2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bu koca göbekle olacağı o benim şimdiden 5 aylik gibi göbek var bende
Al bende 5 aylik gibiyim mide bulantimdan ne duzgun yemek yapabiliyorum nede duzgun besleniyorum surekli ekmek kuru seyler kabiz oldm karnin dahada sisti esim ne olacak bu kilon diyor.24 saat bulaniyo ama kusmuyorum midemde yara var sanki.su bulanti bir gecse yuruyuslere saglikli yemeklere baslicam şu andada huzursuz bacak sendromu var uykum var uyuyamiyorum

Canım bende şuan 11+2 deyim doktorum 12+3 gibi çağırdı 2 li taramaya ve çok güvendiğim biridir doktorum o yüzden geç kalmış olucağını düşünmüyorum seninde nacizane fikrim

Kızlaar sizinde göbeğinizde belinizde ve göğüslerinizde kaşıntı varmı benim sürekli hafif hafif tatlı kaşıntım var deri kuruduğu için oluyor diyor internette çatlak kremi kullanmaya başladınızmı kaçıncı haftada başlamak lazım sizce ?

Bendee her yerim pul pul dökülüyor kuruluktan kafamın dibi bile, kaşıntı desen felaket derecede nemlendirici sürüyorum her yerime karnım içinde bi krem aldım onu kullanmaya başladım

Teşekkür ederim canım bir arkadaşımda bio-oil yağını önermiş kremle birlikte kullanıyormuş hamileler için baya iyiymiş sende ona bak istersen
Duydum canım onuda evet kremin yanında bi yağda alıcam kesinlikle bebe yağı almayı planlıyorum şimdilik oda çok iyi geliyormuş seninde bilgin olsun canım sağol

Canim sen nasil randovu alabiliyorsun alamadim daha ben peki memnun musun o hastaneden

Hadi hayırlısı olsun tek beklemeyi bende bilirim hamileligimin başında tektim Allah onun kolaylığını versin inşallah hayırlı uğurlu olsun kızçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…