2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
O kadar şiddetli diloşcum psikolojik olarak da yoruyor böyle. Evet gece yatmadan 2 tane içiliyor prilam ben henüz bir iki gündür kullanıyorum belki ilerleyen günlerde görürüm faydasını. Dediğin gibi ayva da iyi geliyor ekşi elma, limon sıkılmış sade maden suyu filan ama hep kısa süreli.. yarım saat sonra yeniden başlıyor. Ben de en kilolu olduğum dönemde hamile kaldım o yüzden bulantılar bitince her gün yürüyüş yapmak istiyorum sen de fırsat buldukça çık yürü canım açık hava da çok iyi geliyor insana hem

Yok ben maalesef hala dinlemedim. 20 haftada dinletecek yani iki ay daha kalp atışı yok bana
Yaaa neden 20.haftayı bekletiyolar anlamadım. Türkiyedekiler 6. yada 7. haftada dinletmeye başlıyorlar. Tehlikeliyse neden TR'de dinletiliyo, tehlikeli değilse neden biz dinleyemiyoruz. Aklımda deli sorular

Ya bulantı gerçekten çok kötü Allah şifa versin bi an önce insallahh, bi çare de bilmiyorum ki söylesem inşallah bir an önce faydası dokunur inşallah Allah bütün sıkıntı çekenlere şifa versin inşallah
Bende yürüyüş yapıyordum korona falan çıkınca eve tıkıldım tabi. Bu ara evde de hiç durmuyorum ama dişarda yürümek gibi olmuyor. Başlayacağım inşallah bende kısa sürede

Yaaa neden 20.haftayı bekletiyolar anlamadım. Türkiyedekiler 6. yada 7. haftada dinletmeye başlıyorlar. Tehlikeliyse neden TR'de dinletiliyo, tehlikeli değilse neden biz dinleyemiyoruz. Aklımda deli sorular
Türkiyede de çok sık dinletme taraftarı olmadıklarını duydum, yengem iki sene önce doğum yaptı ona da doktor çok sık dinlemenin bebeği rahatsız ettiğini ve strese soktugunu o yüzden zarar verebileceğini söylemiş. Ama burada da en azından 12.haftalarda dinletem var benimki işte 20 diye tutturduSanırım türkiyede daha hassas duygusal yaklaşılıyor bebek olayına ve ona nazaran müsamaha gösteriliyor ya da tedbirler daha sıkı alınıyor, burada o kadar hassas görülmüyor hem hamilelik süreci hem diğer şeyler gibi hissettim ben, hani kalp duymak istemenin duygusallığı falan çok anlaşılmıyo ve umursanmıyo gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…