2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
İkili test için çikolata yedim muayeneden yarım saat önce ilk lokmayı aldım gidene kadar bir paket bitti, kliniğe gidince su içip, yürüyüş yapmam istendi, bı bes on dk da yürüdüm. Sonuç, bebiş fazla hareketli olunca görüntü alınamadıüzerine on dk oturarak bekledim poz verdi miniğim

Yok ben tok gitmiştim zaten yazan arkadaş ac gidip cikolata yemis Zeymuss0103
Benim ona rağmen uyuyor gibiydi hem toktum hem çikolata yemiştim, doktor karnimi bastirdikca uyandı sanırım. Sırtını döndüğünü gördüm bende ikili test ne kadar sürüyor ki bakması salı günü gidicem ama tok ve çikolatayla giderim yine. Bi de acaba vajinal bakar mı diyorum biemedim

Bak burda da fazla hareket girmiş devreye:)
Her kural herkeste işlemiyor gerçekten onu görüyoruz her seferinde.

Merhaba benim de her kontrolde kilo,nabiz ve tansiyon ölçümü yapılıyor.İlk trimester 700 Gr, ikinci trimester için aylık 1.5-2 kilo önerildi.Ben iki haftada 1.3 aldım Son aylarda epey alicaz, sağlıklı beslenme ile alınan kilolar bence çok önemli değil ama tatlı ve karbonhidrat fazlalığına dikkat edilmeli diye düşünüyorum.
...

Karıştırmışım o zaman ben kuzum etiket yaptığın iyi olmuş

Ben ikili test yaptırmadım ama ilk 3 Aydan sonra detaylı organ muayenesi yaptı gibi bir şey oldu, tüm organlarına bakıyor anlatıyor herhangi bir sorun olup olmadığını söylüyor. Aynı zamanda plesantaya rahmin duruşuna rahim içi kan akışına falan hepsine bakıyor totalde bi 20 dk falan sürmüştür.
Benim rahmim ters olduğu İçin de biz çok net görüntü alamadık, sonra gittim bir şeyler yiyip yürüdüm doktorum vajinal bakmak istedi net görüntü almak İçin. Hatta eşim de vardı sordum rahatsız olur musun diye yok dedi:)
Biz alıştık da onlar İçin ne bileyim tuhaf sonuçta ben de gerildim az biraz.
Rahimdeki görüntü inanılmaz net ve daha büyük oluyor bu arada.

bende aynı senin gibi bulantı aşerme yokta ama balıktan çok tiksindim nedense ilk hamileliğimi öğrendiğimde haftada iki kere falan yedim şimdi görmek bile istemiyorum
Ben zaten küçüklüğümden beri tiksinirim kırmızı et hele hiç dokunamıyorum tavuğa biraz alistirmistim kendimi yiyordum hamilelikte en son temizlerken çok kötü oldum o oldu. Balıkta öyle zaten tiksindiklerimden iyice tiksindim sadece
Doktor da reGenesis verdi balıkta tuketmiyorum diye canim

bana dahaek takviye vermedi folik asitide daha kesmedi 14. haftaya kadar içcem galiba o zaman bidahaki randevu

Biraz bu miniklerinde keyfine bağlı herhalde bende yarim saat önce çikolata yedim karnım toktu ilk yatıyordu doktor karnıma biraz bastirdikca hareket etti. Ama o kontrolden 2 gün önce acile gitmiştim bisey de yemedim yani hareket ediyordu orta hızda. Bakalım keyfine nasil gelirse o gün
Yine ben tok giderim çikolatayı da yerim ne olur olmaz

Ben girmeden yarım saat önce fıstıklı çikolata yemiştim kudur kudur kudurdu benim ki daha 10+2 günlüktü yeri de bol baya hareket etti

bana dahaek takviye vermedi folik asitide daha kesmedi 14. haftaya kadar içcem galiba o zaman bidahaki randevu
Olabilir canım ben acile gitmiştim orda kes artık dediler decavit yazdı 10+6 idi o gün. 11+2de doktora gittim o da bırak dedi balık yemiyorsan bunu vereyim dedi o şekilde oldu. Bende en az 12. Haftaya kadar kullanılıyor diye biliyordum
Gerçi 1 yıldır folik asit kullanıyorum vücutta depolaniyor mu bilmiyorum ama zaten kullanıyordum yani hamile kaldığım ayda

Arkadaşlar bu görünen çıkıntı nub olabilir mi sizce 10+2 günlük daha çünkü ölçüme göre 10+5 10+6 dedi doktor yoksa kordon falan mı ben anlayamadım tecrübeli arkadaşların fikrini almak isterim

Eklentiler

• 9FA9DA83-4866-4DAD-92A4-F6E6C8B87CE9.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 68
Oh ne güzel bakmış ikili test gibi olmuş zaten kan dışında maşallah sağlıkla gelsin minik. Benimde rahmim ters ya o yüzden dedim sana öyle mi bakar acaba diye, keşke öyle baksa o zaman ben bi sorayım ekranda insan gördüğünü illaki unutuyor kağıtta da hiç net değildi en son ya. Belki ikili test bahanesine bakar ama inşallah unutmazsam ben yine sorucam. Benim doktor zaten en son alıyor eşleri vajinal bakıyorsa da içeri almıyor. Ve aşırı kalabalık biri icerde muayene olurken diğer sıradaki hasta sekreterin orda bekliyor hiç yalnız kalıyor gibi olmuyor zaten. Bu yüzden de acele gibi geliyor herseyi sormayi unutuyorum ister istemez bende acele ediyorum hemen giyineyim çıkayım falan diye

Maşallah bi de meyve suyu diyorlar şekerden dolayı herhalde
Şeker oynatıyor bence de evet daha karında şeker bağımlısı oldular ama ben fıstıklı şeyler yediğim de birşeyler hissediyordum evde o yüzden fıstıklı çikolata deneyeyim dedim işime yaradı gerçektende

Olsun kuzum sıkıntı değil nasipte ne varsa bakalım hayırlısı

Nasıl hissediyorsun daha erken değil mi?

Olsun kuzum sıkıntı değil nasipte ne varsa bakalım hayırlısı
Gönlünden gecen olsun canım insallah
Dün happymom forumunda bisey gördüm, 19. Haftada pipi diye gösterip doktor fotoğrafını çekmiş erkek demis yani, kadın sonra detaylı ultrasona girmiş 20.haftada hayır bu kız diyip rahmini falan her yerini göstermiş diğer doktor. Kadında ilk erkek diye herseyi almış tabi. O ultrason fotosunu da koymuş bildiğin pipi Ben artık korkmaya başladım bu tahminlerden baya bi süre bisey almamak lazım

Erken ama ben gazdan farklı olduğunu düşünüyorum hafif pıt pıt gibi böyle
2. Cocuk mu? İlk hamileliklerde çok zor diyorlar özellikle, en erken 18. Hafta falan diyorlar bilemiyorum ki ben daha bisey hissetmedim 12. Haftadayim daha olmaz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…