2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ya bizim doktora özellikle sordum fetal DNA da cinsiyet belli oluyor mu diye hayır dedi ya neden ki bence kesin belli olur bizi kandırdılar
Belli oluyor cinsiyet kromozomlarındaki hastalıklarına da bakıldığı için x y kromozomları ortaya çıkıyor ama Türkiye de aslında aile bakanlığının yaptığı bi uygulama sonucu yasak o yüzden yok demiştir ama isteyince bilgi veriyolar

Geçmiş olsun canım kanama neden kaynaklıymış bişey dedi mi doktor

Özellikle son resim bacak arası erkek gibi ama benim ultrasonlar çok net bınlar niye böle cızırtılı gibi

Evet , aşırı geniş ve kalın bir pıhtı imiş.
Canım için rahat olsun bende 8 haftalikken bir anda gelen kanamayla acile gittim ama nasıl kanama anlatamam çeşmeden akar gibi bacaklarimdan aktı sürekli et parçası gibi parçalar geldi kesin bebek düşüyor diye gittim ağlayarak o gece yatış verdiler iğne yapıldı sonrasında 1 hafta daha progestan kullandım çok şükür geçti şuan 12 haftadayim bebek gayet iyi sende yüreğini ferah tut geçecek

Eşim bebek dogmadan 1 hafta once alis veris yapalim dedi ben 6/7 aylik olunca dusunuyordum.ben su an hic bir sey almiyorum sadece bakıyorum

Fetal dna da belli oluyormus yasal degilmis bize soylemeleri doktor bize sonuca gore soyleyecekmis dediler.

Canım çok çok geçmiş olsun inşallah kötü birşey olmaz yat dinlen bol bol dualarımız seninle

Benim dr da öyle söyledi eğer rabbimin emanetine ben her şekilde raziyim diyorsan yaptırmana gerek yok bu testler sadece bir tahmin kesin sonuç değil kesin sonuç olması için anca ondan bir parça almamiz lazım amniyosentez gibi dedi

Bende o yüzden demiştim devlet hastanesi vermese onu da vermeyecekmiş doktor sanırım. Bi doktora daha görünün mutlaka insallah bir an önce kesilir de bebeğiniz sımsıkı tutunur size

Bende o şekilde düşünüyorum canım rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin ama ondan gelende her türlü kabulümdür evlattır onunda canı var sonuçta kıyamam..

Merhaba 11+4teyim bugüne kadar bulantım oldu ilaç kullanıyorum kusma yok ama bazı saatlerde hafif atlatıyorum ama bugün inanılmaz derecede mide ekşimesi yanması gibi birşey yaşıyorum ne yaptıysam geçmedi bu haftalarda yaşayan var mı 12. Hafta itibariyle azalır diye düşünürken umarım artmaz

Bende o şekilde düşünüyorum canım rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin ama ondan gelende her türlü kabulümdür evlattır onunda canı var sonuçta kıyamam..
Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Bizi evlatlarımızla sınamasın

Eşim bebek dogmadan 1 hafta once alis veris yapalim dedi ben 6/7 aylik olunca dusunuyordum.ben su an hic bir sey almiyorum sadece bakıyorum
Son hafta nasıl yürüyüp alışverişe gideceksinizde onları yıkayıp yerleştireceksin davul gibi şişiyor insanlar gördüğüm kadarıyla benimde ilk gebelik ne olur bilemiyorum tabide

İyi akşamlar hanımlar birkaç gündür baş ağrısından bakamadım umarım herkeste herşey yolundadır biz perşembe günü devlette bakındık hali keyfi yerinde şükür cinsiyetimiz hala belirsiz salı günü kendi doktoruma gidecem umuyorum öğreniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…