2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Merhaba hayırlı olsun öncelikle benim catlatma ignesiyle oldu geç döllenme ihtimali yok yani. Dün bende gittim normalde 7+2 ama bebeği ölçünce 7+1 çıktı boyu 10mmdi. Doktor bi sorun yok uyumlu dedi
Diloş ilk kalp atısına gittigimdede 7+2olması gerekirken 7+1 ckmıstı heralde herkezn aynı ckıyor

Diloş ilk kalp atısına gittigimdede 7+2olması gerekirken 7+1 ckmıstı heralde herkezn aynı ckıyor
Yaa gerçekten mi olabilir valla bi geride bi ileride olması normalmiş herhalde. Boyu ne kadardı hatırlıyor musun benimkini ölçtü 10mm çıkınca 7+1 dedi hemen

Merhaba hayırlı olsun öncelikle benim catlatma ignesiyle oldu geç döllenme ihtimali yok yani. Dün bende gittim normalde 7+2 ama bebeği ölçünce 7+1 çıktı boyu 10mmdi. Doktor bi sorun yok uyumlu dedi
çok teşekkür ederim, hepimize hayırlı olsun
sağlıkla alalım kucağımıza

Hayirli olsun canim daha nice güzel günlerini görmeye insallah hiç telaş etme bir güncük den biseu olmaz hemde haftasını yakalıyor ilerleyen zamanlarda
çok teşekkür ederim
bundan önce 3 düşük 1 kimyasal yaşadım. bu haftalarda kalp atışı almamıştık hiç
oyüzden korkuyorum biraz. sorun duymaya okadar alışmışım ki

kızlar bu arada bişey duydum
evden kalp atışı dinleten cihaz varmış
bu haftalar erken ama ben sanırım bir kaç haftaya dayanamayıp alıcam
14 . haftada filan duyuluyor diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…