2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Çok teşekkür ederim bu umut dolu tavsiyeler için

Ahh bilmemi gecen gunde kanamam oldu acile gittik igne vurdular cok endiseleniyorum ama nasibinde varsa oluyor diye sakinlestiriyorum kendimi..bu arada ben hem progestan hem probiyotik fitil kullaniyorum ondan gelmis akinti sabah kalktigimda geldi baya coktu

Bende progestan kullanıyorum başından beri enfeksiyon içinde antibiyotik dün doktorum o yapar dedi progestan için öyle biraz rahatladım canım hayırlısı bakalım

Kızlar 2 gündür sanki hamile değilmişim gibi.adet sancıları gibi agrılar olurdu onlarda kesildi.hiç bi agrım kalmadı.gögüslermde söndü gitti.bşi oldumu diye düşünmekten kndimi alamıyorum.doktor antibiyotik vermişti onda agrı kesici özelliğide var acaaba agrıları kesiyor ondanmı diye düşünüyoorum.çıkmazda gibiyim

Son düzenleme:
Canım antibiyotik ağrıları kesmiş olabilir ama göğüsleri bilmiyorum. İçin rahat değilse tekrar bi git istersen doktora?

Canım antibiyotik ağrıları kesmiş olabilir ama göğüsleri bilmiyorum. İçin rahat değilse tekrar bi git istersen doktora?
1 ay sonra gel diye ısrarla söyledi çekiniyorumda gtmeye.1 2 gün daha dinleyim kendimi gene böyle olursam giderm bi bahane bulup napim

Bende progestan kullanıyorum başından beri enfeksiyon içinde antibiyotik dün doktorum o yapar dedi progestan için öyle biraz rahatladım canım hayırlısı bakalım
Aynen canim endiseleniyoruz normal insallah şu gunler gecsinde bebegimizle evlerimizde mutlu huzurlu olalim insallah

Yok hic endiselenme benim 11.hafta ne bulanti kaldi ne bisey bitek karnım çıktı o da olmasa kendimi hamile hissetmeyecegim endiselenmeyin aksi bir durum olsa vucut aksine sinyal verir

1 ay sonra gel diye ısrarla söyledi çekiniyorumda gtmeye.1 2 gün daha dinleyim kendimi gene böyle olursam giderm bi bahane bulup napim
Ağrıların bi gidip bi gelmesi normal bence de göğüs hassasiyeti için de aynı şeyi diyorlar sanırım canım. Benimde bi gün normal bi gün çok hassas olabiliyor belki vücut alıştığı için

Olabilir tabi.Allah büyük yoktur inşallah birşey
Birde daha süt üretilmiyor diyorlar onun içinde olabilir. Benim hamileliğin başında da hiç hassasiyet olmamıştı 7. 8. Haftada aralıklı günlerle oluyordu göğüs hassasiyeti sonra iyice hassaslasti ve şuan normale döndü gibi hafif var hassasiyet. Yani bi inişli bi çıkışlı oldu canım ama sen yine bi kaç gün daha bekle içine sinmezse gidersin

Yarın 15.haftaya giricem .agrı olsa bi dert olmasa bi dertsenin nasıl gdyor canım

Hay maşallah o kadar oldu muu aynen öyle valla canm ya insan sürekli kendini yoklayip duruyor birde ayda bir gitmesi çok zor geliyor insana
Hiç sorma ya 25 günüm var daha cabuk geçiyor şurda 6 ay kaldı nedir ki 6 ay.yazarm artk sana diloş ben dogurdum sende dogur artık diye

2. Trimester döneminde genelde bütün belirtiler gidip eskisi gibi enerjik döneme geçtiğimiz yazıyor okuduğum kitapta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…