2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Evet onu biliyorum, bazı bebek arabalarında pusetler oto koltuğu olarak da kullanılıyormuş, yani öne doğru bakarak onu demistim
Onu görmedim nasıl oluyor ki ısofıxlı puset mi yanii oda zor olmaz mı sürekli arabaya tak çıkar bilemedim çünkü çıkartması çok zor diye duydum mağazada takıp çıkarıyorlarmış

Kızlar ben kendime bir hamile taytı dışında hiçbir şey almadım şuan, o da pantolonlarımın düğmeleri kapanmıyor diye. Geç mi kaldım yahu

Çok hevesleniyorum siz böyle konuşunca
Ben de sadece bı eşofman altı aldım pentiden, hala elime ulaşmadı, taytı da araştırıyorum hala, gerisi ihtiyaç oldukça almayı düşünüyorum. Yazı elbiseyle geçiririm muhtemelen..

Onu görmedim nasıl oluyor ki ısofıxlı puset mi yanii oda zor olmaz mı sürekli arabaya tak çıkar bilemedim çünkü çıkartması çok zor diye duydum mağazada takıp çıkarıyorlarmış
Kadin göstermişti ama şurdan takılıyor falan filan diye bende pek anlamam
Sonra dedi ki diğer pusetleri arabada kullanmak zaten yasak ceza yazıyorlar diye

Ah kasar peyniri yiyebilirmiyiz ?

Kizlar ben 12. Haftada gordum doktoru Birde 16.ci haftada gorcem artik cinsiyet o zamana kaldi rabbim nasip ederse
Bende atim bakin

Kadin göstermişti ama şurdan takılıyor falan filan diye bende pek anlamam
Sonra dedi ki diğer pusetleri arabada kullanmak zaten yasak ceza yazıyorlar diye
İlginç besafe falan göstermiştir diye düşünüyorum onlarda bebek arabasına uymuyor malesef başka açıkcası internette falanda göremedim

Gözünüz Aydın canım inanılmaz rahatlıyo insan cinsiyeti neymiş

Geçen de yaptım Bi tarif avakadoyu ezip limon sıktım bide baharatlayip kızarmış ekmeğe sürdüm zor yedim biraz bide yumurtayla deniyim canım belki öyle yerim
Baharatlı hiç denemedim canım..Salata olarak tavsiyem ezip içine salatalık cherry domates kesip limon , zeytinyağı , nar ekşisi ve tuz gezdirip yiyorum.
Avokado domates ve yağla aktive olan bir besin.
Tostta sevdim ben açıkçası . İlk Amsterdam’da bir tostçuda kahvaltı için denemiştim içinde kuru domates vardı tostun ilaveten.. şimdi bende tostu daha çok yapıyorum :)..

İsofix yok . Kemerle bağlıyorsun . Benim kızın arabada ana kucağı da vardı . Bebek arabasından çıkarıp hop arabaya atıyordum . 5 ay idare etti 5.5 aylıkken oto koltuğuna geçmiştik

İsofix yok . Kemerle bağlıyorsun . Benim kızın arabada ana kucağı da vardı . Bebek arabasından çıkarıp hop arabaya atıyordum . 5 ay idare etti 5.5 aylıkken oto koltuğuna geçmiştik
Bende yok diye biliyorum kemerli hepsi ve şoföre bakmıyor. Tam tersi bakanlar var diyince acaba dedim ısofıxlı puset mi var

Bizimki ağırdan alıyor galiba abdye yollamıştık bizde inşallah kan örneğinin başına bir iş gelmeden gitmiştir oralara kadar
Hiç merak etmeyin içinizi ferah tutun, ben kan verince kaç güne çıkar demiştim 12-13 dediler max ama 7-8 günde de çıkabilir dediler ki öyle oldu 1 hafta içinde çıktı sonuç. Tereddüt ediyorsanız eğer kan verdiğiniz yeri arayıp takip numarası isteyin ne durumda öğrenin ama bence yarın öbür gün çıkar sonuç hayırlısı ile inşallah, içinizi ferah tutun

Doktorun sekreterini aradım bugün henüz çıkmadı 15gün ortalama dedi bekleyeceğiz artık biraz daha hayırlısıyla negatif gelse içimiz rahatlayacak

İlginç besafe falan göstermiştir diye düşünüyorum onlarda bebek arabasına uymuyor malesef başka açıkcası internette falanda göremedim
Bi kaç model vardı burdan takılıyor falan diye gösteriyordu ama sonra da bebek arabasına geçiyordu prava model de vardı hatta bi tane

Doktorun sekreterini aradım bugün henüz çıkmadı 15gün ortalama dedi bekleyeceğiz artık biraz daha hayırlısıyla negatif gelse içimiz rahatlayacak
Her laboratuvarın süreci farklı olabiliyor,
Hiç kötü düşünmeyin iyii düşünün ki herşey iyi olsun inanıyorum ki negatif sonucu en kısa sürede alacak ve derin bir oh diyeceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…