2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
kızlar bu arada bişey duydum
evden kalp atışı dinleten cihaz varmış
bu haftalar erken ama ben sanırım bir kaç haftaya dayanamayıp alıcam
14 . haftada filan duyuluyor diyorlar
Benim eşim de dün akşam kalp atışını duyunca ultrason cihazlarına bakmaya başladı alalım bitane 3 bin miş diyo
Ben de şaka maka stetoskop almayı düşünüyorum ha bire dinleriz diye

ben de hep öyle dua ediyorum ah ne hayaller ne hayaller ben de çok hayal kuruyorum şimdiden Allah hepsini yaşamayı nasip eder inşallah

Kız cihazın başından kalkamayız valla

Fetal doppler olarak alışveriş sitelerinde var çokta pahalı değil ama zarari var mı araştırmak gerekli. Normal steteskop ile de duyuluyormus bende onu deneyeceğim, aklınızda olsun sizinde.

Yaa benim doktorumda yatak yok, o zaman karından hiç bakmayacak demek mi ki

Kızlar açık kahve lekenme yaşayan varmı. Yarın Dr ye gideceğim ama baya korkuyorum

Arkadaşlar çok özür dilerim ama kabızlık tuvalette zorlanma sonrasi birkac keredir cok az kanama geliyor bir kerelik sonra gelmiyor.progestan kullaniyorum.normalde hic oyle sorunum yok sadece tuvalette zorlandigimda cok cok az geliyor .bu hep boylemi oluyor ya ben hic boyle bisey duymadim kabizliga ne yapmam gerekiyor

Fetal doppler olarak alışveriş sitelerinde var çokta pahalı değil ama zarari var mı araştırmak gerekli. Normal steteskop ile de duyuluyormus bende onu deneyeceğim, aklınızda olsun sizinde.
Doppleri zararlı diye kalp dinletmiyo benim doktorum. Yengemin de türkiyedeki doktoru çok sık doppler dalgası vermek bebeği strese sokuyor o yüzden çok sık dinlemeyelim demiş daha önce. O yüzden doktorunuza danışın isterseniz. Sık kalp dinlemeyi tavsiye etmeyebiliyorlar

Kanama poponuzdan mı yoksa vajinanızdan mı geliyor ona bakın isterseniz temizlenirken. Popodansa hemoroid olmuş olabilirsiniz. Doktorunuza danısın derim. Kabızlık için aç karna sıcak su ya da ılık su içmeyi deneyebilirsiniz, kabızlık yapan gıdalardan uzak durabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…