- 15 Ocak 2014
- 6.005
- 5.213
- 398
İnşallah geçecek tek tesellim. Kızım ben uyurken eve kolonya dökmüş mahvoldum geçmedi koku bir türlü üstelik grip olmuşum eşime izin al diyorum alamıyor napcam bilmiyorumBenim bugun yoktu gibi 12+2 ama dun felaketti.gun gün degisiyor.patates ayva iyi geliyor farkettimde.insallah gecicek
Kac haftalık ben böyle kafa karışıklığı olmasın diye 13.de gitmek istiyorum erken mi olurKızlar ben de çıktım kontrolden her şey yolunda çok şükür
Doktor bu hafta kıza benzetti geçen hafta erkek bebeğe benziyor demişti kafalar karışık
12. Haftada erkeğe benziyor demişti şimdi kıza benziyor genital bölge kısmı düz dedi ama yüzde yüz emin olarak söylemedi :)Kac haftalık ben böyle kafa karışıklığı olmasın diye 13.de gitmek istiyorum erken mi olur
Olabilir canım sen böyle diyince benimde aklım karıştı Diretk 14 demi gitsem bilemedim12. Haftada erkeğe benziyor demişti şimdi kıza benziyor genital bölge kısmı düz dedi ama yüzde yüz emin olarak söylemedi :)
Acaba kız kız mı diyorum bende çünkü erkek bebekler kendilerini hemen belli ediyorlarmış.
Dayanabilirsen bekle canım şimdi kaçsın tam olarak?Olabilir canım sen böyle diyince benimde aklım karıştı Diretk 14 demi gitsem bilemedim
Doktorum erkege benziyor dedi ama net olmasi icin 1 ay sonra gel dedi hala muallakta konuBence kıza benziyor sana ne lazım
Herkes kıza benzetti doktor erkege diyirKız bence nub aşağıda gibi çok anlamasam da öyle hissettim
Benim bulantılar gene açlığı tetikledi ne gariptir ki iştahım kesilmedi. Yiyememekte zor gerçekten . Ebe bana kusmaktan ya da yiyememekten iyidir demişti bulantım var dediğimdeBen bulantidan hic bisey yiyemiyordum aynaya bakinca ruh gibi hissediyorumsimdi yavas yavas yemeye basladim insallah biraz kilo alirim bende kuruyemis ve meyveye abanim bari
11+1 im canım planım 13 de gitmek ama 14 ü beklerim belkiDayanabilirsen bekle canım şimdi kaçsın tam olarak?
Dr dan daha iyi bilemeyiz ozaman öyledirHerkes kıza benzetti doktor erkege diyir
AminnnBen Kocaelideyim ama hastane için İstanbul da olabilir diyorum çünkü orda ssvd seçeneği daha çok. Dilerim ikimiz için de gerçek olur keşkesiz güzel bir doğum ❤
ben 6/7 haftalikken grip oldum zor gecti gecmis olsun mandalina portakal tuzlu suyla gargara doktoruna sor atesin cikarsa ne yapicaksin ben parol ictim sorup atesim cok yukselmesin diye38.5 lardaydi en yuksek.kokulara hassiyetim yok sadece kokan etler ve koyun peyniri gibi yogun seylere hassiyetim var çok şukur.12+3 bugun bulantim cok cok az demekki ümit varİnşallah geçecek tek tesellim. Kızım ben uyurken eve kolonya dökmüş mahvoldum geçmedi koku bir türlü üstelik grip olmuşum eşime izin al diyorum alamıyor napcam bilmiyorum
Dünden beri nub teorisine taktım baktım simdide nubu erkek gibi anlamaya başladım galiba bu iştenEki Görüntüle 3027053 sizce cinsiyeti neye benziyor
Saol canım şimdilik ateşim yok halsizlik ve baş ağrısı var kızımdan geçti kresten geldi sanırım. Bende birgun bulantım azaldı bitti yazabilcekmiyim sanki hiç geçmeyecek ben bu kadar zorunu görmedim oysaki ikinci gebelik sadakalar verecem bitince öyle zor şeyler yaşadımben 6/7 haftalikken grip oldum zor gecti gecmis olsun mandalina portakal tuzlu suyla gargara doktoruna sor atesin cikarsa ne yapicaksin ben parol ictim sorup atesim cok yukselmesin diye38.5 lardaydi en yuksek.kokulara hassiyetim yok sadece kokan etler ve koyun peyniri gibi yogun seylere hassiyetim var çok şukur.12+3 bugun bulantim cok cok az demekki ümit var
Bende oyleyim acken bulaniyor 3 saatte bir duba gibi oldum esim el veriyor koltuktan kalkarkenBenim bulantılar gene açlığı tetikledi ne gariptir ki iştahım kesilmedi. Yiyememekte zor gerçekten . Ebe bana kusmaktan ya da yiyememekten iyidir demişti bulantım var dediğimde
Biz bir yaramazlık yaptık korunmalı ertesi gün kontrolde kanama alanı çıktı kendimizi suçladık birbirimizi görünce kaçıyoruz artıkKızlaarr ilişki durumunuz ne durumda bize 3 ay yasaktı dün mesaj atıp sordum kanaman ağrın yoksa korunmalı olarak devam dedi 3 ay olduğu için yinede tedirginim ama adamda durmuyor bi şekilde idare ettikte şimdiye
ay ne güzsel anlatmissin canimSelamm hanımlar bugün kontrolden çıktık her şey çok yolundaymış 12cm olmuş bebiş, cinsiyeti de kağıda yazıp zarfa koydu akşam açacağız eşim gelincebu ay çok korkmuştum çok şükür sağlıklıymış. Kocaman olmuş minyatür bi bebek gibi. El parmakları bile belliydi tane tane
Biz en başından beri devam ettik. Bir kere zorladık heralde ki biraz kanama çıkmıştı ama doktor hiç sorun yok dedi. Hala daha normal düzenimizde yaşıyoruz çok şükür bişey olmuyo, kendini yoklarsın acı veriyo mu ağrın var mı zorlanıyo musun vs. Onun haricinde zorlamayacak şekilde hep devam etmeyi düşünüyorum benKızlaarr ilişki durumunuz ne durumda bize 3 ay yasaktı dün mesaj atıp sordum kanaman ağrın yoksa korunmalı olarak devam dedi 3 ay olduğu için yinede tedirginim ama adamda durmuyor bi şekilde idare ettikte şimdiye
Gerçekten bir ay çok uzun. Benim bir de plesentam bebeğin önünde yerleşmiş o yüzden 7. aya kadar hareketlerini de hissedemeyebilirsin dedi doktor. Ayda bir görmekten başka varlığından haberdar olamıyoruz insan merak ediyoay ne güzsel anlatmissin canimbenimde 16.hafta randevum 8 nisanda minyatur bebegimi görurum insallah 1 ay cok uzun geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?