kızlar bu arada bişey duydum
evden kalp atışı dinleten cihaz varmış
bu haftalar erken ama ben sanırım bir kaç haftaya dayanamayıp alıcam
14 . haftada filan duyuluyor diyorlar
Benim eşim de dün akşam kalp atışını duyunca ultrason cihazlarına bakmaya başladı alalım bitane 3 bin miş diyo
Ben de şaka maka stetoskop almayı düşünüyorum ha bire dinleriz diye
Benim eşim de dün akşam kalp atışını duyunca ultrason cihazlarına bakmaya başladı alalım bitane 3 bin miş diyo
Ben de şaka maka stetoskop almayı düşünüyorum ha bire dinleriz diye
Allah sağlıklı ve hayırlı evlat versin diye dua ediyorum çok değişik bi duygu bazen erkek olsun diyorum ama kız da olsa güzel olur arkadaş gibi oluruz diye hayaller kuruyorum karar veremiyor insan ikisininde güzel yönleri ayrı ayrı
Fetal doppler olarak alışveriş sitelerinde var çokta pahalı değil ama zarari var mı araştırmak gerekli. Normal steteskop ile de duyuluyormus bende onu deneyeceğim, aklınızda olsun sizinde.
Ama inşallah artık bu gittiğimizde dinletirler ben duymak istiyorum. Ben doktorun odasına girdiğimde hem koltuk vardı alttan bakmak için, hemde yanda yatak vardı. İnşallah bu sefer yatağa uzanırız ve karnimizdan bakılır.
Arkadaşlar çok özür dilerim ama kabızlık tuvalette zorlanma sonrasi birkac keredir cok az kanama geliyor bir kerelik sonra gelmiyor.progestan kullaniyorum.normalde hic oyle sorunum yok sadece tuvalette zorlandigimda cok cok az geliyor .bu hep boylemi oluyor ya ben hic boyle bisey duymadim kabizliga ne yapmam gerekiyor
Fetal doppler olarak alışveriş sitelerinde var çokta pahalı değil ama zarari var mı araştırmak gerekli. Normal steteskop ile de duyuluyormus bende onu deneyeceğim, aklınızda olsun sizinde.
Doppleri zararlı diye kalp dinletmiyo benim doktorum. Yengemin de türkiyedeki doktoru çok sık doppler dalgası vermek bebeği strese sokuyor o yüzden çok sık dinlemeyelim demiş daha önce. O yüzden doktorunuza danışın isterseniz. Sık kalp dinlemeyi tavsiye etmeyebiliyorlar
Arkadaşlar çok özür dilerim ama kabızlık tuvalette zorlanma sonrasi birkac keredir cok az kanama geliyor bir kerelik sonra gelmiyor.progestan kullaniyorum.normalde hic oyle sorunum yok sadece tuvalette zorlandigimda cok cok az geliyor .bu hep boylemi oluyor ya ben hic boyle bisey duymadim kabizliga ne yapmam gerekiyor
Kanama poponuzdan mı yoksa vajinanızdan mı geliyor ona bakın isterseniz temizlenirken. Popodansa hemoroid olmuş olabilirsiniz. Doktorunuza danısın derim. Kabızlık için aç karna sıcak su ya da ılık su içmeyi deneyebilirsiniz, kabızlık yapan gıdalardan uzak durabilirsiniz.