2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
14+3 canım benimki aynı mıyız

Evet korkuyodum smdi korkularım geçti.hele emzirirken görmüştüm rüyası böyleyse gerçegi aklım almıyor Allahım ne büyüksün yüzünüde gördün demi rüyaanda
Evet çok güzel bir duygu. Gerçeği kim bilir nasıl güzeldir. Hep çok güzel gördüm ben inşaallah öyle de olur Evlat bu kadar güzel olmasa doğumu unutturmaya kimse ikinci üçüncüye niyetlenmezdi. Bak pamuk pamuk oldum düşününce

İnşallah Merak ettigim rüyalarımızda gördüğümüz bebekle aynı olurmu acaba ağlamak geldi hele kıpır kıpır görünce ultrasonda bi tuhaf oluyorum

İnşallah Merak ettigim rüyalarımızda gördüğümüz bebekle aynı olurmu acaba ağlamak geldi hele kıpır kıpır görünce ultrasonda bi tuhaf oluyorum
Başlarda yapabilir miyim sorumluluğun altından kalkabilir miyim endişesi çok oldu ama rüyalarımdaki gibiyse olur ya. Varsın bikaç sene yorulalım. Bizi örnek alacak bizim yetiştireceğimiz bizden bi parça koşup oynayacak odalarda. Çok güzel değil mi ya? Biz öldükten sonra bizi hatırlayacak birileri olacak. Bizim öğrettiklerimizi onlar da çocuklarına öğretecek bi eser bırakmış olacağız ya bu düşünce çok garip hissettiriyor

Tüylerim diken diken oldu okuyunca.mucizeki şimdiden bize annelik duygularını o güçlülüğü veriyo yüce rabbim derlerdide anlamazdım hiç.bizde evlatlarımızın süper annesi sihirli annesi olacagız.annelrimiz bize sihirliydi şimdide evladımıza sihirli olacagız

Doktordan çıktım çok şükür her şey yolunda uzun boylu bir bebek olacakmış hareketleride iyiydi uyumuyordu bu sefer Ağrılar için banada osteo formula diye bir kalsiyum magnezyum başlattı
Oh süper haber. Bu haftadan sonra artık baş popo değil tüm vücudu ölçüyor diye biliyorum öyle mi? Ç
Ben de 14+2 bugün

Sağlık ocağında kaçıncı haftadan sonra kalp atışı dinleniyor bilen var mı kızlar

Mehaba herkesee
Benim gibi hala mide bulantilari devam eden varmidir
Malesef ben 4-5 gündür yok gibiydi keyfim gelmişti evimde işimi yapabilmeye başlamıştım ki dün 5 kere kustum bütün yediklerim gitti tek tek midem acıdı artık iştahım gitti sonra da anlamadım böyle bulantı geçip başa saran var mı benim neden böyle olmuş olabilir ki sadece önceki gün progestan
Mehaba herkesee
Benim gibi hala mide bulantilari devam eden varmidir
Malesef ben 4-5 gündür yok gibiydi keyfim gelmişti evimde işimi yapabilmeye başlamıştım ki dün 5 kere kustum bütün yediklerim gitti tek tek midem acıdı artık iştahım gitti sonra da anlamadım böyle bulantı geçip başa saran var mı benim neden böyle olmuş olabilir ki sadece dün progestan fitile başlamıştım onla mı alakalı anlamadım. Doktorum o etkilemez dedi şaşırdım napacağımı valla bugün sabah bulantısı hariç çıkmadı bişiy şükür ama yerimden pek kalkmıyorum bişiy yapmıyorum korkudan kusmamak için. Artık hal kalmadı hala acıyor vücudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…