Teşekkürler kuzucumMavişcim güzel haberlerle dön canım inşallah, burda bekliyoruz seni
Çıkınca haber et canım benim randevu 11.30da bende şimdi bi kahvaltı yapıp gidicem tok gel çikolata ye demişti doktor rüyamdada kanamam vardı srtesten kötü kötü rüyalar görüyorum artık hayır olsun güzel haberlerle gelelim inşallahVardı cnmGuzelkuss Da gidecekti sanki bugün aç gel dedi kusmazsam iyidir çok bulanıyor
Bana aç tok demedi canım bakalım sana tahlil mi yapacak? İnşallah bisey olmaz canım bulantı geldiğinde yukarı doğru bak kaldır kafanı biraz iyi geliyorVardı cnmGuzelkuss Da gidecekti sanki bugün aç gel dedi kusmazsam iyidir çok bulanıyor
canım senin kontrolün de çok güzel geçsin inşallahÇıkınca haber et canım benim randevu 11.30da bende şimdi bi kahvaltı yapıp gidicem tok gel çikolata ye demişti doktor rüyamdada kanamam vardı srtesten kötü kötü rüyalar görüyorum artık hayır olsun güzel haberlerle gelelim inşallah
Çok sağol canımcanım senin kontrolün de çok güzel geçsin inşallah
Kızlar tok gidin ve idrara sıkışık olmayın, by idrara sıkışık olma mevzuu ilk zamanlardaymış.
Şimdi bebekler büyüdüğü İçin idrara sıkışık olunursa bebeğe baskı yapıyor. Geçen gün tecrübe ettik ve zararlıymış mantıken de bence öyle olması lazım zaten.
Bende tam onu sana yazmak için girmiştim.. kalp kalbe karşıymışcanım senin kontrolün de çok güzel geçsin inşallah
Kızlar tok gidin ve idrara sıkışık olmayın, by idrara sıkışık olma mevzuu ilk zamanlardaymış.
Şimdi bebekler büyüdüğü İçin idrara sıkışık olunursa bebeğe baskı yapıyor. Geçen gün tecrübe ettik ve zararlıymış mantıken de bence öyle olması lazım zaten.
Evet kuzum benim de ters. Dediğin gibi zaten zor görünüyor, idrara sıkışıksın dedi bana doktor cihazı karnıma koyar koymaz.Bende tam onu sana yazmak için girmiştim.. kalp kalbe karşıymışbenimde rahmim ters seninde tersti dimi canım onu soracaktım lavaboya gireyim mi diye
Tamam canım sagolasin çikolata da yendi beklemedeyizEvet kuzum benim de ters. Dediğin gibi zaten zor görünüyor, idrara sıkışıksın dedi bana doktor cihazı karnıma koyar koymaz.
Baskılıyormuş sen tuvalete gidip öyle gir kontrole.
