385 artı 15 katılım payı diyorlar ödeme yaparken. SGK sağlık sigortam. tamamlayıcı bile olsa acıbademde geçerli değil malesefBen de acıbademe gidiyorum da sizin sağlık sigortanız neydi, muanenin yüzde kaçını karşılıyor
Bende başladım canımAlize puffy büyük ilmekli olan, 5 veya 6 yumak yeterli oluyor.
Benim sağlık sigortam yatarak tedaviler için allianz sigorta, muanelerde ise indiriminden yararlanabiliyorum bu arada maslaktaki acıbademe gidiyorum, doğumu henüz sormadım ben de merak ediyorum ama385 artı 15 katılım payı diyorlar ödeme yaparken. SGK sağlık sigortam. tamamlayıcı bile olsa acıbademde geçerli değil malesefhizmetten memnunum evet ama tüp bebekte havuz yöntemi , genetik tarama, bi kaç ufak tefek operasyonla 65 bine maal oldu tedavim. Para önemli değil yerine konur ama her şey ekstra pahalı malesef, klasik vip olmayan düz doğum ne kadar acaba siz biliyor musunuz?
Ilk bebek mi canım. Esin nasıl kestiriyo ne zaman doğacağıniEşim bebek dogmadan 1 hafta once alis veris yapalim dedi ben 6/7 aylik olunca dusunuyordum.ben su an hic bir sey almiyorum sadece bakıyorum
Bende Kayseri Acıbademe gidiyorum, kontrole gittiğimde bi sorayım bakalım ne kadarmış merak ediyorum :)Benim sağlık sigortam yatarak tedaviler için allianz sigorta, muanelerde ise indiriminden yararlanabiliyorum bu arada maslaktaki acıbademe gidiyorum, doğumu henüz sormadım ben de merak ediyorum ama
Bunlar ultrason fotosu değil doktorun yanında vidéo kaydı almıştım ben o kısımları ss aldım ondan net değilÖzellikle son resim bacak arası erkek gibi ama benim ultrasonlar çok net bınlar niye böle cızırtılı gibi
Canım senindemi afedersin çiş yapar gibi akıntın gelmişti?Kizlar sabah suyum geldi sandim oyle korktumki hemen doktoru aradim gel dedi.sukurler olsun bebek iyiymis yine probiyotik verdi sirkeli suyla ic dış yika dedi ve ogluma kardeş yine bir oglan geliyormusRabbim saglik sihhat versin sag salim kucaklarimiza alalim insallah ya
Oo eline sağlık cnm, çok güzel olmuşBende başladım canım
Sağol canımm amin inşallah bebişlerimizin o minnacık, küçücük ellerini, ayaklarını örtelim ısınsın yavrularımızOo eline sağlık cnm, çok güzel olmuşİyi günlerde kullanalım
merhaba form da dolaşırken cevabınızı gördüm tüp bebek ile hamıle kaldım tup bebek dr um acıbadem de bir dr u önerdi muayene bir sekılde ödenır ama benı de doğum ücreti korkuttugu için gitmeyi kararsız kaldım .. acıbademın kendi sigortası var ben ocak ayında fiyat aldım 40 bin küsür dediler sanırım hiç bir şekli mantıklı değil siz doğumu Acıbadem de mi düşünüyorsunuz ?385 artı 15 katılım payı diyorlar ödeme yaparken. SGK sağlık sigortam. tamamlayıcı bile olsa acıbademde geçerli değil malesefhizmetten memnunum evet ama tüp bebekte havuz yöntemi , genetik tarama, bi kaç ufak tefek operasyonla 65 bine maal oldu tedavim. Para önemli değil yerine konur ama her şey ekstra pahalı malesef, klasik vip olmayan düz doğum ne kadar acaba siz biliyor musunuz?
Günaydin,Öncelikle geçmiş olsun, tez zamanda vajinan eski florasına kavuşsun. Ben hamileyken kullanmadım. Hamile kalmadan önce kullanmıştım, vajina florasını düzenlemek için vermişti doktorum. Haftada 3kez kullanıyordum. Gece yatmadan önce vajinanın içine yerleştiriyordum. Buzdolabında saklayın ilacı, üzerinde yazıyor zaten sıcaklığı, çok çabuk bozulan bir ilaç. Size neden verdi doktor?
