizlik işlerini falan nasıl hallediyorsunuz eskiden sürekli evle uğraştığımdan her şey çok gözüme batıyor arada annemler temizliyor kendim bebişten pek yapamıyorum
Kızlar temizlik işlerini falan nasıl hallediyorsunuz eskiden sürekli evle uğraştığımdan her şey çok gözüme batıyor arada annemler temizliyor kendim bebişten pek yapamıyorum
Ya o mottoyu prensip olarak evet biliyorum teorik bilgi olarak da kabul ediyorum ama pratik de yokBen azami olanları uyudukça yapıyorum geri kalanı da biraz erteliyorum temizlik her zaman yapılır evladın bu zamanları geri gelmez mottosuyla
Sağ üst köşedeki uç noktaya tıkladığında uygulama yönlendirmesi çıkacak canim ordan indiriliyor uygulamaKadınlar kulübü uygulamasını bulamıyorum plajy store da telefon değiştirdim .Google girmek çok zor varmı çözümü arkadaslar
Bizde de pişik sorunu vardı ama bezle ilgili değildi ki prima kullanıyorum bende. Yedikleriniz belki sorundur. Ben yumurta ve balı kestiğim gibi pişiği geçti çocuğun. Diyetinizden bir kaç şey çıkararak kontrol edebilirsiniz neyin pişik yaptığını. Doktorunuza da danışabilirsiniz.Kızlar bebek bezi ne kullanıyorsunuz biz pişikten kurtulamadık günde 8-10kez bez değiştiğim halde.tenş de çok hassas sürekli kaka yapan bi çocuk değil o yapıyor desem.ilk doğduğunda iki paket prima kullandık o iyiydi sonra sleepy e geçtim pişik oldu bebem natural dediler onu da aldım o da yaptı primanın tanesi 5tl olmuş almak imkansız artık
Benim için de ev tamamen steril bir ortam olmalı tek başıma yaşasam bunu kesinlikle sonuna kadar sağlarım ama işte tek başımıza değiliz ki mesela tuvalet takıntım var küçükken ileri boyutta idrar yolları enfeksiyonu geçirdiğim için tuvalet illaki temiz olacak eskiden her kullanımdan sonra temizlerdim şimdi her gün çamaşır suyuyla temizliyorum tuvaletleri lavaboları mutfak tertemiz olacak her gün robot çalışıyor halıları yıkamaya verip çamaşır suyuyla bir girişsem eve içim çok rahat edecek malum emekleme dönemleri gelince tutamayız çocukları dışardan geldiğimde telefon kolonyalı ıslak mendil ile temizlenecek üstümdekiler direkt kirli sepetine asla dışarı kıyafetiyle evde oturmak yok eskiden dışardan gelince hemen banyoya girer yıkanırdım çocukla o pek mümkün olmuyor biraz biraz aşmaya çalışıyorum takıntılarımıYa o mottoyu prensip olarak evet biliyorum teorik bilgi olarak da kabul ediyorum ama pratik de yok
Dağınık olsa gözüme batıyor uyuyunca iş yapıyoeum resmen, bugün ev süpürme ve mutfak yeri silme planım var mesela. Eşim yardım ediyor sağolsun ama tam benim istediğim gibi olmuyor. Şu huyumu bırakabilsem keşke.
Eve de ben evdeyken kimseyi almadım bu zamana kadar ya işe gidiyordum ya bi yere. Şimdi ben evdeyken nasıl olacak diye onu da almıyorum . Aşmam lazım bunu.
Biz molfix kullanıyoruz. Ben hemen hemen her bez açmada bepantol pişik kremi sürüyorum. Şuana kadar pişik olmadı bezi sıkmaktan kaynaklınızla kızarıklıklar dışında.Kızlar bebek bezi ne kullanıyorsunuz biz pişikten kurtulamadık günde 8-10kez bez değiştiğim halde.tenş de çok hassas sürekli kaka yapan bi çocuk değil o yapıyor desem.ilk doğduğunda iki paket prima kullandık o iyiydi sonra sleepy e geçtim pişik oldu bebem natural dediler onu da aldım o da yaptı primanın tanesi 5tl olmuş almak imkansız artık
O üç nokta bende çıkmıyor. Ben hep Google’dan gidiyordum uygulama mı varmışSağ üst köşedeki uç noktaya tıkladığında uygulama yönlendirmesi çıkacak canim ordan indiriliyor uygulama
Bu arada söylemeden geçemeyeceğim ben de yalnız vakit geçirmekten daha çok hoşlanıyorumBenim için de ev tamamen steril bir ortam olmalı tek başıma yaşasam bunu kesinlikle sonuna kadar sağlarım ama işte tek başımıza değiliz ki mesela tuvalet takıntım var küçükken ileri boyutta idrar yolları enfeksiyonu geçirdiğim için tuvalet illaki temiz olacak eskiden her kullanımdan sonra temizlerdim şimdi her gün çamaşır suyuyla temizliyorum tuvaletleri lavaboları mutfak tertemiz olacak her gün robot çalışıyor halıları yıkamaya verip çamaşır suyuyla bir girişsem eve içim çok rahat edecek malum emekleme dönemleri gelince tutamayız çocukları dışardan geldiğimde telefon kolonyalı ıslak mendil ile temizlenecek üstümdekiler direkt kirli sepetine asla dışarı kıyafetiyle evde oturmak yok eskiden dışardan gelince hemen banyoya girer yıkanırdım çocukla o pek mümkün olmuyor biraz biraz aşmaya çalışıyorum takıntılarımı
Var canım bdnde bu sene öğrendim uygulama olduğunuBiz molfix kullanıyoruz. Ben hemen hemen her bez açmada bepantol pişik kremi sürüyorum. Şuana kadar pişik olmadı bezi sıkmaktan kaynaklınızla kızarıklıklar dışında.
O üç nokta bende çıkmıyor. Ben hep Google’dan gidiyordum uygulama mı varmış
Molfix dene çevremde kullananlar memnunKızlar bebek bezi ne kullanıyorsunuz biz pişikten kurtulamadık günde 8-10kez bez değiştiğim halde.tenş de çok hassas sürekli kaka yapan bi çocuk değil o yapıyor desem.ilk doğduğunda iki paket prima kullandık o iyiydi sonra sleepy e geçtim pişik oldu bebem natural dediler onu da aldım o da yaptı primanın tanesi 5tl olmuş almak imkansız artık
Evet mavişcim ondan mı bende çıkmadı 3 nokta acabaVar canım bdnde bu sene öğrendim uygulama olduğunuApple mi kullanıyorsun
Teşekkür ederim tahin helvası çok tükettim bu ara onu ve yumurtayı kesmeyi deneyimBizde de pişik sorunu vardı ama bezle ilgili değildi ki prima kullanıyorum bende. Yedikleriniz belki sorundur. Ben yumurta ve balı kestiğim gibi pişiği geçti çocuğun. Diyetinizden bir kaç şey çıkararak kontrol edebilirsiniz neyin pişik yaptığını. Doktorunuza da danışabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?