2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Aa ne güzel bende mi öyle yaptirsam ki. Hafta gidicem inşallah bana da bi tahminde bulunur. Bize de şöyle muhakkak. Çok heycanlı

Selam kızlar
benim de kağıtta anterior plasenta yazıyor doktor açıklama yapmadı henüz ama araştırınca rahmin ön tarafına yerleşmiş sanırım bidahaki kontrolde bi sorun olur mu diye soracağım size birşey dedi mi bununla ilgili

Benimde plasenta prveria teşhisi konmuştu ilk hamileliğimde plasenta doğum kanalını tamamen kapatiyordu bunda da ihtimal var ama daha erken 20.haftalarda netleşiyor durum çünkü ozamana kadar bebek yukarı çıktıkça plasenta da yer değiştirebiliyor

teşekkür ederim fakat benim doktorum da çok yoğun kalp atışını dinlendikten sonra kendi ekibinden bir doktora yönlendirdi ama en azından olası bi sorunda yanımda olacak kadar yakın doğum fiyatını öğreneceğim 24 ünde kontrolüm var. Muhtemelen şehirden şehire değişiklik gösteriyordur.

- Janna - bende bir tahmin alabilir miyim

Kız deme öylee şimdii yedik bizde bi halt dün doktor öyle deyince aman Allah korusun Aa 5lt şişe taşınırmı dikkat et kendine oda yapmış olabilirmi bilemedim ama ilişkiden olabilir diye düşündüm ya doktorun yasaklamasıda ondan oluyor zaten bilemem ya haftada 1 iyidir inşallah sıkıntı olmaz sık olmayınca

Kesinleşene kadar alışverişi yasaklamış bebiş size resmen Bencede kız sanki erkek hemen belli ediyor kendini

Valla canım sende haklısın ben olsam bende kesinlikle yapmazdım öyle bi durumda ama evet ilişkinin iyi olduğunuda duymuştum bebeğe faydası oluyormuş diye sanki bi yerde denk gelmiştim herkes kendine göre belirliyor sanırım bende fazla aralıklarla bişey olmazsa olur gibi

Anladım canım bize başta her ihtimale karşı yasaklamıştı ama benim yine gözüm korkuyor kararında arayı uzatıp devam ederim heralde riske atmayım yine bu haftada zaten sancı oluyormuş şimdi herşeyi ona yorup kendimide strese sokmayım boş yere

Bende oyleyim acken bulaniyor 3 saatte bir duba gibi oldum esim el veriyor koltuktan kalkarken 6 aylik gibiyim artik saklanmiyor .benim istahim yok bulanti gitsin diye yiyorum
Benim Karin çıkmadı o kadar. Sadece pantolonlar sıkıyor az şişlik var. Çok ara dönem olduğundan gebe kıyafeti de giyemiyorum

Kesinleşene kadar alışverişi yasaklamış bebiş size resmen Bencede kız sanki erkek hemen belli ediyor kendini
Bu hafta geçen haftadan daha büyük ve söylenen tahmin daha doğrudur diye düşündüm ben de yalan yok

Bakalım sağlıklı olsun tabi ilk dileğim o ama insan merak da ediyor-Muş

Kızdır o canım yoksa belli ederdi erkek Gönlüne göre olsun
Kızlar ben de çıktım kontrolden her şey yolunda çok şükür
Doktor bu hafta kıza benzetti geçen hafta erkek bebeğe benziyor demişti kafalar karışık

Yok gayet normal dedi sadece bebeği daha geç hissedersiniz dedi bebeğin tekmeleriyle karnım arasında plasenta olduğu için. Ama bu iyi ya da kötü bi şey değil normal bişey dedi

Aa ne güzel bende mi öyle yaptirsam ki. Hafta gidicem inşallah bana da bi tahminde bulunur. Bize de şöyle muhakkak. Çok heycanlı
Yanii biz birlikte öğrenelim istedik o yüzden rica ettim, o da çok hoş karşıladı hatta parti mi yapacaksınız falan diye sordu Ultrasona bakarken gözlerinizi kapatın dedi, sonra cinsiyetin fotografını çekti, anlamazsak diye kağıda da yazdı zarfa koyup kapattı. Muhakkak haber verirm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…