İkili test için çikolata yedim muayeneden yarım saat önce ilk lokmayı aldım gidene kadar bir paket bitti, kliniğe gidince su içip, yürüyüş yapmam istendi, bı bes on dk da yürüdüm. Sonuç, bebiş fazla hareketli olunca görüntü alınamadıİkili test için de hareketli olması lazımmış sanırım, aklımda bulunsun öyle yapayım bende en son çikolata yiyip girmiştim karnımda toktu öylece duruyordu tam sonunda birden hareketlenmeye başlamıştı. Evet tahminde bulunuyorlar özellikle erkek olursa gösterirse falan herhalde, bir de 3 boyutlu muydu 4 mü onda bakıpta tahminde bulunabiliyorlarmis daha bana öyle hiç bakmadi bakalim
Yok ben tok gitmiştim zaten yazan arkadaş ac gidip cikolata yemisCanım kontrol öncesi çikolata ye evet ama aynı zamanda tok da ol.
Ben kontrole giderken bi paket çikolata yemiştim ama doktor bana yine de aç mısın diye sordu? Sonra bir kaç bir şey daha ye gel dedi. Pozisyonu baş aşağıydı bebeğin o yüzden bakamıyordu birde.
Hareketlerince doğru pozisyon yakalandı. Ne zaman kontrolün?
Bak burda da fazla hareket girmiş devreye:)İkili test için çikolata yedim muayeneden yarım saat önce ilk lokmayı aldım gidene kadar bir paket bitti, kliniğe gidince su içip, yürüyüş yapmam istendi, bı bes on dk da yürüdüm. Sonuç, bebiş fazla hareketli olunca görüntü alınamadıüzerine on dk oturarak bekledim poz verdi miniğim
Merhaba benim de her kontrolde kilo,nabiz ve tansiyon ölçümü yapılıyor.İlk trimester 700 Gr, ikinci trimester için aylık 1.5-2 kilo önerildi.Ben iki haftada 1.3 aldımKızlar yaklaşık hepimiz aynı haftalardayız. Acaba kilo alan var mı? Alanlar kaç kilo aldınız merak ediyorum. Benim doktorum Canan Karatay gibi kiloya aşırı karşı. Hemen tartıya alıyor gider gitmez psikolojim bozuldu
Karıştırmışım o zaman ben kuzum etiket yaptığın iyi olmuşYok ben tok gitmiştim zaten yazan arkadaş ac gidip cikolata yemisZeymuss0103
Benim ona rağmen uyuyor gibiydi hem toktum hem çikolata yemiştim, doktor karnimi bastirdikca uyandı sanırım. Sırtını döndüğünü gördüm bende ikili test ne kadar sürüyor ki bakması salı günü gidicem ama tok ve çikolatayla giderim yine. Bi de acaba vajinal bakar mı diyorum biemedim
Ben zaten küçüklüğümden beri tiksinirim kırmızı et hele hiç dokunamıyorum tavuğa biraz alistirmistim kendimi yiyordum hamilelikte en son temizlerken çok kötü oldum o oldu. Balıkta öyle zaten tiksindiklerimden iyice tiksindim sadecebende aynı senin gibi bulantı aşerme yokta ama balıktan çok tiksindim nedense ilk hamileliğimi öğrendiğimde haftada iki kere falan yedim şimdi görmek bile istemiyorum
aynen önemsemiyor galibaBence zaten zayıfsan pek önemsemiyor olabilir benim kendi kilomu tansiyonumu takip ettiğimi biliyor zaten zayıfım hiç kilo üzerine konuşmadık o yüzden.
bana dahaek takviye vermedi folik asitide daha kesmedi 14. haftaya kadar içcem galiba o zaman bidahaki randevuBen zaten küçüklüğümden beri tiksinirim kırmızı et hele hiç dokunamıyorum tavuğa biraz alistirmistim kendimi yiyordum hamilelikte en son temizlerken çok kötü oldum o oldu. Balıkta öyle zaten tiksindiklerimden iyice tiksindim sadece
Doktor da reGenesis verdi balıkta tuketmiyorum diye canim
Biraz bu miniklerinde keyfine bağlı herhaldeİkili test için çikolata yedim muayeneden yarım saat önce ilk lokmayı aldım gidene kadar bir paket bitti, kliniğe gidince su içip, yürüyüş yapmam istendi, bı bes on dk da yürüdüm. Sonuç, bebiş fazla hareketli olunca görüntü alınamadıüzerine on dk oturarak bekledim poz verdi miniğim
Olabilir canım ben acile gitmiştim orda kes artık dediler decavit yazdı 10+6 idi o gün. 11+2de doktora gittim o da bırak dedi balık yemiyorsan bunu vereyim dedi o şekilde oldu. Bende en az 12. Haftaya kadar kullanılıyor diye biliyordumbana dahaek takviye vermedi folik asitide daha kesmedi 14. haftaya kadar içcem galiba o zaman bidahaki randevu
Maşallah bi de meyve suyu diyorlar şekerden dolayı herhaldeBen girmeden yarım saat önce fıstıklı çikolata yemiştim kudur kudur kudurdu benim ki daha 10+2 günlüktü yeri de bol baya hareket etti
Oh ne güzel bakmış ikili test gibi olmuş zaten kan dışındaKarıştırmışım o zaman ben kuzum etiket yaptığın iyi olmuş
Ben ikili test yaptırmadım ama ilk 3 Aydan sonra detaylı organ muayenesi yaptı gibi bir şey oldu, tüm organlarına bakıyor anlatıyor herhangi bir sorun olup olmadığını söylüyor. Aynı zamanda plesantaya rahmin duruşuna rahim içi kan akışına falan hepsine bakıyor totalde bi 20 dk falan sürmüştür.
Benim rahmim ters olduğu İçin de biz çok net görüntü alamadık, sonra gittim bir şeyler yiyip yürüdüm doktorum vajinal bakmak istedi net görüntü almak İçin. Hatta eşim de vardı sordum rahatsız olur musun diye yok dedi:)
Biz alıştık da onlar İçin ne bileyim tuhaf sonuçta ben de gerildim az biraz.
Rahimdeki görüntü inanılmaz net ve daha büyük oluyor bu arada.
Şeker oynatıyor bence de evet daha karında şeker bağımlısı oldularMaşallah bi de meyve suyu diyorlar şekerden dolayı herhalde
Olsun kuzum sıkıntı değil nasipte ne varsa bakalım hayırlısıMavişim cevap veremedim bu saate kadar kusura bakma. Evet çıkıntı var ama acaba ne kordon mu yoksa başka bisey mi eğer nuba göre bakarsan aşağı doğru olursa kız diyorlar ama seninki de çok belli
Allah gönlünden geçeni nasip etsin inşallah
Nasıl hissediyorsun daha erken değil mi?Şeker oynatıyor bence de evet daha karında şeker bağımlısı oldularama ben fıstıklı şeyler yediğim de birşeyler hissediyordum evde o yüzden fıstıklı çikolata deneyeyim dedim işime yaradı gerçektende
Gönlünden gecen olsun canım insallahOlsun kuzum sıkıntı değil nasipte ne varsa bakalım hayırlısı
Erken ama ben gazdan farklı olduğunu düşünüyorum hafif pıt pıt gibi böyleNasıl hissediyorsun daha erken değil mi?
2. Cocuk mu? İlk hamileliklerde çok zor diyorlar özellikle, en erken 18. Hafta falan diyorlar bilemiyorum ki ben daha bisey hissetmedim 12. Haftadayim daha olmaz sanırımErken ama ben gazdan farklı olduğunu düşünüyorum hafif pıt pıt gibi böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?