Çıkınca haber et canım benim randevu 11.30da bende şimdi bi kahvaltı yapıp gidicem tok gel çikolata ye demişti doktor rüyamdada kanamam vardı srtesten kötü kötü rüyalar görüyorum artık hayır olsun güzel haberlerle gelelim inşallah
O kadar sinirliyim üzgünüm ki doktorlar yoktu kızlar aslında vardı ama ellerini kıpırdatmadilar böyle bişey yok tahlil verseydin en azından ikili test iptal yaptırmayacagim devlet hastanesinin beterligini bir kez daha görmüş olduk muayene olamadım kendi doktorumun da full bu hafta doluymuş ona da gidemedim boşluk buldum mu gideceğim artık yapacak hiç bişey yokBana aç tok demedi canım bakalım sana tahlil mi yapacak? İnşallah bisey olmaz canım bulantı geldiğinde yukarı doğru bak kaldır kafanı biraz iyi geliyor
Evet grev var malesef 17 18indede bekleniyor .. bi sorun olmaz zaten o testlerin bi garantisi yok sehir hastanesine bende gitmeyi dusunuyorum soyle bi kayit amacli gölbasinda oturuyorum ben memnun kaldigin bi doktor var mi insan gibi ilgilenenİyi akşamlar kızlar ben de ankaradyım şehir hastanesine gidiyorum. Size bir şey soracaktım. Şu anda 11+5 im henüz ikiliye gitmedim. Yarın salı ve çarşamba grev var dedi doktor arkadaşlar boşuna gitme dediler. İkili test için perşembe gitsem yani 12+2 gibi geç mi olur sizce. Buradaki bir arkadaş 13. Haftada veriler çok doğru çıkmıyor demişti kafama takıldı. Tecrübeli olanlar paylaşırsa sevirim
Canım benim de aşırı bulantım kusmam oluyordu sabah akşam. 12. haftaya kadar dayandım baktım bitecek gibi değil. Prilam yazdı doktorum. Her akşam 2 tane alıyorum ve çok şükür iki haftadır o kadar rahat geçiyor ki günlerim anlatamam. İstersen doktorunla konuşup yazdırabilirsin. Zaten gebelerde kullanılan bir ilaçHiç öyle hissetmiyorum ben ya. Bu akşam resmen yalvardım Allahım nolur kurtar beni şu bulantılardan diye. Heryerim agrıyor halsizim çok ne iş yapabiliyorum ne dışarı çıkabiliyorum resmen kötürüm oldum
Grev olayı yüzünden değil miO kadar sinirliyim üzgünüm ki doktorlar yoktu kızlar aslında vardı ama ellerini kıpırdatmadilar böyle bişey yok tahlil verseydin en azından ikili test iptal yaptırmayacagim devlet hastanesinin beterligini bir kez daha görmüş olduk muayene olamadım kendi doktorumun da full bu hafta doluymuş ona da gidemedim boşluk buldum mu gideceğim artık yapacak hiç bişey yok
Ah canım..O kadar sinirliyim üzgünüm ki doktorlar yoktu kızlar aslında vardı ama ellerini kıpırdatmadilar böyle bişey yok tahlil verseydin en azından ikili test iptal yaptırmayacagim devlet hastanesinin beterligini bir kez daha görmüş olduk muayene olamadım kendi doktorumun da full bu hafta doluymuş ona da gidemedim boşluk buldum mu gideceğim artık yapacak hiç bişey yok
Canim uzulme haberlerde hep soylediler devlet hastanelerindeki doktorlar aile hekimleri iki gün iş birakacaklarmis diye.bisey demek istemiyorum ama pandemide zaten randevu yok bulamadik gittikmi hep bagirma azarlama baştan savma bide maaslarida gayet iyi dha ne istiyorlar cok merak ettm.asgari ucretli napsinO kadar sinirliyim üzgünüm ki doktorlar yoktu kızlar aslında vardı ama ellerini kıpırdatmadilar böyle bişey yok tahlil verseydin en azından ikili test iptal yaptırmayacagim devlet hastanesinin beterligini bir kez daha görmüş olduk muayene olamadım kendi doktorumun da full bu hafta doluymuş ona da gidemedim boşluk buldum mu gideceğim artık yapacak hiç bişey yok
Merhaba, bu sayfada benim gibi ssvd düşünen birinin varlığı beni çok mutlu ettiBen çok istiyorum ilk sezeryandi eger yine aynu durum olmazsa doğal doğum yapmak çok istiyorum Bi dr da buldum durumuma göre son aylarda öne gitmek için Allah hayırlısını nasip etsin yine öyle diyorum
Neden yapmadılar canım grevden dolayı mıO kadar sinirliyim üzgünüm ki doktorlar yoktu kızlar aslında vardı ama ellerini kıpırdatmadilar böyle bişey yok tahlil verseydin en azından ikili test iptal yaptırmayacagim devlet hastanesinin beterligini bir kez daha görmüş olduk muayene olamadım kendi doktorumun da full bu hafta doluymuş ona da gidemedim boşluk buldum mu gideceğim artık yapacak hiç bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?