Sagolasin canim omurilik eğriliği yani skolyoz ameliyatı olmuştum bi doktorla da konuşucam bakalımHmm anladım canım çok da bilgi sahibi değilim ama bebegin ve senin için en hayırlı en sağlıklı olan olur inşallah
Allah Allah hayırlara vesile olsun inşallah rüyan canım endişelerin de rüya olarak cikabilirHayırlısıyla inşallahbnde rüyamds sancılarım gelmiş pembe gecelikle ortada dolaşıyordum.insan cok etkileniyor
Hiç öyle hissetmiyorum ben ya. Bu akşam resmen yalvardım Allahım nolur kurtar beni şu bulantılardan diye. Heryerim agrıyor halsizim çok ne iş yapabiliyorum ne dışarı çıkabiliyorum resmen kötürüm oldum2. Trimester döneminde genelde bütün belirtiler gidip eskisi gibi enerjik döneme geçtiğimiz yazıyor okuduğum kitapta
Kişiden kişiye değişiyor tabii ama inş sizinde en kısa sürede biter rahatlığa kavuşursunuzHiç öyle hissetmiyorum ben ya. Bu akşam resmen yalvardım Allahım nolur kurtar beni şu bulantılardan diye. Heryerim agrıyor halsizim çok ne iş yapabiliyorum ne dışarı çıkabiliyorum resmen kötürüm oldum
Zaten o kadar platin varsa normal doğumla dr lar riske girmeyebilir. Ben kızımda zorunlu olduğum için sezeryan olmuştum. Aynı durumlar bu hamilelik içinde geçerli yine sezeryan olacak. Nasıl doğurduğumuzun önemi yok sağlıklı olsun da bebişler… ben sezeryandan sonra hemen ertesi gün ayaklanmıştım. Herkes bu azmime şaşırmıştı. Ama bünyen sağlıklıysa sezeryan bile zor gelmiyor insanaCanım benim omuriligimde 22 24 adet arası platinim var, Yanında omuriligi sabit tutanlar var birde
Zamanında okumuştum bu ameliyati olup 1 2 kisi normal doğum yapmıştı ama beni korkutan uzun sürmesi
Bilirsin bazıları gerçekten bi aksam sancısı geliyor gecesine doğuruyor bende öyle şahit olduğum bi kaç kişi var
Ama birde 1 hafta kadar bile sancısı olup zorla doğuran var maalesef
Beni korkutan o kısım şimdiden bile sırt ağrılarım oluyor son zamanlarımı düşünemiyorum çok yorgun ağrılı olurum diye açıkçası direk sezeryan istiyorum
Merhaba beyazleblebi geç olabilir çünkü 2liye şu şekilde randevu oluşturulur: size şu ana kadar ölçülen haftalık değerlerinizden büyük söylenilen baz alınır, ve onun söylediği haftalıktan 11. haftanız hesaplanır hemen alırlar 11. haftada. çünkü eğer geç kalınırsa 2li tarama yapılamıyor. erken olması problem olmaz. sşz hemen gidin ben mesela 11. haftamda gittim perinatolog 12 haftalıksın dedi . )İyi akşamlar kızlar ben de ankaradyım şehir hastanesine gidiyorum. Size bir şey soracaktım. Şu anda 11+5 im henüz ikiliye gitmedim. Yarın salı ve çarşamba grev var dedi doktor arkadaşlar boşuna gitme dediler. İkili test için perşembe gitsem yani 12+2 gibi geç mi olur sizce. Buradaki bir arkadaş 13. Haftada veriler çok doğru çıkmıyor demişti kafama takıldı. Tecrübeli olanlar paylaşırsa sevirim
İçimi şuan öyle ferahlattiniz ki Rabbim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bende p.tesi 600 beta ile öğrendim gebelik Perşembe gittik 5+1de 3.70mm idi hafta ile uyumlu dedi. Ama biraz araştırınca küçük geldi kese boyu. Sizinde 5.hafta da kese boyutu sanırım ,3 mm idi değil mi 17 Mart'ta randevu var 6+1 umarım duyarız kalp atışlarınıMaşallah gayet güzel iyi canım benim 5. Haftada 3 mm di daha küçüktü ama kalbi geç oluştu 6+7 de duyduk sen stres yapma çok ta takma kafana besin kesesi yolk kesesi o da oluştuysa sağlıklıdır folik asidini ihmal etme bol su iç
