2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Hmm anladım canım çok da bilgi sahibi değilim ama bebegin ve senin için en hayırlı en sağlıklı olan olur inşallah
Sagolasin canim omurilik eğriliği yani skolyoz ameliyatı olmuştum bi doktorla da konuşucam bakalım

2. Trimester döneminde genelde bütün belirtiler gidip eskisi gibi enerjik döneme geçtiğimiz yazıyor okuduğum kitapta
Hiç öyle hissetmiyorum ben ya. Bu akşam resmen yalvardım Allahım nolur kurtar beni şu bulantılardan diye. Heryerim agrıyor halsizim çok ne iş yapabiliyorum ne dışarı çıkabiliyorum resmen kötürüm oldum

İyi akşamlar kızlar ben de ankaradyım şehir hastanesine gidiyorum. Size bir şey soracaktım. Şu anda 11+5 im henüz ikiliye gitmedim. Yarın salı ve çarşamba grev var dedi doktor arkadaşlar boşuna gitme dediler. İkili test için perşembe gitsem yani 12+2 gibi geç mi olur sizce. Buradaki bir arkadaş 13. Haftada veriler çok doğru çıkmıyor demişti kafama takıldı. Tecrübeli olanlar paylaşırsa sevirim

Kişiden kişiye değişiyor tabii ama inş sizinde en kısa sürede biter rahatlığa kavuşursunuz

Zaten o kadar platin varsa normal doğumla dr lar riske girmeyebilir. Ben kızımda zorunlu olduğum için sezeryan olmuştum. Aynı durumlar bu hamilelik içinde geçerli yine sezeryan olacak. Nasıl doğurduğumuzun önemi yok sağlıklı olsun da bebişler… ben sezeryandan sonra hemen ertesi gün ayaklanmıştım. Herkes bu azmime şaşırmıştı. Ama bünyen sağlıklıysa sezeryan bile zor gelmiyor insana

Merhaba beyazleblebi geç olabilir çünkü 2liye şu şekilde randevu oluşturulur: size şu ana kadar ölçülen haftalık değerlerinizden büyük söylenilen baz alınır, ve onun söylediği haftalıktan 11. haftanız hesaplanır hemen alırlar 11. haftada. çünkü eğer geç kalınırsa 2li tarama yapılamıyor. erken olması problem olmaz. sşz hemen gidin ben mesela 11. haftamda gittim perinatolog 12 haftalıksın dedi . )

İçimi şuan öyle ferahlattiniz ki Rabbim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bende p.tesi 600 beta ile öğrendim gebelik Perşembe gittik 5+1de 3.70mm idi hafta ile uyumlu dedi. Ama biraz araştırınca küçük geldi kese boyu. Sizinde 5.hafta da kese boyutu sanırım ,3 mm idi değil mi 17 Mart'ta randevu var 6+1 umarım duyarız kalp atışlarını

Teşekkür ederim mesajınız için. Ben aslında bilmiyordum ilk gebeliğim kronik hastalığımdan dolayı perinatolojiden takipliyim. 9.haftada doktor bir ay sonra gel demişti bana ben de ona göre hesapladım. Ama sonra burayı okuyunca tedirgin oldum. Ultrasonda 2 gün geriden geliyordu. Ama ileri de geçmiş olabilir tabi keşke daha önceden bilseydim

Neden kendini sezryana alıştırıyorsun canım. Ameliyatın vardı dimi yanlış hatırlamıyorsam. Mesela sezerysndan sonra normal doğum yapanlar bile oluyo seninde nedem olmasın ki.
Ben çok istiyorum ilk sezeryandi eger yine aynu durum olmazsa doğal doğum yapmak çok istiyorum Bi dr da buldum durumuma göre son aylarda öne gitmek için Allah hayırlısını nasip etsin yine öyle diyorum

Ben çok istiyorum ilk sezeryandi eger yine aynu durum olmazsa doğal doğum yapmak çok istiyorum Bi dr da buldum durumuma göre son aylarda öne gitmek için Allah hayırlısını nasip etsin yine öyle diyorum
Ne kadar arası olacak canım hamileliklerin 5 seneden az istemiyorlar sanırım diye duymuştum. Inslalah istediğin gibi olur. Hatta zeynep kamilin bi bölümü vardı sezeryan sonrası normal doğum diye. Zeynep kamil istanbulda kadın doğum hastanesi.

Ay benim cok kanimi aldi hemsire bir cay bardagi nerdeyse tup buyuktü ama aldigi kanin yarisindan fazlasıni attilar dikkat et cok korktuk.kan vermeye ac gitme yaninda cikolata su yiyecek olsun.

Aynen bir de süreç nasil ilerleyecek tabi o da bilinmiyor
Tabiki de öyle her iki türlü de anne oluyoruz sonuçta böyle durumlarda yapacak bisey yok tabiki, son dönem sezeryanlarda özellikle çoğu kişiden çabucak ayaklanıp kalktığını duydum inşallah sürecimiz güzel geçer
Zaten omurilik ameliyatından sonra bunlar bana basit geliyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…