2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Iyi yapmışsın canım hosgeldin sağlıkla gelsin minigin olsun sen iki grup arasında git gel bizde öyle yapıyoruz genel olarak fikir alışverişi onlar bizden önde olduğu için arada ziyaret ediyoruz

Günaydınlar kizlar. Benim doktorum da uzun dinletmedi hatta bir iki sn dinletti cunku zararli dedi. Ben acikcasi sevindim bu konuya dikkat etmesine. Onceki doktorum da onem verirdi.
Doktora mı gittiniz durumlar nasil bebis nasilmis canim

Bana da erkek dedi ya bakalım kısmet saglıklı olsunda

Günaydın kızlar bugün kontrol günümdü yeni geldim hastaneden cok sükür bebegim çok iyiydi tekrar kalbini de dinledim gecen ay gittigimde 5 gün geriden geliyordu bu defa 10+3 gününü tamamlamıs şükürler olsun geride olanlar korkmasın bos yere kendiliğinden yetişiyor masallah kalbinizi ferah tutun ben bugün cok mutluyum darısı dr gidecek arkadaslara güzel haberlerle gelin insallah

Ohhh güne güzel haberlerle başladık hareket etmeye başlamış mi minnoş yokmu ultrason fotosu

Maşallah bi foto alabilirmiyiz minnoştan

Cildinizde değişim oldu mu? Suratım resmen mayın tarlasına dönüştü. Özellikle çene bölgemde sürekli sivilce çıkıyor küçük küçük. Ergenliğimde çıkarmadım böyle sivilce
Aynısını ben yaşıyorum cankm acayip bir sivilce bastı suratımı alnımda yok ama çene altlarım falan hep sivilce oğlumda hiç böyle olmamisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…