Hiç bişey kitapta yazdığı gibi yapamıyorsun canim bı bakıyorsun ki kendi tecrubenj kendin edinmissin alismissin bileBende yenidoğan bakımıyla ilgili güncel bilgiler içeren bir kitap arıyorum birkaç tane önerdiler bu hafta alacağım birini. Çoğunda eski bilgiler var diyorlar bakalım
Aboww o daha fena yaa bizim de burda bı tanıdığa hep erkek demişler bı doğuyor kızGönlünden gecen olsun canım insallah
Dün happymom forumunda bisey gördüm, 19. Haftada pipi diye gösterip doktor fotoğrafını çekmiş erkek demis yani, kadın sonra detaylı ultrasona girmiş 20.haftada hayır bu kız diyip rahmini falan her yerini göstermiş diğer doktor. Kadında ilk erkek diye herseyi almış tabi. O ultrason fotosunu da koymuş bildiğin pipiBen artık korkmaya başladım bu tahminlerden baya bi süre bisey almamak lazım
Bende bu aralar bir pıt pıt hissediyorum ama emin de olamıyorum nedenseErken ama ben gazdan farklı olduğunu düşünüyorum hafif pıt pıt gibi böyle
Evet öyle diyorlar ama yinede ilk olunca tecrübesizlik malum biraz bilinçlenmekte fayda vardır herhaldeHiç bişey kitapta yazdığı gibi yapamıyorsun canim bı bakıyorsun ki kendi tecrubenj kendin edinmissin alismissin bile
Aynen canım olmuyor valla bakliyatlardan sanırım ordan yiyip dengelersin demişti ebe.Insallah canim bende et cok yiyemiyorum
Napalim artik yiyebildigimiz kadar zorlamayla olmuyor
Ay kasik agrisi olsa da korkunc olmasa da odainsallah hep iyi olsunlar
Yaaa kesinlikle öyle canım oğlum 40 gün gece uyumadı gaz sancısı başladı mı susturamiuorduk o ağlıyordu ben ağlıyordum şimdi hatırlayınca çok komik geliyorEvet öyle diyorlar ama yinede ilk olunca tecrübesizlik malum biraz bilinçlenmekte fayda vardır herhalde
Valla cok fena insan illaki bisey alıyor birde parça parça alıyorsun hadi doğsun hepsini bir alayım demek için de imkan lazım. Ama illaki alınıyor cok zor ya inşallah başımıza gelmezAboww o daha fena yaa bizim de burda bı tanıdığa hep erkek demişler bı doğuyor kızinsan şok olur bu bebek benim değil bile der yani gönlümden geçen kız ama sağlıklısı tabiki de ikisi de çok seviliyor canından can
Bende bu aralar bir pıt pıt hissediyorum ama emin de olamıyorum nedense
Bende yenidoğan bakımıyla ilgili güncel bilgiler içeren bir kitap arıyorum birkaç tane önerdiler bu hafta alacağım birini. Çoğunda eski bilgiler var diyorlar bakalım
Evet benim bi arkadaşım da öyle demişti o kadar kitap okuduk ama çocuk kendi kurallarını kendi belirliyor diye :)Hiç bişey kitapta yazdığı gibi yapamıyorsun canim bı bakıyorsun ki kendi tecrubenj kendin edinmissin alismissin bile
Sayınız 5 imiş . Hamile kaldığın ay Kasımsa erkek, Aralık ve ya Ocak , ise kız çıkıyor.Canim yaptim ama emin deilim acaba dogrumu bana yapabilirmisin anne eylul baba mayis
Yaaa kesinlikle öyle canım oğlum 40 gün gece uyumadı gaz sancısı başladı mı susturamiuorduk o ağlıyordu ben ağlıyordum şimdi hatırlayınca çok komik geliyor
Bende korkuyorum kolik bebek olmasından ama hayırlısı artık bakalımEvet benim bi arkadaşım da öyle demişti o kadar kitap okuduk ama çocuk kendi kurallarını kendi belirliyor diye :)
Ama bizde sıfır tecrübe ya mavişçim hiç yoktan alt beyne gitsin okuduklarımız bir yerde lazım olur belki.
Benfetal dna testi yaptıran var mı kızlar
Aralik canim cok tesekkur ederimSayınız 5 imiş . Hamile kaldığın ay Kasımsa erkek, Aralık ve ya Ocak , ise kız çıkıyor.
Peki dogru cikiyormuSayınız 5 imiş . Hamile kaldığın ay Kasımsa erkek, Aralık ve ya Ocak , ise kız çıkıyor.
Benimki tuttu bu Sefer , ama oglumda görseydim bu tabloyu, tutmayacakmış. Eğlencelik şeyler bunlar. Çok ciddiye almamak lazım.Peki dogru cikiyormu
Aynen canım olmuyor valla bakliyatlardan sanırım ordan yiyip dengelersin demişti ebe.
Bazen öyle bi giriyor ki ağrı yani çığlık atıyorum ilk gebelik diye herhalde canım karnımın gerildigini bile hissediyorum
Benimki tuttu bu Sefer , ama oglumda görseydim bu tabloyu, tutmayacakmış. Eğlencelik şeyler bunlar. Çok ciddiye almamak lazım.Cinsiyeti, Fetal DNA testi ile öğrenenler , sağlamasını yapıyor diyelim.
Tesekkur ederim canim allahtan hayirlisi sag salim gelsinlerdeBenimki tuttu bu Sefer , ama oglumda görseydim bu tabloyu, tutmayacakmış. Eğlencelik şeyler bunlar. Çok ciddiye almamak lazım.Cinsiyeti, Fetal DNA testi ile öğrenenler , sağlamasını yapıyor diyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?