2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Sorma bugun komşuya gittim kimseye gebe oldugumu soylemedim ama azcikta olsa gobek belli bende farketmeden icime cekiyomusum
Ah demek psikolojik oluyor bu
Gittim bugün alttan baktı akıntıyı söyleyince bi sorun görünmüyor şimdilik dedi suyuna baktı sanırım, dünden beri de gelmedi inşallah devam etmezz
Peki akintin nasil dilos
Canımmmarketlerde dondurulmusu oluyor en azından yemıs olursun aynı lezzetı olmasada

Kuzum baktim onu dahi bulamadim

Canım buda taşınıyor mutfaga salona geçerken kediciklerim var 2tane ondan yerden yüksek olsun dedm birde sagı solu kapalı anakucagı daha yakın yere ondan bumu olsa acaba dedm.

Merhaba kan sulandırıcı kullanıyorum. kayıplarımız olmuştu. bir yaşayan oğlum var. 12+2 de serklaj oldum .

Bu hafta sonu kontrolde de inşallah sağlıkla cinsiyeti öğreniriz

Reactions: Zzy
İzmir'de olsanız Nizami Manav'da her türlü meyve bulunuyor,bu konuda meşhur bı yer. Umarım en kısa sürede bulursunuz.

Ufak tefek seyirme gibi hissediyorum bir şeyler ama hamile olduğumu bilmesem farkında olmam bence siz hissediyor musunuz?
Yok bende hissedemiyorum daha ama karnım çıkmaya başladı. Arkadaşım 15te hissetmiştim ben dedi geçen gün sizinde daha büyük diye merak ettim

Canım buda taşınıyor mutfaga salona geçerken kediciklerim var 2tane ondan yerden yüksek olsun dedm birde sagı solu kapalı anakucagı daha yakın yere ondan bumu olsa acaba dedm.
Hmm olabilir senin durumunda. Aslında bebeğe göre değişiyor. Beşikte duran bi bebekse kolay olabilir dediğim gibi içinde durur mu onu bilemedim

Bende bunu düşünüyorum canım salonda yanımızdayken buna koyarız daha rahat ana kucağına göre bence

Ayyy valla ben de araştırıyorum ama dediğim bu işte genetik de çok etkili oluyormuş. Yani birine iyi gelen diğerine gelmeyebilir artık kumar oynayacağız ya herro ya merro yazı düşünmek bile istemiyorum Mustela konusunda da siz de bakın araştırın isterseniz belki size iyi gelir

Evet ya dünde aynısı bana oldu parmakla sayıp durdum alıyormusın bişiler bn gene dayanamayıp 3 4 parca bişiler aldım bugün çıtçıtlı badi alt eşortmanlarndan corap filan
Şu cicilere bak yaaa bende bugün bunu ve 6 tane beyaz zıbın aldım 3 tane yeni doğan 3 tanesi de 3 ay için, kız şeylerine elim gitti de bi bunu aldım dayanamayıp 9 ay olanı aldım yaza giysin diye
Daha tam belli olmadan almayayım dedim haftaya gideyim de kesin konuşursa

Eklentiler

• 20220322_203148.webp
    62,5 KB · Görüntüleme: 75
Yaa şu muslin tulumda benim de gözüm var. Deniz kenarında hasır şapkayla kombin yapıp foto cekmelik Güzel günlerde giysin minnoş

Ben senin ne demek istediğini anladım canım, ben de farkında olmadan göbeğimi içeri çekiyorum sanki

Genelde göbeğim dümdüz olur özellikle sabahları ama kilo almaya başladıktan sonra ufak bir göbüşüm oluşmuştu, o dönem hep geri çekip yürürdüm ondan mı kaldı nedir.
Salsam göbek çıkmış gibi. Bugün 13+5 oldum artık normaldir göbek çıkması salmam lazım :)

Kötü bir şey olacak hissi bende de var, bence buradaki pek çok arkadaşta var ama ben 3 ayı geçirince bi tık daha rahatladım gibi oldu. Bundan sonraki kontrollerim de biraz aralıklı artık bakalım nasıl sabredecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…