- 20 Haziran 2019
- 651
- 1.007
- 63
Erkeğe benzettim amaCinsiyetini tahmin eder misiniz kızlar, 11+4 şuan.
Sağlıkla gelsin bebişlerimiz.
Genelde doktorum ilk seferde yaniliyormusDr dan daha iyi bilemeyiz ozaman öyledirhakkında hayırlısı olsun canım
Aa ne güzel bende mi öyle yaptirsam ki. Hafta gidicem inşallah bana da bi tahminde bulunur. Bize de şöyle muhakkak. Çok heycanlıSelamm hanımlar bugün kontrolden çıktık her şey çok yolundaymış 12cm olmuş bebiş, cinsiyeti de kağıda yazıp zarfa koydu akşam açacağız eşim gelincebu ay çok korkmuştum çok şükür sağlıklıymış. Kocaman olmuş minyatür bi bebek gibi. El parmakları bile belliydi tane tane
benim de kağıtta anterior plasenta yazıyor doktor açıklama yapmadı henüz ama araştırınca rahmin ön tarafına yerleşmiş sanırım bidahaki kontrolde bi sorun olur mu diye soracağım size birşey dedi mi bununla ilgiliGerçekten bir ay çok uzun. Benim bir de plesentam bebeğin önünde yerleşmiş o yüzden 7. aya kadar hareketlerini de hissedemeyebilirsin dedi doktor. Ayda bir görmekten başka varlığından haberdar olamıyoruz insan merak ediyoinşallah siz de güzel haberler alır fotograflarına da olsa kavusursunuz
Benimde plasenta prveria teşhisi konmuştu ilk hamileliğimde plasenta doğum kanalını tamamen kapatiyordu bunda da ihtimal var ama daha erken 20.haftalarda netleşiyor durum çünkü ozamana kadar bebek yukarı çıktıkça plasenta da yer değiştirebiliyorSelam kızlar
benim de kağıtta anterior plasenta yazıyor doktor açıklama yapmadı henüz ama araştırınca rahmin ön tarafına yerleşmiş sanırım bidahaki kontrolde bi sorun olur mu diye soracağım size birşey dedi mi bununla ilgili
teşekkür ederimİstanbulda Acıbademin kendi sigortası var artık onlar fiyat verdiler tabi hamılelık mevcut ıken verdikleri fiyat bu hamıle kalmadan once yapılan sıgortalarda kapsam farklılıkları olabiliyor benım dr um cok yoğun oldugu ıcın gebelık takıbı yapmadı ıkı ay sonra bırakıyor takibi aynı doktorda devam etmıs olmak çok güzel tebrik ederim hayırlı olsun :)
Ben de bugün gittim doktor grevleri bitmiş çok şükür ama 2li testi biz yapmıyoruz perinatoloji den randevu al dedi şansıma bugüne başka bir hastaneden randevu buldum saat 3e ,hastane biraz uzak ama olsun haftası geçmeden detaylı bakılsın istiyorum.Buyuyor çok şükür ya 6cm ye yaklaşmış boyuNub belli olmamış sanırım ama - Janna - bir tahminin var mı
Eki Görüntüle 3027258
Yok canım aç tok farketmiyor. Hayırlı sonuçlar alman dileğiyleİkili taramaya giden arkadaşlarim
Aç gitmemize gerek yok değil mi kan için ?
Kız deme öylee şimdii yedik bizde bi halt dün doktor öyle deyince aman Allah korusunBiz bir yaramazlık yaptık korunmalı ertesi gün kontrolde kanama alanı çıktı kendimizi suçladık birbirimizi görünce kaçıyoruz artıkAma kontrolden önce elimde 5lt zeytinyağı şişesiyle çok koşturmuştum acaba ondan mı oldu diye de düşündüm.
Kesinleşene kadar alışverişi yasaklamış bebiş size resmen12. Haftada erkeğe benziyor demişti şimdi kıza benziyor genital bölge kısmı düz dedi ama yüzde yüz emin olarak söylemedi :)
Acaba kız kız mı diyorum bende çünkü erkek bebekler kendilerini hemen belli ediyorlarmış.
Hayır aç tok farketmiyor.İkili taramaya giden arkadaşlarim
Aç gitmemize gerek yok değil mi kan için ?
Valla canım sende haklısın ben olsam bende kesinlikle yapmazdım öyle bi durumda ama evet ilişkinin iyi olduğunuda duymuştum bebeğe faydası oluyormuş diye sanki bi yerde denk gelmiştim herkes kendine göre belirliyor sanırım bende fazla aralıklarla bişey olmazsa olur gibiCanım serbest aslında eğer bir kanaman düşük riskin yoksa ama biz yeltenmedik hiç.
Kayıp yaşadığım İçin eşim de korkuyor açıkçası ve ben de istemiyorum şuan için.
Hatta ilişkinin iyi olduğunu söyledi bana doktorum ama bizde o cesaret nerde
Yakınlaşma olur oluyor tabi ama ilişki olarak olmadı bizim üzüm bir süre de olmaz gibi.
Anladım canım bize başta her ihtimale karşı yasaklamıştı ama benim yine gözüm korkuyor kararında arayı uzatıp devam ederim heralde riske atmayım yine bu haftada zaten sancı oluyormuş şimdi herşeyi ona yorup kendimide strese sokmayım boş yereBiz en başından beri devam ettik. Bir kere zorladık heralde ki biraz kanama çıkmıştı ama doktor hiç sorun yok dedi. Hala daha normal düzenimizde yaşıyoruz çok şükür bişey olmuyo, kendini yoklarsın acı veriyo mu ağrın var mı zorlanıyo musun vs. Onun haricinde zorlamayacak şekilde hep devam etmeyi düşünüyorum ben
Benim Karin çıkmadı o kadar. Sadece pantolonlar sıkıyor az şişlik var. Çok ara dönem olduğundan gebe kıyafeti de giyemiyorumBende oyleyim acken bulaniyor 3 saatte bir duba gibi oldum esim el veriyor koltuktan kalkarken6 aylik gibiyim artik saklanmiyor .benim istahim yok bulanti gitsin diye yiyorum
Bu hafta geçen haftadan daha büyük ve söylenen tahmin daha doğrudur diye düşündüm ben de yalan yokKesinleşene kadar alışverişi yasaklamış bebiş size resmenBencede kız sanki erkek hemen belli ediyor kendini
Kızlar ben de çıktım kontrolden her şey yolunda çok şükür
Doktor bu hafta kıza benzetti geçen hafta erkek bebeğe benziyor demişti kafalar karışık
Hayır aç tok farketmiyor.
Teşekkür ederimYok canım aç tok farketmiyor. Hayırlı sonuçlar alman dileğiyle
Yok gayet normal dedi sadece bebeği daha geç hissedersiniz dedi bebeğin tekmeleriyle karnım arasında plasenta olduğu için. Ama bu iyi ya da kötü bi şey değil normal bişey dediSelam kızlar
benim de kağıtta anterior plasenta yazıyor doktor açıklama yapmadı henüz ama araştırınca rahmin ön tarafına yerleşmiş sanırım bidahaki kontrolde bi sorun olur mu diye soracağım size birşey dedi mi bununla ilgili
Yanii biz birlikte öğrenelim istedik o yüzden rica ettim, o da çok hoş karşıladı hatta parti mi yapacaksınız falan diye sorduAa ne güzel bende mi öyle yaptirsam ki. Hafta gidicem inşallah bana da bi tahminde bulunur. Bize de şöyle muhakkak. Çok heycanlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?