Teşekkür ederim mesajınız için. Ben aslında bilmiyordum ilk gebeliğim kronik hastalığımdan dolayı perinatolojiden takipliyim. 9.haftada doktor bir ay sonra gel demişti bana ben de ona göre hesapladım. Ama sonra burayı okuyunca tedirgin oldum. Ultrasonda 2 gün geriden geliyordu. Ama ileri de geçmiş olabilir tabi keşke daha önceden bilseydimMerhaba beyazleblebi geç olabilir çünkü 2liye şu şekilde randevu oluşturulur: size şu ana kadar ölçülen haftalık değerlerinizden büyük söylenilen baz alınır, ve onun söylediği haftalıktan 11. haftanız hesaplanır hemen alırlar 11. haftada. çünkü eğer geç kalınırsa 2li tarama yapılamıyor. erken olması problem olmaz. sşz hemen gidin ben mesela 11. haftamda gittim perinatolog 12 haftalıksın dedi . )
Bende yatamıyorum en çok sırt üstü rahat yatabiliyorumKızlar sizler nasıl yatıyorsunuz. Sürekli sol tarafıma yatamıyorum ben ya
Bu koca göbekle olacağı o benim3.trimester yıkılmayalmda
Ben çok istiyorum ilk sezeryandi eger yine aynu durum olmazsa doğal doğum yapmak çok istiyorum Bi dr da buldum durumuma göre son aylarda öne gitmek için Allah hayırlısını nasip etsin yine öyle diyorumNeden kendini sezryana alıştırıyorsun canım. Ameliyatın vardı dimi yanlış hatırlamıyorsam. Mesela sezerysndan sonra normal doğum yapanlar bile oluyo seninde nedem olmasın ki.
Ne kadar arası olacak canım hamileliklerin 5 seneden az istemiyorlar sanırım diye duymuştum. Inslalah istediğin gibi olur. Hatta zeynep kamilin bi bölümü vardı sezeryan sonrası normal doğum diye. Zeynep kamil istanbulda kadın doğum hastanesi.Ben çok istiyorum ilk sezeryandi eger yine aynu durum olmazsa doğal doğum yapmak çok istiyorum Bi dr da buldum durumuma göre son aylarda öne gitmek için Allah hayırlısını nasip etsin yine öyle diyorum
Bebeyle yatıp bebeyle kalkıyorum o yüzden sürekli rüyalarımdaAllah Allah hayırlara vesile olsun inşallah rüyan canım endişelerin de rüya olarak cikabilir
Ay benim cok kanimi aldi hemsire bir cay bardagi nerdeyse tup buyuktü ama aldigi kanin yarisindan fazlasıni attilar dikkat et cok korktuk.kan vermeye ac gitme yaninda cikolata su yiyecek olsun.Çok heyecanlıyım kızlar yarın fetal dna için hemşire gelip kanımı alacak. İnşallah sonuç iyi çıkar. Burada bir arkadaş söylemişti. Kan sulandırıcıyı kesmek gerekiyormuş en az 12-19 saat önce tekrar bilgilendireyim dedim
1 2 saat önce gene agrılar gelip gitti şükür dedim.ama baya baya azaldo belirtielrm demekki böyle hafif geçiricezAynı his bende de var hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi iki gündür
Aynen bir de süreç nasil ilerleyecek tabi o da bilinmiyorZaten o kadar platin varsa normal doğumla dr lar riske girmeyebilir. Ben kızımda zorunlu olduğum için sezeryan olmuştum. Aynı durumlar bu hamilelik içinde geçerli yine sezeryan olacak. Nasıl doğurduğumuzun önemi yok sağlıklı olsun da bebişler… ben sezeryandan sonra hemen ertesi gün ayaklanmıştım. Herkes bu azmime şaşırmıştı. Ama bünyen sağlıklıysa sezeryan bile zor gelmiyor insana
Ben yazın o sıcaktan korkuyorum şimdi serin serin iyiyzdeBu koca göbekle olacağı o benimşimdiden 5 aylik gibi göbek var bende
Bir de insan 1 ay bekleyince sıkılıp herseyi düsünuyor artıkBebeyle yatıp bebeyle kalkıyorum o yüzden sürekli rüyalarımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?