Bulgur, şalgam, tahin süt yapıyor deneyimlediğim kadarıyla. Süt inmediği zaman koşup şalgam dikliyorum sonraki emzirmede daha iyi oluyor ama henüz semsert süt kaynamadı bende sadece arttırıyor. Bulgur oğlanda gaz yaptı o yüzden onu eledim bi süre. Şalgamla devamBen son zamanlarda çok bulgur pilavı yedim herkeste böyle mi bilmiyorum ama resmen sütün doluşunu hissediyorum bende çok fazla süt yaptı bulgur o yüzden tek meme yetiyordu şimdi bugün çok fazla kaka yapınca çok acıktı ondan sürekli memede e dün de hiç kaka yapmamıştı emdiğini kusuyordu dik tutmama rağmen dün de nerdeyse mastit oluyordum çok içmiyor diye bugün sütüm yok
Aynı şeyleri senden duymak da rahatlatıyor beni yoksa çok kez doktorun kapısını çalmıştım
Herkesin farklı işte benim sezaryenden sonra çok affedersiniz bağırsaklarım sürekli gaz doluydu ben sezaryene bağlıyordum da rezeneden kaynaklıymış annemlerde bir iki gün kaynatamadım bıçak gibi kesildi kızımın da gazı azaldı sanki demek ki herkese her şey yaramıyormuşBulgur, şalgam, tahin süt yapıyor deneyimlediğim kadarıyla. Süt inmediği zaman koşup şalgam dikliyorum sonraki emzirmede daha iyi oluyor ama henüz semsert süt kaynamadı bende sadece arttırıyor. Bulgur oğlanda gaz yaptı o yüzden onu eledim bi süre. Şalgamla devam
ayy az önce ne panik yaşadık
04:00 nöbetinden günaydın canlarayy az önce ne panik yaşadıkmemeyi tutmadı hanım fazla doluydu meme, diğer memeyi de denemedi bile ağlarken, bastı çığlığı.. Emzik de yok ortalıkta, susmuyor mümkün değil, defalarca denedim, aç çocuk ama memeyi tutmuyor. En son dua okumaya başladım artık.. Evi alt üst ettik, emzik saklama kutusu baza ile başlık arasında kalmış. Önce emziği sonra da memeyi aldı da sustu.
Yedek emziği yıkayıp mutfaktan gelen baba ise bana ne dedi dersiniz. Niye emzik için kosturuyoruz, memeyi verseydin yaaHarika yaa ben hiç dusunememistim Yataktan nasi firladiysa artık, sorgulamadan emzik aramış garibim
Şu an gülüyorum gözümden yaş geldiyavaş yavaş huniyi taktım ben galiba, halay başı ben olucam
Bende de 5 tane emzik var sadece aventin pembe mor soothie silikon emziğini seviyor tommeemiş anne göğsü hissiymiş falan hikayeayy az önce ne panik yaşadıkmemeyi tutmadı hanım fazla doluydu meme, diğer memeyi de denemedi bile ağlarken, bastı çığlığı.. Emzik de yok ortalıkta, susmuyor mümkün değil, defalarca denedim, aç çocuk ama memeyi tutmuyor. En son dua okumaya başladım artık.. Evi alt üst ettik, emzik saklama kutusu baza ile başlık arasında kalmış. Önce emziği sonra da memeyi aldı da sustu.
Yedek emziği yıkayıp mutfaktan gelen baba ise bana ne dedi dersiniz. Niye emzik için kosturuyoruz, memeyi verseydin yaaHarika yaa ben hiç dusunememistim Yataktan nasi firladiysa artık, sorgulamadan emzik aramış garibim
Şu an gülüyorum gözümden yaş geldiyavaş yavaş huniyi taktım ben galiba, halay başı ben olucam
Ayy beğenirsen ben de alayım habire kendi kendini uyandırıyor04:00 nöbetinden günaydın canlar
yumosamber ay nasıl olduysa 12’den 03;50’ye kadar uyumuşuz ben şok. Bu yarım kundak atmıştım ya geçen cırt cırtlı o nasıl bir şeymiş yahu yorumlarda uyku süresi arttırdı diyordu inanmamıştım valla arttı kızlar. Bugün denk de gelmiş olabilir bir süre gözlemleyeyim ama daha çok uyudu şükür yarabbi sizler de deneyebilirsiniz bu cırt cırtlı kundaktan.
