- 20 Haziran 2019
- 651
- 1.007
- 63
Aman Allah korusun sende olmasın inşallahKız deme öylee şimdii yedik bizde bi halt dün doktor öyle deyince aman Allah korusunAa 5lt şişe taşınırmı dikkat et kendine oda yapmış olabilirmi bilemedim ama ilişkiden olabilir diye düşündüm ya doktorun yasaklamasıda ondan oluyor zaten bilemem ya haftada 1 iyidir inşallah sıkıntı olmaz sık olmayınca
Çok heyecanlıYanii biz birlikte öğrenelim istedik o yüzden rica ettim, o da çok hoş karşıladı hatta parti mi yapacaksınız falan diye sorduUltrasona bakarken gözlerinizi kapatın dedi, sonra cinsiyetin fotografını çekti, anlamazsak diye kağıda da yazdı zarfa koyup kapattı. Muhakkak haber verirm
Ahahaha ben dün mesajdan sordum valla unutmuşum sormayı gittiğimdeAman Allah korusun sende olmasın inşallahBende ilişkiden olduğunu düşünüyorum çünkü doğum kanalına doğru ilerlemiş dedi. Yaptık bişeylerde diyemedim korktum birazda duyunca. Sık olmadığı sürece ve leke gelmediği sürece sıkıntı olmaz heralde.
Bence erkek pipiyi çekti gibi geçti içimden hayırlısı olsun inşallahYanii biz birlikte öğrenelim istedik o yüzden rica ettim, o da çok hoş karşıladı hatta parti mi yapacaksınız falan diye sorduUltrasona bakarken gözlerinizi kapatın dedi, sonra cinsiyetin fotografını çekti, anlamazsak diye kağıda da yazdı zarfa koyup kapattı. Muhakkak haber verirm
Canım cok belli olmamıs ama kız olabilirBen de bugün gittim doktor grevleri bitmiş çok şükür ama 2li testi biz yapmıyoruz perinatoloji den randevu al dedi şansıma bugüne başka bir hastaneden randevu buldum saat 3e ,hastane biraz uzak ama olsun haftası geçmeden detaylı bakılsın istiyorum.Buyuyor çok şükür ya 6cm ye yaklaşmış boyuNub belli olmamış sanırım ama - Janna - bir tahminin var mı
Eki Görüntüle 3027258
Evet evet bu cumartesi kontrolüm 12+5 te olacak. Çok heyecanlıyım günler geçmiyorAhahaha ben dün mesajdan sordum valla unutmuşum sormayı gittiğimde19 undaydı dimi kontrolün kuzum cinsiyeti öğrenirsin sende söyler Dilek hanım bakalım sana ne diyecek
Ay hadi bakalımm ne doğuyor içineEvet evet bu cumartesi kontrolüm 12+5 te olacak. Çok heyecanlıyım günler geçmiyor
Senin içine ne doguyo. Çok heycanlı. Ben bu kadar heycanla gelemem herhalde.Yanii biz birlikte öğrenelim istedik o yüzden rica ettim, o da çok hoş karşıladı hatta parti mi yapacaksınız falan diye sorduUltrasona bakarken gözlerinizi kapatın dedi, sonra cinsiyetin fotografını çekti, anlamazsak diye kağıda da yazdı zarfa koyup kapattı. Muhakkak haber verirm
İlk başlarda erkek doğuyordu rüyamda da erkek görmüştüm ama şimdi kız gibi geliyor sankiAy hadi bakalımm ne doğuyor içine
Benim içimede kız doğduu gönlünüze göre olur inşallahİlk başlarda erkek doğuyordu rüyamda da erkek görmüştüm ama şimdi kız gibi geliyor sanki
Havucu hic duymadim hemen alayim tesekkur ederim bu arada doktorumda cok memnun zayif hasta severim diyor ama ben üç gebelik geçirdim bu üçüncü yani yedi aya kadar hic kilo almiyorum bu sorun oluyo simdiden bi care bulmam lazimBenimki kilo alımı en az olsun istiyor ama bende aşırı iştahsızlık başladı dün gittiğimde böyle olmaz dedi mutlaka yemeli ve vitamin takviyelerini almalısın diyor.
Bebeğe kaşar ve havuç kilo aldırıyor diye biliyorum
Canım cok belli olmamıs ama kız olabilir
Amin canım.Şu fotoğrafı görenler çok kibar duruyor kız heralde diyorlarBenim içimede kız doğduu gönlünüze göre olur inşallah
Evet evet kız gibi gerçekten kibarcık bendede var aynı fotodan mesela benimki tam erkek adam gibi çıkmış o fotodan bende erkek olduğunu anlamıştımAmin canım.Şu fotoğrafı görenler çok kibar duruyor kız heralde diyorlar
Bana kız gibi geldi ama cokta belli olmuyorBizde tahmin alabilir miyiz sanırım bacak aramıza kordon girmiş ama yinede doktorum erkeğe bebzetmisti tam göremedi kordondan
Yaaaa kızdır o kız erkek olsa bu haftalar da kesin belli ediyor canim hayielisi olsun sağlıklı olsun da hiç fark etmezKızlar ben de çıktım kontrolden her şey yolunda çok şükür
Doktor bu hafta kıza benzetti geçen hafta erkek bebeğe benziyor demişti kafalar karışık
Bizden bir tane daha benimde oğlum yatıyor eşimi de postaladik çocuk odasınakızım sağolsun yanımda yattığı için bizde adamla yan yana gelemiyoruz
Hehh onu bende soracaktım jannam ne dedi diyecektim kız demişsin hiç sektirmedin heralde bebişimBen demiştimmm demicem
Küçük adam dedim birden içimden yaBizde tahmin alabilir miyiz sanırım bacak aramıza kordon girmiş ama yinede doktorum erkeğe bebzetmisti tam göremedi kordondan
Burada da durum aynı. Eşim kızın odada koltukta yatıyor kız bana yapışık vaziyette tek kişilik alanda yatıyoruz. Kızım önceden böyle değildi . 5 aylıkken odasına ayırmıştık ve başka yerde asla uyumazdı ben yanıma almak istesem bile.Yaaaa kızdır o kız erkek olsa bu haftalar da kesin belli ediyor canim hayielisi olsun sağlıklı olsun da hiç fark etmez
Bizden bir tane daha benimde oğlum yatıyor eşimi de postaladik çocuk odasınaama bebek gelene kadar odasına alıştırmak lazim
Hehh onu bende soracaktım jannam ne dedi diyecektim kız demişsin hiç sektirmedin heralde bebişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?