2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ben ilk başlarda kızım olcak diye hissediyordum. Ama herkes rüyasında erkek görmeye başladı ve bende artk erkek kıyafetlerine bakmaya başladım gerçi 3 sene öncesindende hep erkek kıyafetleri almışım öyle hep hevesle alınmış şeyler bakalım erkek mi olcak onları giymek nasip olcak mı

Yalancı enfeksiyonmu o nasıl birşeymiş ki ilk kez duydum çok geçmiş olsun nedir peki belirtilerin canım anlatırmısın
Evet canim çok sık idrara cikiyorum ama yarım saat de bir falan ve bitmeyen yeşile dönük sarı akıntım var kaşıntı vs olmuyor çok şükür bakalım bugün kültür testi verdim cumaya kadar belli olur insAllah antibiyotik kullancak kadar büyük bir rahatsız olmaz

Maşallah gayet güzel iyi canım benim 5. Haftada 3 mm di daha küçüktü ama kalbi geç oluştu 6+7 de duyduk sen stres yapma çok ta takma kafana besin kesesi yolk kesesi o da oluştuysa sağlıklıdır folik asidini ihmal etme bol su iç

Bende baktırdım ya gecen hafta o sayfaya tutuyor mu gerçekten
Ben eltim ve bı arkadaşım hamileydik eltime ve bana kız dedi tuttu arkadaşımın erkekti onunda tuttu sonra iki kuzenime yaptırdık ikisininkide tuttu artık attımı tuttu gerçekten biseyler biliyormu orasını Allah bilir

Hadi hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebişş
Ben Hatay'lı değilim tayin sebebiyle burdayız ama nereye gidersek oraliyiz biz artık

Hadi hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebişş
Ben Hatay'lı değilim tayin sebebiyle burdayız ama nereye gidersek oraliyiz biz artık
Teşekkür ederim hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım hoş gelmişsiniz o zaman memleketime ben buralıyım elim Doğulu neyseki adam hanımköylü de burda kaldık tayin almadı

Teşekkür ederim hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım hoş gelmişsiniz o zaman memleketime ben buralıyım elim Doğulu neyseki adam hanımköylü de burda kaldık tayin almadı
Amiin inşallahh hoşbuldukk, ne güzel o zaman aile yanında olmak gibisi yok hele böyle dönemlerde Antakyada misiniz? Biz 1 sene daha buralardayız bakalım

Amiin inşallahh hoşbuldukk, ne güzel o zaman aile yanında olmak gibisi yok hele böyle dönemlerde Antakyada misiniz? Biz 1 sene daha buralardayız bakalım
Öyle canım bide benim 2 yaşında kızım var hasta olduk geçen annem olmasa perişandım İssume tarafındayım ben. Haftaya Antakya ya perinatoloğa gelecem bebiş burda mı doğacak memlekete mi gideceksin

Öyle canım bide benim 2 yaşında kızım var hasta olduk geçen annem olmasa perişandım İssume tarafındayım ben. Haftaya Antakya ya perinatoloğa gelecem bebiş burda mı doğacak memlekete mi gideceksin
Ay geçmiş olsun kendinize çok dikkat edin burda olacak büyük ihtimal çünkü memleket çok uzak, oraya gidersem küçük bebisle dönmesi çok zor olur diye düşündüm

Yok vajinadan geliyor tesekkur ederim

Birşey soracagım ben progestan fitil kullanoyorum. Dün başladım akşam ilk defa kullandım sabah kalktığımda sıvı gelmiş. Bu normalmi?
Doktora gittin mi acaba merak ettim ben anca öğleden sonraya randevu alabildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…