- 24 Ocak 2021
- 5.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.888
- 123
- 31
Onu görmedimEvet onu biliyorum, bazı bebek arabalarında pusetler oto koltuğu olarak da kullanılıyormuş, yani öne doğru bakarak onu demistim
Ben de sadece bı eşofman altı aldım pentiden, hala elime ulaşmadı, taytı da araştırıyorum hala, gerisi ihtiyaç oldukça almayı düşünüyorum. Yazı elbiseyle geçiririm muhtemelen..Kızlar ben kendime bir hamile taytı dışında hiçbir şey almadım şuan, o da pantolonlarımın düğmeleri kapanmıyor diye. Geç mi kaldım yahu
Çok hevesleniyorum siz böyle konuşunca
Kadin göstermişti ama şurdan takılıyor falan filan diye bende pek anlamamOnu görmedimnasıl oluyor ki ısofıxlı puset mi yanii oda zor olmaz mı sürekli arabaya tak çıkar bilemedim çünkü çıkartması çok zor diye duydum mağazada takıp çıkarıyorlarmış
Teşekkür ederim, ben 8 martta verdim bugün de sonuç belli oldu. Darısı size olsun en yakın zamanda güzel haberlerGözünüz aydınNe zaman vermiştiniz biz 3 martta verdik hala bekliyoruz bir türlü çıkmadı
Amin amin inşallah, hepimiz içinGözünüz aydın maşallah, darısı alınacak diğer güzel haberlere
Ah kasar peyniri yiyebilirmiyiz ?Ben doktoruma bulantı ve kokulardan dolayı et grubunu yiyemediğimi söyleyince bana bebek için en faydalı şeyler olarak;
ceviz, çiğ badem, muz, kaşar peynir, portakal suyu, pekmez, yumurta beyazı hangisni tüketebilrsen ondan ye demişti. Ben en rahat peynir ekmek yiyorm bi de kivi ,ne yiyebilirseniz onu yiyin bebek alacağını söke söke alır dedi.
3 ayda da 3,5 kilo aldım kusmalara rağmen çünkü hareketsizim hep yatıyorum bence çok ama doktor normal dediSuyu da içemiyorsanız içine elma dilimi salatalık ya da başka bi meyve katıp deneseniz ?
İlginç besafe falan göstermiştir diye düşünüyorum onlarda bebek arabasına uymuyor malesef başka açıkcası internette falanda göremedimKadin göstermişti ama şurdan takılıyor falan filan diye bende pek anlamam
Sonra dedi ki diğer pusetleri arabada kullanmak zaten yasak ceza yazıyorlar diye
Yaa bizimki niye olmadı acaba hangi ülkeye göndermiştinizTeşekkür ederim, ben 8 martta verdim bugün de sonuç belli oldu. Darısı size olsun en yakın zamanda güzel haberler
Gözünüz Aydın canım inanılmaz rahatlıyo insan cinsiyeti neymişHerkese iyi akşamlaaaarrr, bu akşam 1 haftadır beklediğimiz hayırlı haberi aldık çok şükür. Fetal dna sonucumuz negatif çıktı miniğimiz gayet sağlıklı Allahıma şükürler olsunhaberi alınca sevinçten ağladım, Allah herkese güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
Baharatlı hiç denemedim canım..Salata olarak tavsiyem ezip içine salatalık cherry domates kesip limon , zeytinyağı , nar ekşisi ve tuz gezdirip yiyorum.Geçen de yaptım Bi tarif avakadoyu ezip limon sıktım bide baharatlayip kızarmış ekmeğe sürdüm zor yedim biraz bide yumurtayla deniyim canım belki öyle yerim
İsofix yok . Kemerle bağlıyorsun . Benim kızın arabada ana kucağı da vardı . Bebek arabasından çıkarıp hop arabaya atıyordum . 5 ay idare etti 5.5 aylıkken oto koltuğuna geçmiştikOnu görmedimnasıl oluyor ki ısofıxlı puset mi yanii oda zor olmaz mı sürekli arabaya tak çıkar bilemedim çünkü çıkartması çok zor diye duydum mağazada takıp çıkarıyorlarmış
Bende yok diye biliyorum kemerli hepsi ve şoföre bakmıyor. Tam tersi bakanlar var diyince acaba dedim ısofıxlı puset mi varİsofix yok . Kemerle bağlıyorsun . Benim kızın arabada ana kucağı da vardı . Bebek arabasından çıkarıp hop arabaya atıyordum . 5 ay idare etti 5.5 aylıkken oto koltuğuna geçmiştik
Yaa bizimki niye olmadı acaba hangi ülkeye göndermiştiniz
Çok teşekkür ederim, hem de çok rahatlattı. Cinsiyeti doktorum ablama söyledi sadece parti organize yapacakmış bu hafta öyle öğreneceğiz, merakla bekliyoruz :)Gözünüz Aydın canım inanılmaz rahatlıyo insan cinsiyeti neymiş
Bizimki ağırdan alıyor galiba abdye yollamıştık bizde inşallah kan örneğinin başına bir iş gelmeden gitmiştir oralara kadarBiz Fransa'ya yolladık, eurofinse
Hiç merak etmeyin içinizi ferah tutun, ben kan verince kaç güne çıkar demiştim 12-13 dediler max ama 7-8 günde de çıkabilir dediler ki öyle oldu 1 hafta içinde çıktı sonuç. Tereddüt ediyorsanız eğer kan verdiğiniz yeri arayıp takip numarası isteyin ne durumda öğrenin ama bence yarın öbür gün çıkar sonuç hayırlısı ile inşallah, içinizi ferah tutunBizimki ağırdan alıyor galiba abdye yollamıştık bizde inşallah kan örneğinin başına bir iş gelmeden gitmiştir oralara kadar
Doktorun sekreterini aradım bugün henüz çıkmadı 15gün ortalama dedi bekleyeceğiz artık biraz daha hayırlısıyla negatif gelse içimiz rahatlayacakHiç merak etmeyin içinizi ferah tutun, ben kan verince kaç güne çıkar demiştim 12-13 dediler max ama 7-8 günde de çıkabilir dediler ki öyle oldu 1 hafta içinde çıktı sonuç. Tereddüt ediyorsanız eğer kan verdiğiniz yeri arayıp takip numarası isteyin ne durumda öğrenin ama bence yarın öbür gün çıkar sonuç hayırlısı ile inşallah, içinizi ferah tutun
Bi kaç model vardı burdan takılıyor falan diye gösteriyordu ama sonra da bebek arabasına geçiyordu prava model de vardı hatta bi taneİlginç besafe falan göstermiştir diye düşünüyorum onlarda bebek arabasına uymuyor malesef başka açıkcası internette falanda göremedim
Her laboratuvarın süreci farklı olabiliyor,Doktorun sekreterini aradım bugün henüz çıkmadı 15gün ortalama dedi bekleyeceğiz artık biraz daha hayırlısıyla negatif gelse içimiz rahatlayacak
Yok canım kemerle sabitleniyor onların hepsiBi kaç model vardı burdan takılıyor falan diye gösteriyordu ama sonra da bebek arabasına geçiyordu prava model de vardı hatta bi tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?