2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bebek arabası alacaklara tavsiyem yani benimkinde yoktu keske olsaydo dediğim. Çift taraflı kullanilmasi. Disarda hava iyi oluyo ama aşırı rüzgar falan anında yönünü degistirmek çok iyi olur. Mesela üsküdarda gitmiştik hava güzeldi ama soğuk da esiyordu gittiğimiz yönden çocuğum çok hastalanmıştı o an pişman olmuştuk ama hiç aklımıza gelmemişti öyle bi bebej arabası.

Ben ona da baktım çoğunda yoktu üst kısmını çıkarıp döndürülüyor çoğunda
360 derece dönenlere de iyi olmuyor diyorlardı ama tam bilmiyorum
Tutma yerinin öne arkaya geçmesi lazım

Ben ona da baktım çoğunda yoktu üst kısmını çıkarıp döndürülüyor çoğunda
360 derece dönenlere de iyi olmuyor diyorlardı ama tam bilmiyorum
Tutma yerinin öne arkaya geçmesi lazım
Evet çoğunda olmuyor nedense. Gezerken olsaydo dedigimiz çok oldu ama şuan ki bebek arabasında yok o özellik. Alır miyiz başka yeni bilemiyorum açıkçası.

Evet çoğunda olmuyor nedense. Gezerken olsaydo dedigimiz çok oldu ama şuan ki bebek arabasında yok o özellik. Alır miyiz başka yeni bilemiyorum açıkçası.
İşte esiniz yanınızdaysa o an çıkartıp cevirebilir, başka seçenek yok maalesef benim aldığımda da ayak örtüsü vardı tamamen kapanıyor ya o da işe yarar diye düşündüm
Fiyatlarda çok pahalı araba sağlam durumdaysa kullanırsınız olmadı

Canım biz aldık şubat ayında mamas papas strada modelini. Aynen bizimkide parçalanıyor tekerlekleri falan çıkıyor bi elimle bebeği tutup diğer elimle arabayı çok rahat katlayıp arabanın bagajına koyabiliyorsun ben bu özelliklerine çok dikkat ettim valla yalnız olunca kendi işimi kendim görebilmem lazım tek sorun bebek arabada arkada tek başına duracak mı bilemiyorum işte bize bir şoför lazım

Napalim artık örtü atariz üstüne tabi itarazi olmazsa evet araba iyi sağlam 10 çocuk büyütür diyorum. Işe yarar ayak örtüsü de baktım çok güzel görünüyor araba güzel günlerde kullansin bebiş insallah.

Ay pardon bi an unuttum
O modeli canlı olarak falan hiç görmedim zaten nasil yerdeysek doğru düzgün bebekçi yok
Memnun kaldıysan çok iyi yalnız kalınca mecbur kolaylık sağlayan bisey olması lazım ben genelde yürüyerek gezerim herhalde ehliyet varda Bayadır kullanmadım

Avakado lu tost nasıl yapiyosun belki öyle yiyebilriim

Sagolasin insallahh sağlam çıkar
Öyle ayrı rüzgarlık falan satılmiyor mu hiç bakmadım ama illaki vardır öyle ayrı alsan? Araba sağlamsa hiç gerek yok yenisine zaten fiyatlar aldı başını gitti o parayla başka ihtiyacını alırsın

Aslin da çadır mi desem kılıf mi desem saydam o varda hiç kullanmadik nedense şimdi aklıma geldi neden kullanmadık. Aslında olurmuş. Onu kullanırım aklıma geldikçe artık. Zatwn 3 çocukla pek de çıkıp gezmek hatta markete gitmek falan aklıma gelince bile imkansız geliyo

Yaa benim hamilelikten öncede gözümdeydi o marka takipliyordum hep aslında tasarımlarını beğeniyorum Birde çift taraflı kullanımda önemli yenidoğanda bize bakması lazım. Pusetle zaten bakıyorda arabaya geçincede 1 yaşına kadar bana baksın nolur nolmaz. Ben arabaya alıştıracağım çünkü izmirdeyiz her yere arabayla git gel yapıyoruz mecburen umarım sever.

Heh evet rüzgarlık herhalde o olur aslında ya öyle soğuk havada çok iyi olur engeller
Maşallahh Allah bağışlasın yavrularinizi
Allah kolaylık versin valla bi telaş olacağı kesinn

Reactions: Zzy
Bu arabaya takilanlardan değil mi oto koltuğu olarak kullanilanlardan? Civilde satıcı kadın dedi ki öyle kullanilmiyorsa zaten yasak kullanılması arabada dedi
Bende şuanlık Hatay'dayım ama memlekete gidersem veya yalnız burda kalırsam full yürüme olacak
Ama sen kendin süreceksen arabayı tabi sana dönük olması lazım ne olur ne olmaz

merhaba dün doktora gitmiştim cinsiyeti öğrenemedik. Var mıdır acaba bir fikri olan? Çok merak ediyorum bir de size sorayım dedim

Avakado lu tost nasıl yapiyosun belki öyle yiyebilriim
Canım kaşar ve cheddar peyniri koyup avokadoyu çatalla ezme gibi alıp ekmeğe yayıyorum. İstersen az ketçap vs ile tatlandırabilirsin ama sade de çok güzel oluyor ben seviyorum bu uyumu..
tavada yumurtaya da ekliyordum aklında olsun .

Geçen de yaptım Bi tarif avakadoyu ezip limon sıktım bide baharatlayip kızarmış ekmeğe sürdüm zor yedim biraz bide yumurtayla deniyim canım belki öyle yerim

Evet pusetler arabaya kemerle bağlanıyor ama şoför tarafına bakmıyor ters tarafa bakıyor yanına birinin oturması lazım yani. O yüzden oturmaya başlayınca bu ısofıx özelliği olan oto koltuğu almamız gerekecek eşim gidince bebek bana baksın diye. Puseti bebek arabasına takmak için aldım oturana kadar öyle kullanacağım. O süreye kadarda eşim yanımızda olur zaten arabada da kullanırız diye düşünüyorum beraber arkaya otururuz bebekle.

Bazı arabalarin pusetleri oto koltuğu olarak kullanılıyormuş, aldığınız arabanın puseti yok muydu ayrı mı almistiniz?
Aynen ilk zamanlar illaki insan lazım kusma vs olduğunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…