2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Aman Allah korusun sende olmasın inşallah Bende ilişkiden olduğunu düşünüyorum çünkü doğum kanalına doğru ilerlemiş dedi. Yaptık bişeylerde diyemedim korktum birazda duyunca. Sık olmadığı sürece ve leke gelmediği sürece sıkıntı olmaz heralde.

Çok heyecanlı Anlayacağınızı düşündüğüne göre erkek mi acaba

Reactions: RAU
Ahahaha ben dün mesajdan sordum valla unutmuşum sormayı gittiğimde 19 undaydı dimi kontrolün kuzum cinsiyeti öğrenirsin sende söyler Dilek hanım bakalım sana ne diyecek

Bence erkek pipiyi çekti gibi geçti içimden hayırlısı olsun inşallah

Canım cok belli olmamıs ama kız olabilir

Senin içine ne doguyo. Çok heycanlı. Ben bu kadar heycanla gelemem herhalde. bize de yaz mutlaka

Havucu hic duymadim hemen alayim tesekkur ederim bu arada doktorumda cok memnun zayif hasta severim diyor ama ben üç gebelik geçirdim bu üçüncü yani yedi aya kadar hic kilo almiyorum bu sorun oluyo simdiden bi care bulmam lazim

Amin canım.Şu fotoğrafı görenler çok kibar duruyor kız heralde diyorlar
Evet evet kız gibi gerçekten kibarcık bendede var aynı fotodan mesela benimki tam erkek adam gibi çıkmış o fotodan bende erkek olduğunu anlamıştım Kız bebek çok istiyordum rabbim inşallah onuda 2.de tattırır Oğlan bebekte ayrı bi mutlulukmuş ama Rabbim herkese en hayırlısı ne ise onu nasip etsin

Eklentiler

• 20220316_195528.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 88
- Janna - canım bunda da mı anlasılmıyor sana zahmet bakar mısın tekrar

Eklentiler

• 7ED7CD79-A939-4264-BDCE-342374A6E31C.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 82
Kızlar ben de çıktım kontrolden her şey yolunda çok şükür
Doktor bu hafta kıza benzetti geçen hafta erkek bebeğe benziyor demişti kafalar karışık
Yaaaa kızdır o kız erkek olsa bu haftalar da kesin belli ediyor canim hayielisi olsun sağlıklı olsun da hiç fark etmez
kızım sağolsun yanımda yattığı için bizde adamla yan yana gelemiyoruz
Bizden bir tane daha benimde oğlum yatıyor eşimi de postaladik çocuk odasına ama bebek gelene kadar odasına alıştırmak lazim
Ben demiştimmm demicem
Hehh onu bende soracaktım jannam ne dedi diyecektim kız demişsin hiç sektirmedin heralde bebişim

Burada da durum aynı. Eşim kızın odada koltukta yatıyor kız bana yapışık vaziyette tek kişilik alanda yatıyoruz. Kızım önceden böyle değildi . 5 aylıkken odasına ayırmıştık ve başka yerde asla uyumazdı ben yanıma almak istesem bile.
Hollanda’ya gelince acayip bağlandı bana. Dibimden ayrılmıyor gece . Karnımdaki de mucize işte 1 defaya mahsus aşk meyvesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…