- 24 Ocak 2021
- 5.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.889
- 123
- 31
14+3 canım benimki aynı mıyızKızlar bugün kontrolü olan güzel arkadaşlarım hepinizin kontrolleri çok güzel geçsin, bol gülücükle çıkın inşallah her biriniz
Benim bu hafta kontrolüm yok her hafta güzel oluyordu gidip görmek bu hafta biraz zor geçecek bakalım.
T temmuzekim kuzum senin tam günün kaç bugün? Beraber mi gidiyoruz acaba?
Hep bu mantıktan yola çıktım işteYani çocuğuna göre değişir aslında ne oğlu olanlar var sakin bebekler ne cadı kızlarama ben de öyle kız daha rahat büyüdü oğlan ömrümden ömür aldı
Evet çok güzel bir duygu. Gerçeği kim bilir nasıl güzeldir. Hep çok güzel gördüm ben inşaallah öyle de olurEvet korkuyodum smdi korkularım geçti.hele emzirirken görmüştüm rüyası böyleyse gerçegi aklım almıyor Allahım ne büyüksünyüzünüde gördün demi rüyaanda
İnşallahEvet çok güzel bir duygu. Gerçeği kim bilir nasıl güzeldir. Hep çok güzel gördüm ben inşaallah öyle de olurEvlat bu kadar güzel olmasa doğumu unutturmaya kimse ikinci üçüncüye niyetlenmezdi. Bak pamuk pamuk oldum düşününce
Başlarda yapabilir miyim sorumluluğun altından kalkabilir miyim endişesi çok oldu ama rüyalarımdaki gibiyse olur ya. Varsın bikaç sene yorulalım. Bizi örnek alacak bizim yetiştireceğimiz bizden bi parça koşup oynayacak odalarda. Çok güzel değil mi ya? Biz öldükten sonra bizi hatırlayacak birileri olacak. Bizim öğrettiklerimizi onlar da çocuklarına öğretecek bi eser bırakmış olacağız ya bu düşünce çok garip hissettiriyorİnşallahMerak ettigim rüyalarımızda gördüğümüz bebekle aynı olurmu acaba ağlamak geldi hele kıpır kıpır görünce ultrasonda bi tuhaf oluyorum
Tüylerim diken diken oldu okuyunca.mucizeki şimdiden bize annelik duygularını o güçlülüğü veriyo yüce rabbimBaşlarda yapabilir miyim sorumluluğun altından kalkabilir miyim endişesi çok oldu ama rüyalarımdaki gibiyse olur ya. Varsın bikaç sene yorulalım. Bizi örnek alacak bizim yetiştireceğimiz bizden bi parça koşup oynayacak odalarda. Çok güzel değil mi ya? Biz öldükten sonra bizi hatırlayacak birileri olacak. Bizim öğrettiklerimizi onlar da çocuklarına öğretecek bi eser bırakmış olacağız ya bu düşünce çok garip hissettiriyor
Canım aradın mı doktoru?Severim kagan kocatepeyi izleyim canim cok tesekkur ederim
Sendemi 14 haftaliksin evde olmayinca agri artik korkar hale geldim doktora yazdim cevap bekliyorum bugun ona ulasabilsem fena olmaz hayirlisi bakalim
Insallah ya
Ben havlu peçete koyup onu değiştiriyorum daha kolay oluyor tavsiye ederim ☺Evet çok muzdaribjm bu ilaçtan günlük iç çamaşırı değiştiriyorum çok.fenq yapıyor
Aradim Kuzum yazdim da hala cevap yok indien sonra gene is basi yapcamCanım aradın mı doktoru?
Oh süper haber. Bu haftadan sonra artık baş popo değil tüm vücudu ölçüyor diye biliyorum öyle mi? ÇDoktordan çıktım çok şükür her şey yolunda uzun boylu bir bebek olacakmışhareketleride iyiydi uyumuyordu bu sefer Ağrılar için banada osteo formula diye bir kalsiyum magnezyum başlattı
Kesinlikle haklısın ikimizin ki de işe yarar inşaallah
Malesef benMehaba herkesee
Benim gibi hala mide bulantilari devam eden varmidir
Malesef benMehaba herkesee
Benim gibi hala mide bulantilari devam eden varmidir
FL 1.74cm yazıyor tüm boy mu bu yoksa baş popo mu acabaOh süper haber. Bu haftadan sonra artık baş popo değil tüm vücudu ölçüyor diye biliyorum öyle mi? Ç
Ben de 14+2 bugün
Bn smdi saglık ocagından geliyorum 18.haftada cagırdı o zaman dnleyecekmiş 2de tetenoz aşısı varmış nisanın 2sinden sonra gel dediSağlık ocağında kaçıncı haftadan sonra kalp atışı dinleniyor bilen var mı kızlar
İnşallahKızlar yarın randevum var lütfen dua edin göstersin kendini de öğrenelim cinsiyetini miniğin
14 haftada dinlemezlermi gitsem canmBn smdi saglık ocagından geliyorum 18.haftada cagırdı o zaman dnleyecekmiş 2de tetenoz aşısı varmış nisanın 2sinden sonra gel dedi
Hiç fikrim yok ama sanmam canım bn 15+3üm bakalım demedi14 haftada dinlemezlermi gitsem canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?