Merhaba hanımlar normalde Eylül annesi görünüyorum ancak sezeryan olacağı için ağustos ta olacak doğumum daha önce hiç hemşehrilerime denk gelmezdim burda 3 tane daha Hatay'lı varmış ya toprak çekti yazayım dedim
Iyi yapmışsın canım hosgeldin sağlıkla gelsin minigin olsun sen iki grup arasında git gel bizde öyle yapıyoruz genel olarak fikir alışverişi onlar bizden önde olduğu için arada ziyaret ediyoruz
Günaydınlar kizlar. Benim doktorum da uzun dinletmedi hatta bir iki sn dinletti cunku zararli dedi. Ben acikcasi sevindim bu konuya dikkat etmesine. Onceki doktorum da onem verirdi.
Ben eltim ve bı arkadaşım hamileydik eltime ve bana kız dedi tuttu arkadaşımın erkekti onunda tuttu sonra iki kuzenime yaptırdık ikisininkide tuttu artık attımı tuttu gerçekten biseyler biliyormu orasını Allah bilir
Günaydın kızlar bugün kontrol günümdü yeni geldim hastaneden cok sükür bebegim çok iyiydi tekrar kalbini de dinledim gecen ay gittigimde 5 gün geriden geliyordu bu defa 10+3 gününü tamamlamıs şükürler olsun geride olanlar korkmasın bos yere kendiliğinden yetişiyor masallah kalbinizi ferah tutun ben bugün cok mutluyum darısı dr gidecek arkadaslara güzel haberlerle gelin insallah
Günaydın kızlar bugün kontrol günümdü yeni geldim hastaneden cok sükür bebegim çok iyiydi tekrar kalbini de dinledim gecen ay gittigimde 5 gün geriden geliyordu bu defa 10+3 gününü tamamlamıs şükürler olsun geride olanlar korkmasın bos yere kendiliğinden yetişiyor masallah kalbinizi ferah tutun ben bugün cok mutluyum darısı dr gidecek arkadaslara güzel haberlerle gelin insallah
Cildinizde değişim oldu mu? Suratım resmen mayın tarlasına dönüştü. Özellikle çene bölgemde sürekli sivilce çıkıyor küçük küçük. Ergenliğimde çıkarmadım böyle sivilce