Ben ilk başlarda kızım olcak diye hissediyordum. Ama herkes rüyasında erkek görmeye başladı ve bende artk erkek kıyafetlerine bakmaya başladım gerçi 3 sene öncesindende hep erkek kıyafetleri almışım öyle hep hevesle alınmış şeyler bakalım erkek mi olcak onları giymek nasip olcak mı
Bende şimdi hastanedeyim yalancı enfeksiyon olabilir dedi doktor geçen hafta idrar verdim şimdi yine veriyorum duruma göre de antibiyotik tedavisi olcakmis
Evet canim çok sık idrara cikiyorum ama yarım saat de bir falan ve bitmeyen yeşile dönük sarı akıntım var kaşıntı vs olmuyor çok şükür bakalım bugün kültür testi verdim cumaya kadar belli olur insAllah antibiyotik kullancak kadar büyük bir rahatsız olmaz
merhabalar 5+2 de vajinal ultrasonda kese ve yolk sac gözüktü doktora kese boyutu filan normal mi dedim evet günüyle uyumlu dedi geç döllenme filan ihtimali yok tüp bebek ultrason kağıdında 8.81 mm yazıyor biraz araştırdım küçük gibi geldi sizlerin nasıldı bilgi verir misiniz ?
Maşallah gayet güzel iyi canım benim 5. Haftada 3 mm di daha küçüktü ama kalbi geç oluştu 6+7 de duyduk sen stres yapma çok ta takma kafana besin kesesi yolk kesesi o da oluştuysa sağlıklıdır folik asidini ihmal etme bol su iç
Ben eltim ve bı arkadaşım hamileydik eltime ve bana kız dedi tuttu arkadaşımın erkekti onunda tuttu sonra iki kuzenime yaptırdık ikisininkide tuttu artık attımı tuttu gerçekten biseyler biliyormu orasını Allah bilir
Merhaba hanımlar normalde Eylül annesi görünüyorum ancak sezeryan olacağı için ağustos ta olacak doğumum daha önce hiç hemşehrilerime denk gelmezdim burda 3 tane daha Hatay'lı varmış ya toprak çekti yazayım dedim
Merhaba hanımlar normalde Eylül annesi görünüyorum ancak sezeryan olacağı için ağustos ta olacak doğumum daha önce hiç hemşehrilerime denk gelmezdim burda 3 tane daha Hatay'lı varmış ya toprak çekti yazayım dedim
Teşekkür ederim hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım hoş gelmişsiniz o zaman memleketime ben buralıyım elim Doğulu neyseki adam hanımköylü de burda kaldık tayin almadı
Teşekkür ederim hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım hoş gelmişsiniz o zaman memleketime ben buralıyım elim Doğulu neyseki adam hanımköylü de burda kaldık tayin almadı
Amiin inşallahh hoşbuldukk, ne güzel o zaman aile yanında olmak gibisi yok hele böyle dönemlerde Antakyada misiniz? Biz 1 sene daha buralardayız bakalım
Günaydınlar kizlar. Benim doktorum da uzun dinletmedi hatta bir iki sn dinletti cunku zararli dedi. Ben acikcasi sevindim bu konuya dikkat etmesine. Onceki doktorum da onem verirdi.
Amiin inşallahh hoşbuldukk, ne güzel o zaman aile yanında olmak gibisi yok hele böyle dönemlerde Antakyada misiniz? Biz 1 sene daha buralardayız bakalım
Öyle canım bide benim 2 yaşında kızım var hasta olduk geçen annem olmasa perişandım İssume tarafındayım ben. Haftaya Antakya ya perinatoloğa gelecem bebiş burda mı doğacak memlekete mi gideceksin
Öyle canım bide benim 2 yaşında kızım var hasta olduk geçen annem olmasa perişandım İssume tarafındayım ben. Haftaya Antakya ya perinatoloğa gelecem bebiş burda mı doğacak memlekete mi gideceksin
Ay geçmiş olsun kendinize çok dikkat edin burda olacak büyük ihtimal çünkü memleket çok uzak, oraya gidersem küçük bebisle dönmesi çok zor olur diye düşündüm
Kanama poponuzdan mı yoksa vajinanızdan mı geliyor ona bakın isterseniz temizlenirken. Popodansa hemoroid olmuş olabilirsiniz. Doktorunuza danısın derim. Kabızlık için aç karna sıcak su ya da ılık su içmeyi deneyebilirsiniz, kabızlık yapan gıdalardan uzak durabilirsiniz.