2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Agrılara şişkinlige alışmıştm hep öyle gidicek gibiydi
Yok bence boşuna endişeleniyorsunuz.. benimde bir belirtim yok hatta benim neredeyse başından beri yok çok az bir dönem midem bulandı geçti o kadar bence bu belirtisiz geçirmek bir avantaj

Canım ilk trimesterda vücut yeni bir şeye alışıyor hormonlar değişiyor ve o nedenle birtakım belirtiler yaşıyoruz çok normal, ki ben o belirtileri dahi en asgari seviyede yaşadım

İkinci trimesterda ise artık vücut bebeği tanıyor. Hormonları biliyor. O nedenle eski belirtiler olmuyor. Kağan Kocatepe’nin videolarında 2. Trimesterla alakalı çok güzel şeyler anlatılmıştı, bu döneme gebeliğin balayı dönemi denirmiş o şikayetler azalırmış hatta bazılarında tamamen bitermiş.

İçini rahatlatır mı bilmiyorum ama benim de bir belirtim yok, hatta bugün misafir ağırladım yemekli falan düşün. Şunu anlatmaya çalışıyorum hamileyiz hasta değiliz ki, belirtilere de vücut alıştı ondan artık eskisi gibi değil gebelik etkileri.

Bebeklerimiz Allah’a emanet, bizim elimizden olumlu olumsuz bir şey gelmez şuan onlar İçin. Her şey iyi merak etme, yine de için rahat etmezse hiç çekinme doktordan randevu bulabiliyorsan git. Onların işi bu biz gitmesek başka hasta gidecek neticede

Yok bence boşuna endişeleniyorsunuz.. benimde bir belirtim yok hatta benim neredeyse başından beri yok çok az bir dönem midem bulandı geçti o kadar bence bu belirtisiz geçirmek bir avantaj
Bu ben
Bünyeyle alakalı tamamen.
Ben normalde bile çok hasta olmam bünyem güçlüdür maşallah diyeyim, acı eşiğim falan da yüksektir belki de ondan.

Sadece uyumayı çok severim bahaneyle uyuyorum :)

Hareretlerini hissetmeye başlasak dhaa rahat olucak hersey 1 ay sonra inşallah hissetmeye başlarız

Bu ben
Bünyeyle alakalı tamamen.
Ben normalde bile çok hasta olmam bünyem güçlüdür maşallah diyeyim, acı eşiğim falan da yüksektir belki de ondan.

Sadece uyumayı çok severim bahaneyle uyuyorum :)
Ne kadar güzel Bende tam tersi normalde her şeyden midesi bulanan biriyimdir koku hassasiyetim aşırıdır ama hamilelikte nedense hiç rahatsız etmedi beni bunlar birazda naz yapacak kimsem yok o yüzden galiba eşim uzakyol vardiya mühendisi bebek olacak diye 6 ay gelmeyecek sonrasında uzun kalmak için. Kendi ailem başka şehirde. Bebeğim üzmüyor beni hiç çok şükür

Hareretlerini hissetmeye başlasak dhaa rahat olucak hersey 1 ay sonra inşallah hissetmeye başlarız
Evet o zaman her şey daha kolay olacak canım inşallah, burda ben kadar belirti kovalayan yoktur ama yok yok yok
Gebeliğimi öğrendiğim zaman da sürekli göğüs hassasiyeti kovalıyordum ama yoktu mesela.
Prenses gebelik diyorlar buna ama biz açıdan kaostan beslendiğimiz için illa zor olsun istiyoruz süreç

Bakma ben de öyleyim de işte böyle telkinlerle kendimizi rahatlamaya çalışacağız yoksa kalan zaman nasıl geçer.
Öyle mi beni eşim de mühendis canım ve sürekli seyahati var; haftaiçi hiç görüşemiyoruz neredeyse, çocuğu iyi yaptık anlayacağın
Sizin uzun bir dönem ayrılık ama sonu güzel olacak inşallah
Çok şanslısın şanslıyız diyelim o zaman, bir de insan kendini dinleyince belirti bulur ama ben şu 12. Haftayı atlatınca sanki bir tik daha rahatladım. Tabi risk her zaman var ve ben iki düşük yaptım ama Allah’a emanet edip olağan hayat akışında yaşamaya devam etmek lazım galiba.

Ayrılık zor ama alıştım artık işi bu sonuçta :) bizde deneme şansımız çok az oluyor diye tüp bebekle yaptık resmen eşim yokkende gidip transfer yaptırabileyim diye ama oda şansımıza tekte tuttu bencede her şey allahtan canım kafana takarsan mutlaka biryerlerinde psikolojik ağrı sızı oluyor zaten en iyisini yapıyorsun. Bende bu hafta çok gezdim mesela fırsat varken yapmak lazım sonra yapamayız falan

Kızlar size Detaylı bakıldı mı 13. Haftada.
Doktor bana randevu al haftaya Detaylı bi ilk 3 ay bakalım dedi aldım ben de. Eline koluna organlarına bakacak dimi?

Dogum hikayelerimizi çok merak ediyorum Allahın izniyle o günleri görelim
İnşallah sağlıkla görürüz ben pek burda yazılan doğum hikayelerinide okumuyorum mesela doktorum yasakladı herkesin hikayesi farklıdır moralin bozulmasın diye

Biz de çok ayrı kaldık, 5 sene uzak ilişki sonrasında evlendik hala da hasret çekiyoruz ama böyle de güzel hem evli hem bekar gibiyiz ben memnunum

Doktor bana şu 3 şey serbest “ ilişki, seyahat ve yürüyüş” demişti. Gezmekten kastın hem de yürümekse eğer çok iyi yapmışsın.
İlk denemede he ne güzel maşallah Allah şansınızı böyle güzel devam ettirsin inşallah, cinsiyet belli olmamıştı dimi sizin fatal DNA sonucunu bekliyordun. Ne zaman çıkacak?

Buraya yazdıgın günleri hatırlıyorm belkide bnde seni yatıstırmaya calısmısımdır simdi sıra sende bu işler böyle demekki

İnşallah sağlıkla görürüz ben pek burda yazılan doğum hikayelerinide okumuyorum mesela doktorum yasakladı herkesin hikayesi farklıdır moralin bozulmasın diye
Doktora gittigmde doktorum karnıma bakarken ben seni normal dogurtucam dedi.nedense ondan sonra bndeki acaba dedigim bilmeden korktugum dogum korkuları gitti.mart annelerini takip ediyorum hatta okudukca hosuma gidiyor sıra nisan annelerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…