- 17 Şubat 2020
- 10.722
- 28.210
- 598
Ah demek psikolojik oluyor buSorma bugun komşuya gittim kimseye gebe oldugumu soylemedim ama azcikta olsa gobek belli bende farketmeden icime cekiyomusum
Peki akintin nasil dilosGittim bugün alttan baktı akıntıyı söyleyince bi sorun görünmüyor şimdilik dedi suyuna baktı sanırım, dünden beri de gelmedi inşallah devam etmezz
Canımmmarketlerde dondurulmusu oluyor en azından yemıs olursun aynı lezzetı olmasada
Canım buda taşınıyor mutfaga salona geçerken kediciklerim var 2tane ondan yerden yüksek olsun dedm birde sagı solu kapalı anakucagı daha yakın yere ondan bumu olsa acaba dedm.Ana kucağı daha kullanışlı olmaz mı ya mesela mutfakta işim varken bi yandan yanımda olması benim için daha iyi olur. Kendinden sallananlardan olsa zaten dadından yenmez. Bebekler bi süre sonra görmeden durmuyorlar.
Hareketlerini hissetmeye başladınız mı acabaKızlar merhabaa 17. Haftada selamlaar. 3 hafta sonra ayrıntılı ultrasona gireceğim. Demir hapı, magnezyuma basladımm bugün.
Ufak tefek seyirme gibi hissediyorum bir şeyler ama hamile olduğumu bilmesem farkında olmam benceHareketlerini hissetmeye başladınız mı acaba
Hahaha ya kahkaha attım
İzmir'de olsanız Nizami Manav'da her türlü meyve bulunuyor,bu konuda meşhur bı yer. Umarım en kısa sürede bulursunuz.Yaa masallahherkesin degisik bir tiksinme sekli var cok ilginc bende sudan tiksiniyordum sukur geciyor yeni yeni
Visneye aserdim tabi hic biryerde yok kaldi icimde ruyalarimdan cikmiyoraylik beklemek cok uzun en guzelini yapmissiniz doktor tatile gitti benimki ayligida gecti resmen 1 Ay on gun sonraya verdi bakalim nasil gececek
Yok bende hissedemiyorum daha ama karnım çıkmaya başladı. Arkadaşım 15te hissetmiştim ben dedi geçen gün sizinde daha büyük diye merak ettimUfak tefek seyirme gibi hissediyorum bir şeyler ama hamile olduğumu bilmesem farkında olmam bencesiz hissediyor musunuz?
Hmm olabilir senin durumunda. Aslında bebeğe göre değişiyor. Beşikte duran bi bebekse kolay olabilir dediğim gibi içinde durur mu onu bilemedimCanım buda taşınıyor mutfaga salona geçerken kediciklerim var 2tane ondan yerden yüksek olsun dedm birde sagı solu kapalı anakucagı daha yakın yere ondan bumu olsa acaba dedm.
Kargo yapiyormu bakim cumartesi gunu de bulamazsak Kargoyla tiklayim diyorumİzmir'de olsanız Nizami Manav'da her türlü meyve bulunuyor,bu konuda meşhur bı yer. Umarım en kısa sürede bulursunuz.
Bende bunu düşünüyorum canım salonda yanımızdayken buna koyarız daha rahat ana kucağına göre benceKızlar ana kucagı yerine bundan almayı düşünüyorum kolaylıkla heryere taşıyabilmek için bide yerden yüksek olmasını istedim kullananı gördünüzmü veya ilk bebişlerinizde kullandınız mı.
Ayyy valla ben de araştırıyorum ama dediğim bu işte genetik de çok etkili oluyormuş. Yani birine iyi gelen diğerine gelmeyebilir artık kumar oynayacağız ya herro ya merroHaha valla biz böyle kıtlamalık yağlanıyoruz da yazın nasıl dayanıcaz bilemiyorum. Hiç de sevmem yağ kullanmayı ama çatlaktansa bikaç ay idare etmeyi tercih ederim. Kakao yağını bikaç kişiden daha duydum araştırırken uygun da fiyatı belki bir o bir başka ürün deneyebilirim. Sen daha garantilisini bulursan tavsiyelere açığım
Üzüldüm bak buna ben de eşime alması için bak bu güzel bunu almazsan buruşurum seanslarına başlamıştım.
Sağol canım herhalde öyledir20.hafta da çağırdı canim değişiklik gösterebilir
Şu cicilere bak yaaaEvet ya dünde aynısı bana oldu parmakla sayıp durdumalıyormusın bişiler bn gene dayanamayıp 3 4 parca bişiler aldım bugün çıtçıtlı badi alt eşortmanlarndan corap filan
En mantıklısı olan bı yerden kargo bence de. Instagram'daki bir fotoda numarası yazıyor bır sorun isterseniz.Kargo yapiyormu bakim cumartesi gunu de bulamazsak Kargoyla tiklayim diyorum
Su gibi geliyordu canım bildiğin önce damla damla dünde biraz fazla olmuştuAh demek psikolojik oluyor bu
Peki akintin nasil dilos
Kuzum baktim onu dahi bulamadim
Yaa şu muslin tulumda benim de gözüm var. Deniz kenarında hasır şapkayla kombin yapıp foto cekmelikŞu cicilere bak yaaabende bugün bunu ve 6 tane beyaz zıbın aldım 3 tane yeni doğan 3 tanesi de 3 ay için, kız şeylerine elim gitti de bi bunu aldım dayanamayıp 9 ay olanı aldım yaza giysin diye
Daha tam belli olmadan almayayım dedim haftaya gideyim de kesin konuşursa
Yaa teşekkür ederimYaa şu muslin tulumda benim de gözüm var. Deniz kenarında hasır şapkayla kombin yapıp foto cekmelikGüzel günlerde giysin minnoş
Cok tesekkur ederimEn mantıklısı olan bı yerden kargo bence de. Instagram'daki bir fotoda numarası yazıyor bır sorun isterseniz.
Yaa Ay o degisikmis ne dedi Peki ?Su gibi geliyordu canım bildiğin önce damla damla dünde biraz fazla olmuştu
Ben senin ne demek istediğini anladım canım, ben de farkında olmadan göbeğimi içeri çekiyorum sankiKizlar ya degisik bir soru sorcam ama nasil soracagimi bilmiyorum
Karnimi rahat birakirsam biraz buyudugunu hissediyorum ama farkinda olmasam hep sanki sikiyormusum gibi geliyor
Sizde de oluyormuumarim anlatabilmisimdir
Birde Kizlar artik hic bir belirti olmadigi icin hamilelikte kaygi basliyor bende
Iyimi hersey yolunda mi
Agrim yok neden var neden gibi birsuru
Herkes cinsiyet merak ediyor ben etmiyorum neddn
Ya hep kotu sey olacak hissi var artik bas edemiyorum
9 ay dayanabilirim insallah
Sizde de boylemi aceba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?