Merhaba, ben çok uğraştım canım defalarca tüp bebek tedavisi denedim zar zor tutundu ilk kez,riske atmamak için başka hastaneye gitmeyi hiç düşünmedim kendi doktorumu değiştirip. Olacağı varsa orda da sıkıntı olabilir evet ama yine de içim rahat en azından doktoruma güveniyorum. Fakat 40 bin neymiş hangi şehirdeki Acıbadem Ki bu ? Ben maksimum 15 bin filan diye düşünmüştümmerhaba form da dolaşırken cevabınızı gördüm tüp bebek ile hamıle kaldım tup bebek dr um acıbadem de bir dr u önerdi muayene bir sekılde ödenır ama benı de doğum ücreti korkuttugu için gitmeyi kararsız kaldım .. acıbademın kendi sigortası var ben ocak ayında fiyat aldım 40 bin küsür dediler sanırım hiç bir şekli mantıklı değil siz doğumu Acıbadem de mi düşünüyorsunuz ?
Merhaba arkadaşım doğuma kadar kanama yaşayan insanlar var .ben bundan onceki gebeligimde ogrendigim andan itibaren kanama yaşadım parçalar geliyordu bende de her seferinde öldü mü diye gidiyordum bebek yasiyordu ama icerde kanama alani var dendi.progestan kullan ve yorma dediler.ben iki ay öyle yaşadım sonra yavas yavas kanama alani bitti tamamen kayboldu.endiselenme yalniz sana tavsiyem full yatma ayaklarini yukari kaldir uzandiginda.icerde kan kaldimi parca haline geliyo korkma o yuzden full yatma.Hepinize , teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. @yaos68 @Crknkzkatinaizmir @temmuzekim Z Zzy @Dilos6342 @Lalalala1 @Turunculuu maviss_34 @Zencefilimsi Jajinda ( Atladığım varsa da özür dilerim )
İlk gittiğim doktorumdan acil randevu istedim. Cumartesi çalışıyormuş.
Dedim, kanama ile birlikte, kocaman et gibi bir parça düştü , hatta bir kaba koyup yanıma da aldım. Yattım karından muayene etti, dedim orda mı , atıyor mu kalbibakıyorum dedi. Hareketlerini gördüm sonra, kalp atışı devam ediyordu. Çok büyük bir kanama alanın var, diye gösterdi. Düşükle sonuçlanabilir , yaşın da var dedi. Kaynar sular döküldü başımdan.
Yatış isterim bu durumda, ama özele yatırırım tabii , dedi. Dedim , ne kadar gecelik. 2000 + masraflar, dedi.
Daha yeni Fetal DNA yaptırmıştım. 4000 bin oraya verdik. Dedim öyle bir bütçem yok.
Kapıdan çıkarken , dedim yanımda Proluton var , vursak iyi olur mu? Olur, dedi (Hemşire vurdu) Kendi kendimizin doktoru olduk resmen.
Sonra devlet Acil’e gittim ordan çıkıp. Muayene oldum. O doktor da , büyük kanama alanın var , görüyorum, dedi. Yatış versem de bi fark yaratmaz , dedi doktor. Evinde dinlen , progestan fitil olarak al günde 3 kez. İlişki yasak , ağır iş yasak, ıkınmak yasak dedi. 10 gün sonra gel , dedi. Bende ikinci şok. Dünya kadar zaman var içimden. Dedim proluton vuruldum. İyi yapmışsın dedi
Eve geldim , banyo , bir şeyler ye derken, dedim nasılsa özele gittim kontrol randevusu isteyeyim. Bana düşük yapabilirsin diyen doktor, demez mi ikili test sonucun gelsin görüşürüz. ( Sekreter yazıyor bana)
Gözlerimden ateş çıktı, dedim , ne alaka?
Sekretere yazdım, kanaması olan, düşük tehdidi olduğunu söylediği hastasını ne zaman görmek ister , progestan işe yaradı mı diye , bir de öyle sorun , dedim.
Neyse binbir zahmet aradılar , pazartesi kontrole gideceğim nasipse.
Yani progestana ve Allah’ın takdirine kaldı durum biraz. İnşallah faydasını görürüm. Allah kimsenin başına vermesin böyle stresi, ama işte olabiliyor ne yazık ki. Kendimi kurbanlık koyun gibi hissettim. İnşallah tutunur herşeye inat, ben her gün kullanmaya razıyım fitil.
…..
Tekrar teşekkürler iyi dilekleriniz için
Demedi bacim yorma kendini dedi sadeceGeçmiş olsun canım kanama neden kaynaklıymış bişey dedi mi doktor
Kaybettigim bebekte mi? Eger onu soruyorsa hayir oyle ols doktor giderdim hic farketmedim gunlerce damla damla gelmis farketmemisim benCanım senindemi afedersin çiş yapar gibi akıntın gelmişti?