katinaizmir erkek birey kişisi kafası çok başka ya biz onlara yetişemeyiz
Sütlaç geliyor benim aklıma habire sürekli yemek istiyorumŞu sezaryen göbeği can sıkmaya başladı, bir de inanılmaz tatlı yiyesim geliyor benim. Her gün mutlaka yiyorum siz de öyle misiniz kızlar? Öyleyiz deyin lütfen
Bir de pratik tatlı önerileri alırım:)
03;50 ve 06:30 olmak üzere 2 kez uyandı. 23:30 gibi uyumuştu. Bence gayet ideal keşke hep böyle olsa. Bir de dün açık havaya çıkartmıştım oksijen çarpmış da olabilirAyy beğenirsen ben de alayım habire kendi kendini uyandırıyor
Bizde de 2 tane var biri sterildi, diğeri de salondaydi o panikle salondakini bile zor buldum.Bende de 5 tane emzik var sadece aventin pembe mor soothie silikon emziğini seviyor tommeemiş anne göğsü hissiymiş falan hikaye
Anneme geldik geleli uzun uyumuyor çocuk inşallah döndüğümüzde uzun uykulara başlar ben çok yorulduğumu hissediyorum öksürük ve halsizlik de var Allah yardımcımız olsun
3 bardak süt, 1 çay bardağı şeker, 2 yemek kaşığı nişasta, 1 yemek kaşığı un karıştır kaynamaya başlayınca vanilya ve 1 kaşık tereyağı/margarin ekle.Şu sezaryen göbeği can sıkmaya başladı, bir de inanılmaz tatlı yiyesim geliyor benim. Her gün mutlaka yiyorum siz de öyle misiniz kızlar? Öyleyiz deyin lütfen
Bir de pratik tatlı önerileri alırım:)
Bu bizim düzenimiz, yavaş yavaş bu zamanlarda oluşmuştu, inşallah değişmez03;50 ve 06:30 olmak üzere 2 kez uyandı. 23:30 gibi uyumuştu. Bence gayet ideal keşke hep böyle olsa. Bir de dün açık havaya çıkartmıştım oksijen çarpmış da olabilir
Bence al canım, daha evvel gördüğüm kadarıyla kollarıyla irkiliyor kendini uyandırıyor belki faydası olmuştur kundak olayın.
Tatlıya bakıyorum
Ooy yaptırdı mı kundak yaaa04:00 nöbetinden günaydın canlar
yumosamber ay nasıl olduysa 12’den 03;50’ye kadar uyumuşuz ben şok. Bu yarım kundak atmıştım ya geçen cırt cırtlı o nasıl bir şeymiş yahu yorumlarda uyku süresi arttırdı diyordu inanmamıştım valla arttı kızlar. Bugün denk de gelmiş olabilir bir süre gözlemleyeyim ama daha çok uyudu şükür yarabbi sizler de deneyebilirsiniz bu cırt cırtlı kundaktan.
katinaizmir erkek birey kişisi kafası çok başka ya biz onlara yetişemeyiz
Muhallebi tarifini daha önce sen paylaştıktan sonra yapmıştı, ekran görüntüsü aldım şimdi tahinli için de3 bardak süt, 1 çay bardağı şeker, 2 yemek kaşığı nişasta, 1 yemek kaşığı un karıştır kaynamaya başlayınca vanilya ve 1 kaşık tereyağı/margarin ekle.
Tahinli kurabiye tarifim var bi de, 1 çay bardağı pudra şekeri, 1 çay bardağı sıvıyağ, ben giz karari ekliyorum ama yarım ya da 1 çay bardağı tahin ekleyebilirsin. Aldığı kadar un ve 1 çay kaşığı (tepeleme olmasın) kabartma tozu. Bunların hepsini karistir şekil ver, 180 derece fırında 15 dk civarıydı sanırım altı kızarınca al.
İnşallah böyle olur bu şekilde ben de uykumu alıyorum hemBu bizim düzenimiz, yavaş yavaş bu zamanlarda oluşmuştu, inşallah değişmez
Ya betimlemeye bakOoy yaptırdı mı kundak yaaa
Benimki sanki orkestra yönetiyor halaaaa eller kollar durmuyor
Ben de diyorum bunu yazmıştım sanki ama, benim yerime de yiyin sütlü tatlılarıMuhallebi tarifini daha önce sen paylaştıktan sonra yapmıştı, ekran görüntüsü aldım şimdi tahinli için de
İnşallah böyle olur bu şekilde ben de uykumu alıyorum hem
Ya betimlemeye bak
Bi dene canım zamanla alışır belki. Mesela sabaha son uyandığında artık bizimki de eller çıkarmak istiyordu belli. Kundağı çıkarınca elini kolunu nereye koyacağını bilemedi sevinçten
Valla iki doktorun da tavsiyesi aynı oldu. Banyo yaptırmadan yarım saat önce zeytinyağı ve azıcık karbonat karıştırıp sür. Şampuanla yıka, banyo sonrası yumuşak bir fırçayla tara. Dün yaptım çok az kaldı, bizim epey artmıştı araya aşıdsn dolayı da banyo yasağı girmişti fln. Size hemen etki eder, ben kaşa da sürdüm, bı zararı olmadı.Kızlar Konak İçin bir tavsiyeniz var mı?
Kaş kısmında Konak olmuş bir de kafa kısmında az bir şey var. Dün doktora giderken kafada yok gibiydi ya da ben görmedim. Kaş İçin o kısma lansinoh sür beklet 3 saat sonda ovala dedi. Kafa kısmına da mı sürsem? Başka tavsiyesi olan var mı?
Dün gece lansinoh sürmüştüm az evvel ovaladım böyle kabuk kabuk beyaz şekilde çıktı baya yumuşatmış krem. Kafa İçin şu zeytinyağı karbonat karışımını yapayım teşekkür ederim canım.Konak tarağı önerilmiş bir de ona bakayım taramak İçin.Valla iki doktorun da tavsiyesi aynı oldu. Banyo yaptırmadan yarım saat önce zeytinyağı ve azıcık karbonat karıştırıp sür. Şampuanla yıka, banyo sonrası yumuşak bir fırçayla tara. Dün yaptım çok az kaldı, bizim epey artmıştı araya aşıdsn dolayı da banyo yasağı girmişti fln. Size hemen etki eder, ben kaşa da sürdüm, bı zararı olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?