Al bende 5 aylik gibiyim mide bulantimdan ne duzgun yemek yapabiliyorum nede duzgun besleniyorum surekli ekmek kuru seyler kabiz oldm karnin dahada sisti esim ne olacak bu kilon diyor.24 saat bulaniyo ama kusmuyorum midemde yara var sanki.su bulanti bir gecse yuruyuslere saglikli yemeklere baslicam şu andada huzursuz bacak sendromu var uykum var uyuyamiyorum
Teşekkür ederim mesajınız için. Ben aslında bilmiyordum ilk gebeliğim kronik hastalığımdan dolayı perinatolojiden takipliyim. 9.haftada doktor bir ay sonra gel demişti bana ben de ona göre hesapladım. Ama sonra burayı okuyunca tedirgin oldum. Ultrasonda 2 gün geriden geliyordu. Ama ileri de geçmiş olabilir tabi keşke daha önceden bilseydim
Canım bende şuan 11+2 deyim doktorum 12+3 gibi çağırdı 2 li taramaya ve çok güvendiğim biridir doktorum o yüzden geç kalmış olucağını düşünmüyorum seninde nacizane fikrim
Kızlaar sizinde göbeğinizde belinizde ve göğüslerinizde kaşıntı varmı benim sürekli hafif hafif tatlı kaşıntım var deri kuruduğu için oluyor diyor internette çatlak kremi kullanmaya başladınızmı kaçıncı haftada başlamak lazım sizce ?
Kızlaar sizinde göbeğinizde belinizde ve göğüslerinizde kaşıntı varmı benim sürekli hafif hafif tatlı kaşıntım var deri kuruduğu için oluyor diyor internette çatlak kremi kullanmaya başladınızmı kaçıncı haftada başlamak lazım sizce ?
Bendee her yerim pul pul dökülüyor kuruluktan kafamın dibi bile, kaşıntı desen felaket derecede nemlendirici sürüyorum her yerime karnım içinde bi krem aldım onu kullanmaya başladım
Bendee her yerim pul pul dökülüyor kuruluktan kafamın dibi bile, kaşıntı desen felaket derecede nemlendirici sürüyorum her yerime karnım içinde bi krem aldım onu kullanmaya başladım
Duydum canım onuda evet kremin yanında bi yağda alıcam kesinlikle bebe yağı almayı planlıyorum şimdilik oda çok iyi geliyormuş seninde bilgin olsun canım sağol
Canım bende şuan 11+2 deyim doktorum 12+3 gibi çağırdı 2 li taramaya ve çok güvendiğim biridir doktorum o yüzden geç kalmış olucağını düşünmüyorum seninde nacizane fikrim
Kızlar, iş güç derken yazamadim. Sanırım rahat geçiyor hamileliğim. Ustelik yalnizim eşim başka sehirde. Bir çok şey kafaya takilmayacak şekilde ya da ben rahatım. Haftasonu muayenemiz vardı cinsiyetimizi öğrendik kızımız oluyor
İyi akşamlar kızlar ben de ankaradyım şehir hastanesine gidiyorum. Size bir şey soracaktım. Şu anda 11+5 im henüz ikiliye gitmedim. Yarın salı ve çarşamba grev var dedi doktor arkadaşlar boşuna gitme dediler. İkili test için perşembe gitsem yani 12+2 gibi geç mi olur sizce. Buradaki bir arkadaş 13. Haftada veriler çok doğru çıkmıyor demişti kafama takıldı. Tecrübeli olanlar paylaşırsa sevirim
Kızlar, iş güç derken yazamadim. Sanırım rahat geçiyor hamileliğim. Ustelik yalnizim eşim başka sehirde. Bir çok şey kafaya takilmayacak şekilde ya da ben rahatım. Haftasonu muayenemiz vardı cinsiyetimizi öğrendik kızımız oluyor