Canim benimde cok akintim vardi doktor vajina florasi icin motiflor adinda bi probiyotik verdi fitil.gunlerce kullandim bi sabah oyle bi akintiyla uyandimki acile gittim bebek iyiydi ilactan olmuş.endiselenme hatta bende yogun akinti ve az kanama bile geldi gecen gun.o ilac icerdeki enfeksiyonu yokediyomus söküp atiyomus o yuzden bunlar oluyomus.Günaydin,
Kasintim ve akintim vardi mantar icin verdi doktorum 3 gündür kullaniyorum fakat dün gece fena kaşıntım oldu sirkeli su kullandim çok. Sıkmasın diye İc camasirim olmadan yatmistim sabah esofmanim islanmisti. O kadar cok akinti olur mu anlayamadim
Bi yazdığında okudumda canım suyum geldi sanıp doktora gittim bebek iyiydi şükür demişsin öyle akıntın geldidemi gittin acaba dedim benim dün öyle bişeyim olduda çok korktumKaybettigim bebekte mi? Eger onu soruyorsa hayir oyle ols doktor giderdim hic farketmedim gunlerce damla damla gelmis farketmemisim ben
Allah yardımcınız olsun bebis size sıkı sıkı tutunsun insallahHepinize , teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. @yaos68 @Crknkzkatinaizmir @temmuzekim Z Zzy @Dilos6342 @Lalalala1 @Turunculuu maviss_34 @Zencefilimsi Jajinda ( Atladığım varsa da özür dilerim )
İlk gittiğim doktorumdan acil randevu istedim. Cumartesi çalışıyormuş.
Dedim, kanama ile birlikte, kocaman et gibi bir parça düştü , hatta bir kaba koyup yanıma da aldım. Yattım karından muayene etti, dedim orda mı , atıyor mu kalbibakıyorum dedi. Hareketlerini gördüm sonra, kalp atışı devam ediyordu. Çok büyük bir kanama alanın var, diye gösterdi. Düşükle sonuçlanabilir , yaşın da var dedi. Kaynar sular döküldü başımdan.
Yatış isterim bu durumda, ama özele yatırırım tabii , dedi. Dedim , ne kadar gecelik. 2000 + masraflar, dedi.
Daha yeni Fetal DNA yaptırmıştım. 4000 bin oraya verdik. Dedim öyle bir bütçem yok.
Kapıdan çıkarken , dedim yanımda Proluton var , vursak iyi olur mu? Olur, dedi (Hemşire vurdu) Kendi kendimizin doktoru olduk resmen.
Sonra devlet Acil’e gittim ordan çıkıp. Muayene oldum. O doktor da , büyük kanama alanın var , görüyorum, dedi. Yatış versem de bi fark yaratmaz , dedi doktor. Evinde dinlen , progestan fitil olarak al günde 3 kez. İlişki yasak , ağır iş yasak, ıkınmak yasak dedi. 10 gün sonra gel , dedi. Bende ikinci şok. Dünya kadar zaman var içimden. Dedim proluton vuruldum. İyi yapmışsın dedi
Eve geldim , banyo , bir şeyler ye derken, dedim nasılsa özele gittim kontrol randevusu isteyeyim. Bana düşük yapabilirsin diyen doktor, demez mi ikili test sonucun gelsin görüşürüz. ( Sekreter yazıyor bana)
Gözlerimden ateş çıktı, dedim , ne alaka?
Sekretere yazdım, kanaması olan, düşük tehdidi olduğunu söylediği hastasını ne zaman görmek ister , progestan işe yaradı mı diye , bir de öyle sorun , dedim.
Neyse binbir zahmet aradılar , pazartesi kontrole gideceğim nasipse.
Yani progestana ve Allah’ın takdirine kaldı durum biraz. İnşallah faydasını görürüm. Allah kimsenin başına vermesin böyle stresi, ama işte olabiliyor ne yazık ki. Kendimi kurbanlık koyun gibi hissettim. İnşallah tutunur herşeye inat, ben her gün kullanmaya razıyım fitil.
…..
Tekrar teşekkürler iyi dilekleriniz için
Gecen gun aynen suyum geldi sanmistim degilmis gecen doktor esimle konuşmuş bende sanirim o kaybettigim bebekten dolayi travma oluşmuş her seferinde gittigimde yaşıyor mu diye soruyorum çünkü.ah bi sag salim dogsalardiBi yazdığında okudumda canım suyum geldi sanıp doktora gittim bebek iyiydi şükür demişsin öyle akıntın geldidemi gittin acaba dedim benim dün öyle bişeyim olduda çok korktum
O gelen akıntıyı sabahmı gördün yoksa gün içinde nöyle idrar yapar gibi sızı şeklimdemi gelmişti canım bende dün öyle olduda yarın kontrole gidicem bakalım bende öyleyim canım ya kalbini duyana kadar ultrasonda hatim ediyorum resmen iyidir diyeGecen gun aynen suyum geldi sanmistim degilmis gecen doktor esimle konuşmuş bende sanirim o kaybettigim bebekten dolayi travma oluşmuş her seferinde gittigimde yaşıyor mu diye soruyorum çünkü.ah bi sag salim dogsalardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?