2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Rengine bayıldım eline geldiginde al nasıl olsa sonra giyecek kaç oluyorsun birdaha gittiginde

Gorumcem bundan aldı çok memnun kaldı ayaklanana kadar kullandı her odaya kolayca taşımak benimde hoşuma gitmişti
Eltimde ilk bebeğine bir hevesle cafcaflı besik aldı ama bebek yatmadı sonradan o da bundan aldı
Bende bundan dusunuyroum sonrada montesorri alirim

Evet ya dünde aynısı bana oldu parmakla sayıp durdum alıyormusın bişiler bn gene dayanamayıp 3 4 parca bişiler aldım bugün çıtçıtlı badi alt eşortmanlarndan corap filan
Coo güzelleler. Çok iyi yapmışsın canım. Benim 2. Çocuk da eylülde doğmuştu böyle uzun kol badi yetiyordu

Müslim tulum çok güzel gerçekten Bende alacağım örtülerinden falanda çok kullanışlı oluyor diyorlar. Benim arkadaşımda böyle aldı yaza diye bebek tosun gibi 6aylık şu an 1 yaş giyiyor

Benimde fetal doppler im var.Covid pozitifim şuan dün doktorum kan sulandırıcı iğne yazdı onu kullanıyorum. Öksürürken çok kasıyorum karnımı bişey olacak diye korktum doppler le yerini bulamadım eşim buldu duyduk pıt pıt ları çok rahatladım. Güzel bişey evde böyle duyma imkanın olması içi rahatlıyor insanın

Coo güzelleler. Çok iyi yapmışsın canım. Benim 2. Çocuk da eylülde doğmuştu böyle uzun kol badi yetiyordu
Canım ne kadar daha alayım kaç aylık alayım tam kestiremiyorum sen daha iiyi bilirsin önerin nedir

Rengine bayıldım eline geldiginde al nasıl olsa sonra giyecek kaç oluyorsun birdaha gittiginde
1 hafta sonra sonuç çıkıyor o zaman gel bakalım dedi takvime göre 13+3 olacak cinsiyete tam bisey demedi ya o yüzden frenliyorum kendimi

Müslim tulum çok güzel gerçekten Bende alacağım örtülerinden falanda çok kullanışlı oluyor diyorlar. Benim arkadaşımda böyle aldı yaza diye bebek tosun gibi 6aylık şu an 1 yaş giyiyor
Evet ben aldım iki tane örtüsünden her türlü işi görüyor cidden bebek arabasının üstünü ört biraz büyüyünce altına ser yazın kullan vs vs. Çok amaçlı
Masallahh olsaydı 12 ay olanı alacaktım yoktu aklıma gelmedi değil o ihtimal

Canım ne kadar daha alayım kaç aylık alayım tam kestiremiyorum sen daha iiyi bilirsin önerin nedir
Havalar da nasıl gider bilmiyorum ki tam. Ben böyle tek uzun kol badi giydiriyordum baktım hafid serin penye yelekler var onlardan giydiriyordum üstüne de. Altına öyle öyle o şekil bi alt.ince uzun kollu tişört deniliyor onlardan almıştım bide. Gerekirse yine üstüne penye yelek. Yarın insalah cinsiyeti ogrenirsem hemen başlıcam almaya. Neler aldigimi buraya da atarım. 1 tane hastane çıkışı almayı düşünüyorum. Sonra hep tulum. Ben genel de bode tulum aldım tulum giydirdim güzle oluyordu kucağa alırken falan sırtı açılmıyordu. Eldiven yaz çocuğu olduğu için hic kullanmadim diyebilirim. Ben tırnaklarını kesemiyordum babası kesiyordu o da kesemeseydi takardım ama kesen birini bulana kadar. Çünkü baya jilet gibi kesiyo tırnakları. Uzun kolu badinin üstüne tulum da yetiyordu.

Bende onlarda görünce çok eşya almamaya karar verdim bebek büyüdükçe gidip alacağım bedenine göre öncesinde çok doldurmayacağım iri bebek olursa kullanılmadan kalacak yoksa

Bende onlarda görünce çok eşya almamaya karar verdim bebek büyüdükçe gidip alacağım bedenine göre öncesinde çok doldurmayacağım iri bebek olursa kullanılmadan kalacak yoksa
Aynen tabiki öylesi daha mantıklı zaten şimdi ne kadar alınsa da doğduktan sonra illaki yine alınıyor. Bu model aklımdaydı alicam demiştim bi büyük bu var suanlik da almayı düşünmüyorum. Alırsam kışlık 3 6 ay arası daha çok diye düşündüm, yeni doğan da pek kullanılmıyorsa diye

Evet yenidoğanda hemen küçülüyor diyorlar bende herhalde 3aylık 6aylık diye alırım kışlıkları izmirde kasımın ortasından sonra soğuyor genelde zaten ona göre ayarlayacağım

Evet yenidoğanda hemen küçülüyor diyorlar bende herhalde 3aylık 6aylık diye alırım kışlıkları izmirde kasımın ortasından sonra soğuyor genelde zaten ona göre ayarlayacağım
Aynen bizim oralar öyle daha geç soğuyor tam 3 ayliga falan gelir herhalde. Bende ilk Manisa da olucam sonra hataya gelicem iki yerde de aynı olur diye düşünüyorum
Tulum falan alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…